Welcome, Guest. Please login or register.
August 19, 2019, 07:15:30 AM
Home Help Search Login Register
News: SMF - Just Installed!

+  Стефан д-р Димитър Чолаков
|-+  Основна категория
| |-+  Спортно ориентиране
| | |-+  ЧИСТАЧИТЕ ОТ БЛИЦ
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: ЧИСТАЧИТЕ ОТ БЛИЦ  (Read 668 times)
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« on: November 03, 2018, 09:54:25 AM »

ЧИСТАЧИТЕ ОТ БЛИЦ, ТРИЯТ МНЕНИЯТА НА ХОРАТА И ПОВТАРЯТ СЛЕД ТОВА НАНОВО СТАТИЯТА МУ ...

АЗ ПРЕПЕЧАТАХ МНЕНИЕ НА ПОЛКОВНИК ДАКЕВ, НЯКОГАШЕН НАЧАЛНИК НА СЛЕДСТВИЕТО ВЪВ ВРАЦА. ДАЖЕ ИМАМ СЛЕДСТВЕНИ РАЗГОВОРИ С НЕГО В 1987...
 
СЕГА ОБЩУВАМЕ СЪС СЛОВОТО И ЗАКОНА И ПОРАДИ ТОВА ГО ПРЕПЕЧАТВАМ, ЗАЩОТО ГОВОРИ ЯСНО И ТОЧНО !

ЦИТИРАМ КАКВО СЪМ ПРЕПЕЧАТАЛ, НО ТЕ СА ИСТРИЛИ НЕГОВОТО МНЕНИЕ

ДА ПОЗДРАВИМ - ЦЕНЗУРНИТЕ МАЙМУНИ !
-
-
ПОДКРЕПЯМ ТОВА МНЕНИЕ ------ Васил Дакев --------- Не знаех,че адвокат Марковски вече е станал съдия ? И добре,че не е ,защото вече определя присъдата на лице,което току-що е привлечено като обвиняем и като изявен юрист с дължа юридическа практика г-н Марковски не може да не знае колко труден и продължителен е процеса на доказване на едно престъпление ? В Средновековието ,при действието на "обективната отговорност" -има смърт ,има виновно лице и то трябва да бъде осъдено без да се търси вината

Прочети повече в Blitz.bg:

https://www.blitz.bg/goreshtite-novini/advokat-markovski-posochi-za-kolko-godini-shche-vleze-v-zatvora-dvoyniyat-ubiets-viktorio_news637043.html
-
-
 

<img src=https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1541138713-image-7134071-126.jpg>
-
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ-ШВЕЦИЯ-Враца-БЪЛГАРИЯ
02 Ноември 2018, 22:11

ПРОДЪЛЖАВА---без да се търси вината-психическото отношение на дееца към последиците. Включването на вината като съществен елемент от субективния състав на престъплението е епохално постижение на съвременното наказателно право в цивилизованите държави.Защото от едно човешко действие или бездействие може да последва увреждане ,дори смърт на друго лице, но тя да не е причинена ВИНОВНО. Шофьор получава инфаркт на волана, катастрофира и убива пешеходец? Вина няма, но в Средновековието той ще бъде

Прочети повече в Blitz.bg:

 https://www.blitz.bg/goreshtite-novini/advokat-markovski-posochi-za-kolko-godini-shche-vleze-v-zatvora-dvoyniyat-ubiets-viktorio_news637043.html
-
-

ЕТО И НОВАТА СТАТИЯ С АДВОКАТ МАРКОВСКИ !

Адвокат Марковски разби двойния убиец Викторио с тези думи в ефир! (ВИДЕО)

Прочети повече в Blitz.bg:

https://www.blitz.bg/analizi-i-komentari/advokat-markovski-razbi-dvoyniya-ubiets-viktorio-s-tezi-dumi-v-efir-video_news637292.html

-
-
 

<img src=https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1541227644-clipboard05.jpg>
-
-

 ТОЗИ ДРУГАР АДВОКАТ ВЕЧЕ НЕ Е НАШ ДРУГАР И ХОРАТА СЕ ВЪЗМУЩАВАТ ОТ НЕГОВОТО МИСЛЕНЕ.

ТОЙ СЕ У-СРА !

