Welcome, Guest. Please login or register.
August 19, 2019, 03:20:48 AM
Home Help Search Login Register
News: SMF - Just Installed!

+  Стефан д-р Димитър Чолаков
|-+  Основна категория
| |-+  Спортно ориентиране
| | |-+  Фалшивият антикомунист- АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ-h
« previous next »
Pages: [1] 2 Print
Author Topic: Фалшивият антикомунист- АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ-h  (Read 16042 times)
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« on: April 01, 2012, 11:16:01 PM »

Фалшивият антикомунист- АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ-ЕЛТИМИР

16.05.2009 01:41 - Фалшивият антикомунист

автор: nkf категория: Политика
  
прочетен: 2944 коментари: 23 гласове: 8

последна промяна: 19.05.2009 22:32   

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

http://blog.bg/photos/profile/65258.jpg

 

<img src=http://blog.bg/photos/profile/65258.jpg>


                            В България има не един и двама ерзацантикомунисти, не един и двама,които си приписват някаква чутовна антикомунистическа борба, не един и двама,които чакат реални облаги срещу мнимия си антикомунизъм и белетристична антикомунистическа дейност.

             Не,няма да ви занимавам с назначения от Луканов за антикомунист, марксиста Иван Костов или с комичният "националист" и също назначен антикомунист Волен Сидеров.

Става дума за една безцветна и посредствена фигура, подвизаваща се из "мрежата", пишеща, където има възможност и заниваща натрапчиво интернет аудиторията с измислените си страдания и битки.

Ако сте се досетили,че става дума за Ангел Грънчаров-Елтимир от Ботевград - сте уцелили в десятката.

Няма да се разпростирам в дълги писания ,а само ще посоча някои конкретни лъжи на този, с извинение, човек.Защото ми се струва, че когато един дребен шмекер постоянно лъже и то натрапчиво лъже, то все пак трябва да се каже най-накрая и истината. И тъй като аз необичам да бъда лъган (а е и почти невъзможно) съм достигнал до някои фундаментални истини за лицето Ангел Грънчаров-Елтимир. Тези истини могат да бъдат потвърдени и от не един и двама почтени и достойни господа, запазили своя морал, чест и най-вече истински антикомунисти.

Почвам с фактологията на лъжите на Елтимир и тяхното изобличаване.

1. Ангел Грънчаров - Елтимир твърди, че е лежал в затвора за антикомунистическа дейност, като за доказателство привежда сканиран съдебен акт-присъда. Ето и самата присъда

http://eltimir.ucoz.ru/photo/2-0-13-3

 Истината:
С това Ангел Грънчаров-Елтимир иска да покаже, че е стар антикомунист и борец. Чрез това по един мълчалив начин се изисква ПРИЗНАНИЕ към Ангелгрънчаровата дейност; чрез този "капитал" Елтимир иска да бъде лидер и да говори като последна инстанция на истината. Чрез изтъкването на този факт, от своя живот, Ангел Грънчаров-Елтимир се стреми да докаже и някаква "автентичност". Като аргумент за своя антикомунизъм-освен самата присъда - упоменатото лице изтъква и текста в съдебният акт, където се казва, че е "проповядвал фашистка идеология". С това, Грънчаров, цели да внуши персоналната си опасност за болшевишкия режим и сериозността на своята..."дейност". Един вид, щом пише фашизъм, значи работата с тоя човек е серизона.

Разбира се никой не отрича, че Грънчаров е бил в затвора, никой не отрича написаното в присъдата, но...

Той е осъден на лишаване от свобода не заради някаква осъзната, целенасочена, приета и отстоявана като мироглед, и система антикомунистическа дейност, а защото е нарисувал ...свастика. Е, ако нарисуваната на едно листче свастика е антикомунизъм, то изпадналият футболен хулиганин, драскащ големи свастики по-стените, трябва да е еталон и връх на антикомунизма.

Между впрочем свастиките са били ползвани като символ и от болшевиките в съветска русия. И това ли е антикомунизъм? Що се отнася до упоменатата "фашистка идеология" в присъдата, то съм длъжен да обясня на политически неграмотния Елтимир, че комунистите считаха за фашизъм всяка идеология различна от комунизма. Така за фашизъм беше нарочена дори социал-демокрацията. Така, че пресъдената му "фашистка идеология" е меко казана неясна.

Тъй като Ангел Грънчаров-Елтимир произхожда от комунистическа рода, то е много странно от къде той е придобил антикомунистически мироглед? Как така комунистическата му среда, формирала го от ранна възраст, го създаде антикомунист? А иначе, ако той все пак държи на "фашизма", то къде през 70-те години на 20 век, в България, Той научи какво точно е фашизъм, кога разбра неговата същност и кога започна да го проповядва?

От присъдата става ясно, че Елтимир е осъден на 4 години лишаване от свобода. Това, според легалната дефиниция, дори не е тежко престъпление, защото тежките престъпления са от 5 години и нагоре. Значи комунистическият съд е счел деянието на Елтимир за леко, с ниска степен на обществена опасност (за онова общество). Значи става дума за някакви хлапашки глупости, каквато е драсканицата на свастики. Разбира се 4 години затвор са много, за разни рисунки, но това показва безкомпромисността на комунистическият съд. Каква ли е щяла да бъде присъдата, ако Елтимир беше истински антикомунист, развиващ истинска антикомунистическа дейност? Сами преценете...

2. Лицето АНгел Грънчаров-Елтимир навсякъде твърди, че срещу него се извършват атентати, посредством запалване на дома му, и че зад атентатите стоят МВР (ДС) и са съпричастни "Сивите вълци". А може би и Мосад и ЦРУ, кой знае. За МВР обаче със сигурност го твърди. Тези структури-обвинява той-се опитвали да го убият! Пита се в задачата защо? Може би Елтимир е изключително важна фигура? Или знае някакви свръхопасни тайни? Или може би персоната му, сама по себе си, е много опасна за МВР (ДС) и "Сивите вълци". Със сигурност нито едно от всички изброени. Ако някоя служба или организация, като "Сивите вълци" (които почти успяха да убият Папата) искаше Елтимир да бъде мъртав, то без съмнение безпроблемно щяха да са го ликвидирали.

Тогава кой е запалил домът му (безспорно горял) ? Истината е много прозаична и банална. Склонноста и пристрастеността на Елтимир към алкохола е всеизвестна. Та-другарят Елтимир просто е заспал пиян, най-вероятно с неизгасена цигара, и е предизвикал пожар (така са загинали наистина немалко хора).

Изобщо Ангел Грънчаров-Елтимир обича да замесва МВР и ДС в своя живот, по един или друг начаин, а дали в крайна сметка другаря Елтимир не се е обвързал с ДС? Почти сигурно е, че Ангел Грънчаров-Елтимир е причастен към ДС. Затова не е никак случаен факта, че Той обича да набеждава хората за ченгета, провокатори на службите и т.н. Това е старата циганска тактика на "крадеца вика дръжте крадеца". Все някога ще излязат неоспорими факти за водещият му офицер, както и ще стане кристално ясно, защо всички, които по някакъв начин са се свързвали с него и са се доверявали, в крайна сметка са били забъркани в неприятности и за благодарност- оплюти.

Толкова за атентатите.

3. Иска ми се да кажа още няколко думи за фалшивият антикомунизъм на Ангел Грънчаров-Елтимир, неговото лицемерие и двуличност. Разбира се ще намеся и фалшивият му национализъм, защото той много обича да се представя като български националист и патриот. В темата си "В Москва погнаха азерите ", публикувана във форума на вестник "АТАКА"

http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,17563.0.html ,

лицето , представящо се за антикомунист и български националист, открито възхвалява Путин и Медведев.

           Путин е офицер от КГБ, служил на СССР, близък до семейният кръг на видния партиец и бивш президент на Русия-Елцин. При встъпването в първият си президентски мандат Путин заяви, че си "остава чекист и комунист завинаги" (цитирам по памет). Да не забравяме все пак, че КГБ беше "щита и меча" на КПСС (комунистическа партия на съвесткия съюз). Така или иначе, съмнение, че Путин е комунист, мисля че няма. Същият този комунист Путин, като държавен глава на Русия, в навечерието на 2007 г., поиска (заедно със Сърбия) България да регистрира ОМО-Илинден

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-12-09&article=170949

 , тоест да се признае "македонско малцинство". Това е пряк опит за дестабилизация и вмесване във вътрешните работи на България, както и открита провокация. Да, това го поиска Путин. Другия възхваляван от Елтимир субект е Медведев, настоящ президент на Русия. Не е нужно да споменавам, че и Медведев е 100% комунист и е продукт на същата тази КПСС.

Та-пита се, как уж антикомуниста Ангел Грънчаров-Елтимир, адмирира комунисти като Путин и Медведев?

Как така, уж Българкият националист Ангел Грънчаров, отправя почтителни думи към Путин, който цели раздробяване на българската нация, искайки регистрацията на ОМО-Илинден?

Елтимир не веднъж е декларирал своя антиюдаизъм, но интересно как в случая съвместява антиюдаизма си със симпатиите към Путин и Медведев, предвид факта, че и двамата имат, както еврейска кръв, така и връзки с други евреи. Тук работат вече става много сложна и наистина е от компетенцията на психиатър.

Не е ясно и как един български националист може да бъде русофил, защото Ангел Грънчаров-Елтимир е русофил, след като е добре известна изключително вредната и българофобска руска политика спрямо България. Но тук няма да се спирам на конкретните анти български проявления на царска Русия, СССР и настоща Русия.

Ако трябва да продължа с мнимия национализъм на Елтимир, то немога да пропусна, че последният се е обявил за някакъв си колобър или шаман на някакво си турско-монголско божество, наречено тангра. Ангел Грънчаров-Елтимир, дори съчини цяла псевдорелигя и може би заслужава неговото име да заеме почетно място до имената на Хора като създателя на Сциентологията, Сатанинската църква, Муун и други гурута. Само, че монголското си нещо, известно като тангра, няма нищо общо с нас Българите и няма никакво отношение към Българската нация. Изобщо никое езичество и окултизъм нямат никакво отношение към никоя нация. Тъй като образуването на Българската нация има пряка връзка с Христовата вяра, то българският националист не може да бъде никакъв друг освен Християнин. Другата възможност е: Елтимир да е създал този свой измислен култ с цел материална облага. Податки за това има, но...там имат думата последователите Му в тази лъжа.

Всъщност, по всичко личи, че сектата му го е десакрализирала, така да се каже.

В този ред на мисли не бива да се пропуска и факта, че Елтимир постоянно цитира някакви си предсказания на широко известната мошеница и вещица Вангелия Гущерова, известна и като Баба Ванга. Показвайки по този начин почит към последната и считайки я за прорицател на истинното. Факт е обаче, че Баба Ванга беше толерирана от комунистическият режим и даже от членове на фамилия Живкови. Около Ванга бяха видни комунисти като сатаниста-окултист Светлин Русев и Нешка Робева. Сред този кръг от почитатели се нарежда и "националиста" и "антикомунист" Ангел Грънчаров-Елтимир.

Изглежда влечението на Елтимир към комунистите и техните фалшиви, демонични, пророци, както и към разни азиатски божества е перманентна.

За сега толкова за лицето Елтимир. Темата предстои да се развива и обогатява, докато не се разкрие докрай тази дребна одиозна фигурка.

----

ПРОДЪЛЖАВА - 2

----    

-
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7675.jpg>

Стфан д-р Д Чолаков

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9184.jpg>

-
КОПИРАЛ

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

1 АПРИЛ 2012
КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #1 on: April 01, 2012, 11:17:15 PM »

Фалшивият антикомунист- АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ-ЕЛТИМИР

16.05.2009 01:41 - Фалшивият антикомунист

автор: nkf категория: Политика
  
прочетен: 2944 коментари: 23 гласове: 8

последна промяна: 19.05.2009 22:32   

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

http://blog.bg/photos/profile/65258.jpg

 

<img src=http://blog.bg/photos/profile/65258.jpg>

--

ПРОДЪЛЖАВА - 2

--  

                Продължавайки  темата, изобличаваща лъжеца и довереник на ченгетата, фалшив герой и псевдоантикомунист-Ангел Грънчаров-Елтимир ще се  спра на няколко конкретни негови изказвания, копирани от форума на вестник "АТАКА". Разбира се за по-голяма яснота ще добавя мои кратки коментари.

Re: Жеков и СКАТ

« Отговор #97 -: 11 май 2009, 00:12:16 »

http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,17482.90.html

"В кабинета на шефа на ФСБ, бившото КГБ в гр. Балашиха, Подмосковието, например изпих чаша водка. Беше много готина, превъзходна водка!"

Чрез посочения  по-горе линк може да се иде на упоменатата тема и да се прочете  оградения в кавички текст, който разбира се е писан от Елтимир. От него става ясно, че другарят, представящ се за антикомунист, е бил в кабинета на някакъв местен шеф на КГБ, където е пил водка. Както е широко известно, а и вече казано в текста по-горе, КГБ е службата за сигурност на СССР, "мечът и щита" на КПСС. Тоест Елтимир е бил в поделението на едно комунистическо силово ведомство. Какви ли задушевни разговори е водил, след  като е изпил първоначалната си доза алкохол, към който е пристрастен? А най-вероятно се е обвързал с КГБ. Така, както почти сигурно е обвързан с МВР. Меко казано е странно един антикомунист и обявяващ се за български националист да пребивава в сграда на КГБ и дружески да си хортува с началника.

Значи или КГБ са антикомунисти, или некомунисти, или Елтимир е фалшив антикомунист и псевдобългарски националист. И тъй като няма как първото да е вярно,то остава второто.

Ако погледнем друго изказване на другаря -комунист Ангел Грънчаров-Елтимир, то ще установим с допълнителна изненада, че той наистина обича да пребивава из разни кабинети и офиси с разни полицейски и други подобни началници, разбира се на чашка. Ама и защо да се чудим, че именно на чашка, та какво по-естествено хора със симпатии един към друг да седнат и дружески да пийнат. Какви ли неща си споделят, или по-точно какви ли неща споделя измисленият герой Елтимир? Изглежда така, на чашка, той донася доста информация на съответния орган. По всичко личи,че това е начин, по който са загазили доста наивници, доверили се и последвали Елтимир в дебрите на лъжите му. Но ето и самото Елтимирво откровение...

Re: Жеков и СКАТ «
.
"Щях да забравя Павлин Димитров. И с него съм пил. Когато си даде оставката като шеф на РПУ - Ботевград и стана адвокат, ме покани в кантората си и извади шише уиски. Тогава те си мислеха, че ще тръгнем да им отмъщаваме и бяха станали много любезни."

Няма нищо нелогично и нищо странно в поведението на Елтимир, изглежда просто получава съответните указания от началника си и съответно е давал някакви отчети. Не бива да се забравя, че Павлин Димитров е също комунист. Затова е и интересно какво  би свързвало  така интимно едно ченге-комунист и един уж антикомунист?

 Отговор #109 -: 11 май 2009, 00:12:28 »

Въпросът с разнищването на иначе безличната фигура на ботевградчанина от село Литаково Ангел Грънчаров-Елтимир, не би могъл да мине без една "знакова" постъпка на това лице.

Във форума "войни на тангра"  

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?act=ST&f=6&t=2219  

е пусната тема, в която уважаемия Пламен Пасков уведомява аудиторията, че съпругата на Елтимир е починала. Информацията г-н Пасков явно я е получил от самия Ангел Грънчаров-Елтимир. Става ясно, че това просто не е истина, а въпросната съпруга, имаща злата участ да има връзка с това нечовешко същество, е жива и здрава. Що за "човек" е този, който умишлено и невярно обявява за мъртва своята половинка, своят най-близък човек, с когото дели легло, маса и дом? Това е цинична гавра. Това показва ясно, че за Елтимир няма нищо свято и нищо стойностно.

