Welcome, Guest. Please login or register.
August 19, 2019, 06:57:24 AM
Home Help Search Login Register
News: SMF - Just Installed!

+  Стефан д-р Димитър Чолаков
|-+  Основна категория
| |-+  Политика
| | |-+  ПРОДЪЛЖЕНИЕ - ПРОЛЕТНА РАЗДЯЛА С ЛЮБОМИР
« previous next »
Pages: [1] 2 Print
Author Topic: ПРОДЪЛЖЕНИЕ - ПРОЛЕТНА РАЗДЯЛА С ЛЮБОМИР  (Read 5008 times)
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« on: June 16, 2016, 12:56:14 AM »

ПРОДЪЛЖЕНИЕ - ПРОЛЕТНА РАЗДЯЛА С ЛЮБОМИР
-
ПОНЕЖЕ НЕ СЕ ОТВАРЯ ПОВЕЧЕ СТРАНИЦАТА С ГОРНОТО ЗАГЛАВИЕ : "ПРОЛЕТНА РАЗДЯЛА С ЛЮБОМИР", ПРОДЪЛЖАВАМ С НОВА СТРАНИЦА ДА СЪБИРАМ ИСТОРИИ .
-
СЕГА ЩЕ ПРЕДСТАВЯ РАЗРАБОТКАТА ПО УБИИСТВОТО НА БИЗНЕСМЕНА ПОКАЗАНО В "БЛИЦ"
-
-
Трима ликвидирали модния бос Александър Антов
Според разследващите трупът не е бил влачен, а носен към гората
Публикувано: 15 юни 2016, 20:40 | Обновено: 15 юни 2016, 20:40     Разпечатай
прочитания: 14254 |коментари: 9
София, България
-
http://www.blitz.bg/news/article/420443
-

-
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201601/20160109.iraeqndhib.jpg
-
  

<img src=http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201601/20160109.iraeqndhib.jpg>
-
Александър Антов

Най-малко трима души са били на местопрестъплението в Бистрица, където бе разстрелян босът на модна къща "Агресия" Александър Антов, твърдят разследващи. Това са изводите от огледа и аутопсията, разкриват запознати с досъдебното производство.
По думите им жертвата е била причакана да влезе в гористата местност да разходи кучето си. След като фигурата му излиза от обсега на десетките камери по улицата в Бистрица, той е разстрелян в гръб от разстояние.
 
Стрелецът е използвал заглушител и е повторил изстрела в тила, за да е сигурен, че бизнесменът е ликвидиран, пише „България днес”. След това тялото е било преместено от поляната във вътрешността на гората, като трупът е бил носен, а не влачен.
 
Антов е бил държан за ръцете и краката, което означава, че във вдигането са участвали двама души. След като са почистили следите си, стрелецът и асистентът му са напуснали квартала с кола, в която ги е чакало трето лице.
 
Автомобилът е бил заснет на камерите от съседните къщи, като е минал през мегдана на Бистрица. Разследващите са категорични, че ще влязат в следите на поръчковите убийци.
 
Те обаче са пестеливи относно мотива за престъплението, като почти изключват версията за отнемане на бизнеса му. "По-скоро е личен мотив. Не е нужно да убиваш, за да отнемеш нечий бизнес. А и мъртъвците не връщат пари, а Антов е дължал много", обясняват криминалистите.
 
Разстрелът бе извършен около 18,00 часа на 08.01.2016 г. Тялото е открито в 23,59 часа. Балистичната експертиза е установила с какво оръжие е стреляно срещу бизнесмена, но то не е открито.
 
Паралелно с експертизите и възстановките на лобното му място ченгетата са влезли в дирите на мистериозна жена, която е живяла в къщата на дизайнера в Бистрица преди инцидента. Към момента името на дамата се пази в строга тайна, но разследващите са категорични, че тя е ключов източник на информация, тъй като е била наясно с последните терзания на бизнесмена.

По данни на полицията жената се е изнесла от луксозната вила и е напуснала България след инцидента. Тя се намира в Германия. Очаква се да бъдат проведени разпити и на други хора от чужбина, които са били наясно с проблемите на разстреляния моден бос. Ченгета и агенти на ДАНС ровят из фирмите и банковите сметки на фамилията.
 
Неофициално криминалисти признават, че има няколко заподозрени, но очаквано отказват да посочат имена. Твърди се, че става дума за няколко имотни съмнителни сделки на Антов, с което негови партньори са ощетени и те завеждат дела.
 
Любопитна история има дори и самата къща в Бистрица, до която бизнесменът бе убит. Проверка в Имотния регистър показва, че тя отдавна не е негова собственост. Огромният палат с площ 300 квадрата и двор от три декара в последните години сменя няколко пъти собствеността си.
 
Допреди две години имението се води по документи на фирмата на Антов "Вотан". През април 2014 къщата изненадващо е прехвърлена на името на бившата му съпруга Зоя Будинова, която моментално я ипотекира за 700 хиляди лева. Няколко месеца по-късно следва поредната сделка и имотът се озовава в ръцете на Кристина Бонева, сестра на Александър Антов, без заемът да бъде погасен.
 
В момента луксозното имение пустее, а близките на Александър Антов така и не са сложили жалейка и некролог на портата.
-
КОПИРАЛ С КОМЕНТАР.
-
ОТ ТАЗИ СТАТИЯ СЕ ПОКАЗВА, ЧЕ СЛЕДОВАТЕЛИТЕ УМЕЯТ ДА РАЗСЪЖДАВАТ И ДА РЕШАВАТ ПРЕТЪПЛЕНИЯТА, ЗА РАЗЛИКА ОТ УБИИСТВОТО НА МОЯТ ПЛЕМЕННИК, КРАСИФИЦИРАНО КАТО "САМО-УБИИСТВО ИЛИ САМО-УБИЛИ ГО"
-
БИХ ЕБАЛ МАМАТА НА ГЛАВНИЯ СЛЕДОВАТЕЛ - Бойко Найденов: Делото САПАРД продължава
Внесъл е предложение във ВСС за уволнение на прокурора Стойчо Ненков
-
http://www.blitz.bg/news/article/172479
-
И НА БОЙКО БОРИСОВ,  ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР БОРИС ВЕЛЧЕВ !
-
ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВ ДЕН И ЩЕ ИМ ГО ЗАВРЕМ, ЗАЩОТО ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ НЕ СА МИ ОТГОВОРИЛИ !
-
РЕГИСТРИРАЛ СЪМ СИ МИСЛЕНЕТО В СТРАНИЦИТЕ !

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7675.jpg>
-

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/10569.jpg


СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
« Last Edit: October 14, 2018, 12:41:17 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #1 on: July 10, 2016, 09:42:45 PM »

НЕЩО МНОГО БЛИЗКО С МОЯТА ИСТОРИЯ !
-
ТУК ЩЕ ПОМЕСТА ТАКСТА, ЗА СЕГА В ДРУГ КОМПЮТЪР!
-
-

Яков Джераси разкри страшна семейна драма
Общественикът моли племеничката си да прости на баща си
Публикувано: 10 юли 2016, 20:03 | Обновено: 10 юли 2016, 20:03
Разпечатай
прочитания: 4431 |
коментари: 16
Пловдив , България
-
http://www.blitz.bg/news/article/427359
-
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201607/1468157330-2.jpg
-
-

 

<img src=http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/520/201607/1468157330-2.jpg>
-
-
Общественикът Яков Джераси излезе с емоционално писмо, в което призовава за помощ да установи връзка с братовчедка си Стефка. Възпитаникът на Католическия университет в Париж, University of the Pacific и Калифорнийския университет сподели една лична история, свързана със семейството му. Иска  да поправи грешки от миналото и да донесе последна радост на скъп човек - чичо си Цветан Касабов. Възрастният мъж прекъсва връзка с дъщеря си Стефка преди много години и сега - в края на земния му път, Джераси се надява да ги срещне, пише "Марица" и публикува писмото:   
 
Искам да споделя една история, свързана със семейството ми: моят чичо Цветан Касабов - брат на майка ми, който живее в Пловдив и вече е на преклонна възраст, преди доста години е преживял тежък развод. След това нямал право да вижда дъщеря си Стефка - моя първа братовчедка, кръстена на дядо ни Стефан, и бившата си жена Гинка.
 
Когато Стефка завършила гимназия, чичо ми се е промъкнал тайно на церемонията за нейното дипломиране, за да зърне поне отдалеч детето си. Това е последният  път, в който я е видял. Сигурен съм, че ако днес се срещнат, той няма да я познае, така както не познава и своите внуци.
 
Това е една истинска и тъжна история за крехкостта на човешките отношения, за важността на изборите, които правим в живота си. И за  последиците от чисто човешките инат, гордост и липса на любов и уважение.  Днес, вече на преклонна възраст,  аз се надявам братовчедка ми, с която никога не можах да се запозная,  да постъпи по възможно най-правилния начин в християнската традиция. Християнството винаги е било различно от юдейството и исляма по отношение на начина на живот, който проповядва.  Християнството предпочита прошката и любовта към бог пред страхопочитанието.  Затова се надявам, че Стефка, която знае къде живее баща , да намери сили в себе си, да изостави стария си гняв и да го върне в живота си, преди да си е отишъл завинаги.
 
Личната съдба на чичо Цветан също ме провокира да напиша това свое послание.
 
Става дума за старините. Тема, която се явява доста неудобна за обсъждане от моите сънародници, тук в България.  Очевидно причината за това са суеверията, които се предават от поколение на поколение, от античността до наши дни. Вярвания, които аз не разбирам, но приемам като част от българския дух. Вярвания, сред които се научих да живея.  Въпреки това, не мога да мълча, защото точно неудобните теми  заслужават най-голямо внимание.
 
В този последен етап от живота обикновено хората не са способни да се грижат сами за себе си. Тук на помощ идват  болниците и домовете за стари хора. Ала за разлика от другите цивилизовани страни, в България това не са точно местата, в които бихте искали да пратите своите родители, защото зад стените на тези сгради всъщност се разкрива едно нечовешко отношение, агресия и неуважение.
 
Истината е, че докато нашата страна, по мое мнение, може да служи като пример за толерантност навън, то в самата нея нещата стоят по съвсем различен начин. Българите не са толкова толерантни едни към други. За това, разбира се, има много причини: различията в етиката, социалния и финансов статут, възрастта, географската принадлежност... И всички тези различни хора в нашата объркана страна са обединени от  сходни чувства на завист, ревност и злост.
 
Като представител на еврейската общност, въпреки че майка ми не беше еврейка, а българка, принадлежаща към един от най-старите карловски родове с православни християнски корени, винаги съм се очаровал от еврейските традиции, защитаващи човешкото достойнство. Особено когато става въпрос за възрастни хора, неспособни да се грижат за себе си.
 