ТОЗИ СТАВА ЗА СЛУЖЕБЕН АДВОКАТ УБИЕЦ И ХОРАТА ГО КРЪСТИХА, ЧЕ ЗАПОЧНАЛ ДА СИ ПОЗЛАТЯВА "ГЪРЛОТО" ОТ ПРИТЧАТА ОТ ГРЪЦКО ВРЕМЕ ЗА ЛЪЖЕЦА НА КОЙТО МУ ПЛАТИЛИ ДА ЗАМЪЛЧИ ПРЕД СЪДА !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
-
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/5233.jpg>
-
ВРАЦА
« Last Edit: November 03, 2018, 09:58:34 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #1 on: November 03, 2018, 09:48:09 PM »

25 прекрасни цитата от един ненадминат циник София, България 03 Ноем. 2018, 20:351214 прочита3 коментара 1 от 1

-
https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1541254282-1.jpg
-
-
 

<img src=https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1541254282-1.jpg>
-
-

За него казват, че е вторият най-велик stand-up комик на всички времена (за първи все още е смятан Ричард Прайър). Джордж Карлин е майстор на остроумния сарказъм, скандализиращ на моменти с безцеремонността. С остър и пиперлив език Карлин приковава вниманието върху неща, за които повечето хора не могат или не успяват да се замислят. Какво вижда и чувства Карлин повече от другите?

1. Наскоро най-сетне осъзнах защо съществува електронната поща ? за да общуваш с тези, с които не искаш да си говориш.

2. Рано или късно ще построят машина на времето, но никой няма да има време да я ползва.

3. Крайно време е да създадат гореща линия, където никога няма да вдигат телефона: за тези, които никога не следват съвети.

4. Ако искате да научите как да помогнете на децата си, стойте по-далеч от тях! Не е достатъчно да знаете кои ноти трябва да бъдат изсвирени. Трябва да разберете защо именно те трябва да бъдат изсвирени.

5. Живей така, сякаш това е последният ти ден на земята. Така и ще се окаже някога. А ти, ще бъдеш напълно подготвен.

6. Нищо й няма на планетата, хората не стават!

7. Кое е най-хубавото на къща на брега? Че сте заобиколени с идиоти само от три страни.

8. Харесва ми когато цвете или снопче трева пониква през пукнатина в бетона. Дявол да го вземе, това е героизъм!

9. Винаги съм се чудил, защо хората, колкото повече остаряват, толкова повече четат Библията. И изведнъж ми светна: готвят се за финалния изпит.

10. Всеки трети жител на планетата страда от някаква форма на психично заболяване. Помислете за двамата си най-добри приятели ? ако са ОК, значи сте вие.

11. Всеки път, когато се наканя да се обръсна, си мисля, че някъде, на Земята има още някой, който се кани да се обръсне. Затова винаги казвам: ?И аз отивам да се обръсна.

12. Какво хубаво намирам в егоистите? Те не обсъждат другите хора.

13. Има не малко хора, които са загрижени за безопасността на атомните централи. И не слагат колани, когато се возят в автомобил.

14. Основната причина Дядо Коледа винаги да е толкова весел е, че той знае къде живеят всички лоши момичета.

15. Често говоря сам със себе си, защото съм единственият човек, който харесва отговорите ми.

Източник: Мениджър Нюз TАГОВЕ:

Прочети повече в Blitz.bg:

https://www.blitz.bg/lyubopitno/25-prekrasni-tsitata-ot-edin-nenadminat-tsinik_news637348.html
-
-

ЗНАЧИ ТОЗИ ДРУГАР Е ПРИЗНАТ ЗА ЦИНИК, И АЗ ПИТАМ КАТО ДРУГАРКАТА БЕНОВСКА, КОЯТО ВЕЧНО ПИТА И СЕ ПЪЧИ С ПУТКАТА СИ НАПРЕД, А АЗ НЕ МОГА ДА ГО ВИРЯ, ЧЕ ДА МУ СЕ РАДВАТ ..... Е, ПА МОГА И ДА ГО ВДИГНА КАТО "ПРЯПОРЕЦ" ...... ПИТАНЕТО МИ Е : " МОГА ЛИ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАМ ПО ЦИНИЗЪМ С ТОЗИ И ЩО Е ТО ТОВА ЯВЛЕНИЕ "ЦИНИК" ПРЕД ПОГЛЕДА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОСТИТУТКИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ?"

ИМАТ ЛИ ПРАВО "ПРАВЕДНИТЕ" ДА МЕ ОПРЕДЕЛЯТ КАТО ЦИНИК, КАТО ТЕ НЕ СА ПРАВЕДНИ ... ВЪ МИСЛИТЕ СИ И ДЕЙСТВИЯТА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО ?!

