Welcome, Guest. Please login or register.
February 24, 2019, 01:58:48 AM
Home Help Search Login Register
News: SMF - Just Installed!

+  Стефан д-р Димитър Чолаков
|-+  Основна категория
| |-+  Спортно ориентиране
| | |-+  До Главния Прокурор на Република Българи
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: До Главния Прокурор на Република Българи  (Read 117 times)
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5687


View Profile Email
« on: July 11, 2018, 01:36:01 AM »

          До Главния Прокурор на Република България
                                                                                                         Сотир Цацаров
                                                                          До Специализираната прокуратура на Р. България
                                                                                      До Политическата полиция на Р. България

                                       До тези който се интересуват от Политически Вандализъм
                                                 Till European Parliament
                                                 European Commission of Human Rights - STRASBOURG.
                                                 ДРУГАРИТЕ МИНИСТРИ НА ПРАВО-РАЗДАВАНЕТО
                                                       Конституционен Съд на Република България
                                                       Президента на Република България – Румен Радев
                                                       Министър Председател на Р. България
                                                До техни Превъзходителства Посланиците в София
                                                До ИНСПЕКТОРАТА НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
                                                До Българската Медиана общественост и Форуми
                                                      Български - ШВЕДСКИ парламентаристи от Брюксел
                                 ДО ГАМНАЗИЯТА ЗА КОМПЮТЕРНО ОБУЧЕНИЕ - ПРАВЕЦ

ЕДИН ТРАГИЧЕН И ВАНДАЛСКИ АКТ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ОСКВЕРНЯВАНА НА ФАМИЛНИЯ И ГРОБ ЧОЛАКОВИ В ГРАД ВРАЦА – 10 ЮЛИ 2018 ГОДИНА.
 
Стефан Димитров Чолаков, ул. Райна Княгиня № 20 А-12, 3000 Враца – БЪЛГАРИЯ

                Гражданино Главен Прокурор Сотир Цацаров на Република България
и останалите Български длъжностни лица по защита на Законите и гражданското достойнство, правя Ви настоящото известие на часа след като посетих фамилния гроб на семейство Чолакови…
         На днешния ден „10 юли 1920“ година е починал прокурора на Враца Никола Бончев Чолаков и се навършват 98 години, за която паметна дата за мен е да посетя гроба и да се поклоня на него и почиващите на това место.
         Светла му памет на този човек, защитавал България на Шипка в август 1877 година със своите съученици от „Априловската Гимназия“. Уважение към моят дядо завършил гимназия и станал стипендиант на „Априловската Гимназия“ в Новорусииския Университет в град Одеса, където се е дипломирал и е работил с чест и достойнство за майка България. Там, моя дядо се е срещнал с една величава личност Алеко Константинов, която фотография споделям пред Вас с поклон към тях.
 
Аз нося непрекъснато идеите от правото и тяхната несломима борба за тържеството на Законите в България. Дори в този момент съм ангажиран с една героична борба срещу Българското Право, и слугите им, КОЙТО НЕ СПАЗВАТ,  Конституцията и Закона, защото ние гражданите сме ги избрали, а министър значи слуга на народа, не властник не уважаващ и почитащ Конституцията, Закона и ГРАЖДАНИТЕ.

Ще отделя от поетичните ми мигновения в тези два дни, където съм се отдал на горе посочените мъже, както и към един титан на словото, и свободната мисъл Иван Вазов.

                Гражданино Главен Прокурор Сотир Цацаров на Република България
Ще трябва да представя снимки от моето тъжно посещение и с още по-тъжни чувства споделям скръбта си по осквернения гроб.

Спомням си преди десетилетия моят баща д-р Димитър Николов Чолаков беше заплатил за гроба за вечни времена. Тази година 2018 г, Аз отново заплатих гробът за вечни времена.
Не вярвам служителите да са посегнали на фамилния гроб, но ще се опитам да разсъждавам и все пак нека напомня, че има закон срещу вандализиране на тези за упокойно места – гробовете. Същия закон съществува и в Кралство Швеция…

 

 

                Гражданино Главен Прокурор Сотир Цацаров на Република България
Тази зейнала дупка в гробът не е случайна. Там е ровено и вадено нещо. Аз няма да гадая, защото не съм присъствал на погребението на Баща си д-р Димитър Николов Чолаков на 03.11.1963 година, защото военните от поделение 30400 не ме информираха за смъртта на моят баща, за да ме пуснат да присъствам на неговото погребение. Това е дълъг разказ.