Често мисля и за проблема с прошката и семейната любов. Всеки един от вас може да разбере това. Във всяко семейство има родители, братя сестри. Има любов и раздели. Женитби и разводи, както и обич, която може да се превърне в омраза. Много е тъжно, когато един семеен съюз не успее да оцелее.  В старата книга пише, че има време за гняв и време за прошка. Надявам се, че в живота на Стефка е настъпило времето за прошка.
 
Разказвам тази лична история, защото вероятно не е единствена и не се отнася само до моето семейство. Това е история на много други семейства с разбити мечти, стаена болка и живот изпълнен със заблуди.
 
Време е за изцеление, ако ли не - болката ще остане завинаги.
 
-
-
КОПИРАЛ

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
10.07.2016
ВРАЦА
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #2 on: February 26, 2017, 11:04:31 PM »

КОПИЛЕ ПРЕСТЪПНО БОЙКО БОРИСОВ, НЕ  ЗАСТАВАЙ ЗАД МЕН, ЧЕ ТИ ЕБАВАМ МАМАТА ЮДЕЙСКА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА
...........................................
Бойко Борисов: Заставаме зад нашите сънародници зад граница, ще защитаваме интересите им
ГЕРБ обяви приоритетите си във външната политика
...........................................
http://www.blitz.bg/obshtestvo/boyko-borisov-zastavame-zad-nashite-snarodnitsi-zad-granitsa-shche-zashchitavame-interesite-im_news491508.html
...........................................

 ТИ ИЗРОДЕ С ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И БОРИС ВЕЛЧЕВ, ЗАЕДНО С ГЛАВНИЯ ИЗРОД НА СЛЕДСТВИЕТО БОЙКО НАЙДЕНОВ СТЕ СЪУЧАСТНИЦИ В УБИИСТВОТО НА МОЯТ ПЛЕМЕННИК ..................................... ЕБАЛ СЪМ МУ ПУТКАТА МАЙЧИНА И НА СЕГАШНИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КОЙТО НЕ РАЗКРИВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ............................................ КОПИЛЕТА МРЪСНИ, .................................................... КЛЕТЪЧНИТЕ ТЕЛЕФОНИ В УБИИСТВОТО В БОРИСОВАТА ГРАДИНА СЕГА ГИ РАЗКРИВАТЕ И СТЕ ЗНАЕЛИ ЗА ТЯХ ..................................................... СЪЩОТО ИСКАХ ОТ ВАС И ВАШИТЕ СЛЕДОВАТЕЛИ И ПРОКУРОРИ ЗА УБИИСТВОТО НА МОЯТ ПЛЕМЕННИК ЛЮБОМИР ГЕОРГИЕВ ЦЕНОВ НА БУЛ. ХРИСТО БОТЕВ 80 - СОФИЯ МЕЖДУ - 15 - 18 МАРТ 2010 ГОДИНА ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ, КАКТО И МОИТЕ ОБАЖДАНИЯ ОТ ШВЕЦИЯ ........................................ ВИЕ СИ МЪЛЧИТЕ .................................. УБИЕЦО БОЙКО БОРИСОВ, МАМЕНЦЕТО ТИ ЕБАВАМ ДЪРЖАВНИЧЕСКА - ПАК ЩЕ ЗАВЕДА ДЕЛО СРЕЩУ ТЕБ И ГОРНИТЕ МАЙМУНИ ....................................... СЕГА ОЩЕ НЯМАТЕ ИМУНИТЕТ ДА ВИ ТУРЯ НА КУРА СИ ДЪРЖАВНИЧЕСКИ ..................................... УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД .................................................АЗ ВСЕ ПАК ПИТАМ, ДРУГАРКАТА ДИРЕКТОРКА ДАЛИ Е ЗНАЕЛА НЕЩО ? КАКВО Е ОБВИНЯВАТ, ЧЕ ИСКАЛА МЕДИЦИНСКА БЕЛЕЖКА ОТ УЧЕНИКА, ЧЕ ОТСЪСТВАЛ ? ...................................... Ексклузивно в БЛИЦ! Проговори директорката, крила убиеца на Георги! (ДОКУМЕНТ)
Василка Николова заплаши със съд всеки, който петни името й ................................................................... http://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/ekskluzivno-v-blits-progovori-direktorkata-krila-ubietsa-na-georgi-dokument_news491520.html ........................................................... ДАЛИ ПРАВИЛНО СЪМ РАЗБРАЛ ОТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ КЛЮКИ? ........................................... СЛЕД ТОВА МНОГО СА СЕ УСЪМНИЛИ И СА СЕ СКРИЛИ, МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ДЕТЕТО НЕ НА ГОЛ-ЯМ ЧОВЕК, КОЙТО ИМАЛ ЗАПЛАТА НА 1000 ЛЕВА И СИ СМЕНЯЛ ЛЕКИТЕ КОЛИ КАТО НОСНИ КЪР-ПИЧКИ .......................................... НАЛИ ТАКА ПИСАХА ДО КОЛКОТО РАЗБИРАМ ОТ СЕЛСКО-СТОПАНСКА МЕДИЦИНА И ТЕХНИКА ЗА ПРАВЕНЕ НА ДУПКИ ..... В МИНИТЕ .... ? ....................................... БРАТА ЗНАЕЛ НЕЩО И СЕ УСЪМНИЛ, А СЛЕД ТОВА ПИСАХА, ЧЕ ТОЙ ГО ИЗДАЛ С НОЖЕТО...................................................... ГЛАВНИЯ СЕКЛЕ-ЦАР НА МВР СИ МЪЛЧАЛ ДО СЕГА И КОГАТО МУ ВДИГНАХА МЕРНИКА ДА ГО ГРЪМНАТ И ТОЙ ИЗГЪРМЯ С ЦЯЛ СКЛАД ПАТРОНИ, ЧЕ ЗНАЕЛИ ОЩЕ ОТ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ, КОЙ Е УБИЕЦА .......................................... НЕЩО ЗА КЛЕТЪЧНИЯ ТЕЛЕФОН ПИСАХА, ЧЕ БИЛ ОКОЛО ПЕЙКАТА И ЗАБРАВИЛИ ЗАД ПЕЙКАТА КАКВО СТАНАЛО, КАТО ОТКРИЛИ КОЙ БАЩАТА И КОЯ МУ МАЙКАТА ДЕТО ГО Е РОДИЛА ....................................... ТА ДИРЕКТОРКАТА СЪУЧАСТНИЧКА ЛИ Е С ДОБРОТО СИ ИМЕ, НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА, АКО Е СЪУЧАСТНИЧКА ДА СИ ЕБЕ ПУТКАТА МАЙЧИНА ПРЕСТЪПНА И ДА ПЛАШИ ГАРГИТЕ ................................................. ЧОЛИ БОЛИ ГО УЙЬО ...........................................................................   http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2010&p=poetbg&title=%CA%CE%CD%D7%C5+%CC%C8%CB%CE+%85 ..................................................................... ГОВОРИТЕЛ НА НЕГОВО БЛАЖЕНСТВО - СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ --------------------------------------------   http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2017&id=10409&p=poetbg&title=%CF%CE+%CF%DA%D2%DF+%CD%C0+%C1%C0%C9+%CF%C5%D2%CA%CE++%D1%CB%C0%C2%C5%C9%D7%C5%D2%CE+%CE%D2+%C1%C0%CB%CA%C0%CD%C0%85.---------------------------------------------- ШВЕЦИЯ
« Last Edit: February 26, 2017, 11:06:53 PM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #3 on: February 27, 2017, 04:46:30 PM »

АЗ ВСЕ ПАК ПИТАМ, ДРУГАРКАТА ДИРЕКТОРКА ДАЛИ Е ЗНАЕЛА НЕЩО ? КАКВО Е ОБВИНЯВАТ, ЧЕ ИСКАЛА МЕДИЦИНСКА БЕЛЕЖКА ОТ УЧЕНИКА, ЧЕ ОТСЪСТВАЛ ? ...................................... Ексклузивно в БЛИЦ! Проговори директорката, крила убиеца на Георги! (ДОКУМЕНТ) Василка Николова заплаши със съд всеки, който петни името й ................................................................... http://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/ekskluzivno-v-blits-progovori-direktorkata-krila-ubietsa-na-georgi-dokument_news491520.html ........................................................... ДАЛИ ПРАВИЛНО СЪМ РАЗБРАЛ ОТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ КЛЮКИ? ........................................... СЛЕД ТОВА МНОГО СА СЕ УСЪМНИЛИ И СА СЕ СКРИЛИ, МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ДЕТЕТО НЕ НА ГОЛ-ЯМ ЧОВЕК, КОЙТО ИМАЛ ЗАПЛАТА НА 1000 ЛЕВА И СИ СМЕНЯЛ ЛЕКИТЕ КОЛИ КАТО НОСНИ КЪР-ПИЧКИ .......................................... НАЛИ ТАКА ПИСАХА ДО КОЛКОТО РАЗБИРАМ ОТ СЕЛСКО-СТОПАНСКА МЕДИЦИНА И ТЕХНИКА ЗА ПРАВЕНЕ НА ДУПКИ ..... В МИНИТЕ .... ? ....................................... БРАТА ЗНАЕЛ НЕЩО И СЕ УСЪМНИЛ, А СЛЕД ТОВА ПИСАХА, ЧЕ ТОЙ ГО ИЗДАЛ С НОЖЕТО...................................................... ГЛАВНИЯ СЕКЛЕ-ЦАР НА МВР СИ МЪЛЧАЛ ДО СЕГА И КОГАТО МУ ВДИГНАХА МЕРНИКА ДА ГО ГРЪМНАТ И ТОЙ ИЗГЪРМЯ С ЦЯЛ СКЛАД ПАТРОНИ, ЧЕ ЗНАЕЛИ ОЩЕ ОТ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ, КОЙ Е УБИЕЦА .......................................... НЕЩО ЗА КЛЕТЪЧНИЯ ТЕЛЕФОН ПИСАХА, ЧЕ БИЛ ОКОЛО ПЕЙКАТА И ЗАБРАВИЛИ ЗАД ПЕЙКАТА КАКВО СТАНАЛО, КАТО ОТКРИЛИ КОЙ БАЩАТА И КОЯ МУ МАЙКАТА ДЕТО ГО Е РОДИЛА ....................................... ТА ДИРЕКТОРКАТА СЪУЧАСТНИЧКА ЛИ Е С ДОБРОТО СИ ИМЕ, НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА, АКО Е СЪУЧАСТНИЧКА ДА СИ ЕБЕ ПУТКАТА МАЙЧИНА ПРЕСТЪПНА И ДА ПЛАШИ ГАРГИТЕ ................................................. ЧОЛИ БОЛИ ГО УЙЬО ........................................ ГОВОРИТЕЛ НА НЕГОВО БЛАЖЕНСТВО - СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ -------------------------------------------- http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2017&id=10409&p=poetbg&title=%CF%CE+%CF%DA%D2%DF+%CD%C0+%C1%C0%C9+%CF%C5%D2%CA%CE++%D1%CB%C0%C2%C5%C9%D7%C5%D2%CE+%CE%D2+%C1%C0%CB%CA%C0%CD%C0%85.---------------------------------------------
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #4 on: February 27, 2017, 04:49:19 PM »