АЗ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ "О ХЕНРИ" БИЛ ЦИНИК, А ТУКА ИМА ДВАМА ЗА СРАВНЕНИЯ - За него казват, че е вторият най-велик stand-up комик на всички времена (за първи все още е смятан Ричард Прайър). Джордж Карлин е майстор на остроумния сарказъм, скандализиращ на моменти с безцеремонността. - КЪДЕ ОТИДОХА ГРЪЦКИТЕ ЦИНИЦИ И ВУЛГАРИСТИ - БУЛГАРИСТИ, АЗ СЕ СЪСТЕЗАВАХ С ТЯХ, А СЕГА СЕ ПОЯВИХА НОВИ БАРИКАДИ, ЗА ДА ГИ ПОКАЖА НА БЪЛГАРСКИТЕ КУРВИ ОТ ПРАВОРАЗДАВАНЕТО "ПРАВО МЕРИ - КРИВО РЕЖИ", ЗАЩОТО ТЕ МЕ НАПАДАТ, ЧЕ ИМАМ НЕ ЦЕНЗУРНИ ДУМИ - АЗ СЕ СЪСТЕЗАВАМ С КУРВЕНСКОТО МИСЛЕНЕ И ТЕ НЕ МОГАТ ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ В БЛАГОРОДНОТО СЪСТЕЗАНИЕ НЯМА МЯСТО ЗА ПРИКАЗКИ ЗА ОМРАЗЛЪК ... ДАЛИ ТОВА НЕ Е ФИЛОСОФСКО ПОНЯТИЕ ?

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
-
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/5233.jpg>
-
ВРАЦА
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #2 on: November 03, 2018, 10:28:54 PM »

Какви досиета са унищожавани в Държавна сигурност веднага след 10 ноември 1989 г. София, България 03 Ноем. 2018, 22:15140 прочита4 коментара

Прочети повече в Blitz.bg:

https://www.blitz.bg/obshtestvo/kakvi-dosieta-sa-unishchozhavani-v-drzhavna-sigurnost-vednaga-sled-10-noemvri-1989-g_news637402.html
-
https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1541275917-1.jpg
-
-
 

<img src=https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1541275917-1.jpg>
-
-
Унищожаването на досиета в Държавна сигурност е започнало по места в Окръжните управления на МВР-ДС веднага след принудителното оттегляне от власт на генералния секретар на Политбюро на ЦК на БКП на 10 ноември 1989 г., което е началото на края на тоталитарното комунистическо управление в България.

Това разкрива архивен документ от 11 ноември 1989 г. на Областно управление на МВР-ДС в Пловдив, който desebg.com публикува онлайн. Той представлява строго секретен протокол №1 на експертна комисия, назначена от началника на Областното управление на МВР-ДС, с предложение за унищожение на конкретни дела с мотива, че нямат научно-историческа или оперативна стойност.

Изброени са шест дела (досиета), всичките заведени на лица, които са били обекти на Държавна сигурност и са следени или разработвани от репресивния апарат на БКП.

По нито едно от делата няма санкция на съдебен орган, тоест деянията, за които хората са попаднали под ударите на ДС не са стигнали до съд и очевидно преследването на конкретни жертви без те да са осъдени е бил основния мотив за унищожаване на въпросните досиета.

По смисъла на Закона за личните данни Комисията по досиетата е аномизирала (заличила) имената на обектите по конкретните дела, но резюмираната информация към тях дава представа за профила на преследваните от ДС хора.

Един от проверяваните е разработван под псевдонима ?ЛАБОРАНТА? през 1972 г. заради контакти с представители на западни фирми и е закупувал препарати за лабораторията, в която е бил старши научен сътрудник. Човекът е бил профилактиран (принуден да подпише декларация за преустановяване на действия, които ДС е намирала за нередни, б.а.).

По друго групово дело за оперативна разработка под псевдоним ?БУХАЛИТЕ? ДС през 1975 г. е следяла трима души, които на семейни тържества и сватби са пеели... ?националистически македонски песни?. Обектите са също профилактирани.

По дело за оперативна проверка от 1975 г. под псевдоним ?ГАВРОША? е разработван войник, за който са открити данни в бележника му, че се готви да избяга зад граница поради тежка служба. Той обаче не е бил предприел нищо и ДС е установила, че е образцов войник.

