Welcome, Guest. Please login or register.
May 24, 2019, 07:56:24 PM
Home Help Search Login Register
News: SMF - Just Installed!

+  Стефан д-р Димитър Чолаков
|-+  Основна категория
| |-+  Политика
| | |-+  ДРАГИ БЪЛГАРСКИ ЧИТАТЕЛИ ОТ ФОРУМИТЕ,
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: ДРАГИ БЪЛГАРСКИ ЧИТАТЕЛИ ОТ ФОРУМИТЕ,  (Read 2602 times)
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5774


View Profile Email
« on: December 21, 2007, 02:00:15 AM »

ДРАГИ БЪЛГАРСКИ ЧИТАТЕЛИ ОТ ФОРУМИТЕ,

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Cat=170&Board=vratza&Number=1948209217&page=0&view=collapsed&sb=5&part=1&vc=1

http://standartnews.com/forums/index.php?action=1&topic=2

Представям Ви едно послание, което е изпратено от някаква си доброжелателка до мен. Тя желае от мен да спра да пиша и да се интересувам от съдбата на един ВЕБ – ДИЗАЙНЕР, който създаваше политически счекове в миналото. Ето това е страницата на Червен – Рьод Пиппи – Лонгструмп – ПИППИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ – псевдоним по книгата на Астрид Линдгрен, която имаше 100 години от рождението и чествано на 14.12.2007 в Швеция и по света.

http://pippi.freehosting.net/jailhouse-rock.htm

СТРАНИЦАТА СЕ НАМИРА В МОЯТА СТРАНИЦА И СЕ ОТВАРЯШЕ ЧАСТИЧНО, НО СЕГА ДНЕС НЕ МОГА ДА Я ОТВОРЯ. МОЖЕ БИ ВИЕ МОЖЕ ДА Я ОТВОРИТЕ И СЕ ОПИТАЙТЕ ДА Я РАЗГЛЕДАТЕ. ТАМ ИМА СТРАНИЦИ, КОЙТО СЕ ОТВАРЯТ, А ИМА СТРАНИЦИ, КОЙТО ВЕЧЕ НЕ СЕ ОТВАРЯТ !

В началото на политическите скечове, който създаваше ПИППИ ЛОНГСТРОМП , Той имаше проблеми, като бяха му спирани и той създаваше нови варианти в световната система на Интернет, за да покаже своето политическо майсторство. Аз лично съм разпространявал неговите политически скечове срещу ламтящите юдейски комунистически свини станали нови капиталисти с приватизацията на Българската икономика във всички посоки.

Той критикуваше министър Председател Иван Костов и мафия, както и президента по това време Петър Стоянов. След това той продължи своята атака срещу Цар и юдейски външен министър Соломон Паси и мафия.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ТОЙ ИЗЧЕЗНА СЛЕД 2002 ГОДИНА ! КОЙ Е ОТГОВОРЕН В ТОВА ВРЕМЕ, ЗА ДА ИЗЧЕЗНЕ – ПРЕЗИДЕНТА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ, МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ СИМЕОН БОРИС ФЕРДИНАНД САКС КОБУРГ ГОТСКИ, ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР СОЛОМОН ПАСИ, ВЪТРЕШНИТЕ МИНИСТРИ … ?

Няколко човека се опитахме да го открием и се оказа, че той е бил хванат и направен нов модерен затворник, какъвто престъпниците от САЩ – Израел създават с летящите самолети прехвърляйки нещастниците по различни КОНЦЕНТРАЦИОННИ ЛАГЕРИ по света, каквито бяха случаите показани по Шведската телевизия. Една от информацията е, че ПИППИ е бил настанен в психиатричната клиника в Раднево. Другата версия е, че той е бил в турски кипърски затвор !

ТАКА КАКТО ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ МОГАТ ДА ЛОКАЛИЗИРАТ ВСЕКИ ЕДИН ТЕЛЕФОН ИЛИ ИНТЕРНЕТ, ТАКА МОЖЕ И ДРУГИ ДА ОТКРИВАТ ОТ КЪДЕ СЕ ОБАЖДАТ НЯКОЙ ПО СВЕТА …. ТЕХНИКАТА Е ДВУПОСОЧНА КАКТО РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ ТОК.