МОЯТ БАЩА БЕШЕ ОБЯВЕН ЗА НЕДРУЖЕЛЮБЕН НА „СИСТЕМАТА УБИВА“ И ТЕ ГО УНИЩОЖИХА В ЕДИН СПЕЦИАЛЕН МОМЕНТ – ДОСИЕТО МУ И ИСТОРИЯТА ОКОЛО СЛЕДСТВИЕТО И ФОТОГРАФИИТЕ НА „САМО-УБИЛИГО“ ГИ НЯМА, ЗА ДА НЕ ДАВАТ ДРУГАТА СВЕТЛИНА ОТ НЕГОВОТО ЛИКВИДИРАНЕ !

Аз не съм присъствал на погребението на моят възлюбен племенник Любомир Георгиев Ценов, който съм го така много обичал и сме общували с тази обич в обучение в училище, музика – цигулка, спорт, грижел за не го заедно с майка ми Мария Николова Чолакова, когато неговите родители бяха в чужбина на работа. Моят племенник и кръстник и Аз на него беше убит, за което ДЪРЖВАНОТО следствие не ми се дава. Въпреки, че Аз се обърнах, да бъда разпитан, като последен разговарял преди заминаването ми за Швеция и можех да представя една информация в следствието. Те – властниците не пожелаха, което ме води до „СЪУЧАСТИЕ В ТОВА УБИИСТВО“. Това, Аз съм обвинил предполагаемите убиици. Аз бях в Кралство Швеция и в този момент нямах средства да пътувам тъй бързо за България, а след това всичко беше потулено въпреки опитите ми да създам Съдебен процес.

БЪЛГАРСКИЯТ СЪД Е ПРЕСТЪПНИЧЕСКИ ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ В КОЙТО СЪМ ТЪРСИЛ ПРАВО И В НАСТОЯЩИЯ МОМЕН Е ЕДНО ЧОВЕШКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ.

                Гражданино Главен Прокурор Сотир Цацаров на Република България
Сега ще Ви споделя още два фотоси с размисли, след което ще се опитам да дискутирам върху белия лист :“ КОЕ КАРАХ ХОРАТА ДА СА ЗЛОДЕЙ, А ДА НЕ УВАЖАВАТ ТЛЕНИТЕ ОСТАНКИ НА ПОКОЙНИЦИТЕ, МОЖЕ БИ ИСТОРИЯТА НА ТЕХНИЯ ЖИВОТ, КАРА НЯКОЙ ДА ВЪШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ВАНДАЛИЗЪМ ?“
 

                Гражданино Главен Прокурор Сотир Цацаров на Република България
ТОЗИ НЕКРОЛОГ Е МНОГО ЧИСТ И ЗАПАЗЕН, СВЕТЪЛ. АЗ НЕ СЪМ ГО ВИЖДАЛ, ВЕРОЯТНО Е ИМАЛО ВЪРХУ НЕГО ДРУГ НИКРОЛОГ … ?
       Аз зная, че имаше друг некролог, който е пазил този така чист и ясен. Ето този некролог е изчезнал с чупене на стъклото.
       Кой ли може да направи тази човешка мерзост и защо ?
       Предполагам, че президента на Републиката, не би ми правил подобен военен маньовър, а и Аз не бих се усъмнил в него, но споделям тъй на посоки ...
       Ти, драги главни прокуроре би ли направил подобен жест ? Аз започнах да проклинам Българските прокурори за недрожелюбието, с което се отнесоха към мен да общувам с сина на моят племенник Божен Любомиров Ценов.
       Тази полемика стана доста дълга и проблематична за много ДЪРЖАВНИ ДАСКАЛИ, който са в състояние да извършат този вандализъм, който има едно значение в Бъдеще време.
        Психологията на престъплението Ви я представям драги прокуроре с обвинението към Теб и твоите престъпни прокурори, който може да се действали ПСИХОЛОГИЧЕСКИ върху изпълнителите на вандализма върху гробът, където е погребан Любомир Георгиев Ценов.
       АЗ СЪМ НАПИСАЛ В СВОЕТО ПОСЛАНИЕ ВЪВ ВЕСТНИКА СИ, ЧЕ СИНЪТ БОЖЕН ЛЮБОМИРОВ ЦЕНОВ Е ПО ПЪТЯ НА ОТЦЕ-УБИИСТВОТО ! ТОЙ МОЖЕ ДА Е, МОЖЕ И ДА НЕ Е, НО АКО ГО Е ИЗВЪРШИЛ НЯМА НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
       Аз съм желал да общувам с него, а прокурори, настойници, училищни ръководители, Директори, класни ръководители и множество други стават съучастници в това престъпление. Това е жалко, Аз сега няма да обяснявам повече, Ваш ред е са си откриете престъпната грешка на педагогическото обучение на индивида по пътя на престъплението.

ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО !
 

                Гражданино Главен Прокурор Сотир Цацаров на Република България
Представям фотос от другата страна на това възпоменание, което стой на стената на гробът. То е избледняло от времето, няма кой да го пази в този му вид. Това е от разследването, и мисленето, което ще правите. Аз съм хванал рамката със счупените стъкла. Моите отпечатъци са останали, Вие ги имате в АРХИВА НА ДЪРЖАВНАТА ПОЛИЦИЯ, може да си получите копия и от Шведската полиция за сверяване. Не, Ви иронизирам !
                Гражданино Главен Прокурор Сотир Цацаров на Република България
Аз съм отдавна декларирал, че моят племенник е убит при комплексни съединяващи се причини и следите водят към съпругата му Марина Любомирова Ценова… с участие на убиици в офиса му на бул. Христо Ботев № 80 …. И ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ОТ БИЗНЕСА МУ С КИТАЙСКАТА НАРОДНА РЕПУБЛИКА, КОЯТО ПРИСТИГНА ТАЗИ СЕДМИЦА ПАК ЗА РАЗГОВОРИ, КАКТО ПРЕДИ СА ВОДЕНИ С НЕГО. Вие не сте оповестили това убийство, а и медиите не знаят за него. Доста потайности други Главни Прокуроре, а момчето ми е ограбено във фирмите и сега не зная, кой как ги управлява и каква е насоката да унищожите неговия син Божен, който не знае какво го дебне в този лабиринт от държавни престъпления.
         ТИ КАКВО МИСЛИШ ГЛАВНИ ПРОКУРОРЕ НА БЪЛГАРИЯ – СОТИР ЦАЦАРОВ ?
       Съпругата Марина заедно с баща и майка ме обвиниха, че съм ги плашил по ЕЛЕКТРОННАТА ПОЩА и бях разпитван в три следствени протокола във Враца и София, успяхте ли да намерите от електронните пощи КОПИЯ ОТ МОИТЕ ЗАПЛАХИ и да ме представите на съд ?  Аз исках също от Прокуратурата разследване по набеждаване в подобно престъпление и Вие – ДЪРЖАВНАТА ПРОКУРАТУРА си мълчите и вършите престъпление по разкриване на убийството на моят племенник?
      ПСИХОЛОГИЧЕСКАТА ОБРАБОТКА НА СИНА БОЖЕН ЛЮБОМИРОВ ЦЕНОВ, ВОДИ ДО ЕДНА ОСОБЕНА ПРОГРАМА, КОЯТО СЕ ОПИТВАМ ДА РАЗБИЯ ОТ СРЕЩИ С ТОВА МОМЧЕ, КОЕТО ВЕЧЕ СТАВА ОПАСНО НЕГОВОТО ПОВЕДЕНИЕ  В ТАКА СЪЗДАВАЩОТО МУ СЕ ОБУЧЕНИЕ ОТ ПОСЛЕДНОТО УЧИЛИЩЕ, В КОЕТО СЕ НАМИРА С ДИРЕКТОР, УЧИЛИЩНО РЪКОВОДСТВО, КОЙТО НЕ СЪДЕЙСТВАТ ДА СЕ ОПОЗНАЕМ, ДА ДИСКУТИРАМЕ ЖИВОТА, КАКЪВТО И ДА Е ТОЙ, ЗАЩОТО ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ЛОШИТЕ НЕЩА. ТОВА Е ПСИХОЛОГИЯ, АКО НЕ Я РАЗБИРАТ НАСТОЯЩИТЕ ПЕДАГОЗИ.
      Приемните родители на Божен Любомиров Ценов дали не злорадстват над това нещастно момче, защото той не желае да се среща с моята сестра, негова баба и с баща му, а Те чакат да стане пълнолетен, за да ги откриете, а до тогава той ще бъде ограбен освен психически и физически в наследството, което му е оставил неговия баща Любомир Георгиев Ценов ,И РОДИТЕЛИТЕ МУ МАЙКА МУ И БАЩА МУ И МОЯТА МАЙКА И ОТ МЕН САМИЯТА ПОМОЩ, който вероятно НЯКОЙ желае да го притежава от гробът му.
     Аз се опитвах да разговарям на тази тема по поклонението В ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ ПИШЕЙКИ ПОЕМИ И ПОСЛАНИЯ ВЪВ ВЕСТНИКА СИ, което би трябвало да направи някакво  впечатление, но учители и наставници дават други послания в човешкото общуване. НА СИЛА ДЕЦА НЕ СЕ ПРАВЯТ, ПО ИНТЕРНЕТ И ТЕЛЕФОН, И ЧОВЕШКО ОБЩУВАНЕ НЕ СТАВА! Аз съм писал поезия на страданието вече осма година.
     Аз не мога да накарам на сила да общуват с мен и не желая това. Аз общувам и дискутирам с другите, за да се учат от „УЧИЛИЩЕТО НА ЖИВОТА“
     Моята последна разходка до училището в Правец, където се учи Божен беше след 12 юни, когато раздадох последния брой от „Врачанско секирче“. Там срещнах едно момиче, която сподели нещо с мен и то резонира в едно лирическо общуване с едно открито и честно момиче, което вече трудно може да бъде манипулирано. Тя е човек и Аз съм декларирал, че Аз ще живея за такива като нея в своето общуване. Тя е с чиста душа не като Ботевградската прокурорка, написали ми мерзки повторения от предните си колеги. Аз не съм и отговорил, но сега в тъгата си въпреки стихотворението ще напиша :
-
-
ПРОДЪЛЖАВА
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5687


