Welcome, Guest. Please login or register.
August 19, 2019, 06:30:54 AM
Home Help Search Login Register
News: SMF - Just Installed!

+  Стефан д-р Димитър Чолаков
|-+  Основна категория
| |-+  Политика
| | |-+  <img src=http://www.mediapool.bg/photo/l_108638.jpg>
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: <img src=http://www.mediapool.bg/photo/l_108638.jpg>  (Read 14354 times)
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« on: July 25, 2009, 06:13:57 PM »

<img src=http://www.mediapool.bg/photo/l_108638.jpg>


     


http://www.mediapool.bg/photo/l_108638.jpg
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #1 on: August 13, 2009, 11:16:43 AM »

В МОЯТА КНИГА – „ПОЛИТИЧЕСКОТО УБИИСТВО Стефанъ Д-ръ Димитровъ Чолаковъ – 1981” СЪМ НАПРАВИЛ АНАЛИЗ НА НЯКОЛКО КНИГИ И ОСНОВНО СЪМ СЕ СПРЯЛ НА „КАПАН ЗА КОНТРИ” ОТ ГАНЧО САВОВ. ТОЧНО И ЯСНО СЪМ АНАЛИЗИРАЛ ПОВЕДЕНИЕТО НА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ГАНЧО САВОВ, КЪДЕТО КАЗВАМ, ЧЕ ТОЙ Е ШПИОНИНА – БИБЛИОТЕКАР НА СТАРОЗАГОРСКИЯ ЗАТВОР.

ЕТО ТОВА Е МОЯТА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА И ТАМ МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ КАКВО СЪМ НАПИСАЛ

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=bg_roman

СЕГА ТРЯБВА ДА ВИ ПРЕДСТАВЯ КРАТКАТА СПРАВКА НАПРАВЕНА ОТ  АГЕНЦИЯ ФОКУС С НЕЙНАТА ИНФОРМАЦИЯ ПОСТАВЕНА НА ТАЗИ СТРАНИЦА - http://www.focus-news.net/?id=n1233755

София. 2366 лица от 273 електронни медии са проверени от Комисията по досиета. Агенция “Фокус” публикува в няколко части пълния текст на решение № 72 от 3 август, с което бяха обявени собственици и редактори на електронни медии, за които комисията е установила принадлежност към структури на бившата Държавна сигурност.

Решение № 72/3 август 2009

Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия на основание чл. 26, ал. 1, т. 3 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия извърши проверка на 2366 лица от 273 електронни медии по чл. 3, ал. 2, т. 1 – собственици, директори, заместник-директори, главни редактори, заместник главни редактори, членове на редакционни съвети, политически коментатори, водещи на предавания, водещи на рубрики - радиа и телевизии. Хиляда двеста шестдесет и три лица не подлежат на проверка по силата на чл. 26, ал. 4 от закона.
След като проучи и обсъди наличните материали Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия

Р Е Ш И :

установява и обявява принадлежност към органите по чл. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия на лица от следните електронни медии

ЕТО ЕДИН ОТ ИЗПИСАНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ – ГАНЧО САВОВ – ШПИОНИНЪТ ИНФОРМАТОР, ПРЕДИ ЗАТВОРА СТАРА ЗАГОРА, В ЗАТВОРА СТАРА ЗАГОРА, СЛЕД ЗАТВОРА СТРА ЗАГОРА И СЛЕД ДОМЕКРАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ ОТ 10 НОЕМВРИ 1989 ГОДИНА - ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ - КЛАСИЧЕСКИ ЛЪЖЕЦ И ПРЕСТЪПНИК !

ЕТО ДОСИЕТО НА ГАНЧО САВОВ ОТ НЯКОЛКО МВР - УПРАВЛЕНИЯ.

ПОКАЗВАМ И СНИМКАТА НА ВЕРОЯТНО ВЕРБУВАНИЯ ОТ НЕГО АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ НАЙ-МЛАДИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИК, КОЙТО ВЪВ ВРЕМЕТО И ТОЙ ЩЕ СТАНЕ ИНФОРМАТОР И ДРЕБЕН МОШЕНИК - МОШЕНИКА МОШЕНИКА ЕБЬОТ И ПОРОБАШЧАЮТ ! - РУСКА НАРОДНА МЪДРОСТ

--<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/original/11/image129.jpg>
--

Три имена Ганчо Савов Ганчев
Дата на раждане 25.10.1930 г.
Място на раждане гр. Перник
Вербувал го служител о. р. Иван Георгиев Дянков на 20.08.1965 г., възстановена връзка от полк. Димо Иванов Николов на 11.09.1979 г., регистриран на 11.10.1979 г.
Ръководил го служител о. р. Иван Георгиев Дянков; о. р. Панчо Д. Славов; полк. Димо Ив. Ненков; Таню Д. Славов; полк. Димо Иванов Николов; о. р. Димитър Здравков; о. р. Демир Райчев
Структури, в които е осъществявано сътрудничеството ДС, управление II, отдел III, отделение IV; ОУ на МВР-Стара Загора-ДС; ДС, управление VI-V-III
Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник агент
Псевдоними Монев
Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Собственоръчно написани агентурни сведения; документи от ръководили го щатни служители; рег. бланка – 2 бр.; рег. дневник; картони – обр. 4 – 2 бр. и обр. 6; лично дело IА-34285; работно дело IР-4914 – 2 тома.
Снемане от действащия оперативен отчет
Публична длъжност или публична дейност Водещ на предаване на сръбски език в БНР.

Комисията разполага с документи, удостоверяващи принадлежност на Ганчо Савов Ганчев към органите по чл. 1 след 10.11.1989 г.
-
-

СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ НА МНОГО ДРУГИ БЪЛГАРИ И ДА АНАЛИЗИРАТ КАКВИ ХОРА СА СЕ ВЪРТЯЛИ ОКОЛО – ПОЛИТИЧЕСКИЯ ПРЕСТЪПНИК – ГАНЧО САВОВ, КОЙТО ПИШЕ САМО ЗА ЕДНА ЧАСТ ОТ ХОРАТА В ЗАТВОРА !

ЖЕРТВА И ШПИОНИН СА ЖИВЯЛИ В ЕДИН ЗАТВОР, А СЛЕД ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЗАТВОРЪТ ГАНЧО САВОВ Е СЪЗДАВАЛ  ПРЕСТЪПНИ ВРЪЗКИ СРЕЩУ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ЗАТВОРНИЦИ С КОЙТО Е БИЛ В ЗАТВОР.

АЗ ПРАВЯ ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ Е СВЪРЗАН С АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ, КОЙТО Е ПРАДАВАЛ ИЛИЯ МИНЕВ И НЕЗАВИСИМОТО ДРУЖЕСТВО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. ТАЗИ МИСЪЛ СЪМ Я НАПИСАЛ ОЩЕ В 2003 ГОДИНА. В КНИГАТА ОБАЧА СЪМ СПОДЕЛИЛ ПОВЕЧЕ В ТАЗИ ПОСОКА ДА РАЗКРИЯ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ТЯХНАТА МРЕЖА.

МОЕТО ОБВИНЕНИЕ Е, ЧЕ ГАНЧО САВОВ Е УЧАСТНИК В УБИИСТВОТО НА ПЕТЪР СТЕФАНОВ В 1986 ГОДИНА.

ЗА МЕН ВЕРОЯТНО ИМА СЪЩО НАПИСАНИ НЕЩА, КОЙТО БИ ТРЯБВАЛО ДА ПОЛУЧА ОТ КОМИСИЯТА ПО ДОСИЕТА, НА КОЯТО ЩЕ НАПИША ПОСЛАНИЕ, ДА МИ ПРЕДОСТАВИ ТОЗИ АРХИВ !

СЕГА Е РЕД ДА СЕ РАЗКРИЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ГАДИНА ГАНЧО САВОВ !

Като допълнение ще представя и създаващият се мит за Ганчо Савов, „пускайки му гювеч”, казано по затворнически.
Ето едно от хвалебствията за Ганчо Савов, което е поместено в Интернет.

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7193.JPG>

     

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7193.JPG

-
Наградата “Балканмедиа” за 2000 г. получи Ганчо Савов
 http://www.slovo.bg/old/litforum/011/balkanmedia.htm
Сдружение “Балканмедиа” присъди наградата си за медийна публицистика за 2000 г. на писателя и публициста Ганчо Савов за цялостния му принос в развитието на балканската публицистика и във връзка със 70-годишния му юбилей. Наградата, която има и финансов еквивалент от 2000 лв., беше връчена на изтъкнатия наш културен деец и балканист на рождения му ден - 25.10.2000 г. - от президента на сдружение “Балканмедиа” и на Балканската медийна академия акад. д-р Росен Милев на тържествена церемония в София.
Ганчо Савов е един от най-изявените познавачи на южнославянските култури в България, автор е на редица обзорни книги за новите републики на Балканите през 90-те години - “Словения”, “Хърватия”, “Босна и Херцеговина - истини и хипотези”, на студията “Сараево - трагичната столица на Европа”, както и на автобиографичната книга “Капан за контри” - за политическите репресии у нас през 1968 - 1989 г. От 1974 г. до 1985 г. той е политически затворник, репресиран от тоталитарния режим с лъжливо обвинение в “държавна измяна” и с мотив “идеологическа диверсия”. След затвора, до падането на комунистическия режим е в изолация и се препитава като работник.
След 1989 г. продължава активната си публицистична дейност, избран е за председател на Съюза на преводачите (до 1998 г.) и за член на Българския национален комитет на Европейската културна фондация. Преподава балканистика във Великотърновския университет, сътрудничи на редица периодични издания и издателства по балканските въпроси. Член е на Асоциацията на интелектуалците “Кръг 99” в Сараево.
В момента Ганчо Савов е координатор на проекта “Съвременни балкански литератури”, който в началото на 2001 г. ще бъде издаден на английски език и разпространен в света от сдружение “Балканмедиа”.