ПРОЧЕТОХ СТАТИЯТА ТУК, МАКАР АЗ ДА СЪМ ЧЕЛ ОТДЕЛНИ ПАСАЖИ НАСАМ НАТАМ - ПРОЧЕТЕТЕ И ВИЕ, ЗА ДА СЕ УВЕРИТЕ, ЧЕ ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА СА СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ, КАКТО ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ ................................................................. много хубав анализ 26 Февруари 2017, 22:31 ................................................ Прочетете тук много хубав анализ на нещата: ............................................................................... http://skandalno.net/%d0%bd%d0%b0%d0%b4-1-000-%d0%b4%d1%83%d1%88%d0%b8-%d1%81%d0%b0-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0%b5%d0%bb%d0%b8-%d1%87%d0%b5-%d1%83%d0%b1%d0%b8%d0%b5%d1%86%d1%8a%d1%82-%d0%be%d1%82-%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81-175170/ ....................................................................."...Всъщност съучениците на Йоан Матев веднага го разпознали на записите, направени от камерите и разпространени от полицията. Казали на директорката на елитното частно училище, но тя им забранила да говорят, като обяснила, че ще се забъркат в неприятности. .......................................................После събрала и учителите на спешен съвет и заповядала и на тях да мълчат по случая, стана ясно днес по време на гледането на мярката за неотклонение на арестувания убиец...Всички в селото са знаели, че той е убиецът от Борисовата градина, но са си мълчали. За да си нямат проблеми с лютия и ултрабогат митничар........................................................."НАЙ-ВАЖНОТО, ПОЛИЦИЯТА Е ЗНАЕЛА И СИ Е ЗАТРАЯЛА, КАКТО И ДИРЕКТОРКАТА Е ДАЛА НАРАЖДАНЕ ДА НЕ СЕ ГОВОРИ ............................. МЪЛЧАНИЕТО УБИВА ................................ АЗ ЗАЩО ПИША ВСЕКИ ДЕ ОТ ШВЕЦИЯ, ЗАЩОТО ЮДЕЙСКИТЕ СВИНИ ПУСКАТ СЛУХОВЕ ЗА МЕН ...................................................И полицията е знаела! Все пак някой се е осмелил да я уведоми анонимно. Но и ченгетата са си мълчали. Цели две години са криели убиеца, докато са се правели, че разследват и събират доказателства срещу неизвестен извършител...Оказа се, че парите развращават! ......................................... А мълчанието – убива!" ............................................ ДРУГО СЕ ОКАЗВА И ДА ГО ПРОЧЕТЕТЕ В СТАТИЯТА, ЧЕ БАЩАТА Е ОТ НАШИТЕ ------------------------------ МИТНИЧАР ОТ СЛИВНЕШКО - КАЛОТИНСКАТА МАФИЯ ---------------------------------- КОЙТО ОБСЛУЖВАТ СОФИЯ И ОКОЛНОСТИТЕ .......................................... СЕГА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ВЪРШЕТЕ, ЗАЩО НАРОДНИТЕ ПОЛИЦАЙ СА СИ МЪЛЧАЛИ И ЗАЩО ДРУГАРЯТ ГЕОРГИ КОСТОВ ЛИ ЕБЕШЕ ГЛАВНИЯ КОМИСАЛ, КАКТО ПРЕСТЪПНИКА БОЙКО БОРИСОВ ..................................................... АБЕ Я ВИЖТЕ ТА ОПРАВЕТЕ МИШО БИРАТА НИЕ И НЕГО ЩЕ ГО ГРЪМНЕМ, ПА ПОСЛЕ И ГЕНЕРАЛА НЕЩО ТАМ ГО УМЪРТВИХА ЗАЩОТО МНОГО ЗНАЕЛ ЗА МИТНИЦИТЕ ................................................... НЯМА НИЩО ТАЙНО КОГАТО ДА НЕ СТАНЕ ЯВНО - УЙЛЯМ ШЕКСПИР .............................................. СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ ------------------------------ http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2017&p=poetbg&title=%C0%C7+%C8+%CC%CE%DF%D2+%C8%C4%C5%C5%CD+%D1%DA%CC%C8%D8%CB%DF%CD%C8%CA+....+%D7%C0%D0%CB%C8+%D7%C0%CF%CB%C8%CD+-+%D7%C0%D0%D1+%D7%C0%CF%CB%C8%CD+-+%C0%CA%D2%DC%CE%D0%DA%D2+%2C+%CC%C0%CB%CA%C8%DF%D2+%D7%CE%C2%C5%CA%DA%D2+ ----------------- ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #5 on: February 28, 2017, 02:47:17 PM »

ТАЗИ НАПИСАНА СЛЕДА ОТ - Минувач - ДО СЕГА НЕ Е ПОДХВЪРЛЯНА. МОЖЕ ЖЕРТВАТА ДА Е ИМАЛА КОНТАКТ С НАРКО-ТРАФИКА И ДА Е РАЗПРОСТРАНЯВАЛ ДРОГА, А МОЖЕ И УБИЕЦА ДА Е РАЗПРОСТРАНЯВАЛ И ЖЕРТВАТА ДА Е ЗНАЕЛА НЕЩО ЗА ТОЗИ ТРАФИК И ОНЗИ МУ Е ЗАБИЛ НОЖА
 ...................................................
Учител на Йоан обясни дали в "Езиков свят" са прикривали самотния бегач ...............................................................................

 http://www.blitz.bg/obshtestvo/uchitel-na-yoan-obyasni-dali-v-ezikov-svyat-sa-prikrivali-samotniya-begach_news491981.html
................................................................
ТЕЗИ НЕЩА ДО СЕГА НЕ СА КОМЕНТИРАЛИ
..........................................................
АХ, ДА ДИРИКТОРКАТА НЕ Е ЗНАЕЛА НИЩО КАКВО СТАВА ОКОЛО УЧИЛИЩЕТО, ЗАЩОТО ТАМ СА ЕЛИТА НА ОБЩЕСТВОТО, КОЙТО СЕ ЗАНИМАВАТ С ДРОГИРАНЕ ...........................................................
НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ МНЕНИЕТО И ЦИТИРАМ
.............................................

Минувач 28 Февруари 2017, 14:27
.............................................
Убийството е било планирано, а версията за грабеж, просто издиша, въпросът е: каква територия е разчиствал този пикльоHuh Кому е респектирал, всъщностHuh ..................................Наркотици ли е продавалHuh ...................................Или само е експроприирал пространството, т.е.: МестенHuh .......................................Със сигурност е бил с телефон, ама защо Следствието е забатачило, .................................................
Заподозрения?!

......................................

СДЕГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СКАЧАТ МНОГО ХОРА ОТ ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА, ДИРЕКТОРИ И ДИРЕКТОРЧЕТА, ДАСКАЛИ И УЧЕНИЦИ ..........................................
ЩЕ ПЕЯТ И ЩЕ СЕ ВЕСЕЛЯТ ПРЕД ПРОКУРОРИ И СЪДИЯ ......................................................
 А, АДВОКАТИТЕ ПЛЕДИРАХА НАПРАЗНО
 ....................................................

АКО, НЕ ДА ВЛЕЗЕ СЛЕДВАЩИЯ УБИТ ОТ ОТМЪЩЕНИЕТО
................................................

ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ
.................................................
 
И ВЪВ ВРАЦА УБИХА ЕДНО МОМЧЕ ОТ БОЙ НА УЛИЦАТА И ЕКСПЕРТИЗИТЕ СЕ БАВЯТ ЗА ДА СЕ НАТАМЪНЯТ ...................................................................
ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР КАКВО МИСЛИШ, ТИ ПУТКО СИ МЪЛЧИШ, ТАКА ЗАКРИ ДЕЛОТО НА ПЕТЪР СТОЯНОВ И АНТОАНИНА СТОЯНОВА ПРЕДИ ГОДИНИ, ЗА ДА ТЕ СЛОЖАТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ДА СИ МЪЛЧИШ
.......................................
МОЯТ ПЛЕМЕННИК СЪЩО Е УБИТ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА БОЙО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, БОРИС ВЕЛЧЕВ БОЙКО НАЙДЕНОВ СЛЕДОВАТЕЛЯ, ЗАЩОТО ПЛЕМЕННИКА МИ Е ТЪРГУВАЛ С НАРОДНА РЕПУБЛИКА КИТАЙ, КОЯТО Е ТРЪН В ОЧИТЕ НА ЦИОНИЗМА В БЪЛГАРИЯ !
.........................................
http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2010&p=poetbg&title=%CA%CE%CD%D7%C5+%CC%C8%CB%CE+%85
     
...................................................................................
ЧЕТЯЩИТЕ ПО ФОРУМИТЕ И МИСЛЯТ ЗА НЯКОЙ "КЛАКЬОРИ НА ЮДЕЙСКИЯ ПРЕСТЪПНИК - ДЖОРЖ СОРОШ"
----------------------------------------------------------------
STEFAN D-R D TCHOLAK0- 4953 - tcholakov.stefan2@gmail.com

   
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #6 on: March 01, 2017, 07:13:51 PM »


Скандална версия: Висш полицай покривал убиеца Йоан!
Дирят къртицата след шокиращия арест на килъра от Борисовата градина

    София, България
    01 Март 2017, 07:36
    26654 прочита
    38 коментара
-
http://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/skandalna-versiya-vissh-politsay-pokrival-ubietsa-yoan_news492108.html
-
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201702/1488224433-20160113184758-1.jpg
-
-

 

<img src=http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201702/1488224433-20160113184758-1.jpg>
-
-
Висш полицаи най-вероятно е покривал убиеца на Геша в Борисовата градина. Това е една от версиите за забавянето на проточилото се повече от година и половина разследване, което доведе до задържането на Йоан Матев преди седмица. Според запознати по случая вече върви проверка, пише столичен ежедневник.
Целта й е да се разбере действително ли в полицията е имало къртица, която е снасяла информация на Матев и в същото време е осигурила чадър над него. Едната версия, по която проверяващите работят, е, че още в първите часове на убийството авторът на престъплението е разкрит.

Името му така и не се оповестява, тъй като бащата на Йоан Матев е бивш полицай и има връзки сред своите колеги, обясняват разследващи.

Другата версия, по която се работи, е, че още в първите часове на разследването ченгетата са действали непрофесионално, което затруднило разкриването на убиеца.

Назначената проверка трябва да отговори и на въпроса защо оръжието на убийството не бе открито повече от година и половина след жестокото престъпление.

