Стефан д-р Димитър Чолаков
Форум
Къде... от Швеция

ВЪЗПОМЕНАНИЕ ЗА КРЪСТНИКА - ЛЮБОМИР ГЕОРГИЕВ ЦЕНОВ - 01.07.2010

     ВЪЗПОМЕНАНИЕ ЗА КРЪСТНИКА - ЛЮБОМИР ГЕОРГИЕВ ЦЕНОВ - 01.07.2010
      -
      -
      ДО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ – БОЙКО БОРИСОВ
     
      До Министъра на МВР – Цветан Цветанов
      До Главния Прокурор на Р. България – Б. Велчев
      До техни Превъзходителства Посланиците,
      акредитирани в София, България
      До Българската Медийна общественост и Форуми
     
      ДОПЪЛНЕНИЕ - НА ПОСЛАНИЕ ОТ 02 ЮЛИ 2010
      ОТ СТЕФАН Д. ЧОЛАКОВ, УЛ. Р. КНЯГИНЯ № 20 А-12, 3000 Враца
     
      Другарю Генерал – ПОЛИЦАЙ, Министър Председател на Република България Бойко Борисов, изпращам Ти поредната си информация до теб, защото ТИ СИ ЦАРО НА БЪЛГАРИЯ СЕГА И ТИ КОЛИШ ТИ БЕСИШ както се вижда Аз тези неща ги разбирам и не случайно Ти пиша на теб, че да сръчкаш свинете да си вършат работа, но Ти си ЦАР и желаеш хората да лазят пред теб. Ти не желаеш да си с народа.
     
      Нека да те информирам, какво пишат за Теб, а това е в моя подкрепа за мислите ми, че Ти не служиш на Българският народ и неговата законност, за която Те информирам около престъпното убийство на моят племенник Любомир Георгиев Ценов.
     
      НИЩО НЕ МИ ОТГОВАРЯШ ГЕНЕРАЛЕ ТИ И ТВОЙТЕ ДЪРЖАВНИЧЕСКИ КОПОЙ.
     
      ЕТО ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ЕЛЕКТРОНИЯ ВЕСТНИК – http://www.afera.bg/ - СЪС РУБРИКАТА – „Нагъл си, Борисов! Преди 9 месеца договора с Газпром е даден на Кокинов! Той си бърка в носа!” – ЦИТИРАМ : „ДЕВЕТ МЕСЕЦА ПО-КЪСНО ПРОКУРАТУРАТА НЕ Е НАПРАВИЛА НИЩО ПО СЛУЧАЯ! Днес обаче, когато премиерът Бойко Борисов кресна пиарно /РЕКЛАМНО - БЕЛЕЖКА - СТЕФАН ЧОЛАКОВ/, че дава на прокуратурата същия този договор, която тя притежава от ДЕВЕТ МЕСЕЦА, благодарение на Мария Капон, очевидно Кокинов ще си размърда задника, защото у нас, колкото и да е абсурдно и налудничево, прокуратурата работи по поръчка и само тогава, когато и рече премиерът!
     
      Разбираш ли другарю Генерал Полицай, Министър Председател на Република България Бойко Борисов, че ти си най-отговорната личност на тази страна и като ти свирнеш всички овци веднага изпълняват задълженията си. Ето поради тази особеност съм тръгнал към теб да ми помагаш в името на Българската законност. Чакам да ме информираш, какво си сторил по това убийство. Това Ти беше някога работата, а и сега се мешаш с МВР.
     
      Сега ще продължа да правя информация за службите от МВР – следователи и тези от единната централизирана прокуратура начело с другарят Борис Велчев, за да регистрирам искането си и да ми се върне отговор под кой номер е регистриран. До сега всички си мълчите, което е показателен факт за извършено държавническо престъпление с убийство на моят племенник. Ще ми дадете ли ВСЕ ПАК НЯКЪКЪВ отговор. Това го изисква възпитанието както на генерала, министъра и на главния прокурор и служещи в страната.
     
      НАЛИ РАБОТИТЕ С УКАЗАНИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. НАЛИ СЕ УЧИТЕ ОТ ЗАПАДА И НЕПРЕКЪСНАТО НИ УБЕЖДАВАТЕ, ЧЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА СТАВАТЕ ДЕМОКРАТИ КЪМ ЕУ ?
     