-
България, София 1000, бул. “Дондуков” N2 , тел.: 804 674, 981 35 39, факс: 819 177 
E-mail: aba@Bulgaria.net   
 http://www.aba.government.bg/bg/Bd/Archive/archive/990115/9.html
КУЛТУРЕН КАЛЕЙДОСКОП
o   ГАНЧО САВОВ РАЗКРИВА МЕХАНИЗМИТЕ НА ТОТАЛИТАРНИЯ РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ
По времето на Горбачов, докато четяхме в руската периодика за процесите и репресиите срещу инакомислещите, сме се питали: нямало ли е такива неща у нас, или просто ние не знаем за тях?
<img src=http://www.aba.government.bg/bg/Bd/Archive/archive/990115/kapan.JPG>

     

http://www.aba.government.bg/bg/Bd/Archive/archive/990115/kapan.JPG

Книгата на известния литератор и преводач Ганчо Савов "Капан за контри" доказва, че и в България е имало политически процеси. Дори след идеологическия пленум на ЦК на БКП през февруари 1974 г. Старозагорският затвор е започнал да се пренаселва с "контри". Самият Ганчо Савов е жертва на тогавашните хайки да се ловят идеологически диверсанти сред учените, писателите, инженерите и всички други несъгласни с режима. Набеден и осъден като враг на отечеството, той е в затвора от 1974 до 1985 г. при по-строги ограничения и от най-тежките криминални престъпници. Доста от рецидивистите и убийците са се имали за нещо по-горно от политическите затворници, разграничавали са се от тях с обвинения от рода: "Аз може да съм убил един, а ти си продал родината."
Ганчо Савов е автор с доказано пера. Можел е да напише разтърсваща повест за погубените си от тоталитарната система 12 години, която да превеждат и издават по света като българската "Един ден на Иван Денисович". Материал за това е имал предостатъчно. Биячи, доносници, надзиратели, офицери и сътрудници на Държавна сигурност (ДС), прокурори и съдии присъстват в "Капан за контри" като герои, при това с истинските им имена. Но Ганчо Савов си е поставил за цел чрез конкретните съдби на събратята му по нещастие да разкрие как на практика е действал механизмът на тоталитарния репресивен апарат. А това са съдбите на личности като Едуард Генов, Любомир Собаджиев, Лазар Цветков, Генко Генов и др., които Савов заварва в затвора, и затова разглежда своя случай само като един от общите.
Много от разказаното за следствията, процесите и отношенията звучи познато - като епизод в книги или филми за страни, хора и времена, от които години наред на думи сме се разграничавали. Предрешените присъди, заплахите и пазарлъците в следствието, тормозът и опитите да унищожат упоритите, натискът да се доносничи на ДС и т.н. - това също е предадено максимално конкретно и неопровержимо.
Оклеветяването, омаскаряването и приписването на стопанки и антибългарски престъпления е една от нашенските характеристики на политическия репресивен апарат. Това се оказва особено ефективно в малката страна, където живеем със самочувствието, че знаем всичко за другите. Животът след реабилитирането на героите от "Капан за контри" показва, че най-жилави се оказват тъкмо тези клевети.
Девет години никой не иска да издаде "Капан за контри" на Ганчо Савов, докато в същото време се появиха ред книги, в които високопоставени служители на репресивния апарат като Бончо Асенов разказват своята версия за същото време и същите хора. Сега става ясно защо... ( Желяз Сагаев, в. "Континент", 8 ян. 1999)
-

http://www.geocities.com/CapitolHill/8425/pee.gif

<img src=http://www.geocities.com/CapitolHill/8425/pee.gif> <img src=http://www.mediapool.bg/photo/l_108638.jpg>

          

http://www.mediapool.bg/photo/l_108638.jpg

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ИМАТ ЕДНО ЛИЦЕ, ДРУГОТО Е НА СЛАГАЧИТЕ !http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7146.JPG

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7146.JPG> <img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7157.JPG>

     

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7157.JPGСТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

12 АВГУСТ 2009-08-12
ВРАЦА
« Last Edit: January 19, 2013, 03:10:57 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #2 on: August 18, 2009, 10:08:05 PM »

НЕКА ДА БЛАГОДАРЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ,
ЧЕ НА ДНЕШНИЯ ДЕН 18 АВГУСТ 1987 ГОДИНА СА МЕ СЪДИЛИ
И ОСЪДИЛИ ЗА ОБИДА НА ДИРЕКТОРКАТА ДОНЧЕВА ЗА ДУМАТА
"МРЪСНИЦА".

     

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/4835.JPG

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/4835.JPG>

ДРУГИ МРЪСНИЦИ ОТ УЧИТЕЛСКИЯ СЪВЕТ НЕ БЯХА РАЗПИТВАНИ В СЪДЕБНОТО ЗАСЕДАНИЕ, А КОЛКО МНОГО ОТ ТЯХ СА МЕ КЛЕПАЛИ В СЛЕДСТВЕНИТЕ ПРОТОКОЛИ ..... ?!

ВРАЧАНСКИЯТ РАЙ-ОНЕН СЪД НЕ МИ ДАДЕ МНОГО ЗАТВОР САМО ОСЕМ /8/ МЕСЕЦА И ПО ТОЗИ НАЧИН МЕ НАПРАВИХА КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК, ПО ТОЗИ НАЧИН АЗ СЕ СЛЯХ С "БЕГОЙЧО" ЦИГАНИНА ОТ ОСТРОВ БЕЛЕНЕ, И КОГАТО НАЧАЛНИКА НА ТОГАВАШНИЯ ЮДЕЙСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КОНЦЛАГЕР НА 1954 ГОДИНА Е ОСВОБОДИЛ ЦИГАНИНА И АВЕРЧЕТАТА МУ ЧЕ СА СЕ БИЛИ, А ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ВЪЗРОПТАЛИ, ЧЕ ТЕ НЕ СЕ ОСВОБОЖДАВАТ ТОЙ МИ Е КАЗАЛ - НАС КРИМИНАЛНИТЕ НЕ МОГАТ ДА НИ ПЛАШАТ, ТЕ МОГАТ ДА УБЯТ ЕДИН, ПЕТ , ДЕСЕТ ОТ ТОВА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПАДНЕ СТРОЯ, НО ВИЕ МОЖЕТЕ ДА СВАЛИТЕ КОМУНИЗМА ...

ЕТО ТАКА, АЗ СЪМ СТАНАЛ НЕ-ОПАСЕН И ПОРАДИ ТОВА СА МИ ТОЧИЛИ НОЖА ВЪВ ВРАЧАНСКИЯ ЗАТВОР ДА МЕ УНИЩОЖАТ КОПИЛЕТАТА ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ С ДРУГИ МЕТОДИ !

ТЕЗИ НЕЩА МОГАТ ДА СЕ ПРОЧЕТАТ В РОМАНИТЕ МИ ... !

ПОВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА НАУЧИТЕ ОТ ДВЕТЕ КНИГИ, КОЙТО СЪМ НАПИСАЛ В ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА МИ - КОЙТО СА ПОД ЗАГЛАВИЕ СЪС СТРАНИЦА - Ето , Интернет стариците на книгите – „РОМАН - МРЪСНИЦА...ТА” и „МРЪСНИЦАТА – МРЪСНИЦИТЕ” -

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=bg_roman

-

ТАМ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ И НЯКОЙ СНИМКИ ОТ СЪДЕНЕТО НА ДРУГАРЯТ ТОДОР ЖИВКОВ - ПРАВЕШКИ, КОЙТО ФИЛМ СЪМ ГЛЕДАЛ В ШВЕЦИЯ И СЪМ ПРАВИЛ СНИМКИ. МНОГО СНИМКИ СЪМ НАПРАВИЛ ПРЕД ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ЕКРАН. ЕТО ВИ ДВА ФОТОСИ.

ЕДИНИЯТ Е ОТ 18 АВГУСТ 1987 ГОДИНА, КОГАТО Е ПРОВЕДЕН ПЛЕНУМЪТ И ТОДОР ЖИВКОВ ПРАВИ КРИТИКА НА КОЛЕГИТЕ СИ ОТ ЦЕ-КА-ТО НА БЕ-КА-ПЕ-ТО ДЕТО СЕДЯТ И ЧАКАТ ДА ПАДНЕ ТАВАНА, КАТО ПИШЕЛИ ХАРТИИ ... ДОКЛАДИ ....

     

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7366.JPG


<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7366.JPG>

ДРУГАТА СНИМКА Е ОТ САМИЯТ СЪД НАПРАВЕН НА ТОДОР ЖИВКОВ, КАДЕТО ТОЙ СЕ ОБРЪЩА КЪМ ПРОКУРОРА С ДУМИТЕ -

     

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7368.JPG

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7368.JPG>


И НЕ МЕ ОБВИНЯВАТЕ, АКО НЯМАТЕ ДОКУМЕНТИ, ЗА ДА ПОДКРЕПИТЕ ВАШАТА ТЕЗА !

     

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7369.JPG

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7369.JPG>

БРАВО НА ТАТЕТО, ТОЙ МЕ Е ЗАЩИТИЛ С ТАЗИ СИ РЕПЛИКА !

АЗ НЯМАХ ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДА ТАКА СЛЕДЕН ОТ БЪЛГАРСКАТА ПРЕСА, ЗА ДА СЕ ПОКАЖЕ МОЯТА ИСТИНОСТ, НО ТОЙ ИМА ЧЕСТ ДА СЕ ЗАЩИТИ - ТОВА МУ ПРАВИ ЧЕСТ.

ТОЙ МЕ ЗАЩИТИ МЕН, ЗА ДА ГО ПОЛЗВАМ, КАТО ПРИМЕР В МОЕ ИМЕ И ЗАЩИТА, ЗА ДА СЕ ПОДИГРАВАМ И ПРЕДИ И СЕГА !