Друго дело за оперативна проверка ?ГОРИЛА? ДС е завела на лице, което пред 1975 г. ?по агентурни данни? бил заплашил с убийство активен борец (против фашизма и капитализма, б.а.). Обектът е бил изпратен на противоалкохолно лечение, малко след което починал.

Друга разработка ?МОШЕНИК? е била образувана през 1974 г. срещу човек, който е поддържал връзка с двама избягали от НРБ българи. ДС установила, че лицето е лекувано от ?психопатия и социопатия?.

Последната унищожена разработка е под кодовото име ?КОРЕСПОНДЕТКАТА?, също открита през 1975 г. Тя е била образувана срещу лице, което е поддържало връзка с френски гражданин. Прави впечатление, че предложението на комисията за унищожаване на досиетата е от 11 ноември 1989 г., само ден след началото на политическите промени, довели до края на тоталитарното управление на БКП.

Документът е изведен от Областното управление на МВР-ДС на 7 март 1990 г., а утвърден от началника на отдел 03-ДС (архива на Държавна сигурност) ген. Петко Кипров на 6 юни 1990 г., 4 дни преди първите демократични избори (на документа тази дата е изписана като 6 юни 1989 г., но година е сгрешена, тъй като през лятото на 1989 г. на началник на архива е ген. Нанка Серкеджиева).

За начало на официалното прочистване на досиетата се счита датата 29 януари 1990 г., когато тогавашният министър на вътрешните работи утвърждава строго секретна от особена важност докладна за прочистването на архива на ДС. TАГОВЕ:

-
ИМА РАЗЛИЧНИ ТЪЛКУВАНИЯ И РАЗНО - БОЙ СЪ ИСТИНАТА ...

ЛЪЖАТ МАМАТА ИМ ДЕЙБА ПРИ МЕН НЕ Е ТАКА !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
-
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/5233.jpg>
-
ВРАЦА
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #3 on: November 04, 2018, 12:25:12 AM »


Васил Дакев

Приватизацията я направи Иван Костов .Не масовата ,а бруталната , при която огромни предприятия като Кремиковци , Девненскитке заводи в това число и " Полимери " продадоха не с бонове и с привидно участие на работниците ,,а срещу цялостна продажба на реални купувачи с реални пари ,в повечето случаи с кредити от български или чужди банки. Никакви комунисти не са извършвали тази приватизация ,защото те нямаха достъп след 1996 г. до управлението на държавата . Вероятно ще ми възразите,че Костов и неговото обкръжение са били прикрити комунисти ,но ми позволи с теб да не се съглася ? Защото днес не малко хора продължават да псуват комунистическата номенклатура,но нито един от псувачите не може да посочи името и на един от тази номенктлатура, негов син,, внук или дъщеря ,които да са станали милионери ? Не ми изтъквай аргумента " подставени лица" , тъй-като той изисква доверие,каквото у българина липсва дори и към най-близките си ! Ти би ли закупил жилище и за да прикриеш парите,които си откраднал,да го оформиш като собственост нотариално на твой познат, близък роднина , дори на името на твой  брат или сестра ? Много се съмнявам !

https://www.blitz.bg/ikonomika/krasimir-dachev-v-polimeri-zavarikh-edni-golemi-cherni-dupki-a-banev-mi-kupi-kshchata-za-35-mln-evro_news637318.html

Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #4 on: November 04, 2018, 12:26:50 AM »

Васил Дакев

Разграбването започнало по време на масовата приватизация -преди около 25 години ,но продължава и до днес Huh? Космодрум с всички наземни и подземни съоръжения да беше, щеше да се разграби за по-малко време. Това предприятие ще да е било с космическа величина ? Намериха се и такива свидетели какви разбойници са били семейство Баневи ,за което следва да поздравим журналистите ? Но все още се търси журналист,който да попита Борисов , а ако го е страх, неговия работодател да направи писмено запитване дсо Пресцентъра на МС защо Баневи бяха включени вм официалната делегация на Борисов до Близкия изток преди дни ?
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #5 on: November 04, 2018, 12:43:14 AM »

ЦЕНЗУРАТА ЗА ПОЛКОВНИК ДАКЕВ Е ПЪЛНА - ИЗТРИХА ГО НО НЕ ЗАБЕЛЯЗАХА МЕН ДЕТО СЪМ ГО ПРЕПЕЧАТИЛ

ИЗНЕНАДА ЗА ДРУГАРЯТ ДАКЕВ
---------------
Васил Дакев
 --------------------------------