Ето и няколко цитата  от форума на войните на...и какво е отношението на "войните" към доскорошният им "колобър"...

antijew  Приказката за Лъжливото овчарче се повтори!

Ангел един път излъга доста народ, че умрял, сега стори същото с жена си!

ЛЪЖЕЦ!

Само едно Долно човекоподобно може така да се гаври с чувствата на хората и да им гледа сеира как ще реагират!
Бях на 90%, че лъже пак!

Е, оказах се прав!

п.п. Правете си сами изводи за това човекоподобно за в бъдеще!

Дари    Публикувано на:  Dec 17 2008, 10:13 AM Ангел с тези си последни действия не само окончателно загуби моето доверие, а и ме отврати. Ако се почувства предаден, моля да действа като извади всичко и за мен. Видяхме, че това му е силата, а именно да злоупотребява с доверието на приятелите си. Бях чула една стара мъдрост, доказала истинноста си през вековете - "Няма ненаказано добро"! Е той ми доказа и на мен, че е така с последните си постъпки!

Миро Публикувано на:  Dec 17 2008, 10:35 AM Ангеле, Ангеле, верно много си изтрещял  

п.п. Да допълня, че моят поклон пред Ваня си остава, защото тя го заслужава!

Иван    Публикувано на:  Dec 17 2008, 12:05 PM

Мисля, че сега, след като, вярвам, и слепите прогледнаха, както глухите прочуваха, а също доста хора се не само погнусиха, но и имаха силата да си го признаят, то мога да приканя за следното:
- Нека да почистим веднъж завинаги това място, в което сме се събрали;
- Да изтрием всяка следа от това същество, за което в интернет се говори, че е "срам и позор за българския национализъм и за човешкия род въобще

Пламен Пасков    Публикувано на:  Dec 17 2008, 03:59 PM

Аз лично съм омерзен.
И нямам какво да прибавя към написаното по-горе от другите.

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?act=ST&f=6&t=2219

http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,17482.90.html

Нагоре

Гласувай: 8 0

Прочелите постинга прочетоха и:
2013: Нова Балканска война и нова Османс...

Руски медии: Без нас България още щеше д...
СДС - Пловдив - време разделно!

Следващ постингПредишен постинг

W.A.S.P. Сдружение "Радко" осъди Р Македония в Страсбург

Коментари

1. monarchism  - За Ботевградският "колоб...   

16.05.2009 08:51

За Ботевградският "колобър" може да се напише цяла книга. Ще потърся в архивите едни много интересни неща, междувременно ще рекламирам тази тема в блога му. Wink

цитирай

2. edinstvena  - Аз мисля, че доста добре го окаче...   

16.05.2009 09:48

Аз мисля, че доста добре го окачествих в един от коментарите в блога му. Какво повече да се каже за такъв душевно
болен човек Smiley Поздрави за поста, Марти, но не съм сигурна дали си заслужаваше усилието ти Smiley

цитирай

3. merkator  - За първи път...   

16.05.2009 10:16

...прочетох негова статия онзи ден. Не го познавам и нямам представа за какъв се представя, но последното му творение ми хареса! Изнесе факти за антикомунистическата съпротива в България след 9 септември 1944 година, а аз нямах никаква представа за нея... което и ме развалнува. Ако е член на атака то е на пълно естествено да сипе хвалебствия за Русия и в частност путин. Тези "националисти" са на хранилка при болшевиките, което автоматично ги изхвърля от графите на анти комунисти и националисти Smiley... много е смешно обаче, какъв му е зорът на този Елтимир да се изкара такъв "борец" срещу червената чума?!?!

цитирай

4. nkf - Калояне, няма съмнение, че може да ...
   
16.05.2009 11:37

Калояне, няма съмнение, че може да се напише цяла книга относно лицето ангел грънчаров-елтимир. И тя няма да бъде нищо друго освен разказ за лъжи, лицемерие, смяна на възгледите всяка година, плюене по достойни хора, топоне на тези, които са му вярвали и т.н.
Разказ за мръсотията. Но все пак това лице не заслужава цяла книга. Ще бъде добре обаче да се изкарат конкретни факти за да се види по-ясно същинското му лице. Една по-фрагментирана тема ще свърши работа Smiley.

цитирай

5. nkf - Ели, прочетох поста ти в безумната, ...
   
16.05.2009 11:40

Ели, прочетох поста ти в безумната, фалшива и целенасочено манипулативна статия на ботевградския мургавелко, и си напълно права. Съгласявам се с квалификацията ти. Но няма да се съглася,че не си заслужава усилието.Винаги си заслужава да се посочат нещата такива, каквито са.

цитирай

6. nkf - merkator, това, че ангел грънча...
   
16.05.2009 11:49

merkator, това,че ангел грънчаров-елтимир е изнесал данни за един или друг исторически период не означава, че този човек е читав (така да се каже). Става дума за един маниакален лъжец и клеветник, доста посредствен в умствено отношение, но опитващ се да манипулира.
Не мисля, че е член на "атака", но като психологически профил добре би се вписал сред членската маса на тази партия. А и като се има предвид пролетарският му произход и комунистическа рода, то той си е един неосъзнат атакист Smiley.

А защо непренно иска да се искара антикомунист. Ами посочил съм няколко причини в самата статия. Мисловният Модел на "активният борец" не е отминал.

цитирай

7. edinstvena  - Просто щадя усилията ти Smiley Не те к...   

16.05.2009 11:50

Просто щадя усилията ти Smiley Не те коря, за това което си направил Smiley

цитирай

8. nkf - Smiley Благодаря за загрижеността Smiley   

16.05.2009 11:56

Smiley Благодаря за загрижеността Smiley

цитирай

9. loli  - Чудесен постинг!   

16.05.2009 13:15

Голата истина и само истината - за лицемерите, самоподпалвачите, "гуру" -та фалшиви и др. демагози, които с нокти и лакти се домогват до властта, за да се "облажат"..!!

Поздрав!

цитирай

10. nishtichko  - Чудесен пост! Поздрави за автора! ...   

16.05.2009 13:16

Чудесен пост! Поздрави за автора! Истината е най- необходимото нещо в момента и винаги.

цитирай

11. nkf - loli, случаят с Елтимирчо е много ...   

16.05.2009 14:02

loli, случаят с Елтимирчо е много интересен и наистина няма да е зле да се чуе и компетентното мнение на психолог или психиатър. Но аз искам само да хвърля светлина върху двуличната му същност и многобройни лъжи, които "разпръсква". Най-малкото оклеветените и оплюти от него хора го заслужават. Благодаря за подкрепата и съпричастността.

цитирай

12. nkf - nishtichko, благодаря за оценката ...   

16.05.2009 14:08

nishtichko, благодаря за оценката и съпричастността ти Smiley.

Поздрави Smiley

цитирай

13. monarchism  - Цитати   

17.05.2009 00:51

"Идеята да се призовава за възстановяване държавата на българите на Волга е не щото тази тук на Дунав не ни е нужна вече, а защото са се появили достатъчно признаци за да се заяви (почти) категорично, че сме си загубили държавата. Това означава, че плана за Еврия върви по точки, циганизацията е напреднала застрашително, турските тайни служби са пуснали дълбоки корени в България с цел организиране и възставане на турците в България за автономия на няколко района, американските бази са почти тук и те ще се погрижат за "реда" в страната, програмата за редуциране на етническите българи до 2.5 мильона действа отдавна."

цитирай

14. monarchism  - "Една ексепдиция, за която ...   

17.05.2009 00:52

"Една ексепдиция, за която няма нито един ред в пресата. Експедиция, в която загинаха 39 колобъри от трите Българии - Волжка, Дунавска и Кавказка. Сложно е. Послединят оцелял е на смърто легло. Даде ми информация, която мисля да унищожа. Няколко CD.

Експедицията до Хималаите, за която моят стар приятел Дориян даже не знае. Дориян май се продаде и ми е много болно. Някога бяхме приятели. Ама това е, всичко загива. Имам едни CD, които могат да взривят информационното пространство, но май ще е по-добре да ги унищожа преди да умра.

Съжалявам, приятелю. Дълго е за обяснение, а аз съм гроги. Експедицията е била за оцеляване на човешкия род и на Бялата раса. Обаче онези направо са нападнали и въобще не са разговаряли. Има видиеозапис, който възнамерявам да унищожа. В Дубай ме викаха, защото знаеха за експедицията. Аз тогава още не знаех нищо, но сега всичко е свършено. Безсилен съм."

цитирай

ПРОДЪЛЖАВА - 3
« Last Edit: April 01, 2012, 11:19:29 PM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #2 on: April 01, 2012, 11:21:10 PM »

Фалшивият антикомунист- АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ-ЕЛТИМИР

16.05.2009 01:41 - Фалшивият антикомунист

автор: nkf категория: Политика
  
прочетен: 2944 коментари: 23 гласове: 8

последна промяна: 19.05.2009 22:32   

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

http://blog.bg/photos/profile/65258.jpg

 

<img src=http://blog.bg/photos/profile/65258.jpg>

---

ПРОДЪЛЖАВА - 3

--  

15. monarchism  - "Със смъртта на Слободан М...   

17.05.2009 00:55

"Със смъртта на Слободан Милошевич се роди един голям и непобедим герой и борец против глобализма. Един бивш комунист, който прие идеите на национализма и се превърна в националист. За справка - книгата на Иван Стамболич "Път към безпътицата". Глобалистите поискаха да го пречупят, но не успяха. Затова го убиха. Да ги видим отсега нататък как ще се справят с мъртвия Милошевич. Ти май си чел само демократичната пропаганда за Слобо. Аз пък съм чел плюнките на сръбските комуняги като Стамболич. Чел съм и други неща. Разговарял съм и със сърби. И тук, и в самата Сърбия. Пък и си мисля, че ако имахме и ние един Слобо, сега мангалите и джагалите нямаше така да си развяват байрака. Най-малкото сега нямаше да са толкова многочислени. Мисълта ми обаче беше как сега глобалистите ще се справят с мъртвия си враг? Как ще убият знамето Милошевич, в какъвто той неизбежно ще се превърне?"

цитирай

16. nkf - Калояне, това ми се струват напълно ...   

17.05.2009 01:59

Калояне, това ми се струват напълно откачени работи. Разбира с енапълно в безумния стил (или по-точно безстилие ) на елтимир-лъжеца.
Забелязвам,че този мургав лъжльо, твърди, че съм бил казал, че бил в затвора за изнасилване. АЗ ОБАЧЕ НИКОГА, АМА НИКОГА И НИКЪДЕ, НЕ СЪМ КАЗВАЛ ТАКИВА НЕЩА, ТО ПИЯНИЦАТА И ИЗМИСЛЕН ГЕРОЙ, ДРУГАРЯТ- КОМУНИСТ АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ ПОКАЗВА КАТО НАЙ-ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ. Но сърфирайки из страниците на форума на вестник "АТАКА" се натъкнах на няколко интересни изказвания на съветчика Елтимир. Тъй като темата е в развитие, то ще добавя ново откритите факти, изобличаващи лъжеца Грънчаров, в самата тема.

цитирай

17. monarchism  - Публикувам тук два коментара, к...   

19.05.2009 21:34

Публикувам тук два коментара, които Ангел не поиска да ги пусне в неговия блог. Smiley

цитирай

18. monarchism  - Ангеле, какви чужди клевети? Дв...
   
19.05.2009 21:35

Ангеле, какви чужди клевети? Двамата сме комуникирали още през 2005 г. Знам ти глупостите, които пишеш от - до. Не ми е нужно чуждо мнение за да те преценя.

Голяма част от главните действащи лица в тези статии, които ми показваш, не са между живите, а останалите не искат и да чуят за теб. Последните, които все още те търсят за нещо са хората от БНРП. Търсят те, защото не знаят какви си ги писал за партията им. Последно като разговарях с Митко Николов той беше невероятно учуден на графоманските ти изпълнения, на антинаци пропагандата и обвиненията по адрес на БНРП. Каза, че Доктора ако разбере какви ги пишеш направо ще те удуши. Smiley

Янко Янков също не му е до тебе. Последното, което чух за теб бе, че си един завистлив и злонамерен човек.

Вестник "Християндемокрация" ? Не се ли списваше този вестник от комуноида Гелеменов?

Остана ти само Григор Симов, който също плюеше преди време и наричаше предател, защото е заел страната на ченгето Румен Воденичаров в НДЗПЧ.

Не ми се мисли какво ли отношение имат към теб личности като Милчо Попов...

Аз, ако бях на твое място щях да се откажа от графоманството и да се захвана най-накрая с някаква работа. Смятам, че водката също трябва да я откажеш. Дори олигофрените от "воини на монголския тангра" те изгониха. Достатъчно се излагаше през годините, направи едно достойно нещо и не опорочавай повече националната идея (подобно информатора на ДС - Волен Сидеров) с левичарските си приумици и окултно-теософско-тенгриански небивалици.

цитирай

19. monarchism  - Къде са лъжите и полуистините? П...   

19.05.2009 21:36

Къде са лъжите и полуистините? Празни приказки не пиша. Колкото до това, какво ме дразни в писанията ти, написах вече - опорочаваш националната идея, правиш се на голям антикомунист, всъщност не си, всеки знае, че си политическа проститутка, загубил си уважението на почти всички политически затворници, лъжеш, манипулираш, изкарваш се жертва, което най-вероятно е свързано с това да изпросиш пари, русофил си, абсолютен левичар, пройдоха, пияница и т.н. Фактически, направо си ми идеологически противник, защото си чист комуняга, нищо че едно време си влизал в централата на БНРП с римски поздрав и вик "Хайл!" Wink)

Няма да се учудя ако си търсиш ново поле на изява, където разни неориентирани тийнейджъри да те венцехвалят и да ти се кланят като на "велик колобър", а пък ти след това да ги изпееш на милицията.Smiley)

Или пък отново да излъжеш, че жена ти е починала...

Та, с много неща ме дразниш, затова съвсем добронамерено ти дадох съвет какво да направиш. Ако ти е останало малко доблест ще се вслушаш, което разбира се няма да стане, така че май нишо друго няма да ти остане освен да налагаш цензура, когато ти вадим кирливите ризи. Smiley

Иначе, бъди здрав.

цитирай

20. nkf - Без съмнение Грънчаров е полити...   

19.05.2009 22:17

Без съмнение Грънчаров е политическа проститутка, не веднъж е сменял "възгледите си" на 180%. Но предвид пролетарско-комунистическият му произход не е никак учудващо. Към това, като добавим неуравновесения му характер картината се допълва максимално.

Ти спомена, че Грънчаров обявил смъртта на жена си. Според теб това може ли да го направи нормален човек? Според мен това може да го направи един изключително циничен мръсник, един нечовек. Наистина аз мислех да допълня темата с описаната туко що случка, но след като и ти я споменаваш, се получава още по-добре.

Ето и връзка към въпросната тема

http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?act=ST&f=6&t=2219

А иначе в основната статия ще направя по-подробна извадка, за всеки случай, ако админите на "войни на...ха-хо" решат да затрия темата.
цитирай

21. monarchism  - Аз ще се опитам да намеря признан...   

20.05.2009 08:12

Аз ще се опитам да намеря признанията му, че е избягал от сектата на Висарион с помощта на КГБ.

цитирай

22. nkf - Верно, че имаше някакви митарства ...   

21.05.2009 13:23

Верно, че имаше някакви митарства по разни секти и проблеми. Добре ще е да се изложат и фактите покрай забъркването му с тези хора.
Доколкото знам сектата на Висарион е свързана с КГБ, поне така съм чел и слушал. Абе влекат си го Елтимирчо "другарските" служби. Според мен той е "ухо".