МОЯТ КРИМИНАЛЕН ПРОЦЕС Е ЧАСТ ОТ ОНОВА ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ, КОЕТО СЕ ОСЪЩЕСВАВА ПОРАДИ ПАЛЕЖА НА ДВАТА КРЪСТА ПО ВРЕМЕ НА СЕДМИ ТУРИСТИЧЕСКИЯ КОНГРЕС И СЪБОР НА ХИЖА "ЛЕДЕНИКА" - ВРАЧАНСКИ БАЛКАН НА 4 ЮЛИ 1987 ГОДИНА.

ЕТО ПОРАДИ ТОВА ТОДОР ЖИВКОВ НЕ МОЖА ДА ОТКРИЕ ТУРИСТИЧЕСКИЯ ДОМ ВЪВ ВРАЦА, КОЙТО СЕГА ГО ПРОДАДОХА НА ТУРЦИТЕ ИЛИ Е ПРИВАТИЗИРАН ПО УКАЗАНИЕ НА ТУРСКАТА ПРОСТИТУТКА ЕМЕЛ ЕТЕМ, А ВЪЖЕНАТА ЛИНИЯ СЪЩО НЕ МОЖА ДА СЕ ОТКРИЕ, ЗА ДА НЕ ГО ГРЪМНАЛИ ПОРАДИ МИСЛЕНЕ, ЧЕ АЗ И НИЕ СМЕ ГРУПА И НЯКОЙ Е ТРЯБВАЛО ДА ГЪРМИ ОТ СКАЛИТЕ НА ВРАЦА !

ДРУГАРЯТ ПОЛКОВНИК ДИМИТЪР ИВАНОВ ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ, ШЕСТИ ОТДЕЛ ДА СИ ДОПИШЕ ТАЗИ ИСТОРИЯ ОТ МОЕ ИМЕ. СЪЩОТО ДА СИ ПРИПОМНИ И ВРАЧАНЧЕТО ПОЛКОВНИК ДИМИТЪР БАКАЛОВ ПОСЛЕДНИЯ АРИХВАР НА ШЕСТИ ОТДЕЛ ОТ КЪДЕТО СА МИ ИЗЧЕЗНАЛИ ТОМОВЕТЕ ДЕТО СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ВРАЧАНСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ, КАКТО И ТЕЗИ ОТ СТУДЕНТСКИТЕ МИ ГОДИНИ. ВЪЗМОЖНО Е И ДИМИТЪР БАКАЛОВ ДА Е ИЗРАСТВАЛ НАД МЕН, КАТО МЕ Е ПО-ЕБВАЛ В ИМЕТО НА НЕГОВИЯ КОМУНИЗЪМ .

БРАВО МИТКО БАКАЛОВ И КОПИЛЕТА КАТО АНГЕЛ ГЕОРГИЕВ - АЧО

КОЛКО ЛИ ОЩЕ ПРЕСТЪНИЦИ СА СЕ ЯЗДЕЛИ ПО МЕН ДА СИ ПРАВЯТ АКТИВ НА ШПИОНИ !?

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

     

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/4597.jpg

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/4597.jpg>

18 АВГУСТ 2009

ВРАЦА - ПАЛАНКА - БУЛГАРИСТАН ГУБЕРНИЯ

---
---


 Ето това е останало от това време на моята „свободна” демонстрация от времето на Горбачовата „Гласност и перестройка” и Тодор Живковия пленум и решението на Народното Събрание, който съм подкрепил в чест на моето осъждане от Районен Съд Враца същият ден 18 август 1987 година.

     
     
http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7313.jpg

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7313.jpg>

      Сега е останал вица от книгата на даскал Цветан Дочев от книгата му „Галерия образи-омрази Врачански – 2006 – Враца”

--
--

КОПИРАЛ

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
18 АВГУСТ 2009
ВРАЦА
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #3 on: August 26, 2009, 10:25:03 AM »

УБИИЦИ-1- НА БЪЛГАРИЯ

До Врачански Административен Съд

     ПРОТИВ    ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ЦИМЕНТОВ ЗАВОД „ХОЛОЦИМ” И БЪЛГАРСКА МАФИЯ
                            ПРЕСТЪПНИКА БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ – АГЕНТ ГОЦЕ
                            ПРЕСТЪПНОТО ПРАВИТЕЛСТВО В ОСТАВКА НА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ
                            ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НАУЧНИ РАБОТНИЦИ ПОДПИСАЛИ СЕ НАД ФАЛШИФИКАТИ
                            ДО БИВШИЯ КМЕТ НА ВРАЦА ТОТЮ МЛАДЕНОВ – НАСТОЯЩ МИНИСТЪР
                            ПРЕСТЪПНИКА ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ БОРИС ВЕЛЧЕВ

      ИНФОРМАЦИЯ ДО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО МОРИСОВ
                            ДО МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ
                            БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ РАДИО, ТЕЛЕВИЗИЯ, ВЕСТНИЦИ
                            ДО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ, ВЕНЕЦУЕЛА И ДРУГИ

 <img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/5569.jpg>

     
     

                            Граждани Врачански Административни Съдии,
Ще се обърна към Вас в това число и пред Българският народ и Други правителства по един особен начин, с който изразявам своето възмущение, а предполагам и възмущението, с което ще ме подкрепи Българският народ срещу ГЕНОЦИДА, който е
създаден от горе посочените държавници !

ЕБАЛ СЪМ ИМ ПУТКАТА МАЙЧИНА НА ШВЕЙЦАРСКАТА ЦИМЕНТОВА ФИРМА „ХОЛИЦИМ” И ТЯХНИТЕ  ЗАДКУЛИСНИ МАФИОТИ УБИВАЩИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.

ЕБАЛ СЪМ МУ ПУТКАТА МАЙЧИНА НА ПРЕЗИДЕНТСКОТО ПОЛИТИЧЕСКО КОПИЛЕ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ – АГЕНТ ГОЦЕ ЗА ДЕЙСТВИЯТА И БЕЗДЕЙСТВИЯТА КАТО ДЪРЖАВЕН ГЛАВА НА РЕПУБЛИКА БЪЛАГАРИЯ ОТКАЗАЛ ДА НАПРАВИ ДЪРЖАВНИЧЕСКА ПРОВЕРКА.

ЕБАЛ СЪМ ИМ ПУТКАТА МАЙЧИНА НА ОТМИНАЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ЮДЕЙСКАТА ПОС-КОМУНИСТИЧЕСКА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА МАЙМУНА СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И ГЕНОЦИДА НАПРАВЕН СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.

ЕБАЛ СЪМ ИМ ПУТКАТА МАЙЧИНА НА НАУНИТЕ РАБОТНИЦИ – ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КОЙТО СА СЕ ПОДПИСАЛИ В ДОКУМЕНТИ, С КОЕТО СА ПРИКРИЛИ УБИИСТВОТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД – ГЕНОЦИДА И УНИЩОЖЕНИЕТО МУ !

ЕБАЛ СЪМ МУ ПУТКАТА МАЙЧИНА ПОЛИТИЧЕСКА НА ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКОТО ИЗЧАДИЕ БОРИС ВЕЛЧЕВ – ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА БЪЛГАРИЯ ЗА ДЕЙСТИВЯТА И БЕЗДЕЙСТВИЯТА, КОЙТО ПРАВИ ПРИ УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.
                           
Ето, Аз обиждам горе посочените „държавни” престъпници и Те колективно да се организират и ми създадат един ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЦЕС за това, че ги обиждам на ПОЛИТИЧЕСКАТА МАЙКА, КОЯТО ГИ Е ИЗПИКАЛА, за да премълчават и прикриват престъпленията – ГЕНОЦИДА , който се прави над България и Българският Народ. Нека бъда съден открито пред целия Български народ, за да се знае какви престъпници са избрали – ГОРЕ ПОСОЧЕНИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ.

Обръщам се към новото правителство на България ръководен от министър председател Бойко Борисов да се включи в разследването, за което повдигам въпроса пред Българският Съд с целия научен потенциал в това число да се използват и международните организации от различни страни, който посочвам и ще посочва – МЕ !

Известявам Българската общественост, за да знаят какво става в България и да се знае, че Ако бъда заплашван или нападан ще бъда принуден да отговоря на ДЪРЖАВНИЧЕСКИЯ ТЕРОРИЗЪМ – ПО ТЕРОРИСТИЧЕСКИ. Така както бившия президент на САЩ – престъпника Джорж Буш се възползва, за да прави пропаганда като води войни срещу света.

Аз желая да бъда защитаван от Българската полиция, така както се защитават свидетели участници в съдебни процеси.

Аз не водя война, а търся ЗАКОНИ РЕШЕНИЯ пред Българския Съд, и ако той служи на престъпниците държавници нека се отведе още в началото на това дело !

ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДЪРЖАНИЦИ ТРЯБВА ДА ИМА СЪД И НАКАЗАНИЯ, ТОГАВА КОГАТО СЪЗДАВАТ ГЕНОЦИД СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД – ТАЗИ ПРЕСТЪПНА МАФИЯ ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЖЕ В СЪД ! ЗАКОНИТЕ СА ВСИЧКИ И ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗА ДЕЙСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЯ НА ДЪРЖАНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ.

Изложение.
След като пристигнах от Кралство Швеция, Аз започнах предизборна агитация за на Празник на победата над Германския национал социализъм – Италиански фашизъм- Японски милитаризъм на „9 май”,  който ден се обсеби политически от Европейския Съюз, за да не напомня договора подписан на тази дата 9 май 1945 година и бе превърнат като ДЕН НА ЕВРОПА, за да посочва други истории. Аз агитирах за избора в Европейския парламент, както и предстоящите „Избори – 2009”, в който желаех да се кандидатирам за народен представител. При тази агитация, Аз съм обяснявал на гражданите на Враца и гостите на Враца за престъпленията, който се правят в циментовия завод край Враца в село Бели Извор, който сега е собственост на швейцарската фирма „Холоцим”, а твърде вероятно е завода да се управлява и тайно от български фирми под прикритие, като собственици.

При агитацията основно съм използвал вестник на партия „Атака”, където е поместена статия, в която се разглеждат въпроси за горенето на химически отпадъци от Австрия, Германия, Швейцария, както и България.