Според официалната версия на разследващите ченгетата намират ножа в шахта на около 10 метра от мястото на убийството едва след като братът на Йоан - Марсел, ги насочва къде точно да го търсят. Проверката трябва разкрие дали се касае за немарливост в работата на полицаите, извършили огледа, или острието е било подхвърлено там малко преди да бъде извадено от дупката.

В същото време наяве излизат все повече детайли от шокиращото престъпление. Оказва се, че Йоан Матев е бил на 7 различни места, след като пробожда смъртоносно Геша. Обвиненият в убийството обикаля столичните улици повече от два часа с кръв по лицето, след което го измива пред погледа на няколко негови съученици в частната езикова гимназия "Езиков свят".

Подробна експертиза по делото е успяла да върне всяко действие на Матев секунда по секунда в часовете около убийството на Геша, обясняват разследващи.

"Да, тази експертиза показва по клетки от мобилните оператори къде се е намирал моят клиент в часовете преди и след убийството. Записите разкриват, че Йоан е спортувал в района. Това са само косвени данни. Те не доказват, че клиентът ми е физическият извършител на престъплението", категоричен бе пред изданието адвокат Станислав Гюров, ангажиран със защитата на Матев пред Темида.

Опитният юрист допълва, че разследването е в изключително ранен етап и след като прокуратурата и полицията приключат своята работа, е възможно да се появи друга версия по случая, дори друг убиец.

"Ще се въздържа от коментар по отношение на ножа на убийството, дали изобщо намереното в шахтата оръжие е това, с което е извършено престъплението. Назначена е ДНК експертиза, която трябва да даде категоричен отговор. Дали е подхвърлен там, това е въпрос, на който ще отговаряме в бъдеще", обяснява още адвокат Гюров.

Дядото и бабата на задържания Йоан са се залостили в жилището си в столичния квартал "Младост" след ареста му заради убийството на Георги. Възрастните хора прекратили и контактите със съседите, защото се притеснявали за всяка казана от тях дума да не навреди на внука им. Комшиите забелязвали пенсионерите да излизат сутрин рано на прибежки от апартамента си, за да отскочат до близките магазини или да изхвърлят боклука си. Любопитните съседи забелязвали вече празни бутилки от алкохол в торбите с отпадъците.

Допускат, че бабата и дядото са посегнали към спиртните напитки за утеха след преживения шок от ареста на внука им.
 
-
-

ОБЯСНЕНИЯТА И ТУКА ОТНОСНО АНАЛИЗА НА КЛЕТЪЧНИТЕ ТЕЛЕФОНИ РЕГИСТРАЦИИ ОБЯСНЯВАМ МНОГО ВАЖНИ ИНФОРМАЦИИ, КОЙТО МОГА ДА СРАВНЯВАМ С УБИИСТВОТО НА МОЯТ ПЛЕМЕННИК, НО НЕ МИ СЕ ДАВА ИНФОРМАЦИЯ, А СЛЕДСТВИЕ И ПРОКУРАТУРА ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ ЕДНА СТРАНА, КАТО НЕ МИ ДАВАТ НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ НА МЕН ПРИ ИСКОВЕТЕ МИ КАКТО И ЗА ФАКТА, ЧЕ МИ СЕ ОТКАЗВА ВОДЕНЕ НА СЪДЕБНО ДЕЛО СРЕЩУ ДЪРЖАВНИЦИТЕ, КОЙТО ТРЯБВА ДА МИ ДАДАТ ОТГОВОР.

ЛИПСАТА НА ОТГОВОР ОТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОЙКО БОРИСОВ, МВР - МИНИСТЪР ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР БОРИС ВЕЛЧЕВ И ГЛАВНИЯ СЛЕДОВАТЕЛ ПО ТОВА ВРЕМЕ БОЙКО НАЙДЕНОВ, МИ ДАВА ПРАВО ДА ГИ ОБВИНЯ В СЪУЧАСТИЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КАТО ЗАКРИВАТ СВОЙ ПРИЯТЕЛИ, КОЙТО ИМАТ ИНТЕРЕС ПЛЕМЕННИКА МИ ДА БЪДЕ УБИТ, ЗАЩОТО ТЪРГУВА С НАРОДНА РЕПУБЛИКА КИТАЙ.

ОТ ДРУГА СТРАНА СЛУЖИТЕЛИ НА ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ ПРАВЯТ ПОБОЙ И ГРАБЕЖ НА СТОКАТА МУ В ГАРАЖ, КЪДЕТО Е БИЛ ВЪРЗНАН ПО ВРЕМЕ НА АКЦИЯТА.

В ОБВИНЕНИЕ СЪМ И ЗА ФАКТА, ЧЕ ОТ НЕГО СА ИСКАЛИ ПОДКУП ЗА ФОНДАЦИЯТА НА ЕЛЕНА КОСТОВА, ПО ТОВА ВРЕМЕ КОГАТО Е БИЛ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ИВАН КОСТОВАТА.

ПЛЕМЕННИКА МИ ВОДИ ДЕЛО, ЗА ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕНА СТОКАТА МУ ОТ МИТНИЦА И СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ ТЯ БЕШЕ ОСВОБОДЕНА НО СЪС ЗАБАВЯНЕ ЗАРАДИ ПРЕСТЪПНИКА ИВАН КОСТОВ И МИТНИЧЕСКИ ВЛАСТИ ПО КОЕТО ВРЕМЕ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР БЕШЕ БОЙКО БОРИСОВ !

ТОВА Е ПРЕСТЪПНИК, КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ОСЪДИ, НО БЪЛГАРСКОТО ПРЕСТЪПНО ПРАВО МЕ СПИРА ДОРИ В МОМЕНТИ, КАТО ТОЗИ, ЗАЩОТО НЯМА ИМУНИТЕТ ПРЕДИ ДА Е ИЗБРАН ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ШВЕИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #7 on: March 14, 2017, 01:47:27 PM »

Експерт посочи главната причина, която подтиква българина към самоубийство София, България 14 Март 2017, 13:24 559 прочита 3 коментара
-
Прочети повече в Blitz.bg:
-

http://www.blitz.bg/obshtestvo/ekspert-posochi-glavnata-prichina-koyato-podtikva-blgarina-km-samoubiystvo_news495759.html
-
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201703/1489490497-sistemen-bufer-13.jpg
-
-

 

<img src=http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201703/1489490497-sistemen-bufer-13.jpg>
-
-

Най-често опити за самоубийство се правят след конфликти в семейство. Те са причина за около половината от самоубийствата в България. На второ място са психичните разстройства, следвани от несподелената любов и тежките телесни заболявания. Това стана ясно от думите на началника на отдел "Психично здраве" към НЦОЗА д-р Захари Зарков. Той поясни, че през последните 5 години не се наблюдава тенденция за покачване на броя на опитите за самоубийство. Те са около 3000 за 2015 година, докато за 2016 г. информацията все още не е обработена. Пред Bulgaria ON AIR той подчерта, че основната мярка за предотвратяване на самоубийствата е ранното откриване на проблемите, последвано от специализирана помощ. Д-р Зарков отбеляза, че две седмици преди да посегнат на живота си хората търсят своя личен лекар. "В момента се извършва ново изследване за разпространението на депресията. Данните на СЗО сочат, че след сърдечно-съдовите заболявания депресията ще причини най-много неработоспособност", каза още д-р Зарков. Той добави, че ако искаме да помогнем на близък, който говори за самоубийство, най-важното нещо е да не използваме клишета като "Стегни се", "Ще се оправиш" и "Пий една ракия". "Мит е, че не трябва да се говори, ако човек мисли да сложи край на живота си. Знанието по темата депресия ранно открива самата болест, лекува се ефективно и човек се спасява", обясни гостът на Лора Инджова. Той завърши с думите, че работата в семействата и училищата трябва да вървят ръка за ръка, за да има намаляване на агресивното поведение сред децата. Според д-р Зарков е задължително да има държавна политика в тази област.

-
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #8 on: March 17, 2017, 03:20:12 AM »

ИЗПОВЕД
-
-
 

<img src=http://stefan-tcholakov.com/pic/10420.jpg>
-
-
Толкоз много съм уморен
Че не мога да тъжа за теб
Да , обзет съм с много мисли
Но, кандилото Ти свети с Теб …!
-
Ти бдиш над мен със светлината
Като кръстник от Бога сътворен
Сега кръстника Ти твой,
Пише поеми, готви се за бой !
-
Мъча се и бия се със Теб
Мислите ми тъжни са до Теб
Как да бъда в помощ на твоя син
Това ме мъчи, как си го родил … !
-
Днес ли те убиха … ?
Утре ли , те теб убиха … ?
Ти си мъртъв, но възкръснал  в мен
Неутешима болка в Скръб за мен!
-
Стефан Д-р Д Чолаков
15 март 2017
Швеция

-
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7675.jpg>
-
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #9 on: May 17, 2017, 12:11:11 PM »

АЛО СОТИР ЦАЦАРОВ
- ---------------------------------------

БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ С ПРИКРИЛИ 150 УБИИСТВА НА МАФИОТИ В СЛЕДСТВИЕТО ИМ
....................................................

А ОГРАБЕНОТО ОТ ТЕЗИ НОВИ ОЛИГАРСИ СА ОТИШЛИ В НЕЧИИ СМЕТКИ
 ...........................

АЗ ОБВИНИХ ТЕЗИ ИЗРОДИ ЗАЕДНО С БОРИС ВЕЛЧЕВ И БОЙКО НАЙДЕНОВ НАЧАЛНИК НА СЛЕДСТВИЕТО , ЧЕ ТЕ СА СЪУЧАСТНИЦИ В УБИИСТВОТО НА МОЯТ ПЛЕМЕННИК ЛЮБОМИР ЦЕНОВ МЕЖДУ 15 - 18 МАРТ 2010, А И ТИ НЕ МИ ДАВАШ СЪЩО СЛЕДСТВИЕТО ДА ГО ИЗЧЕТА ................................................................... 
http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2010&p=poetbg&title=%CA%CE%CD%D7%C5+%CC%C8%CB%CE+%85
 ...............................-.......................................................

ИНФОРМИРА
................................................

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ............................................................

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7675.jpg
.................................................................

Прочети повече в Blitz.bg: .........................................
https://www.blitz.bg/kriminalni/ekskluzivno-tsatsarov-predprie-speshni-deystvie-po-signal-za-krupna-izmama-s-evrosredstva_news513448.html
........................................ -------------------------------------------------------------------------

 .........................................