цитирай

23. monarchism  - Имаше и някакво признание за ДС с...   

21.05.2009 14:41

Имаше и някакво признание за ДС съпричастност, но ще трябва да поровя по-надълбоко. Антон Рачев - девственика, го беше разобличл по едно време, в отговор на нападките за приятелските отношения между него и Бриго Аспарухов. Smiley)

-
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7675.jpg>

Стфан д-р Д Чолаков

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9184.jpg>

-
КОПИРАЛ

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

1 АПРИЛ 2012
КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #3 on: February 13, 2013, 01:04:27 AM »

Фалшивият антикомунист

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4315 Коментари: 24 Гласове:

Последна промяна: 19.05.2009 22:32

 

<img src=http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403900_513313102015907_1700888566_n.jpg>
-
-
 

<img src=http://blog.bg/photos/profile/68385.jpg>
-
-
БОТЬО БОТЕВИЯ ПИСАЧ - АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ !
-
-
http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=1070.465
-
-
НЕ ЗАБРАВЯЙ КАКВО СИ ПИСАЛ И ПРЕДИ !
-
-
http://bnt.bg/bg/news/view/23648/flameCandle70x80px.swf

 

<img src=http://static.bnt.bg/public/files/articles/201002/thumb_400x300_23648.jpg>
-
 

<img src=http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_1961317.jpg>
-
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/12/04/1961315_bulgariia_e_osudena_za_iztezanie_na_zapodozrian_za/
-
-
http://www.blitz.bg/index.php?news=181945#commentsform
-
Дайте двамката заподозрени - СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ & ПЛЕМЕННИК - да ги поразпитаме!
-
-
НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ДОДЕ ДЕН ДА ТИ ПОКАЖА ХИСБУЛА ЗАРАДИ УБИТИЯ МИ ПЛЕБЕННИК !
-
ГОСПОД ЩЕ ТЕ УБИЕ !
-
-
http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=1152.0

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8596.jpg>
-
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2010&id=8331&p=poetbg&title=%C7%C2%DA%CD%DA%D2+%CD%C0+%D1%DA%D0%D6%C5%D2%CE++
-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8596.jpg>
-
-
 ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-1

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto.601627

 

<img src=http://blog.bg/photos/profile/68385.jpg>
-
-
 ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-2

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto-2.601631

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/2010/image067.jpg>
-
-
 ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-3

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto-3.601646

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image069.jpg>

http://eltimir.blog.bg/photos/68385/2010/55455422.jpg
-
-
 ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-4

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto-4.601666

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/444111.jpg>
-
-

 ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-5

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto-5.601673

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image085-000.jpg>
-
-
ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-6

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto-6.601688

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/418929672.jpg>
-
-
ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-7

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto-7.601710

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/2006%20(14).jpg>

-
-
 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/2010/image067.jpg>
-
                           
http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?act=ST&f=6&t=2219

http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,17482.90.html
« Last Edit: February 13, 2013, 01:25:40 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #4 on: February 13, 2013, 01:19:32 AM »

Фалшивият антикомунист

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4315 Коментари: 24 Гласове:

Последна промяна: 19.05.2009 22:32

 

<img src=http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403900_513313102015907_1700888566_n.jpg>
-
-
 

<img src=http://blog.bg/photos/profile/68385.jpg>
-
-

 ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-1

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto.601627

 

<img src=http://blog.bg/photos/profile/68385.jpg>
-
 ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 311 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 06.09.2010 15:12


http://eltimir.ucoz.ru/
Налага се да припомня една от частите на моята книга "Парад на измяната". Така всеки ще може да си направи своите изводи. Малко факти, малко доказателства срещу голословните обвинения. Е, тази част се налага да бъде допълнена, междувременно излязоха на бял свят още факти. Но всичко реда си. Засега само ще кажа, че препубликацията се наложи поради множеството клевети и заплахи, отправени към мен. След смъртта на Димитър Радев клеветите и гадостите, съчинени от него по мой адрес не само не секнаха, но ескалираха. Лица и безличия от обкръжението му се заеха да ми отмъщават, че аз, мъничкият човек, "невзрачното селянче", както самият той ме наричаше, съм дръзнал да се опълна срещу тях, срещу хайлайфа, срещу олигарсите, както пък някои от тях наричат себе си. Да, дръзнах и отново дръзвам. Не ми остана нищо друго, освен да реагирам с публикуването на множество факти и доказателства. Е, някои ще изреват. И част от тези някои са силни на деня, извинявам се - на нощта. Но аз знам, че именно силните на нощта биват унищожавани не по друг начин, не с куршуми и отрова, не с коктейли "Молотов", както те направиха с моето жилище през юни 2006 година, а посредством изнасяне на техните тъмни деяния на светло. Но да започваме, за разсъждения има време. Само държа да уточня, че текстът е писан през 2008 година и някои обстоятелства вече са променени. Същността обаче си остава.

Не бих се сетил за тази снимка, ако Димитър Радев - Вотан - Лоенгрин не ме беше обвинил, че съм поддържал Симеон Сакскобурггота и съм му вервал. Така е, признавам. Вервах му, както му верваха голяма част от българите. После се усетих, че лъже и си признах заблудата.
            Сега няма да обяснявам защо съм вервал и защо съм се заблуждавал. Онези, които ме учеха, че трябва винаги да бъда верен на България и на нейния Цар не са вече между живите. Явно и те са се заблуждавали. Та вервах, признавам си. Вервах, обаче не съм стоял в центъра на София с плакати като този на снимката. Ако някой намери прилика между Димитър Асенов Радев и човекът с очилата от снимката, ще му кажа, че и аз намирам такава прилика. Смущава ме само едно. Защо Митко Радев ме упреква, че съм вервал, а не си каже, че и двамата с него вервахме. Аз и на него вервах тогава. Силвия Мирчева още не се беше появила. Тогава заедно с Митко Радев вярвахме в Българския Бог, в Българското Отечество и в Българския Цар. После, след години разбрахме, че Царят всъщност е парцал. Разбрахме, че Отечеството е престанало да бъде Българско, че в него се разпореждат мангали, джагали и ционисти. Сега аз очаквам Българският Бог да каже своята Дума. Митко Радев очаква трепетно на вратата му да позвъни госпожица Силвия Любенова. Ще изпреваря евентуалните въпроси като поясня, че госпожа Силвия Мирчева и госпожица Силвия Любенова по всяка вероятност са едно и също лице. А защо са с различни имена, си ги питайте тях. Аз не съм адвокат на г-н М. Мирчев. Да продължим с моя стар бивш приятел Митето Радев, който някога обичаше да сяда на една двойка маса в клуба на БНРП, да си пие биричката и да ни развлича с интересни разкази. Вече се заех да възстановявам поне част от тези разкази. Къде по записки, къде по памет. Ако се получи сносно четиво, може би, и ако преценя че си заслужава, ще ги пусна да ги четат всички.
За всеки случай поставям и снимка от биографията на Димитър Радев. Публикацията е от вестник "Български глас", издание на БНРП, Българската национално-радикална партия и е по повод кандидатурата на Радев за народен представител през 1990 година. Няма да ви соча противоречията в тази официално публикувана биография. Вярвам, че сами ще ги забележите. Ако пък някой иска да знае моето мнение по въпроса, препоръчвам му "Лица в сянка". Писал съм го преди десетина години, когато не само от този форум нямаше и следа, но и когато си нямах понятие какво е това "Интернет". Не съм го предлагал за печат в никое издание. Писах го с мисълта, че няма да бъде публикувано поне докато съм жив. Явно съм сбъркал. Също както сбърках, когато повервах на Царя. И на Митко Радев, как щях да забравя!
            Приятно четене. И мислене!
            Малка добавка, все пак. Чувствам се задължен да я направя. След внимателен анализ на наличните факти стигнах до извода, че както клеветническата кампания срещу мен, така и общата война срещу Движение "Воини на Тангра" се ръководят от едно и също място. И че в тази кампания и тази война немаловажно място е отредена на г-жа Мирчева /или г-ца Любенова, както предпочитате/. Митко Радев според мнозина е изгърмян патрон и изглежда е използван в цялата гнусна игра. Дори не съм убеден, че изобщо съзнава за какво е бил използван. Но ако вие, ако някой от вас подцени опасността, трябва да го предупредя: ще плати скъпо за лекомислието си. Моят съвет е - никакъв контакт с тях и с техните емисари. Никакви разговори, никакви диалози. Това е единственият начин засега. Тези типове разполагат с цял арсенал от методи за въздействие. Като се почне от чиста психология, съчетана с данни от Службите, като се мине през НЛП, та се свърши с психотронна техника за негативно въздействие над човешкия организъм. Доколкото можах, описах тези методики в книгата си „Невидимата атака”. После други хора изпитаха на свой гръб последиците от пси-лъченията. А в края на декември срещу моето семейство отново бе извършена мощна атака, която едва не причини смъртта на съпругата ми. Та съветът ми е да се пазите от всички, за които е известно, че поддържат връзки с Мирчева и Радев. Не се знае дали по-доверените техни емисари също не са снабдени със съответната апаратура. Предупреждавам съвсем сериозно, че апаратурата може да причини спонтанни аборти, инсулти и инфаркти. Изобщо не говоря наизуст и някои хора могат да потвърдят моите думи. Жалко, че се наложи да изпитаме злото на гърба си, за да повярваме.
/Е, трябваше да мине време и да осъзная, че Митко Радев прекрасно е съзнавал какво върши. И за какво го върши. И дори вече не съм сигурен дали самият той не е бил ръководител на цялата агентурна мрежа, използвана за съсипването на толкова националистически партии, организации и движения./
Наскоро научих, че някои от тези емисари, използвайки опцията на Личните съобщения в сайта на Движението отново са разгърнали кампания за оклеветяването ми. Трети месец откакто не влизам в Интернет и нямам намерение да влизам, но страстите не са се успокоили. Мен те няма да ме окалят. Дейността ми е достатъчно добре документирана. Фактите, снимките и документите са пред очите на всички. Написаното от мен ще остане, каквото и да си говорят, както и да беснеят подлеците. Бях решил да се заема със своите си неща и да не им обръщам внимание, само че те продължиха да нанасят своите подли удари. Особено откакто научих, че Мирчева и Радев не само се познават, но и си гостуват. Нещо повече, от няколкото разменени по телефона думи останах с впечатлението, че те принадлежат към една и също група. И че поне част от срещите си ги правят в оня блок на бившето УБО, днес НСО, намиращ се в софийския квартал „Изток”. Вземете под внимание немаловажният факт, че групата се ползваше с покровителството на ген. Иван Чобанов. После неговият наследник ген. Иван Драшков продължи линията на Чобанов по покровителстването на чуждата агентура в България. Едва ли и сегашната ДАНС ще реши да внесе поправки във вече начертания план и да пожертва свои агенти. И още една малка, една мъничка подробност: оказа се, че всички водещи агенти в тази игра по някакъв начин са свързани с ционисткото лоби. За г-жа Мирчева нещичко някой написа. Ако сте забравили, казвах ви, че първата съпруга на Митко Радев, от която той има две дъщери, също е еврейка. В официално издадената му биография пише, че е адвокатка. Всъщност самият той много пъти е казвал, че бившата му съпруга работи като съдийка в Пловдив. Когато го видях за последен път, той ми се оплака, че бившата му съпруга не позволявала на дъщерите си да го видят, тъй като той бил от „гоите”, а пък те – от „висшата раса”. Както забелязвате, нещата не са нито прости, нито чисти. Бях длъжен да ви запозная с част от подробностите. Ако той е излъгал, аз също лъжа. Ако е казвал истината, и аз я казвам. Нищо не спестявам и нищо не добавям. Само съобщавам какво самият Димитър Радев е говорил пред достатъчно голяма публика. Та помислете над фактите и се пазете, доколкото е възможно.
/А после, след като той почина бе съобщено от няколко официални сайта, че и двете му предишни съпруги са били еврейки. Едва ли е много случайно./

-
-
КОПИРАЛ

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
12.02.
2013
ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #5 on: February 13, 2013, 01:22:23 AM »

Фалшивият антикомунист

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4315 Коментари: 24 Гласове:

Последна промяна: 19.05.2009 22:32

 

<img src=http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403900_513313102015907_1700888566_n.jpg>
-
-
ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-2

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto-2.601631

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/2010/image067.jpg>
-
ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-2
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 307 Коментари: 0 Гласове:
1Ако един ден в бивша България отново бъде създадена държава на Българите, тези типове ще платят скъпо за своите злодеяния. Техните действия са насочени към ликвидиране в зародиш на всяка съпротива срещу геноцида над нашия народ. За такива действия давност не се предвижда, за тях прошка няма. Та някой ден… И ако… Засега обаче се налага да се справяме сами.
Предоставям на вашето внимание резултатите от моите занимания през последните месеци. Нека противниците ми да кажат те с какво са се занимавали през същото време. Къде са резултатите от техните занимания? Какво, освен интриги и клевети можаха да сътворят? Аз съм готов да сложа делата си на масата. Опасявам се, че други не са готови да го направят.
Желая ви успешно справяне с новите предизвикателства!
Ботевград, 29 януари 2008 година
 