Подобна статия е писана и от Тодор Ризов и в друг врачански вестник от октомври 2008, който ще се постарая да представя във съдебно заседание и да призова журналиста.

В ТЕЗИ СТАТИИ СЕ ГОВОРИ ЗА ПРЕСТЪПНО ГОРЕНЕ НА ХИМИЧЕСКИ ОТПАДАЦИ
БЕЗ ДА СЕ СПАЗВА ТЕХНОЛОГИЯ НА ГОРЕНЕТО ИМ И ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ОТДЕЛЯТ
ВЪВ ВЪЗУХА ОТРОВНИ ХИМИЧЕСКИ СЪДЕДИНЕНИЯ, КОЙТО УБИВАТ НАСЕЛЕНИЕТО
НА БЪЛГАРИЯ.

Ще спомена още, че на два пъти в предаване на Слави Трифонов се разглеждат тези проблеми в открита дискусия с професор и химически специалист от Враца, който ще представя с неговата документна борба срещу убийците на Българския народ.

ДА БЪДАТ ПРИЗОВАНИ В СЪДЕБНО ЗАСЕДАНИЕ СЛАВИ ТРИФОНОВ ОТ ПРЕДАВАНЕТО, ЗА КОЕТО Е ЗАПЛАШВАН, КАКТО И СЪБЕСЕДНИЦИТЕ МУ !

След като прочетох статията във вестник  „Атака” в януари 2009 година започнах да я чета и разяснявам открито с мегафон в центъра на Враца, а сред завръщането ми от Швеция през май започнах И своята агитация за изборите, както кандидат от Българската Национал Радикална Партия, като съм отново разглеждал тази статия с проблемите на тровенето на Врачани, както и гражданите от Врачанска област.

Може би поради тази критика Аз бях задържан от врачанската полиция на 27.05.2009 и бях предупреден да не говоря с мегафон, като ми се отне онази възможност да водя борба в „избори-2009”, както ми се отне възможността и да бъда застъпник на партията „Ред, законност, справедливост” със задържане на 30.06.2009, като ми бяха написани актове с парични „наказания” от кмета на Враца и РП-МВР – Враца - началник.

Аз водя своята съдебна борба срещу това престъпление на политическата полиция и стоящите зад нея нови престъпни капиталисти бивши партийни управници.

Ето тази моя обществена ангажираност създава проблеми за мен, като Аз съм преследван в нова „демократична” в кавички България, за която демокрация, Аз съм се борил, като съм влачен по затворите от престъпните сегашни нови капиталисти бившите юдейски партийни функционери.

Аз написах едно открито писмо до Главния прокурор Борис Велчев, кмета на Враца Тотю Младенов – сегашния социален министър в правителството на Бойко Борисов и получих един особен отговор от Врачанската полиция, където бях викнат да давам обяснение по указание на главния прокурор. Тази тактика не ми харесва, защото виждам, че главния прокурор желае да ме сплаши относно моята обществена ангажираност да показвам престъпленията на новия капиталистически ред в България.

Представям документа на полиция Враца.

 <img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7638.05.2009.jpg>

     
     
http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7638.05.2009.jpg

        Разпита, който ми беше направен от М. Маринов се състоеше в две фази. Първата отнасяща се до химическото отравяне от циментовия завод „Холоцим” край Враца, както и за престъпленията в унищожаването на туристическо дружество „Веслец”-Враца
Чиито активи са разпределени по партийно и давам пример с новия собственик на партийната резиденция край Враца – „Турканица” , завладял и туристическата хижа „Леденика” в настоящия момент е народен депутат от „Герб”

Аз написах своите обяснения по въпросите, но в мен се задава мисълта, защо Главния прокурор търси тези обяснения от мен без да търси обяснения от престъпниците, като се поставят пред Съд.

Ето поради тези опити да бъда преследван и заплашван реших да проявя своята гражданска позиция, като заведа обществено дело – СРЕЩУ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НАПРАВЕН ОТ ДЪРЖАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

Сега ще представя една част от документи написани от химик – еко – защитник Мария Молешка от Враца, която води една титанична борба срещу замърсяване на природата във Враца и България. Аз споделям нейната борба и слагам това начало за водене на Съд, за да се знае истината пред Българският народ.

Аз самият съм поставил нейните документи в моята „Интернет” страница и всеки може да се започне как тя е писала до президента на България Георги Първанов – агента Гоце и той не и е отговорил – ТОВА СЕ КАЗВА ДЕЙСТВИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ДЪРЖАВНИЯ СЛУЖИТЕЛ ДА НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ КАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЕ ПРАВИ НАД БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.  Ето влизате в моята страница и там се намира надпис „Враца” след отварянето на тази страница ще видите една рисувана снимка с „череп” и там ще проследите всички документи от една борба.

http://www.stefan-tcholakov.com/

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=vratza

Мария Молешка е написала писмо и до министър председателя на България Сергей Станишев и има отговор с престъпно съдържание.

ЕТО ТУКА ТРЯБВА ДА НАПИША, ЧЕ ТУРСКИЯ ЕНИЧАР МИНИСТЪР ДЖЕВДЕТ ЧАКЪРОВ Е ПОДПИСАЛ СТОКХОЛМ ДЕКЛАРАЦИЯ ОТНОСНО ГОРЕНЕ НА ХИМИЧЕСКИ ОТПАДЪЦИ В 2005 ГОДИНА И В КРАЯ НА ДЕКЕМВРИ 2005 СЪЩИЯ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ДАВА ПРАВО НА ЦИМЕНТОВИЯ ЗАВОТ „ХОЛОЦИМ” ДА ГОРИ  ВСЕВЪЗМОЖНИ ОТПАДЪЦИ, КОЙТО ТРОВИ АТМОСВЕРАТА С ХИМИЧЕСИ СЪДЕДИНЕНИЯ, КОЙТО СА ОТ РОДА НА ХВЪРЛЕНИТЕ БОБМИ ВЪВ ВИЕТНАМ, КЪДЕТО СЕ СЪЗДАДОХА СЛЕД ГОДИНИ РАКОВИ БОЛЕСТИ.

При тази създадена обстановка един български прокурор е защитил „Холоцим”, а друг е дал особено мнение, което трябва да уважаваме и да продължим да изследваме в името на България и Българския народ.

В документацията може да се открият и една група професори, доценти, който са се подписали, че няма опасност от горенето на химическите отпадъци в циментовия завод край Враца – „Холоцим”. Ето срещу тези предатели продажници се борят и Аз сега се боря да влезнем в Съд и покажем дали тези химически отпадъци са вредни за народа ?

До колкото имам информация фирмата „Холоцим” е изгонена от Венецуела, както и от Африка, а в Австрия се започва едно разследване. Сега ще споделя своето наблюдение като илюстрация давайки следната информация. След изборите на 5 юли 2009 , Аз лично съм констатирал изгорели газове в областта на моят блок във Враца до трудовашкото поделение. Два пъти съм мирисал отровни газове в края на ЧЛК по пътя към „лозе” във Врачанското поле. Един път в склона на планината „Веслец” – врачанските лозя. Последния път е от 11 август 2009 година.

ТОЗИ МИРИС НА ВОЕННА ДИМКА ИДВА С НОСЕНЕТО ИМ ОТ ЗАПАД С ВЕТРОВЕТЕ, КЪДЕТО СЕ НАМИРА ЦИМЕНТОВИЯ ЗАВОД „ХОЛОЦИМ”

Някога този „СТАР” завод, обявен за не нужен, мръсен, построен от източно германска ГДР технология с име „Вилхелм Пик” имаше седем комина, чрез който се разпръскваха циментовия фин прашец на голяма площ от така наречените „Роза на ветровете”. Сега тези комини са разрушени, желязото ограбено, а горените химически отпадъци излитат на височината на врачанското поле поради факт, че завода в село Бели Извор „Холоцим” е по-ниско от нивото на врачанск&#
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #4 on: September 02, 2009, 11:56:15 PM »

Марш на пленените немци в Москва

http://www.bas-bg.org/new/m_1944_7.html
_________________

Ориентирането е мускулна радост-Физическа мощ - ФАНТАЗИЯ !

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=1

 Стефанъ д-ръ Димитъръ Чолаковъ-ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #5 on: December 21, 2009, 11:32:41 PM »

За новините на турски език - или на… английски

http://www.barekov.com/?p=2703&cpage=1#comment-21925
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #6 on: December 21, 2009, 11:35:18 PM »
http://www.barekov.com/?p=2703&cpage=1#comment-21925comment-21925Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #7 on: December 22, 2009, 12:24:41 AM »

KOPI

-
-

Откриха изчезналия надпис от входа на Освиенцим
16:09 21-12-2009
Новинар
89 | 3 | 0 Коментирай

http://www.novinar.net/news/otkriha-izcheznaliia-nadpis-ot-vhoda-na-osvientcim_MzE0Mjs2NA==.html

      

<img src=http://www.novinar.net/data/2009-12-22/20091221_1065_320X237.jpg>

Крадците са рецидивисти, а не неонацисти
Полската полиция откри откраднатия в петък лозунг на входа на бившия концентрационен лагер Освиенцим, който гласи „Arbeit macht frei”, или „Трудът те прави свободен”, съобщи Франс прес.


Задържани са пет души, които са рецидивисти и не са членове на неонацистки групировки, нито пък имат подобни убеждения, уточни пред журналисти полицейският началник на регион Краков Анджей Рокита.


„Това са рецидивисти на възраст между 20 и 39 години с издадени присъди за кражби и насилие”, добави той на пресконференция. Следователите обаче не изключват възможността петимата да са извършили кражбата по поръчка на колекционер, който би могъл и да е неонацист.