 АЛО СОТИР ЦАЦАРОВ -
 ---------------------------------------

Eксклузивно! Цацаров предприе спешни действие по сигнал за крупна измама с евросредства! ............................................................. http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2017&id=10436&p=statiibg&title=%C0%CB%CE+%D1%CE%D2%C8%D0+%D6%C0%D6%C0%D0%CE%C2+-+E%EA%F1%EA%EB%F3%E7%E8%E2%ED%EE%21+%D6%E0%F6%E0%F0%EE%E2+%EF%F0%E5%E4%EF%F0%E8%E5+%F1%EF%E5%F8%ED%E8+%E4%E5%E9%F1%F2%E2%E8%E5+%EF%EE+%F1%E8%E3%ED%E0%EB+%E7%E0+%EA%F0%F3%EF%ED%E0+%E8%E7%EC%E0%EC%E0+%F1+%E5%E2%F0%EE%F1%F0%E5%E4%F1%F2%E2%E0%21 ....................................................... ИНФОРМИРА ................................................ СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ............................................................ http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7675.jpg.................................................................

Прочети повече в Blitz.bg: ......................................... https://www.blitz.bg/kriminalni/ekskluzivno-tsatsarov-predprie-speshni-deystvie-po-signal-za-krupna-izmama-s-evrosredstva_news513448.html
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #10 on: May 23, 2017, 08:11:24 AM »

ДЕТЕТО
-
То идва всеки ден и всеки час
И си отива тихо и безмълвно
Детето идва в спомен от години
При мой та майка, внук от миналото и дете …
-
Аз страдам с майчиното си страдание
Детето, което сме отгледали с любов
То идва тихо и безмълвно
За да плачем във тъга …
-
Детето, убитото момче е в мен
За да прокълна убийците му тъмни
Държавници, проклинам Ви със скръб
Дано Господ Ви накаже към мъчение !
-
Дано да страдате със майчиното ми страдание
Да идват Вашите деца при Вас със спомен
И бегъл поглед да тресе Ви от вълнение в сълзи
Тогава ще усетите скръбта от моите сълзи … !
-
-

 

<img src=http://stefan-tcholakov.com/pic/10443.jpg>
-
-

Стефан д-р Д. Чолаков
25 април 2017 - Солун – Гърция
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #11 on: July 30, 2017, 12:52:08 AM »

РАЗИГРАН СЦЕНАРИИ НА УБИЙСТВОТО НА ПЛОВДИВСКИЯ БИЗНЕСМЕН - Данаил Божилов- Е СЪЩОТО С УБИИСТВОТО - "САМО-УБИЛИ ГО" НА МОЯТ ПЛЕМЕННИК ЛЮБОМИР ГЕОРГИЕВ ЦЕНОВ !

ИМА РАЗЛИКА, ЧЕ ПРИ -Данаил Божилов, - НЕ СА НАМЕРИЛ ОРЪЖИЕТО И СЕ ОПИТВАТ ДА НИ МАМЯТ, ЧЕ НЯКОЙ Е МИНАЛ ОТ ТАМ ПРЕЗ ТЕЗИ ДЕСЕТ МИНУТИ, ВИДЯЛ Е ТРУПЪТ И ВЕЗ ПИСТОЛЕТА, ВЕРОЯТНО ДА ГО ПРОБВА СРЕЩУ ДРУГ, НО АКО ГО НАМЕРЯТ В НЕГО Е ГО ОБВИНЯТ В МНОГО ГОДИНИ ЗАТВОР!

НА КОГО ДА ВЯРВАМ, НА ПОГРЕБАЛНАТА СЛУЖБИ ИЗПЪЛНЯВАЩА ГОВОРИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ, КОЯТО НИ ПАЗИ ...

ПРИ МОЯТ ПЛЕМЕННИК, НЯМА ОСТАВЕНО ПИСМО НА САМОУБИЙСТВО, НО СА НАМЕРИЛИ ОРЪЖИЕТО НА БАЩА МУ КОЙТО МУ ГО Е ВЪРНАЛ И Е СЕДЯЛ В СЕЙФА В ДОМЪТ МУ., А ГО ВОДЯТ "САМО-УБИТ" БЕЗ ДА ИМАЛ ТЕЗИ ДЪЛГОВЕ, КАТО ТОЗИ ЧЕСТЕН БИЗНЕС-СМЕН - Данаил Божилов, КАКТО НИ УВЕРЯВАХА, ЧЕ ТОЙ ПРАЛ ПАРИ НА БРАТЯ ГАЛЕВИ, ПОСЛЕ ПОЛУЧИЛ 300 ХЛЯДИ ЛЕВА ПАРИ ЗА БИЗНЕС, НО НЕ ГИ ВРЪЩАЛ.

ИМА ВЕРСИЯ, ЧЕ ЗА НЕГОВИЯ БИЗНЕС ПЛАТИЛ 100 ХИЛЯДИ ПАЧКИ С ЦИГАРИ И РАЗНИ ДРУГИ ШМЕНДИКИ .... НО МОЖЕ ДА Е ЛЪЖА, ТОЙ ДА СЕ ВОДИ БИЗНЕС-МЕН ОТ НЯКОЕ ДРУГО ИМЕ ...

СЕГА ТОЙ БИЛ ПОДТИСНАТ И ПИШЕ ПРЕДСМЪРТНОТО СИ ПИСМО, КОЕТО МОЯТ ПЛЕМЕННИК НЕ Е НАПИСАЛ, НО Е УБИТ Е ЕДИН КУРШУМ ПРАВО В СЪРЦЕТО, А ТАКА НЕ ЗАВЪРШВАТ САМОУ-БИИЦИТЕ , КАКТО СЕ Е САМОУБИЛ И ТОЗИ ГЕРОЙ Данаил Божилов.................. НА ЕДИНИЯ НАМЕРИЛИ ОРЪЖИЕТО В КАНТОРАТА, А НА ТОЗИ НЕ ГО НАМЕРИЛИ.

КАНТОРАТА Е ОТВОРЕНА, А ИНАЧЕ КАНТОРАТА ВИНАГИ СЕ ЗАТВАРЯШЕ И СЕ ОТВАРЯШЕ СЛЕД КАТО СЕ ВИДИ ПРЕЗ КЛЮЧАЛКАТА КОЙ Е......

ТОЗИ ВАРИАНТ, НАШИТЕ НАРОДНИ ПОЛИЦАЙ И СЛЕДОВАТЕЛИ НЕ СА РАЗГЛЕДАЛИ, ЧЕ НЯКОЙ НАШ МОЖЕ ДА Е ОТВОРИЛ ВРАТАТА, И ТОВА МОЖЕ ДА Е СЪПРУГАТА МУ ДА БЪДЕ УЛОВКАТА НА ОТВАРЯНЕТО И ОРЪЖИЕТО МОЖЕ ДА Е ОТ НЕЯ И ВЕРСИИ МНОГО ......................., НО ЗАКЛЮЧЕНИЕ "САМО-УБИЛ СЕ" ПРИ ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО ...

БИЗНЕСА СЕГА ГО НЯМА, НО НЕ СЕ ЗНАЕ, КОЙ ГО Е ПОЕЛ - ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА УБИИЦИТЕ БОЙКО БОРИСОВ МОЖЕ БИ ЗНАЕ, ДАЛИ СЕ Е ОТЧИТАЛ НА МАФИЯТА И ТУКА Е УМЕСТНО ДА СПОДЕЛЯ КАК СА ПРЕДЛЕДВАЛИ ОНЯ БИЗНЕС-МЕН ДЕТО ПРОИЗВЕЖДАЛ СУДЖУЦИ ЗА БОЙКО БОРИСОВ. ТОЙ ВЕЧЕ СЕ ИЗДАДЕ И СКОРО НЯМА ДА ГО "САМО-УБИЯТ"
-
Бизнесменът, дал 4 тона суджук на бившия депутат Живко Мартинов, скандално: Заплаши ме с "Умрели сте, ако на премиера не му хареса! Ще ви съсипя"

Прочети повече в Blitz.bg:

https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/biznesment-dal-4-tona-sudzhuk-na-bivshiya-deputat-zhivko-martinov-skandalno-zaplashi-me-s-umreli-ste-ako-na-premiera-ne-mu-kharesa-shche-vi-ssipya_news532252.html

 

Проговори бизнесменът, дал 4 тона суджук на бившия депутат от ГЕРБ Живко Мартинов. Ето какво разкрива той пред bTV: "Убеди ме, че съм в някакъв списък, който трябва да си плащаме, трябва да финансираме партията. Бяхме задължени да го правим, защото иначе имаше и думите -ще ви съсипя бизнеса, приключва мача за вас и т.н.", казва мъжът. Мартинов поискал суджук, който по думите му бил за премиера Бойко Борисов. "И искаше да бъде направен по определена рецепта от него, как да бъде направен, защото суджука е за еди кой си, ако не му харесал суджука, после всички сме умрели", споделя още свидетелят. След три години бизнесменът решил да откаже да изпълнява поръчките: "Той изпълни заплахите, с които преди това само ме плашеше. Написаха ни актове от НАП и направо ни разбиха. Приключих с бизнеса. Хората, които работиха във фирмата останаха на улицата и това е".  Свидетелят твърди, че не е подавал сигнал до нито една институция, защото Мартинов контролирал всички институции в областта. „До когото и да пусна, бумеренгът ще се върне с  десет пъти по-голяма сила върху мене", коментира той. Скандалът нямаше да избухне, ако Кирил Костов не беше подал сигнал до главния прокурор. Костов твърди, че и семейството му е сред потърпевшите. Заведение на съпругата му е затворено след проверки от Агенцията по храните. Нови 10 свидетели бяха призовани днес по образуваните 5 досъдебни производства срещу вече бившия депутат от ГЕРБ Живко Мартинов "В последствие съдът отмени заповедта на г-жа Брайкова, директорката на агенцията по храните. Въпросната г-жа Брайкова е назначение на г-н Живко Мартинов, поне по негови твърдения. И ред други началници на държавни институции, той твърди че се негови назначения и изпълняват неговата воля", казва Кирил Костов. 

ТАКИВА ПРЕСТЪПНИ ДЪРЖАВНИЦИ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРИМЕРИ ЗА УВАЖЕНИЕ.

-

КОЛКО МНОГО ВЕРСИИ НИ ФАБРИКУВАХА ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ ДА НИ БАЛАМОСВАТ, ЧЕ МИ СЕ ЩЕ ОТНОВО ДА ПОПИТАМ , ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, "КУРИ ТИ КАКВО МИСЛИШ ПО ВЪПРОСА" ЗА ТОВА САМО-УБИИСТВО, КОЕТО Е СЪЩИЯ ВАРИАНТ НА УБИИСТВОТО НА МОЯТ ПЛЕМЕННИК.

АЛО, ЦАЦАРОВ-СКИ, ЩЕ НИ ПЪР-ЗУЛ-НИШ ЛИ С НЯКОЙ ПИРУЕТ ОТ СКИ СКОКА В БЕЗДНАТА ОТ ГОЛЕМИЯ ТРАМПЛИН ... ?