 И то без да иска разрешение ? Какво нахалство? По-скоро агресивност ?
-
-------------- ------ ВЛЕЗ В СЛЕДВАЩАТА СТРАНИЦА, ЗА ДА ВИДИШ, КАК ТЕ ТРИЯТ -----------------------------------------------
 http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=2090.0
---
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

Прочети повече в Blitz.bg:

https://www.blitz.bg/svyat/ekshn-v-norvezhko-more-ruski-razuznavatelen-samolet-leti-nisko-nad-borda-na-flagmana-na-6-ti-flot-na-sashch-uss-mount-whitney_news637390.html
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #6 on: November 04, 2018, 01:11:31 AM »

Красимир Дачев: В ?Полимери? заварих едни големи черни дупки, а Банев ми купи къщата за 3,5 млн. евро

Прочети повече в Blitz.bg:

https://www.blitz.bg/ikonomika/krasimir-dachev-v-polimeri-zavarikh-edni-golemi-cherni-dupki-a-banev-mi-kupi-kshchata-za-35-mln-evro_news637318.html
-
https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1541238115-daa.jpg
-
-
 

<img src=https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1541238115-daa.jpg>
-
-

ИНТЕРЕСНИ КОМЕТАРИИ ЗА ТОЗИ ИЗРОД - ОТВОРЕТЕ ГИ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #7 on: November 05, 2018, 12:01:58 AM »

Кошмар в Швеция! Стрелба край рокерски клуб, има много ранени

Прочети повече в Blitz.bg:

 https://www.blitz.bg/svyat/koshmar-v-shvetsiya-strelba-kray-rokerski-klub-ima-mnogo-raneni_news637573.html
-
https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1541361978-2.jpg
-
-
 

<img src=https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1541361978-2.jpg>
-
-
Дванайсет човека са арестувани след стрелба в рокерски клуб в градчето Мьолнике край шведския град Гьотеборг, съобщи полицията. Седем човека са получили наранявания след стрелбата снощи и са били откарани в болница. Един от тях е в тежко състояние. От полицията казаха, че не всички пострадали имат огнестрелни рани, но не уточниха мотивите за конфликта. Вестник "Йотеборг постен" твърди, че инцидентът е станал в индустриална зона, където има клуб на привърженици на рокерската банда "Ангелите на ада". Гьотеборг е сред градовете в Швеция, където през последните години често стават престрелки между банди заради разпределяне на територии.
TАГОВЕ:

КОПИРАЛ
-
        ?ВРАЧАНСКО СЕКИРЧЕ- МЕЖДУНАРОДНО ПОЛИТИЧЕСКО КРИМИНАЛЕ № 1?
Драги Български и шведски граждани, който ще четете този документ в превод. Аз съм го регистрирал в Българския Съд, който ще се разглежда във Върховния Съд поканил съм и моите приятели, който държат ключа на Българската и Шведска Конституция и ги приканвам да спазват своите основни закони, защото техните по-долни държави служители вършат престъпления срещу мен, като ме Дискриминират, по политически причини и ме грабят физически ? морално и материално. Нямам възможност в този малък формат на вестника ми да споделя целия ми ИСК, но и това ще стане, защото да общуваш с държавните глави не е така лесно, особено когато приканваш да присъстват в съдебната зала. Съществува известна доза ирония, но те са тези дето трябва преценят и да покажат, че служат на своите Конституции и защитават правото на индивида. Упражнението е с учебна цел и ще им покажа и други такива ?ДРЕБНИ И СИТНИ КАТО КАМИЛЧЕТА?, както е написал някога писателя Трифон Кунев, а тогавашните демократи на България, който са се добрали до голямата тояга на ?юдейския комунистически фашизъм? са го преследвали скъсявайки живота му.