Двама от предполагаемите крадци са били арестувани в Гдиня, а останалите във Влоцлавек. Ако бъдат признати за виновни, те могат да бъдат осъдени на 10 години лишаване от свобода. Надписът, който е с дължина 5 м, е бил разрязан на три, за да се улесни транспортирането му. Той е бил открит в гора, недалеч от къщата на един от задържаните.
„За момента се въздържаме да съобщим какъв е бил мотивът им. Със сигурност са действали за пари, но трябва да уточним дали са извършили кражбата по поръчка или по собствена инициатива”, каза Рокита.


Историческият надпис ще бъде окачен на мястото си възможно най-скоро, но във всеки случай преди 65-годишнината от освобождението на лагера Аушвиц-Биркенау от Червената армия на 27 януари 1945 г., добави той.


В момента на входа на лагера, който е превърнат в музей, е окачено копие на надписа, направено през 2006 г., когато оригиналът бе свален за реставрация.

Изчезването на историческия надпис миналия петък предизвика силни емоции сред политическата класа в Израел, Полша и Германия, както и сред израелската диаспора по света. Полската полиция обяви награда от 100 000 злоти за информация относно кражбата, като до вчера бе получила около десет телефонни обаждания.

-
STEFAN D-R D TCHOLAKOV-BULGARIA

http://www.stefan-tcholakov.com/

-

Заглавие: НЕЩО ЗА ВАНДАЛИЗМА !Автор: СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ-ВРАЦА ПАЛАНКА-БУЛГАРИСТАН ГУБЕРНИЯ  Добавен на: 2009-12-21  Държава: НЕЩО ЗА ВАНДАЛИЗМА !


НЕЩО ЗА ВАНДАЛИЗМА !

БЪЛГАРСКИТЕ ВЕСТИ НИЩО НЕ СЪОБЩИХА ЗА РАЗРУШЕНИЯ ПАМЕТНИК В ГРУИЗИЯ СИМВОЛИЗИРАЩ 700 000 СЪВЕТСКИ ВОЙНИ В ТОВА ЧИСЛО И ГРУЗИНЦИ УЧАСТВАЛИ ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА !

ИНАЧЕ ВЕСТНИЦИТЕ СЪОБЩИХА, ЧЕ СА ОТКРАДНАЛИ В ПОЛСКИЯ БИВШ ЛАГЕР - БИРКЕНАУ ОНЗИ СИМВОЛИЧЕН ТЕКСТ - РАБОТАТА ВИ ПРАВИ СВОБОДНИ !

http://www.vesti.ru/doc.html?id=332070&tid=75833

      

<img src=http://pics.vesti.ru/p/s_394886.jpg>

ЮДЕЙТЕ СКАЧАХА ЗА СИМВОЛА - РАБОТАТА ВИ ПРАВИ СВОБОДНИ !
- НО НЕ СЕ ИЗПЛАКАХА СЕГА ЗА РАЗРУШЕНИЯ ПАМЕТНИК - "Мемориала славы"

ДА ПОСЛЕДВАМЕ ПРИМЕРА НА ДРУГАРЯТ ГРУЗИНСКИ ПЕЗИДЕНТ САРКАШВИЛИ И ДА ИЗЧИСТИМ ВСИЧКИ ТУРСКИ ДЖАМИИ И СИНАГОГИ В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ТЕ СА УБИИЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ВРАЦА

--
--

МИД России резко осудил взрыв "Мемориала славы" в Кутаиси, осуществленный по заданию грузинских властей. "В Кутаиси варварски взорван мемориал воинам Великой Отечественной войны. Тем самым грузинские власти совершили акт государственного вандализма, оскорбляющий чувства любого цивилизованного человека", - говорится в заявлении МИД РФ, поступившем в "Интерфакс" в субботу вечером.


http://www.vesti.ru/doc.html?id=332070&tid=75833


В нем отмечается, что грузинскими властями были "проигнорированы протесты общественности страны, негодование грузинских ветеранов. Более того, брошен вызов всему мировому сообществу, которое буквально накануне в резолюции, принятой на Генассамблее ООН, выразило "озабоченность непрекращающимися попытками осквернения или разрушения памятников, воздвигнутых в память о тех, кто боролся против нацизма в годы Второй мировой войны".

"Совершенное сегодня в Кутаиси кощунство - очередное позорное деяние нынешнего тбилисского руководства в его маниакальном стремлении стереть историческую память собственного народа", - подчеркивается в заявлении.

Монумент в Кутаиси был взорван в субботу под предлогом "реконструкции" мемориала. При этом из-за нарушений правил безопасности погибли два человека - по предварительным данным, женщина и 8-летняя девочка.

--
--


Заглавие: ЗА БОМБАНДИРОВКАТА НАД СОФИЯ ....Автор: STEFAN D-R D TCHOLAKOV VRAZA Добавен на: 2009-12-21 Държава: SVERIGE - BULGARIA


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bg/thumb/0/0a/Dimitar_Spisarevski.jpg/160px-Dimitar_Spisarevski.jpg

      

<img src=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/bg/thumb/0/0a/Dimitar_Spisarevski.jpg/160px-Dimitar_Spisarevski.jpg>

ДНЕС 20 ДЕКЕМВРИ 2009 ГОДИНА ГРУПА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛ РАДИКАЛНА ПАРТИЯ ЩЕ НАПРАВЯТ ВЪЗПОМЕНАНИЕ ПО СЛУЧАЙ ГЕРОЙЧНАТА СМЪРТ НА БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕТЕЦ ДИМИТЪР СПИСАРЕВСКИ, КОЙТО ИЗВЪРШИ НАЙ-СМЕЛИЯТ ПОДВИГ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА ВОЙСКА ПО ВРЕМЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, КОГАТО ПРИВЪРШВАЙКИ МУНИЦИИТЕ НА САМОЛЕТА РЕШАВА ДА СЕ ХВЪРЛИ ВЪРХУ ЛЕТЯЩАТА САЩ САМОЛЕТНА КРЕПОСТ НОСЕЩА НЯКОЛКО ТОНА БОМБИ ЗА БОМБАНДИРОВКАТА НАД СОФИЯ ....

НЕКА ЧЕТЯЩИТЕ ТЕЗИ РЕДОВЕ ДА НАПРАВИМ ВЪЗПОМЕНАНИЕ ЗА САМООТВЕРЖЕНОТО ДЕЛОТО НА БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕТЕЦ ДИМИТЪР СПИСАРЕВСКИ.

ТОЗИ ПОДВИГ НА ДИМИТЪР СПИРАСЕВСКИ ДЪЛГИ, ДЕСЕТКИ ГОДИНИ Е СКРИВАН ОТ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКАТА АВИАЦИЯ И АРМИЯ, ЗАЩОТО ТОЙ Е БИЛ ЦАРСКИ ОФИЦЕР, ЗА ДА НЕ СЕ ДАВА КАТО ПРИМЕР НА САМОЖЕРТВА В ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИЯ. ТОГАВА НИ УЧЕХА ЗА САМОЖЕРТВАТА НА СЪВЕТСКИТЕ ГЕРОЙ ЗАЩИТИЛИ С ГЪРДИТЕ СИ АМРАЗУРИТЕ НА ЧУЖДИТЕ АРМИИ.

СЕГА ОТНОВО СЕ ЗАБРАВЯ ЗА ПОДВИГЪТ НА ДИМИТЪР СПИСАРЕВСКИ, ЗАЩОТО ТОЙ Е УНИЩОЖИЛ САЩ - ЛЕТЯЩА КРЕПОСТ ТРЪГНАЛА ДА УБИВА МИРНИ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ. А СЕГАШНИТЕ НОВИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА НИ УЧАТ НА РОДОЛЮБИЕ, ЗАЩОТО ИМАМЕ НОВИ ГОСПОДАРИ ОТ САЩ И НАТО, НА КОЙТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАПОМНЯ, ЧЕ СА УБИВАЛИ МИРНОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ.

СЕГАШНИТЕ БЪЛГАРСКИ ВОЙНИ СЕ ИЗПРАЩАТ В ЧУЖБИНА ДА ЗАЩИТАВАТ ПРЕСТЪПНАТА ПОЛИТИКА НА САЩ, ЗАБРАВЯЙКИ ЗА УЧЕСТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ПРЕСТЪПНИТЕ ВОЙНИ НА ПЪРВАТА И ВТОРА СВЕТОВНА ВОЙНА, КАКТО И ВЛИЗАНЕТО НА ВОЙСКИТЕ ОТ ВЪРШАВСКИЯ ДОГОВОР В ЧЕХОСЛОВАКИЯ - 1968.

БЪЛГАРИЯ НЕ ИЗРАТИ ВОЙСКИ В АВГАНИСТАНСКАТА АВАНТЮРА НА СССР, НО СЕГА БЪЛГАРИЯ ИЗПРАЩА ВОЙСКИ В ПРЕСТЪПНАТА АВАНТЮРА НА САЩ СРЕЩУ ИРАКСКИЯ И АВГАНИСТАНСКИЯ НАРОД ! ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЕРЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИЦИ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ, ПРАВИТЕЛСТВО, ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО РЕШИХА ТЕЗИ АКТОВЕ СА МЕЖДЕНАРОДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

НЕКА СЪОБЩЯ, ЧЕ ТЕЗИ, КОЙТО НЕ МОГАТ ДА ОТИДАТ В ПАСАРЕЛ, ЗА ДА ИЗКАЖАТ СВОЯ ПОКЛОН ПРЕД ДИМИТЪР СПИСАРЕВСКИ НЕКА ПОСЕТЯТ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ПАМЕТНИКА ВЪЗПОМЕНАНИЕ ЗА ПОДВИГА НА ДИМИТЪР СПИСАРЕДСКИ, КЪДЕТО ЩЕ СЕ НАПРАВИ ВЪЗПОМЕНАНИЕ В 16 ЧАСА, КЪДЕТО ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛ РАДИКАЛНА ПАРТИЯ - ДИМИТЪР НИКОЛОВ ЩЕ ИЗРАЗИ МИСЛИ ОТ ИМЕТО НА ПАРТИЯТА И ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ И.