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ВРАЦА
-

Извънредно в БЛИЦ! От траурната служба в Пловдив разкриха как е умрял бизнесменът Данаил Божилов Пловдив , България29 Юли 2017, 12:3529304 прочита89 коментара 1 от 1 От траурната служба в Пловдив издадоха смъртен акт на Данаил Божилов. В него като причина за кончината му е посочено "самоубийство", научи ексклузивно БЛИЦ от източници, близки до разследването. Те разкриха и по каква основна версия се работи в момента като причина той да си сложи край на живота. Според разследващите 43-годишният бизнесмен Данаил Божилов се е самоубил заради големи дългове, които е имал от доста време. По време на разпитите близките му не са казали да са забелязали той да е в депресия или да е изпадал в крайни състояния. Основната част от дълговете са натрупани към частни лица. Източници на разследването съобщиха пред БЛИЦ, че напоследък семейството му е живеело бедно и не е разполагало със средства. Вече е издаден смъртният акт, според който категорично става въпрос за самоубийство. Данаил Божилов внася сам яснота защо се е решил на крайната постъпка и описва това в предсмъртно послание. Предполага се, че дълго време е обмислял решението си. Именно заради това е излязъл навън с кучето - така, както всяка сутрин е правил. А когато се разделил с останалите кучкари и е останал сам, е произвел фаталния изстрел в сърцето. Преди това той е завързал кучето си за дърво и е стрелял. Пълна мистерия остава къде е пистолетът, с който Божилов е произвел фаталния изстрел в сърцето си. Единственото обяснение според разследващите е, че някой е минал, видял е трупът и е задигнал оръжието.  Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/izvnredno-v-blits-ot-traurnata-sluzhba-v-plovdiv-razkrikha-kak-e-umryal-biznesment-danail-bozhilov_news532642.html
« Last Edit: July 30, 2017, 12:54:50 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #12 on: July 30, 2017, 01:03:18 AM »

-------------------------------------------------------- МНОГО БЪРЗО ФАБРИКУВАТ ВЕРСИИТЕ ТО САМО-УБИЛИ ГО ------------------------------------------------------------------- Данаил Божилов сложил край на живота си заради 40 хиляди, които дължал на брат си В предсмъртната бележка написал, че съжалява и не иска да го разочарова ---------------------------------------------------------------- Прочети повече в Blitz.bg: --------------------------------------------------------- https://www.blitz.bg/obshtestvo/danail-bozhilov-slozhil-kray-na-zhivota-si-zaradi-40-khilyadi-koito-dlzhal-na-brat-si_news532785.html ------------------------------------------------- РАЗИГРАН СЦЕНАРИИ ------------------------------------СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #13 on: July 30, 2017, 11:56:03 PM »

Ексклузивно в БЛИЦ! Ето какво пише в предсмъртното писмо на Данаил Божилов!

Прочети повече в Blitz.bg:

https://www.blitz.bg/goreshtite-novini/ekskluzivno-v-blits-eto-kakvo-pishe-v-predsmrtnoto-pismo-na-danail-bozhilov_news532940.html


-
КОМЕНТАРИИ
-
Мишо Колев
Няма да се учудя, ако на обесил се не му намерят въжето....!!!. но са сигурни,че се е смообесил, в тази държава всичко е манипулация,за да си прикриват далаверите,но народа му харесва,далаверата е дълбоко залегнала в нашето светоусещане-без нея няма килипир,а кой не харесва килипира.
Like · Reply · 2 · 1 hr

Без ОБРАЗиЯ
И така - не се разбра писмото го намериха при аутопсията или в погребалната агенция? И кучето включено ли е в графологичната експертиза?
Like · Reply · 1 · 1 hr

Kr Fer
Само кучето е изяло пистолета,сигурно е бил от шоколад!
Тва самоубийство изглежда странно отвсякъде,кой е луд да вземе от самоубиец пистолет и кучето му вързано до него?Нали после може да го обвинят,че той го е застрелял!Тва ми звучи като някакъв шантав сценарий!
Like · Reply · 2 · 4 hrs

Стефан Радев · Sofia, Bulgaria
Убиец, би стрелял няколко пъти, не само веднъж! Даже и с контролен изтрел в главъта!
Like · Reply · 4 hrs

Galin Vladimirov
Георги Илиев един - единствен истрел в сърцето, без контролен в главата!
Илия Павлов един - единствен истрел в сърцето, без контролен в главата!
Данаил Божилов един - единствен истрел в сърцето, без контролен в главата!

Случайност...?

Не Мисля така!
Like · Reply · 4 · 4 hrs

Vladimir Stamenov · Sofia, Bulgaria
Отново безсмислици, хахаха
-
-

свинска опашка 30 Юли 2017, 17:21 Може пък да е имал стокхолмски синдром. Смях и тъпота ! Аве що не вземете да се гръмнете вие бе тъпанари долни. Остана да кажете , че убитият е станал да си търси оръжието , за да съдейства на ченгетата. Кви ги дрънкотите та побърквате хората . Писма , мисма и глупости , а пистолет йок. +79 Отговори бай курти-42г-Ерген-зодия Близнаци-асцендент Дева---Истинското писмо само и единствено при МЕН-ЛИДЕРА на НЕТ ефира 17 години номер 1 нет ефир-ФАКТ 30 Юли 2017, 17:33 Бомба-Шок!Жестоко само в Блиц!Автентичния текст от писмото на покойника достигна до нас благодарение на Блиц и лично на Ивайло Крачунов зодия Водолей който има много приятели в Пловдив спрямо секс туризма който практикува под тапетата с активни педерасти в свободното си време от луди в( Блиц) на който е Управител.Ето пълния текст на писмото без редакторска намеса!--------Скъпи мой родители-съпруга дете!Аз си отивам от този свят защото парите не са най важното нещо.Това прозрях след като започнах да посещавам агенция Блиц и станах последовател на сектата на бай курти-42години-Ерген зодия Близнаци който има хиляди почитатели като Бойко Борисов от същата зодия и двамата 17 години биват номер 1 като ЛИДЕРИ на всички нас бедния изстрадал народ.Като млад съм правил много глупости.Бях мутра пребивал съм както вземал пари от начинаещи дюканчета които наивно искаха да правят бизнес в БГ под звезден знак Козирог.След като срещнах ЛИДЕРА на нет ефира бай курти зодия Близнаци аз добих духовна сила за пречистване като си отивам от този свят с думите---СЛЕДВАЙТЕ БАЙ КУРТИ ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ-42 ГОДИНИ-ЕРГЕН-ДУХЪТ НА ЦАР ДАВИД инак скоро той ще пали и на вас свещи както стори с много клепари за 17 години под ника му в полюции и умствено кастрирани с мъка написани-2-3 шаблона.П.С--Пари както разбрахте нямам.Завещавам ЖЕНАТА-(съпругата) на Мирослав Блажев-Атила-зодия Скорпион който живее в Севлиево защото само той може да я ебе качествено като представител на най первезния и сексуален знак.Детето давам на Държавата а на останалите СБОГОМ--моля кучето да го подарите на Катето Евро! +15 Отговори комсомолец 30 Юли 2017, 18:41 ДА СЕ РАЗПУСКАТ И ЗАКРИВАТ МВР САМО МЪРЗЕЛИ И НЕКАДЪРНИЦИ! ДА ОТИВАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ. +27 Отговори komsomolec 30 Юли 2017, 18:44 ЗАБРАВИХ! БЛИЦ ТОВА ВАЖИ И ЗА ВАС! +16 Отговори vlado 30 Юли 2017, 17:23 Главния мюфтия на районното в Пловдив още ли не е подал оставка.Първо не са намерили писмото и второ след като има такова графологична експертиза направена ли е или е напъхано в него ей така +44 Отговори Бако 30 Юли 2017, 17:23 Кой нормален човек ще задигне пистолет до трупHuh? Та нали така автоматично става първи заподозрян...има нещо много гнило около този случай.... +122 Отговори противно 30 Юли 2017, 17:23 Ако това което е написано е вярно и взети данни от полицията ,представям си какви разследващи има за други много по тешки престъпления . Нито журналисти ,нито полиция като в бяла държава имаме . +77 Отговори тиШки 30 Юли 2017, 17:46 Много теШки престъпления... а не е ли престъпление че са ти дали диплома? +23 Отговори ЗАПОЗНАТ 30 Юли 2017, 17:25 ОРЪЖИЕТО СИГУРНО Е В ДРУГИЯ ДЪЛБОК ДЖОБ НА ПАНТАЛОНА -- И НЕГО СКОРО ЩЕ ГО НАМЕРЯТ +88 Отговори ха ха 30 Юли 2017, 17:27 при третия и четвъртия оглед сигурно,при втория намериха писмото.... +59 Отговори edin 30 Юли 2017, 18:06 НЕ проверете в задника на кучето и ще откриете оръжието ,що се касае до писмото то знайте че задният джоб е дълбок 2 м.и поради тази причина го откриват 3 дни по късно +32 Отговори СЕКРЕТАРЯ НА МВР 30 Юли 2017, 17:25 Престъпление(убийство) няма!Това е 100% самоубийство,ето и цялата истинска версия,за да се спре съмнението в МВР: БИЗНЕСМЕНА СЕ Е САМОУБИЛ КАТО СЕ Е УДАВИЛ В РЕКА МАРИЦА,НО ПРИ ПАДАНЕТО ВЪВ ВОДАТА СЕ НАРЪГАЛ В СЪРЦЕТО,КОЕТО ПРИЛИЧА НА ОГНЕСТРЕЛНА РАНА,НО НЕ Е.ВЯРНО МУ КУЧЕ СКАЧА И ВАДИ ТРУПА НА СТОПАНИНА СИ И ГО ВЛАЧИ ДО ПАРК ЛАУТА ЗА РАЗХОДКА,НО КУЧЕТО РАЗБИРА,ЧЕ НЕЩО НЕ Е НАРЕД И СЕ ВРЪЗВА ЗА БЛИЗКОТО ДЪРВО ДА ЧАКА ОРГАНИТЕ НА МВР,А ПИСМОТО ГО НАМЕРИХМЕ КЪСНО,ЗАЩОТО СЕ НАМОКРИЛО И ЗАЛЕПНАЛО ЗА ХАСТАРА НА ДЖОБА. +75 Отговори 0020 30 Юли 2017, 18:58 Правдоподобно . Браво . Да се учат ченгетата. +16 Отговори Stoyanov 30 Юли 2017, 17:25 Кой луд ще мине край труп и ще задигне оръжието на престъпление? .... Сам да се вкара в беля ! ... Блитз вие или сте луди, или се правите на такива. +76 Отговори НЕ,ПО-СКОРО 30 Юли 2017, 17:26 УБИТИЯ Е СТАНАЛ И ЗАМАСКИРАЛ ОРЪЖИЕТО,ЗА ДА ДА НАПРАВИ ИСТОРИЯТА ПО-ЗАПЛЕТЕНА.....ИНАЧЕ НЯКОЙ ДА Е МИНАЛ И ДА Е ОТКРАДНАЛ ОРЪЖИЕТО,ЗА ДА МОГАТ ДА ГО ОБВИНЯТ В УБИЙСТВОТО,АКО ГО НАМЕРЯТ....СЪЩО ЗВУЧАТ МНОГО "ДОСТОВЕРНО" +40 Отговори Уж се самоубил, защото загубил пари 30 Юли 2017, 17:27 "Разследващи разкриха, обаче, че по-голямата част от тези пари е намерена в дома на бившия гребец." Тогава защо се е самоубил!? +74 Отговори вера 30 Юли 2017, 23:41 защото забравил къде точно скрил парите вкъщи и дълго време не можел да ги намери 0 Отговори Пазарувам от Пенка кварталната бакалия 30 Юли 2017, 17:27 Е ,то това не е предсмъртно писмо. Аз имам бележка: 2 кг. трюфели Брут 1984 г. 700 гр.шотландска сьомга Норфолкски стриди-12-13 бр. Един средноголям омар(лангуста) Гленливет 1 бутилка. Е,това предсмъртно писмо ли е? +34 Отговори san4o pansa 30 Юли 2017, 17:28 В писмото пише, че е заради пари, източниците твърдят, че е заради 40 000 лв., които дължи на брат си, а вие сте написали, че по-голяма част от парите са открити в дома му. Защо тогава ще се самоубива, като има парите, които трябва да върне на брат си ? Не е лошо, като пишете нещо, да го прочитате и осмисляте преди да го публикувате. А това за дълбокия заден джоб е толкова безумно, че чак е жалко. +62 Отговори