       НАПИСАНИЯ ИЗРАЗ - ?юдейския комунистически фашизъм? МОЖЕ ДА СЕ ОБЯСНИ ОТ МЕН И ЩЕ СПОДЕЛЯ, ЧЕ ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ МОЯТ ПРОТИВНИК, БЕШЕ НАПИСАЛ ЕДНА КНИГА ?ФАШИЗМА?, И КОГАТО ЧЕТЕ ЧОВЕК, ТАЗИ КНИГА, КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ФАШИЗМА, ВЕДНАГА МОЖЕ ДА СИ НАПРАВИ СЪПОСТАВКА С КОМУНИЗМА В БЪЛГАРИЯ, КОЙТО БЕШЕ ЕДНО ВАРВАРСТВО ОТ ПРИСТИГНАЛИТЕ НА ВЛАСТ ЮДЕЙ, УБИВАЩИ В БЪЛГАРИЯ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ДОРИ ПО-ЖЕСТОКО ОТ ФАШИЗМА ПРЕВРЪЩАЙКИ СТРАНАТА В КОНЦЛАГЕР ПО ФАШИСТКИ ОБРАЗЕЦ! ТОВА СРАВНЕНИЕ НЕ СЕ ХАРЕСВА НА НОВИТЕ ГОСПОДАРИ, КОЙТО СЕГА СА ТРЪГНАЛИ ПО ПЪТЯ НА ЦИОНИЗМА, ОСЪДЕН ОТ ООН В 1975?. 

В 1975г. ООН гласува с голямо болшинство една резолюция, която осъжда ционизма като форма на расизъм. Оттогава до днес правителствата на Израел, САЩ и Великобритания наричат тази резолюция антисемитска. Правдоподобността обаче на тази резолюция оттогава и до днес се доказва от репресиите, налагани на палестинците в окупираните територии.

https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/09/30/%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC/

 
     ТРЯБВА ДА ИМА САМО-ПОКАЯНИЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ НЕ РОБОЛЕПИЕ ПРЕЗ ИЗРАЕЛ И НЕПРЕКЪСНАТО ДА СЕ ВЪЗХВАЛЯВА, ЧЕ СМЕ СПАСИЛИ ЕВРЕИТЕ, А ТЕ НИ УНИЩОЖИХА НА 9 СЕПТЕМВРИ 1944 ГОДИНА И СЛЕД  ПРЕВРАТА 1989 ГОДИНА, КОГАТО ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ПРОДАДОХА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЗА ДА БЪДЕ ОГРАБЕН И УНИЩОЖЕН. НЕПРЕКЪСНАТИТЕ СРЕЩИ НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО С ИЗРАЕЛ Е РОБОЛЕПИЕ В ОЧИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.  ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ КНИГАТА -  Проф. М. Варшавски : "Какво са направили евреите за България" , А СЛЕД ТОВА ДА СЕ КЛАНЯТ НА ЮДЕЙСКИТЕ БОГОВЕ ПРИСТИГНАЛИ ОТ УНИВЕРСУМА, КАТО ГОСПОДНИ АНГЕЛИ ИЛИ СВИНИ РЪФАЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !
      Нищо ново под слънцето ще напише някой след мен. Това е така, но трябва да го преживееш и да го напишеш. Няма да се правя на философ, времето ще оцени тези мой наивности ? Зная само, че заради критични мисли и сравнения ме преследваха в Кралство Швеция и сега в България.
      Сега ще споделя няколко мисли за двама РЕФОРМАТОРИ, единия е пастор ? поп Мартин Лютел, който е започнал да реформира католицизма и е създал Лютеранската църква или Протестантската точно преди 500 години. По това време 1522 ? 1523, шведския селянин Густав Васа от Стокхолм, който е бил може би между 2000 и 5000 човека е бил затворник в Дания, а в Стокхолм е станало едно клане на 100 видни граждани от датската власт и между тях са били бащата и чочо му на Густав Васа, който бяга от Дания и се завръща в Стокхолм и събира по пътя за Даларна селяни, който се връщат в Стокхолм, разбиват датския гарнизон и провъзгласяват ?селянина? Густав Васа за Крал на Швеция на 6 юни 1523 година, където Густав Васа издига един странен девиз : ?В ШВЕЦИЯ, АЗ СЪМ ГОСПОД И ВСИЧКИ ЩЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ НА МЕН ? ДЪРЖАВАТА !? /ТУКА МОГА ДА СПОДЕЛЯ, ЧЕ СВИНАРЯ ИВАЙЛО СТАВА СЪЩО ЦАР НА БЪЛГАРИТЕ !/ Шведския Крал ? Густав Васа обявява католицизма за враг на народа и ги изгонва от Шведските предели, като въздига за държавна религия Лютеранството ? ПРОТЕСТАНТСКАТА РЕЛИГИЯ, която се явява враг на католицизма. Започва една 30 годишна религиозна война с множество погроми, но в крайна сметка Швеция побеждава католицизма в Gustav Adolf den store и утвърждава своята държавна религия - ПРОТЕСТАНТСТВОТО. Той е починал на 6 ноември 1632 година (37 г.) Лютцен, Саксония Германия след битката и е случайно уцелен, защото е бил едър много едър човек, яздещ тежко товарен кон.