ПОКЛОН ПРЕД БЪЛГАРСКИЯТ ВОЙН ДИМИТЪР СПИСАРЕВСКИ !

ЗА БНРП - ИЗРАЗИТЕЛ

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

20 ДЕКЕМВРИ 2009
ВРАЦА - БЪЛГАРИЯЗаглавие: Заглавие: ЧОЛИ,Автор: Fцr Dagens bild Добавен на: 2009-12-19 Автор: KLUB-STEFAN D-R D TCHOLAKOV-BULGARIA Добавен на: 2009-12-20


Заглавие: ЧОЛИ,Автор: Fцr Dagens bild Добавен на: 2009-12-19


Som alltid Din mening och yttrande дr helt KORREKT !!!

-

Държава: http://www.bnews.bg/article-1552

http://www.bnews.bg/article-1552


Заглавие: JAG HAR SYMPATI TILL DROTNINGEN MARGARETA DEN II-A.Автор: STEFAN D-R D TCHOLAKOV VRAZA Добавен на: 2009-12-19 Държава: SVERIGE - BULGARIA


JAG HAR SYMPATI TILL DROTNINGEN MARGARETA DEN II-A.

MIN LILLE "BROR" BULGARISK STATSMININSTER BOIKO BORISOV
GЦRDE FELL PЕ PROTOKOLL NДR MAN TITTA PЕ BILDEN SOM VISADE I TIDNINGEN "STANDART"

http://paper.standartnews.com/images/leading_pics/leading_2862_bg.jpg

      

<img src=http://paper.standartnews.com/images/leading_pics/leading_2862_bg.jpg>

FELLET ДR ATT HAN MЕSTE PUSSA DROTNINGEN HAND SOM KVINNA OCH SOM STATSCHEF DENEMARK !

HAM MЕSTE VISA ETT ANAT RESPEKT SOM STATSMINISTER !

SЕ MENAR JAG !

MED VДNLIG HДLSNING !

STEFAN D-R D TCHOLAKOV

19 DECEMBER 2009
VRAZA

-

Заглавие: Бравос ЧОЛИ ! ! !Автор: Fцr dig som vill se Dagens bild Добавен на: 2009-12-19

Danmarks drottning Margrethe andra, vдlkomnade hjдrtat statsministern Boyko Borisov pе officiell middag pе slottet i Kцpenhamn - Kristiansborg.

-


КОЛЕГАТА ФИЗКУЛТУРНИК ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗБРАН В МОИТЕ ОЧИ ЗА ПРЪВ МЪЖ НА ГОДИНАТА КАТО ПОЛИТИК !

ТОЙ ЗА МЕН Е ПРЪВ МРЪСНИК !

ПРИСТИГНА ВЪВ ВРАЦА, ЗА ДА АГИТИРА ИЗБОРА НА ПАРТИИНИЯ МУ ЧЛЕН Д-Р КОСТАДИН ШАХОВ И ПО ТОЗИ НАЧИН НАРУШИ ИЗБОРНИЯ ЗАКОН ЧЛЕН 50 АЛ.5 КЪДЕТО Е КАЗАНО, ЧЕ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА - УПРАВНИЦИ В БЪЛГАРИЯ НЯМАТ ПРАВО ДА АГИТИРАТ В ИЗБОРИТЕ.

ТОЙ ОБЩЕСТВЕНО АГИТИРА ВЪВ ВРАЦА В КМЕТСТВОТО, КАТО ПОДАРИЛ ЕДНА СОФИЯНСКА ПИЕСА ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ ГОВОРЕЙКИ НА СЦЕНАТА, А ЗАД НЕГО СТОЕШЕ ППЛАКАТА НА ДОКТОРА И БЛА, БЛА, БЛА.

ТОВА СЕ КАЗВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО БЪЛГАРСКИЯТ ЗАКОН.

СЛЕД ТОВА ТОЙ Е МАХНА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК УПРАВНИК НА РУ-МВР ВРАЦА ДАНАИЛ .... ПРЕСТЪПНИЧЕСКИ И ПОСТАВИ СТАРИЯ ПРЕСТЪПНИК ВАСКО ВАСИЛЕВ, КОЙТО БЕШЕ НАРЕДИЛ НА ПОЛИЦЕЙСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ДА ДУХАТ ДРЕГЕРА, ЗА ДА СПАСИЛИ ПИЯНИЯ СЪДИЯ КАРАЛ ЛЕКА КОЛА И ПЛАШЕЛ ПОЛИЦАЙТЕ С НАЧАЛНИКА В. ВАСИЛЕВ.

ТОВА СЕ НАРИЧА ПАРТИИНО-ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ !

СЛЕД ТОВА ДА НАПОМНЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЧИТАТЕЛИ, ЧЕ ТОЗИ НАРОДЕН МИЛИ-ПОЛИЦАЙСКИ МИНИСТЪР ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ С НИЩО НЕ Е ПОМОГНАЛ НА МЕН, ЗАЩОТО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ СА МИ РАЗБИЛИ КЪЩАТА НА ЛОЗЕ, ВЕРОЯТНО ДА МИ НАПОМНЯТ НЕЩО, ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ МОГАТ ДА УРЕДЯТ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЗА ДА МИ ПРЪДНАТ НА КУРА .... ПРАВЕЙКИ ДЪРЖАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СПЕЦИАЛНО НАРЕЖДАНЕ !

ТОВА МИНИСТЪРО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ , РАЗБИРА ЛИ ГО , ЗАЩОТО СЕ Е УЧИЛ ЗА ФИЗИЧЕСКА КУЛТУРА И МИ Е КОЛЕГА ДЕТО ТРЯБВА ДА СЪБЛЮДАВА СПОРТНИТЕ ЗАКОНИ И ЕТИКА НА ОБЩУВАНЕ !

КАЗАХ МУ НА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК В ДЕНЯ НА АГИТАЦИЯТА МУ ВЪВ ВРАЦА, ЧЕ В ШВЕЦИЯ ИМА 25000 ПОЛИЦЕЙ, А В БЪЛГАРИЯ ИМА 65000 И ТОЗИ МНОГО-ПЛАСТОВ МНОГОЗНАЙКОВЕЦ МИ КАЗА, ЧЕ НЕ Е ТАКА !

СЕГА ДА ГО ПОПИТАМ, КАК МИ Е ПОМОГНАЛ ТОЙ И ДРУГИТЕ КМЕТО Н ВРАЦА Д-Р К . ШАХОВ ДЕТО ГО ИЗБРАХА, ПОЛИЦЕЙСКИЯ НАЧАЛНИК В. ВАСЕЛЕВ ДЕТО ГО ВЪРНАХА НА РАБОТА И ПРОКУРАТУРА ТЕ КОЛЕКТИВНО ЛИ ОРГАНИЗИРАТ РАЗБИВАНЕТО НА ИМОТА МИ ВЪВ ВРАЦА ПО ЗАКОН - ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА ?

БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗБОРА НА ДРУГАРЯТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ЗА ДА СЕ НАРЕДЯ ДО НЕГО КАТО КОЛЕГА ФИЗКУЛТУРНИК, НО НЕ ПРЕСТЪПНИК !

АЗ КОГАТО СЪМ СЕ БОРИЛ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ, ТОЗИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, КАКТО И БОЙКО БОРИСОВ, СА СЕ ЛОВИЛИ ЗА ПАТКИТЕ ....

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
19 ДЕКЕМВРИ 2009
ВРАЦА

-
-

ПРОТЕСТ И СОЛИДАРНОСТ СЪС ЗАЩИТНИЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ХИМН !

      

<img src=http://www.vsekiden.com/imgs/mnenia/valeri%20simeonov.jpg>

КОГАТО СЕ СВИРИ БЪЛГАРСКИЯ ХИМН ТРЯБВА ДА СЕ СТАНЕ НА КРАКА НЕ ЗАВИСИМО КАК Е ПОДАДЕН И ОТ КОГО Е ПОДАДЕН СИГНАЛЪТ !

ПРЕСТЪПНОТО РЪКОВОДСТВО НА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БУРГАСКИЯ МЕСТЕН ПАРЛАМЕНТ ИЗВЪРШИ ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КАТО ОБВИНИ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, ОБЩИНАР ОТ БУРГАС, ЧЕ Е ПУСНАЛ МАГНИТОФОН С ХИМНА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

ЗА ТАЗИ ПАТРИОТИЧНА ПОСТЪПКА - ПРЕСТЪПНИЧКАТА ОБЩИНСКИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ Е ИЗВИКАЛА ПОЛИЦИЯ СЛЕД КАТО Е РАЗТУРИЛА СЕСИЯТА НА МЕСТНОТО УПРАВЛЕНИЕ, А ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛИ СА ИЗВЕЛИ ОТ ЗАЛАТА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ.

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ РОДО-ОТСТЪПНИЦИ ПОКЛОНИЦИ НА ЧУЖДИТЕ ЮДО-ИСКАРИОТСКИ РИТУАЛИ НА КРЪВОПИИСТВО ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ СЕ ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, НОСИ СЕ ТРИКОЛЬОР - БЕЛО, ЗЕЛЕНО, ЧЕРВЕНО И СЕ ПЕЕ НАЦИОНАЛНИЯ ХИМН, КОЙТО СЕГА Е "МИЛА РОДИНО"

КОЯТО ПРЕДАТЕЛСКА МАЙМУНА НЕ ЖЕЛАЕ ДА СПАЗВА РИТУАЛИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕНА ОТ ДЪРЖАВНИЧЕСКИ ПОСТ !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

"ШУМИ МЪРИЦА ОКРЪВАВЕНА,
ПЛАЧЕ ВДОВИЦА, ЛЮТО РАНЕНА !
.
БЪЛГАРИО МИЛА ЗЕМЯ НА ГЕРОЙ
НЕСПИРЕН И МОЩЕН Е ТВОЯ ВЪЗХОД !
.
МИЛА РОДИНО, ТИ СИ ЗЕМЕН РАЙ
ТВОЙТА ХУБОСТ, ТВОЙТА ПРЕЛЕСТ
ЗА ТЕБ НЯМАТ КРАЙ
РОДИНО МИЛА, РОДИНО ......"