ЛИЦА В СЯНКА
            Лъжедясната част на политическия спектър в България бе изградена след симулираната революция през 1989 година. Процесите се насочваха и контролираха от трима полунеизвестни. Както обикновено, те не се явиха като лидери на сцената, лицата им не бяха осветени от прожекторите.
            Първият бе чужденец, постоянно живеещ в нашата страна. Мисля, че именно той бе пълномощникът на паразитните Властелини. Косвено потвърждение намерих в  осанката и особения физически белег. Неумело скривана характерна черта на "скритите”. Умишлена неумелост, подчертаваща безкрайното им презрение към нас. Имаше период, когато се занимаваше с основната според догмите на неговата политическа стратегия дейност. После около дейността му се вдигна малко шум и той се скри. Внезапно, както се бе появил. Силата, в чиято подкрепа се обявяваше, тръгна към бръз упадък. Но не и нейните лидери - те и през следващите 10 години продължаваха да играят ключови роли в политиката.
            Домът на втория се намираше в центъра на София. Сам огласи начина, по който да се свързват с него. Едновременно на различни места се появиха още няколко души със същото име. Един от които заемаше твърде престижен пост. Ролята на съименниците се състоеше в разсейване на случайно изплъзнала се информация. Показателно за мощта, с която разполагаше. Твърдеше, че стои в края на политическото дясно пространство, в самия му край: "Вдясно от мен е само стената!”. Занимаваше се с явления, излизащи извън приетите в политиката норми и рамки. Обещаваше много, даваше малко. Притежаваше рядкото умение на мислонасочването. Съставяните по този начин фрази бяха изключително прецизни. Такова умение не се придобива без много специално посвещение. Макар от тримата него да познавах най-добре, същността на тайната му мисия си остана загадка за мен. Не само до смъртта му, но и до ден-днешен. Дори обстоятелствата, при които умря никога не станаха известни. И когато изписвам тези думи, сякаш Мъдрецът оживява и още чувам гласа му. Всъщност, ако трябва да съм напълно откровен, не мога напълно да повярвам, че е мъртъв.
            Третият бе българин, дошъл за малко в България. Подвизаваше се под чужда самоличност. С измислена биография и чужди прадеди. Изключително интелигентен, поразително ерудиран, невероятно осведомен. При разговор оставяше впечатлението, че за него работи огромна, професионално организира мрежа, информираща го по всички въпроси. Говореше дълго, изчерпателно. Често правеше прогнози, и те като по правило се сбъдваха. Макар още да е жив, краят му се очертава еднакъв с края на всички шпиони от голям ранг - материално обезпечен, но самотен и нещастен. Взе участие в създаването на почти всички националистически парти и организации. Присъстваше като съветник в голям брой разпаднали се по-късно политически съюзи. Отначало не успях да установя дали е имал контакти с БДФ, но напомням: тази партия не бе нито новосъздадена, нито възстановена. Тя бе обявена. Емигрантът /нека за удобство го наричам така/ положи специални усилия да организира и поддържа жизнеспособността на ЛДП, партията, оглавена от Веселин Кошев, станала известна с приятелското си отношение към Владимир Жириновски и КГБ.
            Дошъл от недостъпно за нас място, този човек не се прикриваше. Държавните служби му служеха, а той им отвръщаше с пълно пренебрежение. Първоначално се интересуваше от личностите. Доколкото ми е известно, не ги откри. След това стана чувствителен към идеите. Специалният му интерес се породи след дълго отсъствие от страната. Известно време липсваше. Дойде отслабнал, с видими следи от физическо изтощение. Направи за посмешище опасните посоки на търсене. Спря, блокира неудобните идеи и си замина. После неочаквано се появи пак. Според собствените му думи - завинаги. Само че сякаш му се наложи да замине пак, макар не задълго. Срещнах го след смъртта на Никола М. Николов. Съобщи ми фактите около погребението на този световноизвестен изследовател, осведоми ме за намеренията на Едмон дьо Ротшилд към България, изказа предположение, че банкерът ще бъде наказан заради бъбривостта си /както и стана!/, даде фалшив адрес за връзка и се скри. Следващото му явяване бе през есента на 1998-ма. Именно тогава написа единственото си писмо до мен. Видяхме се, разговаряхме, но той или бе преминал на друго ниво или бе излязъл в пенсия. Разбрах, че срещу него е имало покушение, че по чудо е жив, но само толкова. Нямаше нито нова информация, нито анализи, нито прогнози. Нищо вече не беше същото.
            Тези бяха тримата, останали в тайна за широката общественост. Случи се така, че с двама от тях поддържах тесни връзки, а с третия - чужденеца не се запознахме. Макар да си призная, на няколко пъти бях на крачка от изкушението да отговоря на поканите му за разговор.
            Какво бе общото между тях?
            Разрухата. Разложението. Провалът. Където и да стъпеха, оставяха съсипия след себе си. Като всеизгарящ огън, разтапящ камъните по земята бяха, като спичаща пръстта жар, та никаква тревичка да не поникне след посещението им. Наследство им бе обезверяването, отчаянието. От стъпките им лъхаше на безнадеждност. Помагаха на бандити, а честните хора отстраняваха. За своето доверие към рушителите, надянали маски на строители, ние платихме твърде висока цена.
            "Когато седнем да си пишем мемоарите, ще ни се наложи да описваме не толкова с какви врагове сме се борили, а с какви боклуци сме работили рамо до рамо” - рече веднъж Емигрантът. За съжаление е вярно. Като боклуци се представихме и заслужихме участта да ни захвърлят на бунището.
            А поука има ли? Нима всичките ни възможности за съпротива са изчерпани?
 Извърнете лица от осветените сцени. Прожекторите огряват дребнички, взаимозаменяеми фигурки. Взрете се над тях, насочете поглед към могъщите пръсти, дърпащи невидими нишки. Поне един от кукловодите, поне в едно нещо, поне веднъж ще сбърка. Издебнете момента, свалете маската и отрежете насочващите конци. Марионетките сами ще рухнат. За след това е писано -
ЩЕ ДОЙДЕМ НИЕ!

    Това е писмото, с което Димитър Радев ме покани на гости през юни 2006 година. Можете да проверите къде се намира жилищният блок и кой го стопанисва. Пускам адреса по още една причина. Някъде някой си Пламен Пасков бе писал, че Радев ме е приютявал. Заявявам най-категорично, че съм му гостувал всичко на всичко два пъти за по 2-3 часа. В началото на 1990, и после през 2006 година. Ако това е приютяване...       
Пояснение: "Лица в сянка" го написах отдавна, преди няколко години, когато Движение "Воини на Тангра" не бе даже замислено като Идея. Тогава не знаех за Интернет, а и не съм сигурен, че по това време подобно животно изобщо е имало в България. За сайтове и форуми да не говорим. Та текстът е писан много преди да се случат някои събития. Думата ми е за сблъсъка с Димитър Радев, пишещ с псевдонимите Вотан и Лоенгрин. А какво общо има писаният някога текст със сблъсъка. Има. "Емигрантът" - това е Димитър Радев. До този момент той не знаеше, че съществува подобен текст. Вече знае. Разполагам, разбира се и с други текстове, само че на тях още не им е дошло времето. "Още не е вечер!" - както пееше Владимир Висоцки. Да, още не е вечер, но почва да се мръква.
КЛЕВЕТИТЕ
Наскоро ми разказаха за нови клевети, появили се във виртуалното пространство. Омръзна ми да доказвам и обяснявам. Смути ме обаче едно от твърденията. А именно, че сме били неофашисти, и че сайтът на Движение „Воини на Тангра” бил нацистки, антисемитски и ксенофобски. Та май се налага да се позанимаем с обвинителите. Защото за пореден път ще се докаже, че ционисти, комунисти и хитлеристи са рожби на едно и също котило. И че тази именно истина, обяснена подробно в „Човеко, стани!” е раздразнила нашите врагове. Налага се любопитен въпрос към суперслужбата ДАНС и нейния шеф Петко Сертев. Нали една от задачите на ДАНС е да се бори с проявите на „неофашизъм” и хитлеризъм? Появява се, значи в Интернет книга, разобличаваща Адолф Хитлер. Защо вместо да се заемат с нейното издаване на хартия и с разпространението й, те пращат провокатори срещу автора на книгата? Защо вместо да наградят автора и да почнат преследване срещу хитлеристките плъхове, те почват преследване срещу него и срещу сайта, публикувал книгата, а плъховете биват награждавани? Излиза, че ДАНС не са това, за което се представят. Не чакам отговор нито от Сертов, нито от Петко. Вие обаче трябва да знаете кои са те. И да познавате методите им, да разбирате как действат. За ваша собствена безопасност.
Спомняте ли как преди години беше спрян сайтът на „Атака”? Под предлог, че Антон Рачев копирал там списък на български евреи и масони. Сайтът на „Атака” бе спрян, а на самия Рачев нищо не се случи. И както научавам, сега той е преподавател в Русенския университет. Разбирате ли защо съм толкова против в нашия форум да допускаме нацистка пропаганда? А моите лични патила с Йолов ми подариха още една поука. Че с провокаторите не бива да се влиза в никакъв диалог. Каквото има да им кажем, и да кажем за тях, нека го правим в издържани, пълни с неоспорими доказателства текстове. Така, че те да не могат да ни възразят. Има и още нещо. След като припомня мащабите на помията, с която бях заливан години наред, вероятно няма да ме обвиняват толкова, че престанах да участвам активно в дискусиите. Една от целите им е тази – изкарват ви от равновесие, предизвикват ви да кажете някоя непремерена думичка, те се хващат за нея и с вас се заемат репресивните органи и съдебните власти. Тактиката е стара, още от времето на ДС преди 1989 година, но активно се използва и до днес. Наричат го „Активно мероприятие”. Казвам го заради младите, старите доста сме патили от подобни мероприятия и си ги знаем.
Сега малко конкретика.

***
ПРОДЪЛЖАВА - 2

Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #6 on: February 13, 2013, 01:25:06 AM »

Фалшивият антикомунист

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4315 Коментари: 24 Гласове:

Последна промяна: 19.05.2009 22:32

 

<img src=http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403900_513313102015907_1700888566_n.jpg>
-
-
ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-2

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto-2.601631

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/2010/image067.jpg>
-
ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-2
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 307 Коментари: 0 Гласове:

-
ПРОДЪЛЖАВА - 2
.
Сега малко конкретика.

***

В-к „Сега”, 16 август 2007 година:

Из статията „Скинхедс по света и у нас „ от Райко Бойчев: „Другата популярна у нас скинарска организация е "Войни на Тангра". Гуру им е небезизвестният Йоло Денев, който твърди, че получава инструкции от самия бог Тангра. Другият "духовен водач" е бивш затворник, популярен с прозвището Елтимир, който е автор на стотици статии в собствения си, излизащ два пъти годишно вестник "Съпротива".”
            Ето как се произвежда клеветата. Първо слагат името ми заедно с това на Йоло Денев, един болен човек. Внушението е, че и аз съм като него. На второ място казват, че съм бивш затворник, без да поясняват точно за какво съм съден. На трето място вестник „Съпротива” е обявен за мой личен, а вие знаете, че го издавахме с общи усилия. И образът ми на демон е изграден. Големите гадости обаче бяха из Интернет форумите. Като този на така наречените „Български националисти”. Ще го цитирам.
Предполагам, че написаното е от Димитър Асенов Радев. Почти същите неща той ги пусна във форума на Движение „Воини на Тангра”. Подобен бе стилът и на Биляр, така че не съм напълно сигурен за авторството. Но пък твърде е възможно Радев и Биляр да са от една дружинка и заедно да обсъждат какво да пишат: "Защо се допуска участието на един доказан агент-провокатор със съмнително криминално минало и с видими психически проблеми като лицето Ангел Грънчаров /Елтимир/? Един полу-циганин от с. Гурково, Ботевградско, мошеник, измамник и мистификатор. Долнопробен литературен крадец, който представя работи на руски автори като свои и се представя за доморасъл гений! Човек, който сипе обиди и закани по всички форуми, където все още има достъп. Човек, който бълва непрекъснато срещу висщи държавни служители и все още нищо не му се е случило! Всичко това е много, много подозрително. Остава да си зададете всички вие въпроса: На кого всъщност служи Ангел Грънчаров /Елтимир/ и за кого работи? Когато цялата истина за това същество излезе на бял свят, мнозина ще се срамуват от себе си, за това,че са му вярвали и са му позволили да ги води за носа. Когато Елтимир говори за Волен Сидеров, той все едно,че разказва своята биография. Проверете във всички вестници, където той твърди, че е сътрудничил, какво всъщност е писал, на кой Господ е служил и чии задници е целувал просто за една бутилка алкохол! Това е историята на "националиста”Ангел Грънчаров/Елтимир/, "гуруто”на "Войните на Тангра”. Само че до преди броени години този”гуру”дори не знаеше какво означава думата "ТАНГРА”и се налагаше да му обясняваме и да го учим!”
Защо нищо не ми се е случило не мога да кажа, тъй като подробно съм описал какво ми се е случвало. С множество документи и свидетелства на твърде сериозни хора. От кого съм научил думата „Тангра” не е работа на Димитър Радев, само че не той, а аз още през 1994 година публикувах във варненското списание „Борба” обемна статия на тази тема. И доколкото ми е известно, повечето неща не ги е писал или говорил никой преди мен. За преписването от чужди автори – да покажат точно. Конкретно с посочване на текст и автор. Аз мога да докажа обратното. В книга, издадена в Москва и публикувана през 1994 година намерих мои думи. Само че тези думи ги бях публикувал цяла година преди това във в-к „Феномен”. Можете да видите част от статията и наистина можете да проверите във „Феномен” от 1993 година. Вероятно текстът ви е познат. Може да съм преписвал, но съм преписвал от себе си. Реално погледнато, статиите във „Феномен” и „Борба” родиха книгата „Завръщането на Тангра”, издадена през 2007 година. Но текстовете са си мои, и имам пълното право да ги променям или дописвам.

Освен ако не разполагам с Машина на Времето и не ходя да крада от автори в бъдещето. По-надолу ще разгледам и останалите обвинения на Радев. За удобство ще отговарям след всяко едно от тях. Из писанията му от нашия форум: „Loengrin Публикувано на: Nov 8 2007, 10:20 PM 
-
-
КОПИ

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #7 on: February 13, 2013, 01:27:48 AM »

Фалшивият антикомунист

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4315 Коментари: 24 Гласове:

Последна промяна: 19.05.2009 22:32

 

<img src=http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403900_513313102015907_1700888566_n.jpg>
-

ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-3

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto-3.601646

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image069.jpg>

 ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-3
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 689 Коментари: 2 Гласове:
3Явен опит да бъде омаскарено, овъргаляно в калта името на Илия Минев. Пък и не само неговото. Това беше пуснато в dir.bg през 2005 година. Трябваше да мине много време, за да науча, че въпросните омаскарители са ученици на Радев. Те по принцип са срещу всички нас, които взехме реално участие в антикомунистическата Съпротива. Но щом са против нас, то въпросът е с кого са, на чия страна са?

НЯКОЛКО ВЪПРОСА КЪМ АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ – ЕЛТИМИР

Много си скромен г-н Грънчаров! Това не в твоя стил.Забравил си да споменеш някои многосъществени факти от твоето "Многострадално битие". Налага се аз да ти ги припомня и нека това,което сега ще напиша,остане за поука на другите"войни".

1.За какво всъщност бе осъден,колко време бе в затвора и с какво се занимаваше там?

            /Бях осъден по чл. 108 от НК за противодържавна пропаганда. В биографичната ми книга подробно е описано с какво съм се занимавал. Писано е и в книги на мои съзатворници. По-долу ще допълня с още факти. И с доказателства!/

2.Какво правеше в това Н.Д.З.П.Ч. при покойния Илия Минев и ако тогава си бил наистина националист как ти се отразяваше фактът,че това дружество е пълно с турци, помаци и цигани + всякакви криминални типове?

            /Ето отново опит да бъде очернено името на Илия Минев. В Дружеството цигани и криминални типове нямаше. Спомням си, че през 2005 година разни приятели на Цветомир Йолов също бълваха змии и гущери срещу покойния Минев и дори го наричаха „турски агент”. Може да е съвпадение, ама доста съмнително ми изглежда едно такова съвпадение. „Кой е тоя Илия Минев и какво е направил за България?” – питаше някой си Спас Атанасов Минков от Русе. Също и русенската организация „Кубратов сноп”. Виждате снимката горе. Ах, пак това Русе, що не го отнесе Дунава, та да си отдъхнем?/

3.Подписвал ли си декларация за сътрудничество с Д.С.?

            /Не, не съм подписвал./

4.В кои точно вестници си писал и какво точно? /Нека се има пред вид, че в Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий"в София се пазят контролни бройки от всички печатни издания в Република България и всички материали могат да бъдат намерени./Писал ли си в защита на турското етническо малцинство във връзка със смяната на имената?

            /В кои вестници съм писал е известно. Писал съм изключително във вестници с националистическа насоченост и в антикомунистически такива. Писал съм и в издания, занимаващи се с езотерика и мистика. Във форума пуснах достатъчно снимки на сканирани мои статии. Всеки може да види къде и какво съм писал. Има обаче една подробност. Съществува мой съименник от Пловдив с възгледи, твърде различни от моите. И враговете ми кой знае защо много обичат да ни смесват. Който не вярва, да потърси блога на Ангел Грънчаров или да погледне в Уикипедия. Митко Радев забравя още една клевета – че не съм ходил в казарма. Затова пускам снимка от военната си книжка./


5.Защо от всякъде те гонеха?

            /Същият въпрос многократно съм го задавал и аз. Защо отвсякъде ни изгониха и не ни допуснаха не само до политиката, ами ни изхвърлиха и от живота въобще. Не става дума само за мен, а за почти всички като мен, с незначителни изключения. От БНРП обаче изгониха теб, а не мен.  Или си забравил, Митко./

6.Колко секти обходи с надеждата,че може да се уредиш някъде? Нима не беше при мормоните?