Ето така ние получихме информация, която е представихме през май 2007 по форумите на България и изненадващо лицето ПИППИ се появи, за да ни кажат, че той съществува. Аз обаче не вярвам на неговото появяване ! Той е мистична личност за сега и се представлява от някой други личности, който се опитват да го скрият и да заличат следите срещу него изразяващо се в неговото поведение !

ЛИЦЕТО ПИППИ ЛОНГСТРОМ - Пиппи - Румен Алексиев - ОТ ВАРНА- , МОЖЕ БИ НЕ Е АДЕКВАТНО ДА ВЪЗСТАНОВИ СТАРИТЕ СТРАНИЦИ В ТАЗИ, КОЯТО Я ПОКАЗВАМ В НАЧАЛОТО.

ЗАЩО ДНЕС АЗ НЕ МОГА ДА ОТВОРЯ ТАЗИ НЕГОВА СТРАНИЦА ? МОЖЕ БИ САМО ПРИ МЕН НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТВОРИ СТРАНИЦАТА. ЗНАЧИ ПРИ МЕН ДОСТАВЧИЦИТЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИ НОМЕРА ДА МИ ЗАТВАРЯТ СТРАНИЦАТА ИЛИ САМО ЧАСТИ ОТ НЕЯ ?

ВСЕ ПАК ВИЕ ПРОВЕРЕТЕ ДАЛИ СЕ ОТВАРЯ СТРАНИЦАТА  НА ПИППИ  И МИ ДАЙТЕ ЗНАК КЪДЕ ПО СВЕТА СЕ ОТВАРЯ СТРАНИЦАТА НА ПИППИ – ТАЗИ !

http://pippi.freehosting.net/jailhouse-rock.htm

Изпратеното съобщение от някаква си доброжелателка дава обяснение, че той съществува и работи в Кипър. Възможно е това, а защо той не контактува с познатите си по Интернет ?

Глупав въпрос задавам нали !?

Той може да е фиктивен човек, защото прави контакти с някой, който лансират версията, че той е „СВОБОДЕН” и е в Кипър, а за някой ДРУГИ е бил в Малта по друга спусната информация !

На кого да вярвам ?

ЧЕРНАТА МАНТИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ Е СПУСНАТА И СЕГА ОТНОВО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПСИХИАТРИИТЕ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЛИЧНОСТТА, КАКТО СЕ ПРАВЕШЕ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ НА КОМУНИЗМА. ТОЗИ ЗЛОВЕЩ МЕТОД Е ВЗЕТ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ПСИХИАТРИЯТА НА САЩ, КОЙТО СА Я ПОЛЗВАЛИ СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИТЕ ДИСИДЕНТИ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. ОПИТ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ Е ИМАЛО И НАД ЧАРЛИ ЧАПЛИН, НО ТОЙ Е БИЛ АНГЛИЙСКИ ГРАЖДАНИН И ПОРАДИ ТОВА ТОЙ НАПУСКА САЩ.

Един от САЩ експерименти за унищожаване на ПОЛИТИЧЕСКИ индивид с психиатрията е този с италианският поет Есра Паунд, който е дори служил на „Радио Америка” , но в едно свое ЕСЕ прави сравнение на италианският фашист Бенито Дуче Мусолини със САЩ президент от сътворението на тази държава. За това му писание, той е хванат и изпратен в САЩ, където е държан 10 години в психиатрия. Световните интелектуалци са повдигнали въпрос за него и в тази акция е участвал и Пабло Пикасо !

В дискусията на вестник „СТАНДАРТ” има една личност подписваща се със същият псевдоним от Дания. По този начин се опитват да се създаде ИЛЮЗИЯТА, че Пиппи – ЧЕРВЕН – РЬОД – Лонгстромп съществува и е същият, какъвто е предния Пиппи.