ПОКЛОН ПРЕД ЗАГИНАЛИТЕ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ
СЛЕДВАЛИ ХИМНА НА БЪЛГАРИЯ !

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=bg_roman

19 ДЕКЕМВРИ 2009

ВРАЦА
-

ВЪЗПОМЕНАНИЕ ЗА ЕДУАРД ГЕНОВ

Българската Национал Радикална Партия изказва дълбок поклон по повод
Смъртта на политическия борец и изгнаник Едуард Генов – БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТ РОДОЛЮБЕЦ – съратник и последовател на Илия Минев и заедно с други политически затворници създали и утвърждавали НЗДПЧ със седалище град Септември – 1988 година.
-
ВЪЗПОМЕНАНИЕ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА ЕДУАРД ГЕНОВ.

      

<img src=http://www.novinar.net/data/2009-12-18/1261151710_6_330X260.jpg>

Едуард Генов &
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #8 on: December 22, 2009, 11:37:24 PM »

 Flagga det hдr meddelandetPozdravi!tisdag 22 december 2009 16.25

Frеn: Den hдr avsдndaren har verifierats med DomainKeys"Peter Stoyanov"
<pgsm20@yahoo.ca>

Lдgg till avsдndaren i Kontakter

Till: iivantchev2000@abv.bg, natorbov@mail.bg, iliana_foteva@hotmail.com, milko1069@abv.bg, astend@rambler.ru, diana_angiozova@yahoo.com, dimitargd@yahoo.com, gueorgui@sympatico.ca, yonko5rov@yahoo.com, stivntcholi_ol@yahoo.se, pkadvr@abv.bg, l.tsenov@argo-invest.eu, ani.bichovska@bank.allianz.bg, bety_vr@abv.bg, vasilkunchov@yahoo.com, kamiti@mail.bg, a.geshkova@mobitel.bg, elmakferson@abv.bg, stenikolova@abv.bg, marin_iii@abv.bg, megael@bnc.bg, naydenova6@yahoo.com, panayot123@gmail.com, pet_pav@abv.bg, rush@standartnews.com, s_salkov@abv.bg, stefanstanimirov@yahoo.com, stiivi@abv.bg, tsekovhs@yahoo.com, tweety.vratza@abv.bg, vfrangov@sympatico.ca, vitomov@abv.bg, gpsg@onlinetienda.es, grisha@gyuvetch.bg, ilia0706@abv.bg, kalin.malinov@gmail.com, kokolcho@abv.bg, lubomir_nikolov@abv.bg, mailu_02@yahoo.com, mare72@abv.bg, galina.koleva@gmail.com, papagalara@abv.bg, trayani@yahoo.com, plamen_peykov@yahoo.com, tlicheva@mail.bg, ivan_gusto@yahoo.com, stmilev@mail.bg, valiastoeva@gmail.com, pureworld67@yahoo.ca, lemontrealafricain@gmail.com, mariela_filipova@hotmail.com, monikapetrova@videotron.ca... mer   


РЪКАТА Й БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ДВИЖИ.

КАЖИ МИ КАКВО ТИ СЕ СЛУЧИ НА СУТРИНТА СЛЕД КАТО ПРОЧЕТЕ ТОЗИ ИМЕЙЛ! ТОЙ Е НЕОБИКНОВЕН. ВСЪЩНОСТ, ТОЙ ТИ ДАВА ВРЕМЕ УТРЕ.... ДА ВИДИМ ДАЛИ РАБОТИ!        


http://f232.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f890844%5fADq9ktkAARCMSzDk1AbwtBIqwMg&pid=2.2&fid=Inbox&inline=1АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ
ПРАТИ ТОВА ПИСМО В ДЕНЯ НА ПОЛУЧАВАНЕТО МУ. МОЖЕ ДА ЗВУЧИ СМЕШНО, НО ИДВА ТОЧНО НАВРЕМЕ! НИЕ ВЯРВАМЕ, ЧЕ НЕЩО Е НА ПЪТ ДА СЕ СЛУЧИ. АНГЕЛИТЕ СЪЩЕСТВУВАТ, САМО ПОНЯКОГА НЯМАТ КРИЛЕ И ГИ НАРИЧАМЕ ПРИЯТЕЛИ; ТИ СИ ЕДИН ОТ ТЯХ! НЕЩО ЧУДЕСНО Е НА ПЪТ ДА СЕ СЛУЧИ НА ТЕБ И ТВОИТЕ ПРИЯТЕЛИ. УТРЕ В 11:09 AM   НЯКОЙ ЩЕ СЕ СЕ ОБЪРНЕ КЪМ ТЕБ И ЩЕ ТИ  КАЖЕ НЕЩО, КОЕТО ОЧАКВАШ ДА ЧУЕШ. МОЛЯ, НЕ ПРЕКЪСВАЙ ВЕРИГАТА! ИЗПРАТИ ТОВА ПОСЛАНИЕ НА ПОНЕ 7 ТВОИ ПРИЯТЕЛИ!

 


-
-

Petar Stoyanov

891 Chemin Du Lac #8
Longueuil,Quebec,Canada
J4J 1V9

tel. 450-679 76 22

www.englishforall.ca


      


http://f232.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f890844%5fADq9ktkAARCMSzDk1AbwtBIqwMg&pid=2.2&fid=Inbox&inline=1


Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #9 on: February 06, 2010, 01:48:41 PM »

STATLIG ADRESSAR - BULGARIEN

OMBUDSMAN BG

http://www.ombudsman.bg/contacts
-

София 1000, ул. Джордж Вашингтон № 22

Телефон:

02/81-06-955; 02/980-95-10

.

 
<img src=http://www.ombudsman.bg/images/contents/g_ganev.jpg>

http://www.ombudsman.bg/images/contents/g_ganev.jpg
-
Народното събрание
.
Народно събрание на Република България,
София 1169, пл. "Народно събрание" 2; тел. 939 39, факс. 981 31 31, email: infocenter@parliament.bg
.

 
<img src=http://www.parliament.bg/img/front/P/parl%20kontrol15.jpg>

http://www.parliament.bg/img/front/P/parl%20kontrol15.jpg
-

Президент -


 
<img src=http://www.mediapool.bg/photo/l_108638.jpg> <img src=http://www.president.bg/img_main/middle.jpg>

http://www.mediapool.bg/photo/l_108638.jpg
http://www.president.bg/img_main/middle.jpg

http://www.president.bg/

Дирекция "Приемна"
София 1123, "Дондуков" 2

Работно време:
понеделник-четвъртък
10.00-12.00 и 14.30-17.00 часа

Тел: (02) 9239333 /централа/
Ел. поща: press@president.bg


-

ИНФОРМАЦИЯ - МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ


 
<img src=http://www.government.bg/fce/001/0213/images/0309.jpg>
 
http://www.government.bg/

(c) Министерски Съвет на Република България
1194 София бул. “Дондуков” №1 -

тел. централа (+359 2) 940 29 99

Правителствена Информационна Служба

тел.: (+359 2) 940 27 70 факс: (+359 2) 980 20 56
е-mail: GIS@government.bg

Новини в RSS формат

-

КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
THE CONSTITUTIONAL COURT OF THE REPUBLIC OF BULGARIA

http://www.constcourt.bg/ 
<img src=http://www.constcourt.bg/Documents/Home//Sgrada_KS.jpg>


Пощенски адрес:

1594 София, бул. Дондуков № 1

Канцелария

тел.: (02) 987 50 08

факс: (02) 987 19 86

E-mail: s.petrova@constcourt.bg

-


priemna@ombudsman.bg , pressoffice@ombudsman.bg , schetovodstvo@ombudsman.bg , int@ombudsman.bg , infocenter@parliament.bg , press@president.bg , s.petrova@constcourt.bg , GIS@government.bg , s.enita.enikova@constcourt.bg , s.petrova@constcourt.bg , marieta@constcourt.bg

-

<

img src=
http://svt.se/content/1/c6/46/73/44/goran_skarmbg.jpg

>

-
-

[image]

http://svt.se/content/1/c6/46/73/44/goran_skarmbg.jpg

[/image]

-
--
--
-

СВОБОДА ЗА ЕРНСТ ЦУНДЕЛ !
<
a href=
http://www.ihr.org/news/030923Zundel.shtml
>
НАТИСНИ ТУК-http://www.ihr.org/news/030923Zundel.shtml
<
a/href
>

-
-

<

img src=

PARLAMENT - BULGARIA - Народното събрание  http://www.parliament.bg/

>

-
-Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #10 on: February 11, 2010, 10:15:44 PM »

До Административен Съд – Враца
                                                                   НАКАЗАТЕЛЕН СЪСТАВ - По дело № 578 / 2009  
                                               Копие – Председателя на Народното Събрание
                                                              Председателя на Административен Съд на РБ
                                                              Председателя на Конституционния Съд на РБ
                                                КОПИЕ – НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО БЪЛГАРСКИЯ
                                                                              ДИСКУСИОНЕН  ФОРУМ

               ПИСМЕНА ЗАЩИТА - По дело № 578 / 2009  
От Стефан Димитров Чолаков, ул. Р. Княгиня № 20 А-12 , 3000 Враца<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7839.%20SCHAHOV-1-2010.JPG>

[image]http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7839.%20SCHAHOV-1-2010.JPG[/image]

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7839.%20SCHAHOV-1-2010.JPG

              Граждани Административни Съдии – Враца,
Правя Ви тази писмена защита поради факта, че Вие сте ми отнели това право да се явя пред Вас – ЛИЧНО – АЗЪТ - СТЕФАН ДИМИТРОВ ЧОЛАКОВ и да взема дейно участие в провеждащият се ПРЕСТЪПЕН ПРОЦЕС срещу мен създаден от Политическата Полиция на Враца, Престъпния таен политически масонски СЪД, заедно с престъпния кмет и кметски състав от тайната политическа система създаващ проблеми срещу мен и гражданството, за да се прикриват престъпните престъпления направени в хода на приватизацията в България.