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/goreshtite-novini/ekskluzivno-v-blits-eto-kakvo-pishe-v-predsmrtnoto-pismo-na-danail-bozhilov_news532940.html
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #14 on: August 04, 2017, 09:39:26 AM »

ДА, ЕТО ОЩЕ ЕДИН ОСТРОУМЕН БЪЛГАРИН, КОЙТО СЕ ПОДИГРАВА СЪС СЛЕДОВАТЕЛИ И ПРОКУРАТУРА -------------------------------------------------------------------------- Екстрасенсът от Специялен доклад 04 Август 2017, 8:30 Бояна Филмс вече покани Силвестър за екранизиране на сагата. В главната роля и единствен свидетел, безмълвния пес. ------------------------------------------------------------------------------------------- Прочети повече в Blitz.bg: ------------------------------------------------------------------------------------------- https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/prokuraturata-obyasni-zashcho-bivshiyat-granichar-e-pribral-orzhieto-s-koeto-se-zastrelya-biznesment-danail-bozhilov_news534018.html ----------------------------------------------------------------------------------- НИЕ , БЪЛГАРИТЕ СМЕ МНОГО НАИВНИ И ВЯРВАМЕ НА ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ НА ДЪРЖАВНИТЕ ЛЪЖЦИ, ОСОБЕНО АЗЪТ -------------------------------------------------------------- АКО ПРОСЛЕДИМ ОЩЕСТВЕНИТЕ МАДИИ ПО СЛУЧАЯ, КОЙТО ПИСАХА ПО СЛУЧАЯ "НА "САМО-УБИЯЛИ Я СЕ ИЛИ САМО-УБИЛИ ГО" БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН "МЕЧКАТА - бизнесмена Данаил Божилов- ЩЕ ОТКРИЕТЕ МНОГО КУПИЩА ЛЪЖИ ОТ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ ПРЕС-КОНФЕРНЦИИ, КОЙТО СА ЗА БЪЛГАРИТЕ "ПРАС-КОНФЕРЕНЦИЯ" ---------------------------------------------------- ВЪ ПРЕВОД - ПРАСИЩИНА, ГОТВЕНАТА НИ УМСТВЕНА ХРАНА ОТ "ПРАЗ" ------------------------------------------------------- ЕТО СЕГА ЩЕ ПРАВЯТ СЪД С НЯКАКЪВ ГРАНИЧЕН ВОЕНЕН, НЕ НАЗОВАН В ТАЗИ РУБРИКА И ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ПОСТАВЕН В СЪД -------------------------------------------------------------------- ЗА ДА ОТГОВАРЯ, ЗАЩО Е ВЗЕЛ ПИСТОЛЕТА, КОЙТО Е НАМЕРЕН В НЕГО В ДОМЪТ МУ ПОД ПЕЧКАТА, НАД ПЕЧКАТА, ЗАД ПЕЧКАТА, КЪДЕТО ГО КРИЛ ЗАЩОТО БИЛ КЛОШАР ----------------------------------------------------------- ДОБРЕ БЪЛГАРСКИ СЛЕДОВАТЕЛИ НИЕ ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС И ВАШИТЕ ЛЪЖИ ........................................................... НЕ СЕ ПИШЕ ДАЛИ ГРАНИЧНИЯ ВОЕНЕН Е ОФИЦЕР, ЗА ДА ЗАЛИЧИ "ВОЙН-СКАТА ЧЕСТ" НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ГРАНИЧАР --------------------------------------------------------- КОГО ЛЪЖЕТЕ БЕ ЮДЕЙСКИ СВИНИ НА ВЛАСТТА ? ---------------------------------------------------------------------- ЕДИН ВОЕНЕН ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ, КАКВО Е ДА ИМАШ НАМЕРЕН ПИСТОЛЕТ, ЧЕ ТОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ УБИЙСТВО-------------------------------------------------- ДА ЧОВЕКЪТ Е НАМЕРИЛ ПИСТОЛЕТА ЗАХВЪРЛЕН ДАЛЕЧЕ И ГО Е ВЗЕЛ, А НАШИТЕ СЛЕДОВАТЕЛИ И ПРОКУРОРИ СЕ ПРАВЯТ НА ШАШАВИ ---------------------------------------- ОХРАНИТЕЛНИТЕ КАМЕРИ НЕ ДАВАЛИ НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ ------------------------------------------------------- БЯХА НАПИСАЛИ ПРЕДИ -------------------------------------------------- НЕ МОЖЕХА ДА ОТКРИЯТ УБИЕЦА ПО ТОЗИ НАЧИН, НО НЯКОЙ БИЛ ВЗЕЛ ПИСТОЛЕТА, И ПОСЛЕ ГО ХВЪРЛИЛ, А НАШИЯ ГРАНИЧЕН "ОФИЦЕР НА ЧЕСТА ГО НАМИРА И СКРИВА" ------------------------------------------------------ В ДОМЪТ МУ НАМЕРИЛИ И ДРУГ ПИСТОЛЕТ, А ТОЙ БИЛ КЛОШАР, ВЕРОЯТНО ПЕНСИЯТА МУ ОТ ВОЕНЕН НЕ МУ СТИГА И ТОЙ СЪБИРА ОРЪЖИЕ ПО ПЪТЯ ПРАШЕН, ЗА ДА ПРИПЕЧЕЛВА ПАРИ ------------------------------------------------ ХУБАВЕЦ, КОЙТО ЩЕ КРАСИ БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ НА ЕДНО УБИЙСТВО ----------------------------------------------- ДА СЕ ВЪРНЕМ НА ГИЛЗАТА ---------------------------------------------------- ГИЛЗАТА НЕ МОЖАХА ДА Я ОТКРИЯ НА ПЪРВО ЧЕТЕНЕ И ТОГАВА ОБЯВИХА, ЧЕ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е "САМО-УБИЛИ ГО" --------------------------------------------- ПРЕДСЪМТНО ПИСМО НЕ ОСТАВИЛ И НЕ СА ГО ПРЕД-ДЖОБИЛИ ЗА ПАРИ НАШИТЕ СЛЕДОВАТЕЛИ, ПОЛИЦАЙ, ПРОКУРОРИ, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ МЕДИЦИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ПРАВЯТ ТОВА ДЕЙСТВИЕ, А ТЕ БИЛИ ОТКРИЛИ ПРЕДСМЪРТНАТА БЕЛЕЖКА С ОБЯСНЕНИЕ ----------------------------------------------- ВЕЧЕ ОБЯСНИХА, ЧЕ ПОЧЕРКА Е НЕГОВ НА УБИТИЯ-САМО-УБИ ЛИ ГО ----------------------------------------------------- ПРАВИХА НАНОВО ОГЛЕД ДА ТЪРСЯТ ГИЛЗАТА И НЕ Я НАМЕРИХА ----------------------------------------------- ПОСЛЕ ДАДОХА ИЗЯВЛЕНИЕ, ЧЕ ОТКРИЛИ ГИЛЗАТА НА ДЕСЕТИНА МЕТРИ ---------------------------------------------------------------------------- БРАВО, АЗ СЪЩО ТАКА СИ МИСЛЯ КАТО ЕДИН ПРЕДЕН БЪЛГАРИН, КОЙТО СЕ ЧУДЕШЕ, ЧЕ АКО СЕ Е САМО-ОБЕСИЛ, НЕ СА НАМЕРИЛИ ВЪЖЕТО НА "ПРОФСЪЮЗИТЕ", ЗАЩОТО ЩЕ ТЪРСЯТ ДОКТОР К. ТРЕНЧЕВ ЗА СЪУЧАСТНИК В ТОВА ДЕЛО И ДАЛИ Е ДАЛ "САПУНА" ОТ ПРОФ-СЪЮЗИТЕ ЗА БЕСЕНЕТО------------------------------------------------------------------ ИНАЧЕ ИДИОТСКАТА ИРОНИЯ ОТ СЛУЧАЯ СЕГА МОЖЕ ДА СЕ ОБЯСНИ, ЧЕ ТОЙ КАТО СЕ Е САМО-УБИЛ И ПОБЯГНАЛ С ГИЛЗАТА И Я ХВЪРЛИЛ ДАЛЕЧЕ В ДАЛЕЧИНАТА, ЗА ДА МИСЛЯТ, ЧЕ Е УБИЙСТВО И ПРАВИ ЗАБЛУЖДЕНИЕ НА ПРОТИВНИКА, ТАКА КАКТО НЕ Е УСПЯЛ ДА СКРИЕ ПИСТОЛЕТА ИЛИ ДА ГО НАГЪЛТА ЗАЕДНО С ГИЛЗАТА -------------------------------------------------------------------------- ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ДА НЕ МОГАТ ДА ОТКРИОЯТ ГИЛЗАТА И ГЛАВНИЯ СЕКЛЕ-ЦАР НА ПОЛИЦИЯТА ТРЪГНА ОТ СОФИЯ СЛЕД ТРИ ДНИ ДА ДАВА НАРЕЖДАНИЯ И ДРУГАРИТЕ ПОЛИЦАЙ ТЪРСИХА ЕДИН ЦЯЛ ДЕН ГИЛЗАТА И НЕ МОЖАХА ДА Я НАМЕРЯТ В ОКОЛНОСТ -------------------------------------------- ЧУДЯ СЕ ДРУГАРЯТ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НИМА НЕ Е ДОНЕСЪЛ ОТ ГЛАВНОТО ПОЛИ-ЦЕИСКО УПРАВЛЕНИЕ СОФИЯ ЕДИН ДЕДЕКТОР НА ЛЪЖАТА, КОЙТО ОТКРИВА МЕТАЛНИ ПРЕДМЕТИ И МОЖЕХА ДА ОТКРИЯТ ГИЛЗАТА НО ДОРИ И ЗАРОВЕНИТЕ БОМБИ ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ МОГАТ ДА ОТКРИЯТ АНТИКИ ОТ ВРЕМЕТО ФИЛИП МАКЕДОНСКИ, КОГАТО СА КРЪСТИЛИ НА НЕГО ГРАДЪТ ПЛОВДИВ - ФИЛИБЕ --------------------------------------------------- ПОЧТИ СЕДМИЦА СЛЕД САМО-УБИЙСТВОТО ОТКРИВАТ ВЪПРОСНАТА ГИЛЗА ПО ПЪТЯ ------------------------------------------------ ПРИ ПЪРВОНАЧАЛНИЯ ОГЛЕД И ДОКАЗАТЕЛСТВО НЕ СА ОТКРИТИ СЛЕДИ ОТ БАРУТА ПО РЪЦЕТЕ НА "САМО-УБИЛИ ГО" -------------------------------------------------------------------------- СЕГА ПРИ ЛОВЕНЕТО НА ГРАНИЧНИЯ ОФИЦЕР, КОЙТО Е НОСИЛ ОРЪЖИЕТО МОЖЕ ДА СЕ ОТКРИЯТ И СЛЕДИ ОТ БАРУТА И ТОЙ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ УБИЕЦА ------------------------ ЗАЩО НЕ ? ------------------------------------------------ ИДИ ДОКАЗВАЙ СЕГА, ЧЕ ТОЙ ВИДЯЛ ХВЪРЛЕНОТО ОРЪЖИЕ В БЛИЗКАТА ДАЛЕЧИНА НА "ИЗГРЯВАЩИЯ КОМУНИЗЪМ" ---------------------------------------------------------- ТАКИВА ЛЪЖЕ-СВИДЕТЕЛИ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРЯТ С ХИЛЯДИ ------------------------------------------------- МАЛКО ЩЕ ГО ОСЪДЯТ ЗА ДРУГОТО ОРЪЖИЕ ДЕТО Е ИМАЛ ГРАЖДАНИНА ОФИЦЕР ОТ ГРАНИЦАТА, КЪДЕТО НИ Е ПАЗИЛ ОТ ВРАГЪТ НАТО ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО, ТОГАВА ЗА ПОДОБЕН РОД ПАЗЕНЕ НА ОРЪЖИЕ , КАКТО ВОЕННЕН С ВОЕННИЯ ЗАКОН, НЕ МУ МЪРДАШЕ ЕДНА ПЕТИЛЕТКА ЗАТВОР, ОТНЕМАНЕ НА РАБОТАТА И МНОГО ДРУГИ ЕКСТРИ ОТ АРМИЯТА .................................................................. СЕГА ОБАЧЕ СА МУ ПРЕДЛОЖИЛИ СДЕЛКА, ХВАЩАМЕ ТЕ, ОБЯВЯВАМЕ ТЕ В ПРИТЕЖАНИЕ НА ПИСТОЛЕТ И ТОЗИ ДЕТО СЛУЧАЙНО СИ ГО НАМЕРИЛ, НИЕ ТЕ СЛЕДИМ, ДА СИ ПРИЗНАЕШ НО ТИ НЕ СЕ ПОЯВЯВАШ И ПОРАДИ ТОВА ЩЕ ТЕ ОСЪДИМ НА ПРОБАЦИЯ ОТ ТАЗИ МИСТИФИКАЦИЯ, А МОЖЕ И ЗАТВОР , АКО НЕ НИ СЪДЕЙСТВАШ ЗА СЛУЧАЯ, -------------------------------------------------------- ПОСЛЕ ЩЕ ТЕ НАГРАДИМ ------------------------------------------------------------- ЕТО ТАКА НАШИЯ НЕЩАСТНИК СТАВА КОНТИНГЕН ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ------------------------------------------ НАМЕРИЛ ЗАХВЪРЛЕН ПИСТОЛЕТ, НО ПРЕДИ ТОВА МИНАЛ КРАЙ ЖЕРТВАТА , ДОРИ НЕ ПРОЯВИЛ ГРАЖДАНСКА ДОБЛЕСТ ДА ИЗВЕСТИ ПОЛИЦИЯТА, ЗАЩОТО ТЕ НЯМА ДА ГО НАГРАДАТ , А СЕГА ПОЛУЧАВА НАГРАДА С ОБЩЕСТВЕНО ПОРИЦАНИЕ, НО ИМЕТО НА ЧОВЕКА СЕ ПАЗИ В "СЪДЕБНА ТОЙНА" ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО - УБИТ В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОСТАВЕНАТА ЗАДАЧА "В ИМЕТО НА НАРОДА"----------------------------------------------------- ДРУГИТЕ ИСТОРИИ, ЧЕ БИЛ ШОФИОР НА ФАТИК НЕ МОЖЕ ДА СЕ МИСЛИ, ЧЕ ТОЙ МОЖЕ ДА Е УБИЕЦА МУ И ЗА ТАЗИ ДОБРА РАБОТА Е ПОЛУЧИЛ ПАРИ ОТ ДУПНИШКИТЕ ОСЪДЕНИ БРАТЯ ОТ МАФИЯТА, КОЙТО ИМАТ ЗАЩИТА ОТ САЩ - ЦРУ ЗАЩОТО ТЕ СА БИЛИ "ТАЙНИ АГЕНТИ" В БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ - СИК, МИГ, ВИС 1, ВИС 2, НО НЕ ПАДА НА ЗЕМЯТА ------------------------------------------------- ЧОВЕКЪТ НЯМАЛ ПАРИ НО НА НЕГО МУ ДАВАЛИ ДА ИЗГРАЖДА БИЗНЕСА СИ С СТОТИЦИ ХИЛЯДА И НЕ МОЖАХМЕ ДА РАЗБЕРЕМ ДАЛИ ГИ Е ВЪРНАЛ ОНЕЗИ ПАРИ ОТ БИЗНЕСА МУ КОЙТО НЕ ВЪРВЯЛ В "ДЮКЯНА ЗА ПРОДАЖБА НА СТАРИ ДРЕХИ ОТ ЧУЖБИНА - ПОДАРЪЦИ" ------------------------------------ С 50 ЛЕВА ОБОРОТ МОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ, НО НА ВИДИТЕ ЛИ ТОЙ НЕ МОЖЕЛ ДА СЕ ОТЧЕТЕ ПРЕД БРАТ СИ И СЕ ГРЪМНАЛ ЗА 40 ХИЛЯДИ КЪСА ТЮТЮН, ЗАЩОТО ГО БИЛО СРАМ ПРЕД БРАТ СИ, НО ПАРИТЕ СА НАМЕРЕНИ В ДОМЪТ МУ ....................................... ТОВА НЕ Е ЛЪЖА, ТОВА Е БРАТСКА ПРИКАЗКА ПИСАНА В "БЛИЦ" ------------------------------------------------------------------------------------ ТОЗИ ИДИОТСКИ РАЗКАЗ, Е ТОЧНО КОПИЕ ОТ УБИЙСТВОТО НА МОЯТ ПЛЕМЕННИК В СОФИЯ МЕЖДУ ПОНЕДЕЛНИКА 15 И ЧЕТВЪРТЪКА 18 МАРТ 2010 ГОДИНА ----------------------------------------------- ОРЪЖИЕТО Е ДО НЕГО СЪС ПАТРОН В СЪРЦЕТО БЕЗ ПОСЛАНИЕ ЗА СМЪРТТА МУ --------------------------------------------------------------------- ВРАТАТА НА ОФИСА МУ СЕ ОТВАРЯШЕ СПЕЦИАЛНО С АЛАРМА, АКО Е БИЛ ТАМ, ТОЙ НЕ БИ ПУСНАЛ В ЧОВЕК В ОФИСА МУ ---------------------------------------------------- НЯКОЙ Е ОТВОРИЛ ВРАТАТА МУ ----------------------------------------------------- КОЙ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ КОЙ Е ТОЗИ ----------------------------------------------------------------- ВРАТАТА НА ОФИСА Е БИЛА ОТВОРЕНА --------------------------------------- ЗАЩО И КОЙ Е БИЛ ПРИ НЕГО ДА ГО УБИЕ И ДАЛИ Е ИМАЛО ПО РЪЦЕТЕ НА МОЯТ ПЛЕМЕННИК НАГАР ОТ БАРУТА ИЛИ Е БУТНАТ ИЗТЪРКАНИЯ ПИСТОЕЛ С ПАРЦАЛ ДА ИМА ОТПЕЧАТЪЦИ --------------------------------------------------------- ДРУГАРЮ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, ТОВА ГО ПИША ОТ СЕДЕМ ГОДИНИ НА ПРЕДНИЯ ПРОКУРОР БОРИС ВЕЛЧЕВ, КОЙТО ГО ОБЯВЯВАМ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ С ГЛАВНИЯ СЛЕДОВАТЕЛ БОЙКО НАЙДЕНОВ, КОЙТО ГО МАХНАХА ЗА НЯКАКВА КОРУПЦИЯ, НО ТОЙ Е НАПИСАЛ ЕДНО ИНТЕРВЮ, КОЕТО НЕ Е МНОГО ЛИЦЕ - ПРИЯТНО ------------------------------------- ЦИТИРАМ : Бойко Найденов: Много хора, облечени във власт, останаха ненаказани Срещу прокурора по делото САПАД се водят разпити, правят се експертизи ------------------------------------------------------ Прочети повече в Blitz.bg: ------------------------------------------------------- https://www.blitz.bg/politika/boyko-naydenov-mnogo-khora-oblecheni-vv-vlast-ostanakha-nenakazani_news172391.html - АЗ ВОДЯ ДЕЛО ПО "САПАД", НО БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА ВЪВ ВРАЦА СИ МЪЛЧАТ И МЕ ГРАБЯТ ------------------------------------------------------------------------------- СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ -------------------------------------------- ОТ СЛЕДВАЩАТА СТРАНИЦА - ТАЗИ ---------------------------------------------------------------------- http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2010&p=poetbg&title=%CA%CE%CD%D7%C5+%CC%C8%CB%CE+%85 ---------------------------------------------------------------------- ЗАПОЧВАТ МОИТЕ ПРОТЕСТИ ДО И СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, БОРИС ВЕЛЧЕВ, БОЙКО НАЙДЕНОВ

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/prokuraturata-obyasni-zashcho-bivshiyat-granichar-e-pribral-orzhieto-s-koeto-se-zastrelya-biznesment-danail-bozhilov_news534018.html
« Last Edit: August 04, 2017, 09:45:36 AM by tcholi_boli » Logged
Pages: [1] 2 Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!