 
Този ден ?6 ноември? се чества възпоменанието на Краля на Швеция - Густав II Адолф , като се прави сладкиша ? СЕМЛОР, малка питка по средата с различен крем !
         С това желая да изразя своето уважение към този Крал, който има нещо близо с Българските Царе борили се за УТВЪРЖДАВАНЕ НА ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВИЕ, въздигане на Българска Патриаршия и защита на териториалната цялост на България.
         Аз съм защитник на шведското ПРОТЕСТАНТСТВО, така както защитавам и ИЗТОЧНОТО ПРАВОСЛАВИЕ и съм имал конфликт срещу ?юдейските свини?, който ме обвиниха в ?анти-семитизъм? Това е грешка, Аз срещу юдейската религия, която е посекла България много пъти. Беше ми създаден политически процес на 4 октомври 2007 година,1 и Аз съм се защитил не само себе си но и ПРОТЕСТАНТСКАТА ЦЪРКВА в лицето на архиепископа Ка Ге Хамър, който призова Швеция към бойкот да не се купуват Израелски стоки в знак на протест срещу престъплението, което направи Израел отново да върши престъпления срещу Ливанския народ. В моята защитна реч, съм казал, че един шведски доцент по теология от университета в град Лунд в лекция в университета в град Векшьо където живеех, е изказал следната мисъл в лекция: ?НАЙ ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА ЮДЕИЗМА Е ШВЕДСКАТА ПРОТЕСТАНТСКА ЦЪРКВА!? Този човек е враг на Швеция, Аз не съм враг, а защитник слял се с шведския народ и протестантския архиепископ. Те имат права на демонстрация и Аз имам права да ги подкрепя. Не може да ме обвиняват юдейските престъпници, тези който ме грабят от фирмата ?КОМ-ХЕМ?, въпреки че си плащам за Интернет, да ме съдят и да ме осъдят, а Аз  когато заведох дело не го гледат. ТОВА НЕ Е АНТИ-СЕМИТИЗЪМ, А ПРАВО НА ДЕМОНСТРАЦИЯ СРЕЩУ ЮДЕЙСКИТЕ ГРАБИТЕЛИ ОТ ФИРМАТА ?КОМ-ХЕМ?. В ШВЕЦИЯ, АЗ ИМАМ ПРАВА !

     Кралю на Швеция , Карал 16-ти Густав, Аз съм част от Швеция и я защитавам, както шведския Крал Густав 2-ри Адолф и Архиепископа на Швеция срещу всеки грабител !
     НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, А ТОВА СЕ КРИЕ, ЧЕ САМОЛЕТИ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ТРЪГНАЛИ ДА БОМБАРДИРАТ ГДАНСК, ?СЛУЧАЙНИ? ХВЪРЛИЛИ БОМБИТЕ СИ В ГРАД ЛУНД И МАЛМЬО. ТАКИВА ЛЕТЦИ БЕЗ КОМПАСИ НЯМА ПО СВЕТА, ТОВА СА БОМБАНДИРОВКИ ПО УКАЗАНИЕ НА ШВЕДСКОТО ЗАДГРАНИЧНО ПРАВИТЕЛСТВО ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, РЪКОВОДЕНО ТО ИЗТЪКНАТИ ЕВРЕЙСКИ БИЗНЕС-СМЕНИ ? ИСТОРИЯТА ВСЕ НЯКОГА ЩЕ СЕ ОТВОРИ !


 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/5233.jpg>
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

БЪЛГАРИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #8 on: November 05, 2018, 12:17:03 AM »

ДА СЕРА НА БОЙКО БОРИСОВ У ПАЧИЯ МОЗЪКЪ ! ----------------------- ТОВА КОПИЛЕ МОЖЕ ДА Е ГЕНЕРЛ-СТАРШИНА, НО ОТ ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО РАЗБИРА САМО ДА ПРЕРЕЖЕ ЛЕНТАТА НА ПУСТОТАТА МУ .................................... КУРЕ, ДА ТИ СЕРА У МОЗЪКО -------------------------- НЯМАШ СВОТЛО-ОТРАЗИТЕЛНИ ЗНАЦИ И НЯКОЙ ДРУГИ ДРЪНКУЛКИ, ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СТЕ НАПРАВИЛИ ИКОНОМИЯ И ДОМАКИНСТВО ------------- СМЪРТ ЗА ВАС, ВАШАТА МАМА ЮДЕЙСКА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА, ЩЕ СЕ ЛИГАВИШ С ЧИФУТИТЕ И ЩЕ ГРАБИШ БЪЛГАРИЯ