Аз се залепвам зад този фалшив „пиппи” от Дания във форума на „СТАНДАРТ”, за да обясня, че той е фалшификат пишещ по инструкция с латински букви, за да прави заблуда и внушения.

Ние търсим истинският  Пиппи – ЧЕРВЕН – РЬОД – Лонгстромп с име - Румен Алексиев

ЕТО ЗАЩО ПРЕПЕЧАТВАМ ОТНОВО ПОСЛАНИЕТО С НЕГОВОТО МИСТИЧНО НАМИРАНЕ, КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ, ЧЕ ТОЙ Е НАМЕРЕН …

Стефан д-р Д Чолаков

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=contact

tcholi_boli@yahoo.se
kung_choli@yahoo.se
21 декември 2007
Швеция


ОТВОРЕНО ПИСМО ДО Д-Р ТРЕНЧЕВ.

Драги доктор Тренчев, ти някога се бореше за човешки права. Аз съм се борил за твоите човешки права и ДРУГИ, ако си спомняш. Сега е редно Ти да се бориш за човешките права там в твоят обект до Стара Загора. Нали нещо сме си говорили по този повод преди 1989 година.
СЕГА ОБАЧЕ СМЕ 2007 ГОДИНА !
Трябва да ти съобщя една печална новина. Лицето Пипи, което изчезна в Интернет дизайна е прихванат. Ето ти позивна от Света и страницата на ПИПИ !

http://pippi.freehosting.net/jailhouse-rock.htm

---
Здрасти Ч о л и / Стефан д-р Д Чолаков / Още ли си в БГ?
Разбрах къде е Пиппи.
Чифутските организации със дс са му скроили номер, дали парична награда за този, който го индетифицира като егн и местоположение. Хванали го и го затворили във психиатрия някъде до Стара Загора (не съм сигурен че е Раднево). И това е станало около 2003-2004 година. Съмнявам се дали е останало много човешко у него ако е жив - знаеш какво могат да направят медикаментите във психиатриите. Като оставим на страна психотронното програмиране. Но за последното се съмнявам - Пиппи имаше голям дух - не вярвам да са го зомбирали. Ако беше така щяха вече да го пуснат по интернета да зомбира другите. Не са го направили до сега. Вече става дълго време откакто го търся по нета. Със снимка и молба за помощ. Получих само едно предупреждение от някакво ченге да не се интересувам толкова. Но интересното беше (е намерих постинг от шалом айлехем в който се обявява парична награда за залавянето му. Работата е на моссад и нашите служби. Ако имаш някаква информация относно това ме уведоми. И се пази. Привет от мен и умната Ем

---
КОПИРАЛ ПОСЛАНИЕТО ОТ ЕЛЕКТРОННАТА ПОЩА !

http://pippi.freehosting.net/female-attorney-civilization.htm

НАЦИОНАЛИСТИТЕ, АНАРХИСТИТЕ, ЛЕГИОНЕРИТЕ И ДРУГИ РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ ?

Стефан д-р Д Чолаков - БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ - КОМИТЕТ ЗА ЗАЩИТА НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА

24 АВГУСТ 2007
ВРАЦА


Пиппи - Румен Алексиев - ОТ ВАРНА Е НАМЕРЕН ...

ЕТО ТОЗИ СЪС СТРАНИЦАТА ТУК

http://pippi.freehosting.net/jailhouse-rock.htm

Пиппи - Румен Алексиев , ГО ИЗВАДИХА НЯКЪДЕ ОТ ПСИХИАТРИЧНИТЕ ЗАТВОРИ, НО ТОЙ ДАЛИ ЩЕ ВЪЗТАНОВИ ТАМ СТРАНИЦИТЕ КОЙТО БЕШЕ СЪЗДАЛ С ТОЛКОВА МНОГО ОБИЧ ?

Пиппи - Румен Алексиев - ТРИ ГОДИНИ СЕ ГУБЯТ ОТ ТОЗИ ТВОЙ ЖИВОТ ! ТИ БЕШЕ СКРИТ НЯКЪДЕ ! КЪДЕ БЕШЕ НЯКЪДЕ ПО СВЕТА ?