View Profile Email
« Reply #1 on: July 11, 2018, 01:38:39 AM »

ПРОДЪЛЖАВА :
-
-
„ГОСПОД ДА ТЕ НАКАЖЕ СЪС СТРАДАНИЕТО, КОЕТО МИ ПРИЧИНИХТЕ И СЕГАШНОТО СТРАДАНИЕ ПРЕД ОТВОРЕНИЯ ГРОБ. ДАНО ГОСПОД ДА НАКАЖЕ, ВРАЧАНСКИТЕ ПРОКУРОРИ С ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ПОСЛАНИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС, ДА НЕ МОГА ДА СРЕЩНА ЕДИН РОДСТВЕНИК, ГОСПОД ДА НАКАЖЕ, КМЕТА НА ЛИЛЯЧЕ, И ТОЗИ НА ПРАВЕЦ, И ДА ПОГЛЕДНАТ ДЪЛБОКО В ЗЕЙНАЛИЯ ГРОБ. СЪЩОТО ПРОКЛЯТИЕ ОТПРАВЯМ КЪМ, ДИРЕКТОРА НА ПРАВЕШКАТА ГИМНАЦИЯ, УЧИТЕЛСКИЯ СЪВЕТ И ПЕДАГОГИЧЕСКИ ИЗРОДИ, И КЛАСНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛКИ ОТ УЧИЛИЩЕ „ПАЙСИИ ХИЛЕНДАРСКИ“ И „ХРИСТО БОТЕВ“ – ВРАЦА. МНОГО СТЕ ВЪЗПИТАТЕЛИТЕ, КОЙТО СИ ПОКАЗАХТЕ РОБОЛЕПИЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НАСТАВНИЦИ – ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ !

Стихотворението е написано в тази нощ и е посветено на моят дядо и неговата смърт преди 98 години.