            /Не, при мормоните не съм бил. Някога, в началото на 90-те влязох за малко при Свидетелите на мадам Йехова, но само за да събера достатъчно информация и да  напиша своите статии. И аз си ги написах. И ги публикувах. В няколко вестника, докато още нямах забрана да публикувам./

Преди 10 ноември 1989 година не можа да се промъкнеш като "дисидент" за да те изгонят и теб от България, нали? Изгониха други, но теб не, тъй като ти беше никой и си остана никой.

            /Преди 10 ноември искаха да ме изгонят, и за да остана в България причината беше, че съм с малко бебе. Случаят също е описан подробно. Дори наскоро ми се наложи да го припомня, тъй като някои започнаха да злоупотребяват с тази част от живота ми. А дали съм бил никой, се вижда от приложените по-долу доказателства./

7.Защо лъжеш,че не са ти давали да учиш и да работиш ? Ако имаше желание, до сега щеше да завършиш 3 висши образования! Многократно също така, преди години различни хора ти намираха работа, но ти все отказваше с най-различни обяснения. Отказваше, защото те мързеше! Защото никога нищо не си работил и винаги си търсел някой да те издържа! Това е истината! А наивници, готови да те издържат, винаги се намираха: Илия Минев, Владимир Свинтила, Никола Алтънков, д-р Иван Георгиев, Силвия Мирчева, Иван Найденов-Байко и още много други, та чак докато се стигне до участниците във форума на "Войни на Тангра". И когато някой не можеше повече да ти помага,ставаше лош, нали?

            /Работил съм, при това доста тежка работа. Включително в „Кремиковци” и в Машиностроителния завод – Ботевград. Също и в ремонтните групи на ботевградското Енерго. Тежка работа съм работил, докато през 1992 година, когато бях в „Химко” – Враца, където бях командирован от „Енергоремонт” – София язвата ми перфорира. Просто перфорацията на язвата ми попречи да приемам повече тежка физическа работа. Причината е чисто медицинска и нямам основания да се срамувам. Обаче за издръжката категорично не съм съгласен. Илия Минев не можеше да издържа себе си, та какво оставаше да издържа някой друг. От гореизброените пари съм получавал единствено от д-р Иван Георгиев, беше ме назначил на работа към БНРП. Любопитна подробност. Продължих да работя, да изпълнявам организационна и журналистическа дейност години, след като поради невъзможност Доктора спря да дава заплати. За справка – месечния Бюлетин на БНРП. Работил съм също при отец Тотю Петров, лидер на Християнрадикалната партия, включително и в неговия вестник, работил съм и като редактор във в-к „Либерален Конгрес”. Оттам също съм получавал пари. А, да. Пари ми е давала и Силвия Мирчева. С точно определена цел, за което пиша в книгата си „Невидимата атака”. За предлагането за работа, същата лъжа преди няколко години я изрече Павлин Димитров, днешният Главен секретар на МВР. Съвпаденията много почнаха да се увеличават. Та почвам да си мисля разни лоши неща. Впрочем защо не кажеш самият ти какво си работил през последните 20 години? /


А сега откъс от официалното съобщение за смъртта на Димитър Радев:

"Една от брачните половинки на покойния маестро е известната радиожурналистка Аглая Шамлиева, съорганизатор заедно със Соломон Паси на Атлантическия клуб в България и активистка на "Шалом”. Друга негова законна ексспътница в живота е археоложката от НИМ Елена Попова. Тя го дарява с щерка Алиса, която е вече на 33 години. За кратко е задомен и за известната преводачка от английски и немски Надя Бабачева. От последната си съпруга Таня – бивша прокурорка в Пловдив, има две деца – дъщеря Ани-Кристи, студентка в Града на тепетата, и 16-годишен син Георг-Роберт. Ако се вярва на мълвата, Таня - в момента елитна пловдивска адвокатка, била посветена в някои от делата на братя Маргини и се ползвала от тяхното доверие и досега.

През леглото на Радев, спечелил си приживе славата на един от най-големите плейбои на България, са минали стотици елитни дами. Но безспорно "перлата в колекцията” му е била Дарина Павлова, с която изживяват бурна "лавстори”, но и след това остават много близки, дори се заклеват, че ще бъдат приятели до гроб и не се отмятат от думата си. Предполага се, че освен душеприказчик и интелектуален "изповедник” иконописецът е съветвал половинката на Илия Павлов в какво изкуство да инвестира. Отделно вероятно е правил за нея експертизи на живописни шедьоври, за да се определи дали става въпрос за оригинали или копия. Де факто с такива експертизи се е прехранвал до смъртта си, тъй като бил много горд и отказвал всякаква финансова помощ от бившата си изгора Дарина.

От църковните среди пък изтече информацията, че приживе маестрото е бил един от най-доверените хора на Великотърновския митрополит Григорий. Който – случайно или по-скоро не, е много близък и до Дарина Павлова, а приживе беше влязъл под кожата и на нейния могъщ съпруг. В клира се шушука, че дядо Григорий бил посветен в най-големия секрет на фамилията Павлови – а именно, че ковчегът на бизнесмена бил... празен. За да се погребе за вечни времена тази скандална тайна, владиката получил около половин милион евро, за да разреши върху саркофага на Илия Павлов да се излеят десетки тонове бетон. Така дори при взрив на атомна бомба гробницата щяла да устои, разкриват вещи в тематиката.

Кончината на Димитър Радев страшно опечалила най-богатата нашенка,

но, така или иначе, тя не бе забелязана на погребението му в края на миналата седмица. Знае се, че бъдещата синьора Берлускони от години не се е връщала в родината, тъй като се страхувала от покушение. А пък появата й на траурната церемония на зографа би породила лавина от слухове, които в момента определено няма да са й от полза. Защото приживе Радев бил политически обвързан, макар и дискретно. В артсредите са наясно, че той е един от "бащите” на ултранационалистическото ОКЗНИ, където навремето фигурираше и президентът Първанов. И след това "ученикът на княжна Анастасия” останал ангажиран с патриотарската кауза, а пък последната дама, с която съжителствал на семейни начала – Силвия, минавала за една от най-върлите родни националистки."

-
-
КОПИ
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #8 on: February 13, 2013, 01:36:02 AM »

Фалшивият антикомунист

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4315 Коментари: 24 Гласове:

Последна промяна: 19.05.2009 22:32

 

<img src=http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403900_513313102015907_1700888566_n.jpg>
-

 ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-4

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto-4.601666

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/444111.jpg>
-
 ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-4
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 196 Коментари: 0 Гласове:

Е, може да не съм Дон Жуан като Димитър Радев, може и двамата със съпругата ми да не сме от елита, но поне от 30 години насам имам семейство, което не възнамерявам да развалям. А сега да продължим с неговите въпроси към мен, публикувани в Интернет форума на "Движение "Воини на Тангра" и с моите отговори на тези въпроси:

Преди години беше едно тихо, невзрачно селянче, което се криеше като мишле в село Гурково. Преди години нямаше Интернет. Минаха тези години и се появи ново средство за комуникации-Мрежата. И мишлето порасна и се превърна в ПЛЪХ! Плъх, жаден за изява, плъх, готов на всичко в името на своето ЕГО! Нима някога е имало нещо свято за теб? И колко пъти си плюл върху ръцете, протегнати към теб, за да ти помогнат?

            /Е, за село Гурково е вярно. През 1983 година от ДС ми заявиха, не че не мога да живея в град като Ботевград. И ми предложиха да избирам. Родното село на баща ми или Добруджа. Избрах първото. Хора от форума са виждали къщата ми, която бе подпалена през март 1992 година. И е напълно вярно, че там нямах Интернет. Както е вярно, че по това време в България изобщо нямаше Интернет. А дали съм бил мишле, превърнало се в плъх, може да се види пак от приложените снимки и документи.

 За кои ръце, протегнати да ми помогнат говори Митко? За ръцете на вещицата Чакал ли? За ръцете, завършващи с дълги нокти, вместо с пръсти?/

8.През всичките тези години не можа ли да измислиш нещо друго,с което да се хвалиш? Не ти ли омръзна непрекъснато да публикуваш своята "велика биография"? Не видя ли,че ставаш за смях по този начин? Нима забрави,че в България и по света има стотици други българи – много по-изстрадали от теб? Нима забрави,че има хора много по-заслужили от теб? Нима забрави,че има хора несравнимо повече от теб дали на България? Нима забрави,че има хора,които в буквалния смисъл са се сражавали за България? Да си видял някой от тях да парадира с това? Да си чул някой от тях да скимти, да хленчи и да се оплаква като теб? Тези хора имат достойнство,тези хора имат чест, тези хора имат съвест! Но тези черти на теб са ти чужди.

http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image075.jpg

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image075.jpg>
 
Пропускът ми от „Кремиковци”. Значи все пак някога някъде съм работил.
 
/Мите, Мите, принудих се да напиша своята биография заради такива като теб. А и по настояване на хора като Янко Янков, например. Сега виждам, че не съм сбъркал. Впрочем четивото ми е обилно подплатено със снимки и документи. Пък и биографията си е моя, описвам своя си живот. Хайде, опиши си и ти твоя! Ако ти стиска, разбира се./

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image055577.jpg>

9. Защо през последните 2 години стана така,че момчето от партизанското село  Литаково се превърна във "Велик Колобър"? Защо не се подготви малко по-добре с материята,за да си по-убедителен? И КАК УСПЯ ДА ПОДВЕДЕШ ТОЛКОВА ХОРА,ЧЕ НЕ СИ ТОВА, КОЕТО СИ? В образувалия се вакуум в средите на националистите в България ти успя някакси да се намърдаш. Създаде си фалшив ореол на мъченик. Самопровъзгласи се велик писател, забравяйки,че има хора,които знаят и могат  стотици пъти повече от теб. Защо забравяш,че тези хора могат с една единствена статия да те унищожат, ако пожелаят? Защо забравяш,че тези хора могат да докажат от къде си преписвал своите "произведения"? Защо забравяш,че тези хора могат да направят на пух и прах цялата ти измислена биография - плод на болната ти фантазия?
/Не, не съм от Литаково. Така се получило, че съм роден там, в Гурково нямало родилен дом, а родителите ми живеели в Гурково. Но така е като работиш по документи и даже не знаеш откъде съм. За никакъв не съм се провъзгласявал. Известността ми се получи с натрупване, в течение на много години. Впрочем най-ценните си книги написах, когато лежах вкъщи след операциите, две на брой, на язвата. Лежах си вкъщи и си пишех, без дори да пращам някъде написаното. Дори сега си пиша и оставям читателите да преценят дали написаното от мен има стойност. Ти обаче какво написа, ти какво направи? Защо не разкажеш за своя живот?Впрочем разказваш, но на срещи, очи в очи, не смееш да напишеш нищо, тъй като написаното остава, а казаното отлита. Пък и ще трябва да дадеш някакви доказателства за написаното, а ти не можеш. За опитите да бъда унищожен ще разкажа подробно.Ще приложа разкази и на други хора, отнасящи се до тези опити. Вярно е, те не бяха малко на брой. Сега чакам да „докажеш” какво и откъде съм преписвал./

Паразит от типа на акарите/кърлежите/,които само търсят да смучат кръв! В твоя случай става въпрос за алкохол,нали? Това естествено дава основание на много хора в българското Интернет - пространство да казват: "Абе,оставете го този алкохолизиран дегенерат Елтимир!" "Не му обръщайте внимание,той е клиничен случай!" "Я не го взимайте на сериозно тоя боклук!" Това са все цитати. Но не всичките. Хората пишат и други неща: "Кои," Войните на Тангра"ли? Това е секта! Една сбирщина от психари!" Добра позиция,нали? Ангелчо е луд, не го закачайте!!!......... Да беше само това!

            /Разбира се, клеветите на ДС винаги са ме съпътствали. Те и сега ме съпътстват и точно на тях е посветена тази книга, обединила няколко статии. Забелязвам още една обща черта между всички провокатори. Те винаги оплюват своя противник, обвиняват го в какви ли не грехове, но те лично какво са направили в живота си? Какви са техните лични заслуги, какъв е техният личен принос – по тези въпроси мълчат. Колкото до любимия ти алкохол, да и аз пия. Но пия значително по-малко и по-рядко от теб. Впрочем ти сега може би да не пиеш, но я кажи от какво се разболя. В „Химко”-то язвата ми перфорира от мъкнене на огромни тежести, работата там бе изключително трудна. Хайде, кажи и ти истината за себе си./

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image079.jpg>

Защо никой не поставя въпрос за партиите, в които съм бил? Членската ми книжка от Българския демократически форум. Лично председателят на тази партия Васил Златаров ме покани специално да отида при тях, което може да се види и от подписа върху книжката. Златаров е бивш легионер, политзатворник с отменена смъртна присъда от 1947 година и последвала втора петгодишна присъда, отново политическа през 1977 година. Не се срамувам, че съм бил при него. Впрочем с моя кум Илия Минев те бяха добри приятели.
 
10.Как е възможно в продължение на цяла година лицето Ангел Грънчаров да си пише каквото си иска в Интернет и нищо да не му се случва? Как е възможно той да изпраща "Любовни писъмца" до шефа на Н.С.С. и да остане безнаказан? И ЗАЩО ТИ Е ЗАСЕКРЕТЕНО ДОСИЕТО, Г-н ГрънчаровHuh Защо се закриха други сайтове,а този все още съществува? Защо ти, лично ти, не си санкциониран? ЗащоHuh??
         
/На тези въпроси може да отговори проф. Янко Янков. Подписах му нотариално заверено пълномощно да изиска досието ми. Изглежда, ако досието ми бъде разсекретено, ще се види, че редица типове, които и днес заемат големи постове са замесени в престъпления срещу мен.И че тези престъпления не са толкова леки и несериозни. Не съм сигурен напълно, обаче друго обяснение не мога да намеря. Във всеки случай моята съвест е чиста и нито за миг не се поколебах да подпиша пълномощното на Янко. За писъмцата пак той разбра и одобри моята стратегия. Тя е простичка, не е за сложни мозъци като твоя. По-важно е, че се оказа успешна./

11.ЗАЩО ПРОГОНИ ОТ ТОЗИ ФОРУМ НАЙ-КАЧЕСТВЕНИТЕ УЧАСТНИЦИ?

            /Кого точно? Самвоин? Фелдмършал, ЛЕМС, Биляр…? Искам имена и тогава ще говоря. Всъщност ти какво си дал на тоя форум, за да ни държиш сметка./

12.ЗАЩО ВСЕКИ,КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С ТЕБ, БИВА ОБЯВЕН ЗА МАСОН,. ЕВРЕИН,ЧЕНГЕ,АГЕНТ НА Н.С.С.,АГЕНТ НА Г.Р.У., ИЛИ АГЕНТ НА РАЗУЗНАВАНЕТО ОТ СИСТЕМАТА "ОРИОН" ?

            /Там е работата, че неведнъж съм признавал, че в един или друг случай съм грешал, че не съм бил прав. За разлика от теб, непогрешимия, аз не се срамувам да признавам своите грешки. Като грешката ми с доверието към Симеон Сакскобурггота, когото някога смятах за Цар. Както грешката ми с доверието към теб, Митко. И малък пример за това как понякога се отнасям към хора, с които не мислим еднакво./

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image081.jpg>

13.ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА МАРОДЕРСТВАШ УЧАСТНИЦИТЕ В ТОЗИ  ФОРУМ И ДА ГИ КАРАШ ДА ТЕ ИЗДЪРЖАТ?