СЛЕД КАТО ПОВДИГНАХМЕ ВЪПРОСА , КЪДЕ СИ И ТЕ ТЪРСИПМЕ , ТИ СЕ ОТКРИ - ИЗВАДИХАТЕ ОТ НЯКЪДЕ ....

Пиппи - Румен Алексиев - СПОМНЯШ ЛИ СИ НЕЩАТА ОТ СТАРОТО ВРЕМЕ ИЛИ ТАКА СА ТИ КАЗАЛИ НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ НА ПРЕЗИДЕНТА ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ - ГОЦЕ ПРЕСТЪПНИКА, ИЛИ ОНЕЗИ ДРУГТИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ПРЕЗИДЕНТА ПЕТЪР РАШИД СТОЯНОВ, КОЙТО СЕ НАМИРА В ТАЗИ СТРАНИЦА .... ИЛИ МАЙМУНАТА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ИВАН КОСТОВ, ЦАРО СИМЕНО ЛЪЖЕЦЪТ ОТ МАДРИД , МИНИСТЕРШАТА КОСТОВА С НЕЙНАТА ФОНДАЦИЯ , ЗА КОЯТО Я СЪДЯТ И МНОГО ДРУГИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ САЩ И ИЗРАЕЛ - ДА ВНИМАВАШ КАКВО ЩЕ ПРИКАЗВАШ И КАК ЩЕ ГО ПРИКАЗВАШ, ЗАЩОТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕШ ПАК НА ОНОВА МЕСТО НАРЕЧЕНО ПСИХИАТРИЧЕН ЗАТВОР !

Пиппи - Румен Алексиев - ТИ БЕШЕ ПОСТАВИЛ ЧАСТ ОТ КНИГАТА В ЕДНА СТРАНИЦА "КАКВО СА НАПРАВИЛИ ЕВРЕЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ", ТОВА Е КНИГА РАЗПРОСТРАНЕНА В БЪЛГАРИЯ - И ТАЗИ СТРАНИЦА НЕ СЕ ОТВАРЯ, ЗАЩОТО АЗ СЪМ И РАЗПРОСТРАНИТЕЛ ОЩЕ В 2000 ГОДИНА КОГАТО Я ПОЛУЧИХ И ПРОЧЕТОХ КАКВО СА ПРАВИЛИ ЕВРЕЙТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !


ПРОДЪЛЖАВА ...

Пиппи - Румен Алексиев - ТИ БЕШЕ ПОСТАВИЛ ЕДИН ВИЦ ЗА "12 ПАПАГАЛИ", КОЙТО БЕШЕ ТИ ХАРЕСАЛ, ЗАЩОТО БЯХ ПЕРЕФРАЗИРАЛ ВИЦА ...... ТАМ В ТВОЯТА СТРАНИЦА НЕМОЖЕ ДА СЕ ОТВОРЯТ ТЕЗИ ДВЕ СТРАНИЦИ - "28. who-crucified-the-christ ( ЛИНК към ЧОЛИ!)

29. 12-tte-papagali ...." - И МНОГО ДРУГИ СТРАНИЦИ НЕ СЕ ОТВОРЯТ, ЗА ДА СЕ ВИДИ КАКВИ ТВОРЕНИЯ СИ СЪЗДАВАЛ !

ТОВА Е НОВАТА ДЪРЖАВНИЧЕСКА ПРЕСТЪПНОСТ СРЕЩУ ТВОРЦИТЕ , А СЕГА ГОВОРЯТ ЗА РУСИЯ, НО НЕ СЕ ПОГЛАЖДАТ САМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ !


Пиппи - Румен Алексиев - РАЗБИРАШ ЛИ КАКВО СТАВА СЕГА В БЪЛГАРИЯ И ТИ СИ ЧАСТ ОТ ТЕЗИ НОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРУЩЕ ИНДИВИДЪТ ! ЩЕ НИ РАЗКАЖЕШ ЛИ ЗА СЕБЕ СИ КАКВО Е ПРЕЖИВЯЛ ЗА ТЕЗИ ТРИ ГОДИНИ ?