      Сега ми предстой да Ви информирам с поредното ВЪЗПОМЕНАНИЕ, както съм обещал да създавам по примера на Иван Вазовата – ГРАМАДА, да разпространявам. От него ще извадя един фрагмент и ще го дам за осветление на твоите следователи и прокурори за разследване. Опитвам се да ми отговорят на въпроси, който по принцип те самите трябва да си отговорят. Аз подсещам и ще търся отговор от Вас пред Българският съд.
      [img]http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8271.07.2010.JPG[/img]
     
     
     
      Нека все пак информирам, че предното „Възпоменание” от 15 юни 2010, което разпространих и Ви информирах беше, че се сваля, като обясних възможните кой може да върши тези неща, както и мотивите. Аз желая да обясня на обществото истината около смъртта на племенника ми. НЯМА ИНФОРМАЦИЯ за този факт, как се е възприето поставянето на „Възпоменанието” в родното село Лиляче на съпругата на племенника ми. Сега ще информирам след като отидох и поставих новото „Възпоменание”
     
      На 1 юли 2010 посетих село Лиляче и обиколих местата, където съм поставил предния некролог и констатирам, че само на едно место беше запазен. Сега пак поставих на тези места и като илюстрация ще посоча сградата на пощата, където беше свален и сега поставих двата некролога. Ето и фотос от тази моя възпоменателна дейност, която ще продължи дълго във
      времето !
     
      [img]http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8278.JPG[/img]
     
     
     
     
      Интересен феномен открих във Враца където бях поставил възпоменание за моят племенник и информация за „111 години от рождението на моят баща д-р Димитър Чолаков” също така мистично – САМОУБИЛИ ГО, и няма досие за него като обявен от юдейския престъпник Менихим Коен, ръководител на конц - лагер „Росица – Александър Стамболииски” за фашист. Тази юйда искариотска е бащата на престъпничката Леа Коен посланик – приватизатор от кариерата, защото онези преди нея не били от кариерата на посланиците учили се в Москва, а тя се е живяла и учила като юдейка с привилегии след 9 септ. 1944 г.
     
      [img]http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8279.JPG[/img]
     
     
     
     
      Ето така некролога на моят племенник се свалят - късат, а бащиното ми възпоменание е запазено макар текстовете на обвинения срещу бившите юдейски комунистически убийци от МВР – ДС си остава със същата сила, както обвинявам настоящата ПРЕСТЪПНА ДЪРЖАВНИЧЕСКА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ, която обслужва новите капиталисти старите комунистически убийци и техните синове и дъщери ограбили България.
     
      Тази избирателност е интересен феномен, който може да се осъществи само от хора, който са замесени с техните имена в моят некролог за убийството на моят племенник, който съм посочил в това число и държавническите, за който съм обяснявал в предното си послание до Вас драги Генерале с компания държавници.
     
      Другият показателен пример, е свалянето на двата цветни некролога за моят племенник поставени на входната врата на баща му Георги Л. Ценов, който беше до скоро на възстановителен център по кожни заболявания. Аз не вярвам бащата да е свалил собствения си некролог за синът му писан в стих и моят некролог писан в стих. Би трябвало съпругата Марина Ценова и нейните роднини и приятели да са го свалили този некролог. Иначе ще мисля, че сте Вие драги Генерал Бойко Борисов и мафия държавни служители. Сега показвам местото с поставените мой два некролога, както съм п оставил в село Лиляче - Врачанско, за да напомня на престъпниците техния образ.
     
      [img]http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8280.JPG[/img]
     
     
     
      В един от пасажите на некролога, казвам че „Марина Ценова е тази, която е дала знак на тримата биячи на моят племенник в края на декември 2004 година. Възможно ли е племенника ми да се е прибрал в апартамента и ТРИМАТАБИЯЧИ ДА ЧАКАТ пред блока освен да са били информирани, че той излиза от апартамента без пистолет, за да бъде нападан ?
     
      Ето този въпрос трябва да се разгледа от СЛЕДТВЕНО – ПРОКУРОРСКИТЕ служители и да се анализира, чрез специално създадена програма за анализиране от дедектор на лъжата, тъй като нападателите са тези полицейски служители, който са изхвърлени от работа за направения рекет над моят племенник, когато са му взели стоката от склад, а той е бил заставен с оръжие да бъде с наведена глава.
     
      Къде е била съпругата Марина Ценова да крещи за рекетите над мъжа и да ми напише писма да съм спрял да пиша писма във форумите, КАКТО през 2000 година заплашвах
      Иван Костов и Петър Стоянов да не рекетират моят племенник !
     
      КОЙ Е УБИЕЦ И КОЙ Е СЪУЧАСТНИК В УБИИСТВОТО НА МОЯТ ПЛЕМЕНИК ?
     
      -
      Другарю Генерал – ПОЛИЦАЙ, Министър Председател на Република България
      Бойко Борисов,
      ПРЕДАДОХА МИ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ СЪС СТАТИЯ ОТ ВЕСТНИК „ШОУ – 30.06 – 06.07.2010 ПОД НАСЛОВ „ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ ПОРЪЧВАТ ПОБОЙ НАД ПРОЖЕСОР”
     
      Ето представям тази статия :
     
      [img]http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8273.06.2010.JPG[/img]
     
     
     
      -
     
      [img]http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8274.06.2010.JPG[/img]
     
     
     
      Другарю Генерал – ПОЛИЦАЙ, Министър Председател на Република България
      Бойко Борисов,
      ГРАЖДАНИНЪТ ЯНКО ЯНКОВ НЯКОГА В 1983 ГОДИНА БЕШЕ ОБЯВЕН ЗА ЗАТВОРНИК НА „МЕЖДУНАРОДНА АМНИСТИЯ”.
     
      Някога във времената на недостроения комунизъм го затваряха за критики, сега го бият, преследват и заплашват …!
     
      Аз драги Генерал – Полицай Министър Председател съм бил съден за критики на недоразвития социализъм в 1981 година, когато ти си викал като войник „Слава на нашата партия, Слава” и си мислел да ставаш професионален убиец – ПРИ БАРЕТИТЕ НА КОЙТО ИМ ЧЕСТВА 30 ГОДИНИ.
     
      Аз съм станал затворник на съвестта, за да променям партийните „клатикраковци” за която дума съм съден за фашизъм по член 108 и за полската „Солидарност”, че съм подкрепял по член 113, а ти си се крил като „лалугер у зрело жито”, за да те не научат, че дядо ти бил убит нещо като кулак както ни залъгваш сега.
     
      Ето един фрагмент от „Международна амнистия” от 1982 година писало за мен в годишната книгата , която се издава.
     
      [img]http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8281.JPG[/img]
     
     
     
     
     
      Разликата между мен Стефан Чолаков и Янко Янков не е голяма по преживявания, защото нападенията на лозето ми и плашенето на майка от добре подготвени хора от Врачанската полиция, която с действията и бездействията си са достатъчно точно доказателство за насилие упражнявано, чрез системни кражби без да се вземе внимание от различни РПУ началници, а в последните години и от престъпника
      В. Василев, за който съм писал вече. Показно ми се разбива мазето в блока и полицейските служители трябва да ги чакам със седмици да пристигнат и да погледнат, а за отговори и дума да не става, защото пиша, че това полицейски произволи от рода на бездействията им.
      В същото време Врачанската прокуратура се управлява от политически проститутки от времето на недоразвития комунизъм участвали като доносници, информатори и не разкрити в най новата история за – ЗАКРИЛА НА НОВИТЕ ШПИОНИ ИЗВЪРШВАЩИ СЪЩАТА ДЕЙНОСТ ДА ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА НОВАТА МАФИЯ – НОВИТЕ КАПИТАЛИСТИ.
     
      Наследствената ни ливада в местността „Липова дръмка” се коси и изора вече и се жалвам на НАРОДНА ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА и от там ми пишат престъпни отговори след което съм завел дело и ПРЕСТЪПНИЯ ВРАЧАНСКИ СЪД ми спира делата по указания на ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ от времето на предното правителство, а започнаха магаретий и в твоето управление драги Генерал – Полицай Министър Председател Бойко Борисов.
     
      ПИТАМ ТЕ ТОВА ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ Е И ТИ ЗА ТАЗИ ЛИ ДЕМОКРАЦИЯ СЕ БОРИ В БЛИЗКОТО МИНАЛО ?
     
      Ето сега убиха моят племенник и ти си мълчиш, а вероятно подготвяш престъпници срещу мен, защото като кандидат кмет на Враца се боря срещу твоят назначен за кмет човек доктор К. Шахов в който сме в съд оспорвайки проведения избор, където твоите 8 – осем министри агитираха за него заедно с областният ти ГЕРБ-хаджииски екип и други клакьори, като милионера Николай Коцев станал – ИТАЛИАНСКИ ДОН ЧИЧИ на Враца приватизирайки града и най вече Тодор Живковата резиденция, за която ти се изока, че „ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВЕНИ РЕЗИДЕНЦИ ЩЕ БЪДАТ ПОЧИВНИ СТАНЦИИ”, а вероятно и пионерски лагери за Български деца.
     
      Само за два седмици през декември 2009 година ми разбиха къщата на лозе и няма регистрирани престъпници, защото „Вие ги хващате” по твоите думи, „а прокуратура и съд ги пускал” –ВРАЧАНСКИТЕ ПРОКУРОРСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ИМАТ ДРУГИ НАРЕЖДАНИЯ СРЕЩУ МЕН И СЕМЕЙСТВОТО – ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕСТЛЕДВАНЕ И УБИИСТВО НА ПЛЕМЕНИКА МИ.
     
      Вероятно сте замислили някое пъклено дело и срещу мен, защото пиша и търся истината ? Какво ще ми отговориш Генерал – Полицаи Министър Председател на България Бойко Борисов ?
     
      http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2010&id=8271&p=poetbg&title=%C2%DA%C7%CF%CE%CC%C5%CD%C0%CD%C8%C5+%C7%C0+%CA%D0%DA%D1%D2%CD%C8%CA%C0+-+%CB%DE%C1%CE%CC%C8%D0+%C3%C5%CE%D0%C3%C8%C5%C2+%D6%C5%CD%CE%C2+-+01.07.2010
     
      http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=poetbg
     
      Стефан д-р Д Чолаков - 2 юли 2010 –
     

[НАЗАД] [НАЧАЛО] [ГОРЕ]