            /Да мародерстваш, значи да изнудваш и да настояваш. Пък и не мисля, че нашите взаимоотношения са твоя работа./
Сега ще допълня. "Издръжката" според Радев се състоеше в това, че някои от активистите в тоя форум понякога са ми плащали Интернета, за да бъда на линия. Те явно добре съзнаваха какво ще е техния форум без мен. Сега от доста време ме няма там. Видя се какво е. От друга страна Радев бе прекрасно осведомен, че моите месечни доходи рядко надвишават 100 лева. Дори сега, в тоя момент е същото, а понякога по-лошо. Но тук възниква още един въпрос. Откъде Димитър Радев, а сега Силвия Мирчева, неговата "съжителка" са така добре осведомявани, когато някой непознат за тях ми е пращал по някой лев? От кой информационен източник са се ползвали?
-
-
КОПИ
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ШВЕЦИЯ
« Last Edit: February 13, 2013, 01:38:52 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #9 on: February 13, 2013, 01:44:00 AM »

Фалшивият антикомунист

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4315 Коментари: 24 Гласове:

Последна промяна: 19.05.2009 22:32

 

<img src=http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403900_513313102015907_1700888566_n.jpg>
-
ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-5

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto-5.601673

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image085-000.jpg>
-
ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-5
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 349 Коментари: 0 Гласове:

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image083-33.jpg>

Горното е снимка от Интернет форума на град Балашиха. Ясно се вижда, че щом някои хора ме познават, значи поне са ме виждали. Но също ясно се вижда, че са заплашени да не говорят по въпроса много. Също както някои уж стари мои приятели бяха заплашени и със заплахи бяха принудени да се превърнат във врагове. Сега ясно ли е защо не приемам компромиси с клеветниците и агентите?
Има прекалено много доказателства за моите приключения в Русия, безсмислено и глупаво е някой да ги отрича.

14.Защо лъжеш така нескопосано и пишеш невероятни фантасмагории за твоите приключения в Русия? Не си ли даваш сметка,че всичко е проверено? Не ти ли минава през алкохолизирания мозък,че има, все още има хора с огромни връзки и възможности и че тези хора могат да те разобличат? Какви са тези идиотизми за проф. Золотов, Ген. Рогозин, Ген. Коржаков и т.н. Като си прочел някъде нещо, поне го чети по-внимателно! Какво знаеш ти за Н.Л.П.? Та това е американски институт,а не руски! В каква Балашиха си бил и кога? Може би на сън? В случая е лесно да се лъже,тъй като и децата в Москва знаят,че в малкото градче в Подмосковието се намира Централата на Г.Р.У. Едно пояснение, Ангеле: Няма К.Г.Б., отдавна не съществува такава организация. Руските служби са 3:

---ВНЕШНАЯ РАЗВЕДКА РОССИЙСКОЙ ФЕДЕРАЦИИ / В.Р.Р. /

---ФЕДЕРАЛЪНАЯ СЛУЖБА БЕЗОПАСНОСТИ / Ф.С.Б. /

---ГОЛОВНОЕ РАЗВЕДЬІВАТЕЛЬНОЕ УПРАВЛЕНИЕ  РОССИЙСКОЙ АРМИИ / Г.Р.У. /

И значи ти си бил в Централата на Г.Р.У. ? Едно от най-охраняваните места на планетата! Твърдиш,че си бил отвлече от Сектата на Висарион ? Това пак ли по време на сън стана? А защо тук,в България се беше свързал с тях? Каква работа имаше ти с хора като Стефан Калайджиев от"Хелиопол".

            /И това е описано и документирано. Включително посещението ми в Балашиха. Разполагам с признание от техния Интернет форум. Стефчо Калайджиев? Именно той ме подмами да замина за Русия. Приех, защото вярвах, че ще се справя. Избягах, защото усетих, че не ми е по силите да се справя. Или ще кажеш, че изобщо не съм ходил в Русия? Или те е яд, че съм успял да избягам? Малка снимка от форума за доказателство. Личи си, че момчето нещо е било уплашено. Сигурно е имало за какво./

15.Каква работа имаше ти в Дубай и защо искаш да ходиш в Иран? Ангеле, забравяш ли, че в Иран властва Шериатът и няма алкохол?

            /А-а-а-а, ето го въпросчето. Защо съм ходил в Дубай! Няма да ти кажа. Всички за това ме питате, но нямам намерение да разкривам личните си тайни. Обаче ще ти кажа, че искам да отида не само в Иран. Искам да отида и в Китай, и в Япония, и в Перу. И на Канарските острови, как можах да ги пропусна! Засега в Ташкент не ми се ходи. Още въпроси?/

16.Колко пъти се прощаваш до сега с участниците във форума ? Колко пъти "напускаш"? Колко пъти "си отиваш"?

            /Не съм ги броил. Вероятно причината е, че съм склонен да прощавам на хората дребните им прегрешения. Защото и аз не съм безгрешен. Този път обаче не напуснах, именно защото ти и такива като теб много държахте да напусна. Като истински твърдоглав Българин се стремя да върша обратното на онова, което искат враговете ми. Ако обаче забелязваш, вече половин година не участвам в дискусии. Затова пък пуснах доста на брой качествени текстове. Вярвам, че това е много повече, отколкото да водя безсмислени спорове с такива като теб./

17.ЗАЩО НЕ КАЖЕШ НА ТЕЗИ, КОИТО НЕ ТЕ ПОЗНАВАТ, КАК СИ ИНСЦЕНИРА ПОГРЕБЕНИЕТО, ЗА ДА ВИДИШ КОЙ ТЕ УВАЖАВА И КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ?

            /Чети, Мите, чети! „Погребението” ми също е подробно описано./

18.И накрая,един последен въпрос:

ДАВАШ ЛИ СИ СМЕТКА КОЛКО ЧОВЕШКИ СЪДБИ СИ РАЗБИЛ ДО СЕГА С ТВОИТЕ ДОНОСИ, ЛЪЖИ, КЛЕВЕТИ И ИНСИНУАЦИИ ?

            /Е, тук ти лъжеш и клеветиш. Освен, ако не се отнася до реални служители на ДС и за реални агенти. Само че нещо си противоречиш. Как така ще разбивам съдби и ще навреждам на толкова много хора, ако наистина съм никой? Колкото до моите „доноси”, те са журналистически публикации, подписани с моето име и публикувани. Било в някой вестник, било в Интернет. Когато пиша, аз предназначавам моите писания до всички. И се подписвам, никога не оставам анонимен. Само веднъж се опитаха да ме съдят, и то не заради лъжа, клевета или инсинуация, а заради думичката „глупак”. Ако си прочел дотук, значи си видял документа./
/Отнася се до първата част на книгата, озглавена "По пътеките на падението"/

Наясно ли си,че заради теб и твоите гнусни лъжи на двама нещастници им е  забранен достъпът до 4 натовски държави? Знаеш ли какво те очаква сега, когато в момента 6 души завеждат дела срещу теб за  обида, клевета, злепоставяне, нарушаване тайната на личните данни и т. н. /???/

            /Вероятно също се отнася до бивши, и не само до бивши служители, реални служители на реални служби. Последния път например написах и пуснах в Интернет „донос” срещу сегашния Главен секретар на МВР Павлин Димитров, бивш Началник на ДС – Ботевград. Вероятно сте го чели. Пуснах го и до „Епохални времена”, още не съм проверил дали са го публикували. За делата не знам. Чакам ги от половин година. Но я теб да те питам Димитре, на кой съд да предам изродите от ДС, които вече 30 години съсипват живота ми? На кой съд да предам, Димитре комунистите, които след 30 години преследвания и терор ме превърнаха във физическа развалина? На кой съд да предам, Димитре агентите, които ти така усърдно защитаваш, и които наравно с техните началници ми причиниха неизброими злини? Има ли въобще съд и законност, Димитре в свят, в който такива като теб живеят в жилища на НСО, бивше УБО, а срещу хора като мен, които излизат с името си и разкриват истината се вършат атентати? Плашиш гаргите, Димитре! Плашиш ги още от 1990 година, откакто те познавам. Блъфът е твоето основно оръжие. Блъфът и лъжата. Не си глупак, напротив, доста си интелигентен. И това е най-лошото. Ако беше глупак, злините, причинени от теб нямаше да са така големи. Само не знам след като си в такова състояние как може да изливаш такава помия. Или и ти като покойния вече Стефан Николов Качамаков от Русе ще кажеш, че не искаш да умираш сам?/

МНОГО ВРАГОВЕ ИМАШ, ЕЛТИМИРЕ, И ТИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ ЗАЩО !!! ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ФИЗИЧЕСКАТА СМЪРТ БИ БИЛА ИЗБАВЛЕНИЕ ! ТЕБ ТЕ ОЧАКВА НАЙ-СТРАШНОТО - МОРАЛНАТА СМЪРТ!............. На всички останали участници във форума на "Войни на Тангра" поднасям моето и на другарите ми съжаление за това,че ви направихме съпричастни на всичките тези мерзости. Но, все пак, вие трябваше, макар и късно, да научите истината! НЕ ПОВЕРЯВАЙТЕ ДУХА СИ, МИСЛИТЕ СИ, ИДЕИТЕ СИ НА НЕДОСТОЙНИ ХОРА!

СБОГОМ , ВОЙНИ ! НЕКА ТАНГРА БДИ НАД ВАС !

http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image085-000.jpg
 
 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image085-000.jpg>

Един от позивите, заради които ме съдиха през 1978 година. Да, тогава се увличах по нацизма. И по тази причина в досието ми още пише „неофашист”. Ченгетата обаче не разбират как човек може да претърпи еволюция в своето мислене и все още залагат на старата карта. Позивът го взех от съдебното ми досие и това е единственото нещо, което съм крал през живота си.

            /Знам, че имам много врагове. Именно затова се опитах да разкажа с нужните доказателства кои именно и какви са моите врагове. Нека и те разкажат защо са мои врагове Малка негова фраза за размисъл: „моето и на другарите ми съжаление”. Димитър Радев има другари, аз имам приятели. Той има противници, аз имам врагове. Ето, аз казвам кои са моите врагове и кои са моите приятели. Нека той разкаже кои са неговите другари и кои са неговите противници./

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image087-444.jpg>

Долавяте ли еднаквостите в отношението на Димитър Радев с това на типовете от другите клеветнически дружинки? Долавяте ли ръката на ДС, опитваща се да очерни всички противници на комунистическата власт?

 Посланията му завършиха със заплахи, този път по телефона: Написано от Запознат на 22 ноември 2007 година: „Ето и самите съобщения от Димитър Радев, преправени в първо лице:

1. Аз съм с добри чувства лично и само към теб! Искам незабавно да баннеш Ангел, доказан агент.

2. Ще излязат данните скоро. Искам да те предпазя. Използвай информацията само за теб.

3. Ще започнат дела срещу агента и админите, които не са го спрели. Делата ще бъдат няколко.

4. Съжалявам, че не дойдохте юни месец. Тогава щяхме да начертаем стратегията и тактиката за новия етап.

5. Сега е крайно наложително да започнем начисто. С общи сили заедно с X-net и други.

6. Условията са сменени. Има нова и могъща служба, която ще следи жестоко.

7. Не можем да продължаваме така. Бъди умен, действай решително и бързо. Искам да успеем, искам да вървим заедно напред.

8. Не искам да пострадаш заради някого от Ботевград или Добрич.

9. Не участвай повече в това. Админа е по-отговорен от автора на сайта.„

            След толкова време се видя кой е бил прав. Само се питам защо Димитър Радев плаши с новата служба ДАНС? От тях ли търси помощ и съдействие? От така наречената „съдебна система” ли? Той ли е техен човек, те ли са негови хора, или пък толкова им вярва, че решава да се опре именно на тях?

Сега от форума на Движение "Воини на Тангра", написано от anti666 на 15.6.2010, 20:58

Президента Първанов и Соломон Паси са масони. Илия Павлов е масон 33-та степен. Експедицията в търсене на Шамбала е позавършила несъвсем успешно. Блокирани са били от някакви сили. И не е бил само един българин. Руснаците знаят, че трябва да има българи ако искат да бъдат допуснати. Ако има желание, Елтимир може да добави нещичко повече.

Димитър Радев участваше тук под аватара Лоегрин и Вотан. Можете да му намерите постингите с търсачката. В началото добър приятел на Елтимир, сега архивраг. Не знам за коя Силвия става дума, но не бих се учудил това да е другия заклет враг на Елтимир, Силвия Мирчева - ЛЕМС.
Тези подробности около биографията на Радев са много интересни и неизестни досега за простолюдието. Народа е казал - виж какви са му приятелите за да го знаеш и той какъв е. Аз този българин не го познавам, не мога да кажа нито добро, нито лошо. Това, което мога да кажа е, че се правеха от негова страна опити за подмолно завладяване на Движението, което накрая доведе до открити заплахи за съдебни дела срещу админите ни и до техния отказ да администрират. Това е нещото, което много пъти съм го споменавал в спорове, че не е редно. Ако той имаше нещо да казва по адрес на Елтимир или на Движението - можеше да го направи открито и публично. Понеже основните хора, които го познават - Елтимир, ЛЕМС, Мещера, Парадокса са банирани няма кой да каже нещо повече, така че ще го прочетете по другите сайтове. Аз мога да кажа само - На всекиму според заслуженото. Ако го е правил за България - лека му пръст. Ако го е правил срещу България - Ел Ериг ще го съди. Или Бафомет - по негов избор.

........................... ПРОДЪЛЖАВА - 2 ........................
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #10 on: February 13, 2013, 01:48:20 AM »

Фалшивият антикомунист

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4315 Коментари: 24 Гласове:

Последна промяна: 19.05.2009 22:32

 

<img src=http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403900_513313102015907_1700888566_n.jpg>
-
ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-5

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto-5.601673

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image085-000.jpg>
-
....................................ПРОДЪЛЖАВА - 2 .............................

Пропуснах още едно име - Аглая Шамиева. Близка на Виза Недялкова в областта на телекомуникациите. Тя е хазарска еврейка и в интерес на истината починалият Радев не е бил накрая в добри отношения с нея, но все пак са делели дълги години семейното ложе (а и негови езотерични знания). Сега както виждате, тя е активистка във възможно най-антибългарската организация Шалом. Израелското Гестапо в България, по антибългарско дори от ДПС.

При тези приятели и роднини около починалия Радев, аз бих добавил, че Елтимир беше прав в много отношения. Не мога да си кривя душата. По принцип не обичам, когато добри приятели стават смъртни врагове. Преди време Елтимир дори го мислеше за колобър. Това означава или грешка в преценката за хората около себе си или просто предателство на приятел. Подобни грозни сцени сега се разиграват между Волен Сидеров и неговия кум Валери Симеонов.
Но за много неща се оказва, че Елтимир е прав, особено ако излезе и верно това, че въпросната Силвия е с фамилия Мирчева.
Поразиите, нанесени на Движението отпреди 2 години все още са осезаеми. Много ми е интересно и мнението на Антон Мещеров, който поддържаше връзка с Радев - какво мисли след тази публикация.

-
-
КОПИ
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #11 on: February 13, 2013, 01:55:20 AM »

Фалшивият антикомунист

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4315 Коментари: 24 Гласове:

Последна промяна: 19.05.2009 22:32

 

<img src=http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403900_513313102015907_1700888566_n.jpg>
-

ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-6

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto-6.601688

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/418929672.jpg>
-

ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-6
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 569 Коментари: 0 Гласове:

Последна промяна: 08.09.2010 11:06

Митингът в Скравена през април 1990 година. Аз бях водещ на тоя митинг и именно аз поканих Николай Галев да говори на него. На снимката той е зад хоругвата, виждат се само маскировъчните му дрехи. До него е сегашната му съпруга Жени, тогава бяха само приятели. Но както ще видите, дори Галев се е поддал на манипулацията. И след като манипулациите продължават, то аз съм длъжен да ги разоблича докрай.