Прочети повече в Blitz.bg:

https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/stana-yasno-kolko-kilometra-magistrali-sa-postroeni-u-nas-za-poslednite-sedem-godini_news637554.html
-
https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1541354631-1.jpg
-
-
 

<img src=https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1541354631-1.jpg>
-
-
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #9 on: November 10, 2018, 10:08:20 PM »

ДА СЕ НАПРАВИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА СТРОЕЖА НА ПЪТЯ ОТ ВРАЦА ДО ЛЕДЕНИКА ----------------- КУРВАТА КМЕТ Е ОТПУСНАЛ АСФОЛТИРАНЕ ОТ ОТКЛОНЕНИЕТО НА ПЪТЯ КЪМ ЛЕДЕНИКА В ПОСОКА ХИЖА "ПЪРШЕВИЦА", КОЯТО Е СТАНАЛА ХОТЕЛ НА ДИМИТЪР ЗОРОВ, ПРИЯТЕЛЯ НА БОЙКО БОРИСОВ, ЧИИТО 400 ТОНА ОТПАДЪЦИ ТРИ ДНИ ГОРЯХА ВЪВ ВОЕННОТО ПОДЕЛЕНИЕ НА "35-ПЕХОТЕН ПОЛК", КОЙТО СЕ РАЗФОРМИРОВА И 100 ТАНКА СЕ ПРОДАДОХА НА СКРАБ ИЛИ СЕ ИЗНЕСОХА ОТ ЧАСТНИ ФИРМИ - СЪДЯ ГИ КОПИЛЕТАТА НО НЯМА СЪД - ПРЕЗИДЕНТЕ ТИ СИ ГЛАВ-ГОМАНДВАЩ, КАКВО ЩЕ

Прочети повече в Blitz.bg:

 https://www.blitz.bg/obshtestvo/elena-yoncheva-uveri-kamarata-na-stroitelite-podavam-ostavka-kato-deputat-kogato-se-potvrdi-kachestvoto-na-magistalite_news638837.html
-
https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1541867307-1.jpg
-
-
 

<img src=https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201811/1541867307-1.jpg>
-
-
Елена Йончева увери Камарата на строителите: Подавам оставка като депутат, когато се потвърди качеството на магисталите

-
Депутатът от БСП Елена Йончева отговори на обвиненията на Камарата на строителите. Оттам заявиха, че твърденията й по техен адрес не крият нищо друго, освен политически цели и настояха тя да напусне парламента. На профила си във Фейсбук днес журналистката обяви, че е готова да подаде оставката си като депутат, но при известни условия. Ето какво пише още тя: "Бих искала да уведомя Камарата на строителите, че съм готова да напусна парламента, каквото е тяхното искане. При условие, което е напълно изпълнимо. След като се потвърди, че качеството на магистралите отговаря на нормативните изискванията, си подавам оставката като народен представител. За да се извърши тази проверка, очаквам АПИ ? агенция пътна инфраструктура, да разреши извършването на техническа експертиза в лицензирана европейска лаборатория на качеството на автомагистрали Тракия, Хемус, Струма, Марица и на път I ? 1, път II ? 18. Припомняме, че вчера от Камарата разпространиха официално съобщение, в което казват : ?Ние настояваме оставките на депутатите Елена Йончева, Христо Проданов, Крум Зарков и Георги Свиленски, които стоят зад искането за експертиза, с внушениието, че от българските магистрали се краде?. Поводът е именно внесеното в АПИ искане за независима техническа експертиза на магистралите. В становище на браншовата организация се посочва, че това е "поредната доза политическо говорене, което има за цел да извлече дивиденти за сметка на авторитета на българските строители". Ако не бъдат взети мерки до 18 ноември относно публичното поведение и отправяните обидни към бранша твърдения, камарата и нейните фирми членове ще предприемат стъпки към граждански протести, заканват се още в обръщението."

-
ТАЗИ ЩЕ ИМ СЕРЕ У МОЗЪКО !
-
-
КОПИРАЛ

-
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/5233.jpg>
-

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!