Пиппи - Румен Алексиев ..... БЪЛГАРСКИТЕ ТВОЙ УБИИЦИ НИ ПЛАШАТ С ТВОЯТА СЪДБА ! ТИ СИ ЧАСТ ОТ НОВАТА ДЕМОКРАТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ РЪКОВОДЕНА ОТ САЩ И ЕВРОПА .... СТАРИТЕ МЕТОДИ СА ОТВОРЕНИ ОТНОВО ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕКЪТ !

Пиппи - Румен Алексиев - ЩЕ НИ ПОМОГНЕШ ЛИ В БОРБАТА СРЕЩУ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ ЧОВЕКЪТ И ИНДИВИДЪТ ?

Стефан д-р Д Чолаков - ЧЛЕН НА БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИНОНАЛЕН ФРОНТ .... КОМИТЕТ ЗА ЗАЩИТА НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ...

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=2

http://www.stefan-tcholakov.com/

7 декември 2007
ЩвецияПРЕПЕЧАТВАМ И ПИСМОТО ИЗПРАТЕНО ДО МЕН, КАКТО И ОТГОВОРА ДАДЕН НА ФАЛШИВИЯТ ДОБРОЖЕЛАТЕЛ !

….

quest: Чолак, престани да пишеш глупости по адрес на ПИППИ (Румен от Варна). Човека е от близо 5 години в Кипър и си бачка по специалността.
name: Акнатон
mail: anianguelova@yahoo.es
BtEnter: EnterДРАГА - anianguelova@yahoo.es  ,

АЗ УВАЖАВАМ МНОГО АДВОКАТИТЕ ! ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ИМАШЕ ЕДНИ АДВОКАТИ , КОЙТО КАТО ИМ ЧЕТА ПИСАНИТЕ НЕЩА ГИ АНАЛИЗИРАМ, ЧЕ ТЕ НЕ СА БИЛИ ЧАК ТОЛКОВА ГОЛЕМИ УБИИЦИ.

ТЕ БЯХА БЛИЗКО ДО УБИИЦИТЕ, НО СЕ РАЗМИНАХА И В КРАЙНА СМЕТКА ОЦЕЛЯХ.

ТУК В ШВЕЦИЯ СЕ ОПИТАХА ДА МИ ПРОБУТАТ ЕДИН ТАКЪВ АДВОКАТ, НО АЗ ГО ОТКАЗАХ, КАТО ОБЯСНИХ, ЧЕ ПОДОБЕН АДВОКАТ МОЖЕ САМО ДА МЕ УБИЕ !

ЧУДЯ ТИ СЕ НА АКЪЛА, ТИ ЗА АДВОКАТ ЛИ СИ СЕ ПИСАЛА ИЛИ СА ТЕ НАЕЛИ ДА БЪДЕШ АДВОКАТ !

С ТОВА ЖЕЛАЯ ДА ТИ КАЖА НЕЩО, КОЕТО ТРЯБВА САМА ДА СИ ОТГОВОРИШ !

АКО НЕМОЖЕ ДА СИ ОТГОВОРИШ, ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ ДА ПИШЕШ ИЛИ ДА СЕ ПИШЕШ ЗА АДВОКАТ.

ДА ТИ ОТГОВОРЯ, ЧЕ С ТОВА СИ ПИСАНИЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА МЕ СПРЕШ ДА ПИША И ТЪРСЯ ПИППИ !

ТОВА Е МОЕ ЧОВЕШКО МИСЛЕНЕ И АЗ ЗНАЯ КОГА ЩЕ СПРА НЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ ДА МИ ДАВАТ ИНСТРУКЦИИ !

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=1

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=2

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=3

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

http://www.stefan-tcholakov.com/

17 ДЕКЕМВРИ 2007
ШВЕЦИЯ
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!