Сега за едни други клевети. Лично на мен ми е много интересно как толкова различни хора повтарят една и съща лъжа. Няколко примера:

Из лично писмо от 14 септември 2005 година: „…се сетих, че едно от нещата които Ифандиев каза, че Галев казал за теб, било че си си подпалил сам дома и после си обвинил комунистите за това!” Ставаше дума за първия палеж, през март 1992 година, когато половината ми жилище в с. Гурково изгоря. Ето снимка от една публикация, посветена на тоя палеж, а после ще видите с какви еднакви методи и средстви си служат до ден днешен.

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/original/11/image10922.jpg>

Честно казано, за Николай Митков Галев от радомирското село Върба нямам обяснение. Помагал съм му, писал съм и съм публикувал в различни вестници само добри неща за него. На митинга в Скравена, проведен през април 1990 година, на който бях организатор и водещ, го поканих за оратор, та после някои ми чукаха сол на главата. Защо изведнъж се обяви за мой враг, не знам. Ще ми се да науча. Има една версия, но не съм сигурен, че е вярна. А тя е, че са му казали, че съм го нарекъл "агент" и той повярвал. Не, никога не съм го наричал агент, тъй като никога не съм го смятал за такъв. Не съм го виждал от пролетта на 1992 година, когато той ми каза, че се оттегля от всичко и иска да си погледне живота. Сега ви показвам една от статиите, писани от мен за Галев. Имаше и още публикации. Бяха го обвинили за палеж на някакви купи сено, та с Милчо Попов, също от хората на Илия Минев трябваше да го защитаваме. Всеки може да прецени как съм го „оклеветил” тогава. Все пак четете и преценете моето отношение към Галев от онова време:

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image08933.jpg>

Впрочем статията ми дава повод да отговоря на още един от въпросите, зададени от Д. Радев. За отношението на моите съзатворници. Те така не ме понасяха, че имам десетки снимки от техни гостувания в моя дом, и от мои гостувания в техните домове. И в мемоарните им книги не съм срещал лоши думи. С повечето от тях ние просто си останахме добри приятели. И нека не звучи като самохвалство, но не знам друг, освен моя приятел Ганчо Савов да е писал толкова за бившите политически затворници и за участниците в Съпротивата, колкото аз съм писал. Тук привеждам още един пример.

http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image09133.jpg

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image09133.jpg>

 Думите са на Александър Долев, син на моя съзатворник Иван Долев от Пловдив. Само ще допълня, че Иван Илиев Долев е един от съпроцесниците на Илия Минев по процеса през 1946 година. За втори път влиза с 4 годишна присъда през 1977, заедно с Васил Златаров, Стефан Вълков и Георги Гавазов. Оттам именно се познаваме. Мога да замерям Митето Радев с подобни доказателства оттук до Москва. Да, ще продължавам да описвам живота си. С факти, с доказателства, със свидетелства на заслужаващи доверие хора. Точно затова, че такива като Димитър Радев се опитват да го изопачат.

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/288970766.jpg>

Тук сме заедно с Мария и Иван Долеви, родителите на Сашо. Снимката е от 1986 година. Може да се види, че дори през онези години съм поддържал редовни връзки с моите съзатворници. И никой от тях не казва лоша дума за мен. Ако не се брои глупостта на Кольо Галев, когото имах за приятел. Впрочем аз и Митко Радев го имах за приятел, а той се оказа враг. Кольо и днес не го смятам за враг и вярвам, че един ден ще разбере грешката си и ще се осъзнае. Защото все пак Кольо си е от нашите. Което не може да се каже за Димитър Аксьонов Радев, любовника на Дарина Павлова.

-
-
КОПИ
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #12 on: February 13, 2013, 02:24:57 AM »

Фалшивият антикомунист

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

Автор: nkf Категория: Политика  
Прочетен: 4315 Коментари: 24 Гласове:

Последна промяна: 19.05.2009 22:32

 

<img src=http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403900_513313102015907_1700888566_n.jpg>
-

ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-7

http://eltimir.blog.bg/politika/2010/09/06/po-sledite-na-vervaneto-7.601710

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/2006%20(14).jpg>

-
ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-7
Автор: eltimir Категория: Политика  
Прочетен: 826 Коментари: 2 Гласове:

С тази карикатура искам да покажа нагледна какво целя. Днес някой ми написа това:

"Писна ми от теб, Елтимире. Пак ще пратя група да ви подпали, но тоя път живи няма да ви оставим. Цялото семейство ще умрете, защото ти, един гой дръзна да ми се противопоставиш. Ясно ли ти е сега на кого си се противопоставил? "

Целя да закова езиците на клеветниците и провокаторите. Но тъй като в нашата бивша България правосъдие няма, предпочитам да го направя по своя си метод. Като извадя на бял свят множество факти и доказателства. Някой нещо да ми възрази?

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image121.jpg>

Това е откъс от присъдата ми. Учудвам се как старата агентура повтаря едни и същи обвинения срещу мен вече цели 32 години. Че съм бил съден за криминални престъпления и какво ли още не все в тоя род. Защото ако реално признаят за какво са ме съдили, ще излезе, че престъпниците са именно те, а не аз.

Сега ще копирам тук един откъси от един документ. Някой си Димитър Радев питаше защо ми е засекретено досието. Може би тук ще намери поне част от интересуващите го отговори. Впрочем наскоро си говорихме с Григор Симов именно на тая тема. Защо са закретени досиетата на такива като нас. И неговото е засекретено. Мнението на Гришата беше, че достиетата ни са засекретени поради факта, че разработките срещу нас все още продължават. Ето факти:

„Ст. н. с. Янко Н. Янков
Институт за правни науки при БАН
ул. "Сердика” N 4
София – 1000

**************************************

23 март 2002 г.
До г-н Никола Филчев
Главен прокурор на България
бул. "Витоша” № 2
София – 1000
 
Информационно копие:
1. До техни Превъзходителства Посланиците,
акредитирани в България от държавите,
членове на Съвета на Европа
София
 
2. До Европейския съд
за защита на правата на човека
при Съвета на Европа,
Страсбург, Франция
Към Жалба № 55604/00
на Янко Николов Янков
 
3. До Европейския съд
за защита на правата на човека
при Съвета на Европа,
Страсбург, Франция
Към Жалба №PN 2208/
на Ангел Георгиев Грънчаров

I.

Господин Главен Прокурор,
През 1996-1997 г. българските медии се занимаваха изключително усилено с разбъркани в пропаганден миксер, но имащи пределно ясна стратегическа конфигурация четири типа съобщения: 1) за ескалация на националистически, расови и фашистки прояви на (по същество персонално и организационно неидентифицирани) български младежи; 2) за загрижеността на западните политици за етническия мир на Балканите; 3) за мъдрата политика на парламентарно представените партии и преди всичко на управляващата партия СДС относно етническия мир в България.

II.

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image125.jpg>

Заедно с Едуард Генов. Гурково, 1987 година. Пред нас е един от синовете му.
 
В началото на есента на 1998 г. ме потърси Ангел Георгиев Грънчаров от Ботевград – 2140, ж. к. "Васил Левски”, блок 43, вход А, етаж 5, ап. 14. Познавам го лично и много отдавна – той бе един от най-младите политически затворници на комунистически режим, осъден още на 18-годишна възраст заради пропаганда против комунистическата власт, тотално и безжалостно преследван след изтърпяването на наложената му присъда, тотално и безжалостно преследван и от "демократическата” власт, тъй като винаги казваше, че "новите демократи са деца на старите комунисти и ченгета на комунистическата Държавна сигурност”.

Той изрично и ясно ми каза: *че "усеща”, че се опитват да го привлекат, подстрекават и дори насила да го "набутат” към прояви в сферата на национализма, /всъщност правилно е да се каже „нацизма”, поне за мен разликата е огромна. Бел. а./ расизма и фашизма; и *че много добре "усеща и разбира”, че зад всичкото това стоят сегашните държавни български тайни служби.

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image127.jpg>

Заедно със Стефан Вълков в неговия дом, Асеновград 1988 година.
 
След няколко месеца, в началото на декември 1998 г. Ангел Грънчаров бе арестуван и обвинен в извършване на националистическа, фашистка и расистка пропаганда и образуване на организация за извършване на такава пропаганда, както и за свалянето на конституционно установената власт в България.

На 14 декември 1998 г. аз получих от Ангел Грънчаров нотариално заверено пълномощно съгласно изричния текст на което аз имам неограничените пълномощия да го представлявам навсякъде и пред всички български, чуждестранни и международни държавни и недържавни органи, служби и институции, пред всички юридически и физически лица във връзка и по повод реализирането на правата му, свързани с осъждането му по политически причини от комунистическата власт, както и по повод неговото подлагане на секретни оперативни разработки от сегашните служби за сигурност и арестуванията му от сегашните власти по манипулативни политически обвинения.

Още същият ден аз написах от мое име обширно изложение, адресирано до Президента на България, Главния прокурор, Министъра на вътрешните работи, и до други институции и лица. Това мое изложение има дата 14 декември 1998 г. и е индексирано в горния десен ъгъл с индекса PLC-75.

В това изложение изрично и ясно съм формулирал тезата, че: 1) под покровителството на Прокуратурата Министерството на вътрешните работи на всичките правителства след 1989 г. продължава да разработва и да прилага нови, още по-модерни, още по-изтънчени и още по-зловещи репресивни оперативни разработки и мероприятия по отношение на онези бивши политически затворници на комунистическия режим, които все още не са капитулирали пред бившата Държавна сигурност и пред нейното институционално продължение – Червената мафия; 2) че един от примерите в това отношение е случаят с Ангел Грънчаров; 3) че по отношение на него е извършено изключително брутално беззаконие.

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image129.jpg>

II.

В дома на Ганчо Савов, годината не съм я записал, но е пак през 80-те.
 
1) Най-напред представителите на местната власт в Ботевград са провели с Ангел Грънчаров разговор, при който: а) са му казали, че възнамеряват да се отнесат към него благосклонно и да прекратят делото чрез "взаимно споразумение”, при което той трябва да се признае за виновен, а те ще признаят вината му за незначителна; б) но, че за да може това да стане, е необходимо преди това той официално и писмено да се откаже от адвокатското ангажиране на доцент Янко Янков по делото, тъй като същият въобще не е в състояние да оцени проявеното от властите великодушие и веднага ще започна да занимава със случая международните организации и посолствата в София.
Ангел Грънчаров, обаче, изрично им е заявил, че е невинен и че не желае да участвува и няма да участвува в никакви споразумения, и че няма да се откаже от адвоката си.

2) После той е бил поканен на гости у дома лично от широко известните сред интелектуалните кръгове агент-провокатори на бившата Държавна сигурност и политически проститутки както на комунистическия, така и на посткомунистическия режим – а) Блага Димитрова, поетеса, която в условията на комунистическата власт бе издигната в ранг на "придворен поет” заради нейните пламенни стихове, посветени на Сталин, Георги Димитров и Комунистическата партия, а в условията на посткомунистическата власт бе издигната на изключително високия държавния пост "Вицепрезидент на България” (по време на мандата на президента Жельо Желев); б) нейният съпруг Йордан Василев.
Заслужава съществено внимание факта: *че Ангел Грънчаров никога не се е познавал лично с тези лица; *че никога не е търсел среща с тях; и *че именно те са тези, които са били поели инициативата да го поканят на среща, при това в техния дом (с което са искали ду му подскажат, че го приемат едва ли не като член на своето "свето семейство”).

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image131.jpg>

В дома на Илия Минев, с когото според някои изобщо не сме се познавали.
 
Какво се е случило на тази среща?

И двамата изрично и ясно са му казали, че лично самият Министър на вътрешните работи генерал Богомил Бонев е заинтересован да уреди благосклонно проблемите с обвинението на Ангел, но че за да може това да стане е необходимо: *първо той да се признае за виновен, а те после ще признаят вината му за незначителна и така ще прекратят делото; *той да се откаже от адвоката си доцент Янко Янков.
Ангел Грънчаров, обаче, проявил "черна неблагодарност” към изпратените му от "Съдбата” доброжелатели, заявил че е невинен, и че няма да се откаже от адвоката си.

3) После, Ангел Грънчаров получил официално съобщение, че е поканен за разговор в сградата на Президентството лично от Вицепрезидента на България Тодор Кавалджиев (по време на мандата на президента Петър Стоянов), и че целта на разговора е да му се помогне да бъде "уреден въпроса с неговото обвинение”.

С него (с Вицепрезидента на България Тодор Кавалджиев) обвиненият в извършване на фашистка пропаганда и създаване на нелегална организация имаща за цел да свали конституционно легитимната власт, Ангел Грънчаров се е познавал още от времето, когато са били политически затворници и са били в една килия. /Тук Янко нещо бърка. С Кавалджиев никога не сме били заедно в затвора и преди срещата не се познавахме лично. Бел. а./

И този път Ангел Грънчаров не бе инициатор на срещата. Инициатор на среща бе самият Вицепрезидент на България.
Вицепрезидента на България Тодор Кавалджиев, обаче, очевидно прибързано и погрешно е разчитал, че Ангел Грънчаров ще отиде при него сам. Ангел Грънчаров, обаче, вече знаеше какво ще искат от него, и ме помоли аз като негов адвокат да го придружа и да присъствувам на срещата.
/…/

Тогава Вицепрезидента на България Тодор Кавалджиев ни каза следното: *че по своя инициатива (тук той явно излъга – инициативата не е била негова) той лично е бил водел специален разговор лично със шефа на новата Държавна сигурност генерал А. Атанасов; *че генералът бил изразил готовност да уреди прекратяването на делото срещу Ангел Грънчаров, но това можело да стане само при условие, че Ангел се признае за виновен.

В хода на разговора Вицепрезидента Т. Кавалджиев изрично ни каза, че генерал А. Атанасов му бил казал, че Ангел е виновен, но че без неговото самопризнание и разкаяние те не могат да докажат това, и че той нарочно не искал да се признае за виновен, защото под подстрекателството на адвоката си бил искал после да осъди България в Страсбург. Все пак, накрая Вицепрезидента изрично каза на Ангел следните думи: "По този въпрос аз не мога да ти дам никакъв съвет! ... Ако адвоката ти смята, че това е възможно, послушай него!”

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/original/11/image133.jpg>

Моята венчавка. Църквата в град Септември. Кумове са Ангелина и Илия Миневи.
 
..................................... ПРОДЪЛЖАВА - 2 ...................................
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #13 on: February 13, 2013, 02:27:53 AM »

Фалшивият антикомунист

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4315 Коментари: 24 Гласове:

Последна промяна: 19.05.2009 22:32

 

<img src=http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403900_513313102015907_1700888566_n.jpg>
-
ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-7

.................................. ПРОДЪЛЖАВА - 2 .....................................
Моята венчавка. Църквата в град Септември. Кумове са Ангелина и Илия Миневи.
 
Във връзка с това аз изрично казах на Вицепрезидента, че считам, че в демонстративната загриженост на най-големият шеф на тайните служби в България за начина на приключването на следственото дело на някой си Ангел Грънчаров очевидно стоят не някакви си хуманни съображения, а важни провокационни политически и международно значими съображения, които поради непреклонността на Ангел просто се провалят.

4) Накрая, лично на мен ми се обади специалистът по славянска филология и журналистика доцент Ганчо Савов, бивш политически затворник, престоял в затвора цели 12 години, който е бил в една килия заедно с почти все още невръстният Ангел Грънчаров. Точно по това време доц. Г. Савов бе издал документалната си книга "Капан за контри”, в която бе отделил изпълнени със силна симпатия редове за Ангел Грънчаров.