             Процесът в, който вземам участие заедно с Вас е политически и се ръководи по особен начин /А, ЕТО ВЕЧЕ СЕ НАМЕСВА ПО ОСОБЕН НАЧИН И НОВИЯТ КМЕТ Д-Р К. ШАХОВ, КОЙТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЛЕГИТИМЕН, ДОКАТО НЕ ПРИКЛУЧИ ДЕЛОТО КОЕТО ВОДЯ СРЕЩУ ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ – ВРАЦА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ОТ 15.11.2009 ГОДИНА. ТОВА ОТ СТВОЯ СТРАНА ПОКАЗВА ПОЛИТИЧЕСАТА НЕНАВИСТ НА МОЯТ ПРОТИВНИК ВСЕ ОЩЕ КАНДИДАТ КМЕТ ДОКТОР КОСТАДИН ШАХОВ, КОЙТО СЕ ВЖИВЯВА НА “ДОКТОР ЮРИСТ” / създавайки се процесуални пречки и всевъзможни престъпно – процесуални ИСКУСТВЕНИ НОМЕРА не в моя полза, а във вреда и не само срещу мен, но и срещу Българската демокрация и Закон.

             При една екстрена ситуация седмица преди да се проведе съдебното заседание на Административен Съд Враца по дело № 578 / 2009 , което беше насрочено за 27.01.2010 до мен в дома ми е пристигнала призовкарка, която настойчиво е настоявала от майка ми до получи призовка, която е била много важна. АЗ ОТСЪСТВАХ ОТ ГРАДА И СЪМ ЗАБРАНИЛ НА МАЙКА СИ ДА ВЗЕМА КАКВАТО И ДА Е ПРИЗОВКА, ЗАЩОТО СЕ ПРАВЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ МЕН, КАКВАТО СИТУАЦИЯ ИМАМЕ И В НАСТОЯЩИЯ ПРОЦЕС КОЙТО ЩЕ РАЗГЛЕДАМЕ ПО ТОВА ДЕЛО. Призовкарката на следващият ден отново ме търси и Аз лично съм се разписал на този документ, който ще Ви представя отново, за да се знае и коментира.

В деня когато е пристигнала призовкарката в дома ми и е срещнала майка ми от София са се обадили да ме търсят, за да ми съобщят за предстоящият съдебен процес, на който трябва да се явя в София. В деня, когато получих призовката във Враца ми се обади същата жена от Върховен Административен Съд, за да ме информира за предстоящото дело на което трябва да се явя. Аз известих служителката, че вече съм се разписал за получената призовка и съм обещал да се явя. След два дни съм получил препоръчано писмо с ОБРАТНА РАЗПИСКА от Върховния Административен Съд – София в което съм уведомен да се явя пред Съда.

       Аз написах до Вас – Административен Съд Враца, ЕДНО ПОСЛАНИЕ, в което Ви известих, че съм поканен от вашите колеги Върховните Съдии – София, за да се явя на уречената дата 27януари 2010 от 14 часа, където ще разсъждаваме по КАЗУСЪТ дали врачанския кмет д-р Костадин Шахов е легитимно избран, като е нарушен изборния закон на България за 2009 година член 50, ал. 5, - КЪДЕТО Е УКАЗАНО ЧЕ ДЪРЖАВНИ – ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА НЯМАТ ПРАВО ДА ПРАВЯТ АГИТАЦИЯ ЗА КАНДИДАТИТЕ. Този закон е нарушен в проведените частични избори за кмет на град Враца на 15.11.2009 година, като във Враца са пристигнали осем / 8 / министри от настоящето правителство от партия “ГЕРБ”, като в същото време в пропагандната кампания са взели участие Областния и зам. Областния управник на Враца заедно с администрация, както и зам. Кмета на Враца и администрация. Всички те са агитирали за партийния им КАМРАТ – ДРУГАР, д-р К. Шахов. Аз Ви молех, Граждани Административни Съдии на Враца да се съобразите с това мое желание, в което бях поставен да избирам между да Съдебни състави на кой да се явя. Нека първо Ви покажа документацията след което ще взема отношение по създадения политически проблем.

ПРЕДСТАВЯМ КОПИЕ ОТ ИЗПРАТЕНАТА ПРИЗОВКА НА ВЪРХОВНИЯ АДМИНИСТРАВИТЕН СЪД СОФИЯ ЗАЕДНО С ПРОПОРЪЧАНОТО ПИСМО – ПЛИК, НА КОЙТО Е НАПИСАНО – НЕЗАБАВНО !

  
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7840.SAD-27.01.2010.jpg>

[image]http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7840.SAD-27.01.2010.jpg[/image]

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7840.SAD-27.01.2010.jpg

  
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7842.SAD-27.01.2010.jpg>
[image]http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7840.SAD-27.01.2010.jpg[/image]

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7840.SAD-27.01.2010.jpg


СТРУВА МИ СЕ, ЧЕ ТЕЗИ ДВА ДОКУМЕНТА, КОЙТО ПРЕДСТАВЯМ ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ И НЕКА ДА ПРЕДСТАВЯ ВЕЧЕ ВНЕСЕНИЯ ДОКТУМЕНТ – ПРИЗОВКА ПРЕД ВРАЧАНСКИЯ АДМИНИ-СТРАТИВЕН СЪД С ОБЯСНЕНИЕТО, ЗА ДА СЕ НАСРОЧИ ДРУГА ДАТА ЗА СЪДЕБНОТО ЗАСЕДАНИЕ ВЪВ ВРАЦА ОБЯВЕНО НА СЪЩАТА ДАТА И ЧАС.

  
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7843.01.2010.JPG>

[image]http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7843.01.2010.JPG[/image]

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7843.01.2010.JPG

--


--

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=special
 
<a href=http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=special>НАТИСНИ ТУК-http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=special<a/href>

Аз имам достойнство, което го защитавам както правя сега с дела и документи !

СЕГА ОСТАВА ДА ВИДИМ КАКВА ЩЕ Е ПРАВНАТА МИСЪЛ НА АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД ВРАЦА – ТРЕТО НАКАЗАТЕЛЕН СЪСТАВ ПО ДЕЛО № 578 / 2009  


 
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7716.11.2009-BTV.jpg>

[image]http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7716.11.2009-BTV.jpg[/image]

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7716.11.2009-BTV.jpg

Стефанъ д-ръ Димитровъ Чолаковъ
05.02.2010 – Враца
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #11 on: August 14, 2012, 12:04:49 AM »

Три имена Ганчо Савов Ганчев

      Дата на раждане 25.10.1930 г.
      Място на раждане гр. Перник
-
ЕДИН ПРЕДАТЕЛ - ГАНЧО СДАВОВ - ИНФОРМАТОР ПРЕДИ ЗАТВОРА, ПО ВРЕМЕ НА ЗАТВОРА, СЛЕД ЗАТВОРА И ДОРИ В ДЕМОКРАЦИЯТА - ТАКЪВ УБИЕЦ РЕДКО СЕ СРЕЩА, А И ХОРАТА ДЕТО СА СЕ ВЪРТЯЛИ ОКОЛО НЕГО СА ПРЕСТЪПНИЦИ ИЛИ РЕКРУТИРАНИ - ПОДГОТВЕНИ ОТ НЕГО ДА ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. ГЛЕДАЙТЕ ГИ НА СНИМКИТЕ И ПРЕЦЕНЯВАЙТЕ !
-
http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=925.0
-

      Вербувал го служител о. р. Иван Георгиев Дянков на 20.08.1965 г., възстановена връзка от полк. Димо Иванов Николов на 11.09.1979 г., регистриран на 11.10.1979 г.
      Ръководил го служител о. р. Иван Георгиев Дянков; о. р. Панчо Д. Славов; полк. Димо Ив. Ненков; Таню Д. Славов; полк. Димо Иванов Николов; о. р. Димитър Здравков; о. р. Демир Райчев
      Структури, в които е осъществявано сътрудничеството ДС, управление II, отдел III, отделение IV; ОУ на МВР-Стара Загора-ДС; ДС, управление VI-V-III
      Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник агент
      Псевдоними Монев
      Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Собственоръчно написани агентурни сведения; документи от ръководили го щатни служители; рег. бланка – 2 бр.; рег. дневник; картони – обр. 4 – 2 бр. и обр. 6; лично дело IА-34285; работно дело IР-4914 – 2 тома.
      Снемане от действащия оперативен отчет
      Публична длъжност или публична дейност Водещ на предаване на сръбски език в БНР.
     
      Комисията разполага с документи, удостоверяващи принадлежност на Ганчо Савов Ганчев към органите по чл. 1 след 10.11.1989 г.
-
http://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%BE+%D1%81%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B2&hl=bg&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Y2opUP7COsXBswba1ICgCg&sqi=2&ved=0CFcQsAQ&biw=1366&bih=667
-
ЕДИН КЛАСИЧЕСКИ ПРЕДАТЕЛ И СЪУЧАСТНИК В УБИИСТОВОТО НА ПЕТЪР СТЕФАНОВ !
-
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=A%CD%C0%D2%CE%CC%C8%DF%20%CD%C0%20%CF%CE%CB%C8%D2%C8%D7%C5%D1%CA%CE%D2%CE%20%D3%C1%C8%C8%D1%D2%C2%CE&p=bg_roman&title=A%CD%C0%D2%CE%CC%C8%DF+-1-+%CD%C0+%CF%CE%CB%C8%D2%C8%D7%C5%D1%CA%CE%D2%CE+%D3%C1%C8%C8%D1%D2%C2%CE+%CD%C0+%D1%F2%E5%F4%E0%ED%FA+%C4-%F0%FA+%C4%E8%EC%E8%F2%F0%EE%E2%FA+%D7%EE%EB%E0%EA%EE%E2%FA+-+1981
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!