СРЕЩУ ЧОВЕКО-ПОДОБНИТЕ СВИНИТЕ СЕ БОРЯ,
 КАТО ДЯДО СИ … !
-
Мръсна, долна про-кур-хорке,
Душата ми изпълнена е с мъст
Срещу теб и други да се боря
Свини юдейски ръфащи човешка плът !
-
Ти не струваш изрод безчовечен
Изписала си се без душа и плът
Господ да убие мислите коварни
Що си съчинила без сърце и кръв !
-
Кантара е пред мен, момиче младо
Която натисна моята душа
„Ти имаш право да се бориш, каза
И, Аз да можех, ще се боря като Теб!“
-
За това момиче ще живея
Да нося факлата пред Ней
Бунта във душите да запалвам
Срещу юдейските злодей да тръбим !
-
Свободата е бликове от чувства
Пред нея да поклоним !
-
Стефан д-р Д Чолаков
10.07.2018 - Враца

 


 
ИСТИНАТА, ЦЯЛАТА ИСТИ-НА !
-
За Абрахам Линколн
Премахнал робството във САЩ
Но създал концентра-ЦИОН лагери на геноцида
Това, бе продължение на робството преди … !
-
След 153-ем години от убийството му
Доучих истината на честта от филм
Онази чест на адвоката
Защитавал Конституцията и Закон !
-
Законът е собствената чест
Да защитаваш невините в съда
Законите на  чест са поругани
Власт, властва със юдейските пари … !
-
Истината свети като факел
В създаден вестник от тоз човек
Нова истина тръгва по света
Рано или късно пробива тя тъмата !
-
Един човек със чест
Тръгна по път към Свободата
И, защо няма повече синове във САЩ
Да носят факлата на Свободата !
-
Стефан д-р Д Чолаков
09.07.2018 - Враца

 
 
                Гражданино Главен Прокурор Сотир Цацаров на Република България
ВАШЕТО ЧОВЕШКО И ПОЛИТИЧЕСКО БЕЗДУШИЕ СЪМ ГО ВИДЯЛ, ТО Е ЧАСТ ОТ СВЕТОВНИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ РАЗВРАТ В ТЕЗИ ПОСЛЕДНИ ДВЕ КАРИКАТУРИ, КОЙТО ВИ ПРЕДСТАВЯМ.
        Какво ли ще ми напишете обаче за зейналия гроб и неговото осквернение. Дали ще откриете извършителите и какъв е мотивът?
        Моят чичо адвокат Йосиф Чолаков, в речта си от „Народния съд“, когато са съдили убииците на поета Гео Милев и нещастници е заявил : „НИЕ СЕГА СЪДИМ ФИЗИЧЕСКИТЕ УБИИЦИ НА ГЕО МИЛЕВ И ДРУГАРИ, НО НА ПОДСЪДИМАТА СКАМАЙКА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТАВЯТ, ДИМО КАЗАСОВ И КИМОН ГЕОРГИЕВ !“ и ги е посочил в залата !
       Това сравнение е равно на защитата на онзи адвокат от САЩ, който е защитавал невино доказаните от лъжесвидетели нащастници, за да бъдат наказани и да заличат истинските убиици на президента на САЩ.

         ДАЛИ СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА РАЗБИРА ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СЛУЧАЙ?

http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2017&id=10442&p=poetbg&title=+%C4%C5%D2%C5%D2%CE+-+%C2%DA%C7%CF%CE%CC%C5%CD%C0%CD%C8%C5+%C7%C0+%CC%CE%DF%D2+%CA%D0%DA%D1%D2%CD%C8%CA+%CB%DE%C1%CE%CC%C8%D0+%C3%C5%CE%C3%C8%C5%C2+%D6%C5%CD%CE%C2+%CC%C5%C6%C4%D3+%C2%C5%CB%C8%CA-%C4%C5%CD+%C8+%D7%C5%D0%C5%D8%CE%C2%C0+%C7%C0%C4%D3%D8%CD%C8%D6%C0+-+2017+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2017&id=10450&p=poetbg&title=%C4%C5%D2%C5%D2%CE+-+2

http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2016&id=10187&p=poetbg&title=%C7%C0%C4%D3%D8%CD%C8%D6%C0+-+05.03.2016

Стефан д-р Д Чолаков
10.07.2018 - Враца
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!