Доц. Г. Савов ми разказа следното: *по телефона му се била обадила секретарката на "някой си” генерал Атанасов; *тя му предложила ден и час за среща, запознаване и разговор във връзка с "благоприятното уреждане на въпроса на Ангел Грънчаров”; *тя обяснила, че генералът бил прочел книгата и бил гледал по телевизията интервюто с автора във връзка с книгата; *че именно от книгата и от телевизионното интервю генералът бил узнал, че автора се познава лично с Ангел Грънчаров; *че във връзка с това на генерала ме била "хрумнала идеята” хем да се запознае лично с автора на книгата, хем да разговаря с него относно "сегашната съдба” на "един от посочените в книгата "любими герой” на автора.

Във връзка с това доц. Г. Савов изрично ми каза, че тези обяснения на секретарката на генерала му намирисват на "нов капан за контри”, поради което той търси моя професионален съвет как да постъпи.

Аз му казах, че въпросният генерал съвсем не е "някой си”, а е най-големият шеф на новата Държавна сигурност. И че, ако Ангел Грънчаров действително е виновен за нещо, то тогава щеше да е абсурдно точно този генерал толкова упорито да търси толкова много начини за "благоприятното уреждане” на въпроса, свързан с обвинението.

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image135.jpg>

Мои съзатворници пред дома ми в с. Гурково. Иван и Златка Янкови, както и Димитър Изваров със своята съпруга. Момчето вляво е кумът на Иван и Златка. Същите, които според Димитър Радев не искали да чуят за мен. Странно защо тогава са ми идвали на гости и то през онези години.
 
Доколкото разбрах, по-късно, при новото обаждане на секретарката на генерала, доц. Г. Савов е бил отказал да се срещне с него.
С това приключили опитите да бъде постигнато мотивиране на Ангел Грънчаров да се признае за виновен и да се откаже от адвоката си доцент Янко Янков.

III.

През юли 1999 г. аз се обадих по телефона на следователя от Националната следствена служба Михаил Генов, на когото е било възложено извършването на разследването срещу "зловещия противодържавен престъпник” Ангел Грънчаров. После се срещнахме лично със следователя Михаил Генов и проведохме дълъг разговор.
Оказа се, че той някога е бил мой студент.

После се оказа, че написаното от мен адвокатско изложение с дата 14 декември 1998 г. въобще не е приложено към материалите по делото, който факт недвусмислено разкрива опитът на тайните служби да скрият от следователя защитното становище на адвоката на обвиняемия и така, като поставят следователя в условията на непълна яснота относно ситуацията, за да се опитат да го манипулират и така да го направят свой съучастник в престъплението против невинния обвиняем.

Оказа се, също така, че моето пълномощно, издадено ми от Ангел Грънчаров да бъда негов адвокат, също така липсва от материалите по делото. За сметка на това, обаче, в материалите по делото имало изрично прокурорско предписание, съгласно което следователят бил длъжен да призове и да разпита доцент Янко Янков, т. е. мен, на първо време като "свидетел”, а после и като обвиняем – като подбудител и ръководител на Ангел Грънчаров.

Прокурорът бил дори изрично написал и въпросите, които следователя трябва да ми зададе. А тези въпроси се свеждали главно до това, аз да обясня поради какви (други, освен конспиративно-вредителски) съображения преди цели пет години, през 1994 г., аз съм бил издигнал от името на ръководената от мен политическа партия (Партия Либерален Конгрес) Ангел Грънчаров за кандидат-депутат в Софийския многомандатен избирателен район. Очевидно, съгласно логиката на прокурора, този факт напълно достатъчно убедително е обосновавал "факта”, че Ангел Грънчаров е член на моята "престъпна противодържавна организация”.

Във връзка с това следователя Михаил Генов изрично ми каза следното: "Сега разбирам, защо тайните служби са скрили от мен както Вашето адвокатско пълномощно, така и Вашето адвокатско защитно мнение! То е било направено, защото като адвокат на обвиняемия аз нямам правото да Ви призова и да Ви разпитвам като свидетел, а следователно не мога и да Ви манипулирам, за да Ви набутам в ролята на обвиняем!”

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image137.jpg>

Снимка от градината ми в Гурково. Може да се види кои са ми идвали на гости. На мен, самозванеца.
 
После, следователя Михаил Генов, все пак, се е постарал да изпълни, макар и едностранчиво изричното предписание на прокурора – той дълго време и прецизно е разпитвал Ангел Грънчаров за взаимоотношенията му с мен и дали аз, все пак, не съм му нещо повече от адвокат – т. е. дали все пак не съм му ръководител в злостната му противодържавна дейност.
 
IV.
Най-напред, през 1998 г., в Софийската окръжна прокуратура е била образувана т. нар. Прокурорска преписка, която има № 1502/1998 г.
После, срещу Ангел Грънчаров е било образувано следствено дело № 27/1999 г. по описа на Националната специализирана следствена служба.

Следовател по делото е бил Михаил Генов, а наблюдаващ прокурор – Христо Ангелов.
Преди образуването на следственото дело и на прокурорската преписка е било образувано строго секретно т. нар. Дело да оперативна разработка (ДОР) на Ангел Георгиев Грънчаров.

По абсолютно категоричен начин зная, че в това дело е имало и все още има най-малко два изрично ясни документа, от които е видно, че те са били изработвани в два екземпляра – единият е бил предназначен за прилагане към делото за оперативна разработка на Ангел Грънчаров, а другият – към строго секретното дело за оперативна разработка на Янко Николов Янков, т. е. на мен.

IV.
На 07 септември 1999 г. прокурор Христо Ангелов от Софийската окръжна прокуратура е издал Постановление за прекратяване на наказателното производство поради недоказаност.

Ангел Грънчаров официално е оневинен. Това, че никой няма да му върне страданията и икономическите разходи, загуби и пропуснати ползи по време на противозаконното му обвинение, е нещо изключително важно, но не е най-важното.
Най-важното е друго: 1) че Ангел Грънчаров е едно изстрадало и продължаващо да страда и дори да бедства по вина на (старите и новите) власти най-обикновено момче, публичното обвиняване, омаскаряване и осъждане на което не би могло да донесе абсолютно никакви политически, юридически и други дивиденти на властите, дори и ако той беше максимално виновен по предявеното му обвинение; 2) че дори и той да беше виновен в извършването на онова, в което е обвинен, то това обвинение в съчетание с личността на обвиняемия, щеше да бъде възприето както в България, така и в чужбина, просто като абсолютно несериозно и фарсово обвинение; 3) че, разбира се, тайните служби предварително и много добре са знаели, че Ангел Грънчаров няма и е абсурдно да има каквито и да е дейности, даващи основание за подобно обвинение; 4) че в същото време онези, които са известни на българското общество като "утвърдени националисти и фашисти”, и за които съществуват абсолютно и безспорно доказуеми факти, никой от властите не ги търси за нищо; 5) че следователно е очевидно, че чрез първоначалното обвиняване на Ангел Грънчаров тайните служби на управляващата партия СДС всъщност са целели поставянето на началото на нещо много по-голямо.

Тогава, въпросът е: какво са целели българските тайни служби с противозаконното обвинение срещу Ангел Грънчаров? Друга снимка от градината ми в Гурково. Отново на гости са ми хора, които никога не са чували за мен, според великите писачи в някои още по-велики Интернет форуми.

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image139.jpg>

На снимката са Митко Данов и Еди Генов заедно със своите синове.
 
Според мен отговорът изрично и ясно се съдържа в две групи документи: *Преди всичко в следственото дело, което съгласно българските закони вече следва да има публичен характер и трябва да е публично достъпно за всеки. За съжаление, обаче, досега обвиняемият по това дело Ангел Грънчаров не е могъл да получи никакъв достъп до него и не е могъл да прочете какво пише в него. Нещо повече – аз като адвокат и заинтересовано лице вече няколко години многократно съм се опитвал да получа достъп до това дело, и никога не съм успявал. *На второ место в делата за строго секретно оперативно разработване на Ангел Грънчаров. А съгласно българските закони, засега само Вие, господин Главен Прокурор, имате правото да поискате достъп до тях и да поискате тяхното разсекретяване за публичен достъп. И Вашият аргумент е и може да бъде пределно разбираем – фиасковият за обвинението краен резултат от разследването.

IV.
Господин Главен Прокурор,
Настоявам за следното:
1) да разпоредите да бъде извършена проверка и разследване срещу дейността на понастоящем действуващите български тайни служби като проучите посочените от мен факти и обстоятелства, разкриващи противозаконния характер на тази дейност;
2) да разследвате противозаконната дейност на сегашните тайни служби по отношение на Ангел Грънчаров;
3) да разследване противозаконната дейност на сегашните тайни служби по отношение на мен, доказателствата за която се съдържат в документалния масив по отношение на Ангел Грънчаров.

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image141.jpg>

23 март 2002 г. Янко Н. Янков”

............................. ПРОДЪЛЖАВА - 3 ................................
« Last Edit: February 13, 2013, 02:32:50 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #14 on: February 13, 2013, 02:42:56 AM »

Фалшивият антикомунист

http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 4315 Коментари: 24 Гласове:

Последна промяна: 19.05.2009 22:32

 

<img src=http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403900_513313102015907_1700888566_n.jpg>
-

ПО СЛЕДИТЕ НА ВЕРВАНЕТО-7

............................... ПРОДЪЛЖАВА - 3 .................................

 

<img src=http://eltimir.blog.bg/photos/68385/11/image141.jpg>

23 март 2002 г. Янко Н. Янков”

Някой нещо да каже за твърдението, че съм „доказан агент” и че съм подписвал някакви декларации за сътрудничество с ДС? Мина време, и през 2002 година с Янко малко си поразвалихме отношенията, но ето още едно негово мнение за моята дейност от 2 октомври 2007 година:
„В никакъв случай не бих могъл да кажа, че Ангел Грънчаров от Ботевград ми е приятел, но и в никакъв случай на бих могъл да кажа, че ми е неприятел. Във всички случаи съм категоричен, че той винаги е бил и в момента продължава не само да е обект на най-жестоко посегателство върху него от страна на специалните служби, но и да е човек, който винаги се е стараел и продължава да се старае да отвръща по достоен начин на провокациите както на бившата, така и на сегашната Държавна сигурност. От моя гледна точка Ангел Грънчаров е правел много грешки при взаимоотношенията си с хората, включително и при взаимоотношенията си с мен и с моите приятели, но подобни грешки понякога съм правел и самият аз, поради което, макар и осъждайки го заради тях, аз се старая да не съм и да не бъда несправедлив съдник.

А това е снимка, която някога бе приложена към обвинението срещу Янко Янков. Тезисите на др. Тодор Живков ги чете Янко, но и едно магаре. Не знам как ще кача магаре до петия етаж, но много искам да го сложа до мен пред компютъра и да му пусна един от тези Интернет форуми, които денонощно бълват гадости!
 
Навремето Ангел Грънчаров е бил един от най-младите политически затворници на комунистическия режим, арестуван за политическа и антидържавна агитация и пропаганда почти на другия ден след завършването на гимназиалното му образование, прекарал много години в затвора, и макар че после напълно естествено не му е позволявано да учи, той се е формирал и днес се проявява като талантлив самоук журналист и лидер на обществено-политическа формация. Автор е на стотици впечатляващи журналистически материали и на няколко книги, и освен това поддържа една любопитна по своето съдържание и подчертано антикомунистическа по своята насоченост електронна медия (Web site). Не съм го виждал най-малко от седем или осем години, но почти ежедневно следя неговите изяви в Интернет-пространството и с чиста съвест мога да потвърдя, че Ангел Грънчаров днес е един от малцината, които почти всекидневно пишат и говорят не само против бившата, но и против сегашната Държавна сигурност и нейните ръководители.

Изключително любопитен е фактът, че именно през втората седмица на месец септември (тоест – преди около две седмици) с Ангел Грънчаров се случили няколко знаменателни събития, които абсолютно категорично и недвусмислено разкриват, че против него е в ход строго секретно оперативно мероприятие на сегашните специални служби на държавата, главната цел на което мероприятие е той да бъде представен като маниакална личност, обсесивно ангажирана от абсолютно невероятната идея, че е преследван и от днешната демократична власт, и че за всичките неудачи, които му се случват, са виновни някакви си несъществуващи агенти на някаква си несъществуваща днешна Държавна сигурност, ръководена от някакви си несъществуващи генерали Чобанов и Драшков.”

Провокаторите нещо да кажат? Аз пък ще им кажа, че техните епитети, клевети, ругатни ще бъдат забравени, но документалните свидетелства за времето ще останат. Не се срамувам от своята биография и не виждам причина, поради която да не я публикувам.

-
-

НЕЩО КАТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ,
ИЗДАВИХ ТЕЗИ СТАТИИ НА АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ, ЗА ДА СЕ ВИДЯТ НЯКОЙ МЕСТА В КОЙТО ТОЙ СЕ ПРОТИВОРЕЧИ И СЕ ОПИТВА ДА СЕ СКРИЕ ЗАД ЛИЧНОСТИ ЛЪЖЕЙКИ ЗА СЕБЕ СИ !

ДА БИЛ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИК !

СЛЕД ТОВА Е ВЕРБУВАН - ГОРЕ СЕ ВИЖДАТ НЕГОВИТЕ ХОРА !

СЛЕД ТОВА Е БИЛ ПРЕДАТЕЛ ВСРЕД ПОЛИТЧЕСКИТЕ ЗАТВОРНИЦИ !

НЯКОЙ СТАНАХА ДИСИДЕНТИ И ГИ РИТАХА СПЕДА У ГЪЗО !

АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ МНОГО ИСКА ДА БЪДЕ В 10 ДИСЕДЕНТИ ПИЗНАТИ В БЪЛАРИЯ, НО НЕ СТАВА, ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО ОБЯВИМ В ПЪРВАТА 10-КА ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ МЕЖДУ ДИСИДЕНТИ ТЕ !

ДАЛИ СА РАЗБРАЛИ НЯКОЙ ОТ ДИСИДЕНТИТЕ ЗА НЕГО ?

ВРЕМЕТО ПОКАЗВА ПАДЕНИЕТО НА МНОГО !

ПРОДЪЛЖИЛ СЪМ РАЗКАЗА НА ТОЗИ МЪЖ
-
http://nkf.blog.bg/politika/2009/05/16/falshiviiat-antikomunist.335236

http://blog.bg/photos/profile/65258.jpg

 

<img src=http://blog.bg/photos/profile/65258.jpg>

ЗА ДА ГО ПОДКРЕПЯ В ИЗЛЕДВАНИЯТА. АЗ СЪМ КОНСТАТИРАЛ, ЧЕ АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ Е ПРЕДАТЕЛ ОЩЕ В СРЕЩАТА СЪСТОЯЛА СЕ В ДОМЪТ НА ПЕТЪР МАНОЛОВ В ПЛОВДИВ, ЗА КОЯТО ТОЙ ВЕЧЕ Е ИЗСТРИЛ ПИСАНИЯТА СИ ....

АЗ НАПИСАХ НЕЩО ОТДАВНА ЗА НЕГО ТУК !

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2006&p=statiibg&title=%C4%EE+%C2%F0%E0%F7%E0%ED%F1%EA%E8+%D0%E0%E9%EE%ED%E5%ED+%D1%FA%E4+

ОТ ТЕЗИ РАЗКАЗИ МОГАТ ДА СЕ ИЗВАДЯТ МНОГО СРАВНЕНИЯ !
-
КОПИ

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7675.jpg>

http://www.stefan-tcholakov.com/


СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
13.02.2013
ШВЕЦИЯ
Logged
Pages: [1] 2 Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!