Welcome, Guest. Please login or register.
August 19, 2019, 06:28:20 AM
Home Help Search Login Register
News: SMF - Just Installed!

+  Стефан д-р Димитър Чолаков
|-+  Основна категория
| |-+  Политика
| | |-+  Petar Stoyanov - КАНАДСКИЯ ПРЕСТЪПНИК ОТ ВРАЦА
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Petar Stoyanov - КАНАДСКИЯ ПРЕСТЪПНИК ОТ ВРАЦА  (Read 8380 times)
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« on: February 13, 2012, 02:41:37 AM »

Petar Stoyanov - Petar Stoyanov - КАНАДСКИЯ ПРЕСТЪПНИК ОТ ВРАЦА

КВАНТОВ ПРЕХОД 2012-2013 ГОДИНА

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3268532755693&id=1338557519

 

<img src=http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/49139_1338557519_3430_q.jpg>

http://www.facebook.com/profile.php?id=1338557519

-
ПРОДЪЛЖАВА - 6
-


Излъчваните честоти - Знания за Любов и Светлина ще блокират нискочестотния диапазон на страх и хаос. В перспектива цялото човечество трябва да премине на ниво за генериране на по-високи честоти във всички Реалности - от Трета нагоре. Това е и Квантовият преход на Земята и нейното човечество в една друга реалност на Светлина и Любов, далеч от страха, несигурността, насилието и хаоса.

Широтата на възприемане картината на Мирозданието, Воля плюс Намерение за реализация на Висшата задача, подкрепена със самодисциплина и безкрайна любов към всички живи същества - това са показателите, които отличават Работника на Светлината от редовия член на човечеството.

За изменение структурата на Кода на Живота на човечеството от Сириус активират канал за предаване на светлинни вълни с определена честота. Тези вълни се препредават в нашата Слънчева система, където нашият приемо-предавател, Слънцето, дозирано облъчва и осветява Земята. Активизацията дейността на Слънцето през 2012 г. ще доведе до пълно неутрализиране въздействието на Рептилиите с помощта на Луната върху човечеството. В резултат на тази дълга борба ще се активира слънчевия компонент на фините тела на човечеството и неговия преход на ново квантово ниво - нивото на Същности на Семейството на Светлината.

В момента е много важно за дейността на Работниците на Светлината да формирането около себе си колектив от съпричастни на Духа. Опитайте се да сплотите около себе си хора, които ги притегля Висшето Знание. Разказвайте, обяснявайте, провеждайте съвместно медитация. Това могат да бъдат както ваши близки и познати, така и хора, които са достигнали точката на осъзнаване на истината. Те винаги са се Стремили към това, и вие бихте им помогнали да видят онова, към което те са вървели интуитивно цял живот. Колективни разговори може да се осъществяват както в домашна обстановка - у дома, в къщата на съседа, или друг, така и в офиси, зали и др.

Всичко се определя от способността ви да проявите своята Реалност. И вече на подхода към часа "X" на Квантовия преход тези сплотени обединения на привържениците на Духа, начело с вас, ще бъдат фаровете Светлина на Съзнание от Висша Степен за Духа на други.
Вие, Работници на Светлината, имащи ясна представа за предстоящото, обяснете на всички останали, какво ще се случва и в каква последователност. Вие станете утешител и ориентир за всички останали. Напълно е възможно, някои Работници на Светлината да извършват подобна работа на държавно ниво. Именно тези искри на Светлината на Духа ще бъдат маркирани в картите и схемите на Висшия план на Възнесението, като едни от първите точки на Земята, на които трябва да се окаже внимание.

Сега е трудно да се прогнозира на 100% развитието на сценария на Квантовия Преход, но напълно е възможно, щото до вашите пламъчета Светлина да прилетят летателните апарати на Висшия Извънземен или наш Земен Разум, за да ви вземат и пренесат на безопасно място и да ви помогнат да преминете Възнесението.

Защо трябва да се изучава Езотерична литература?

През 2009 - 2010 година, трябваше да се извърши първият истински контакт с живот на Рози от други Реалности, с други Същности и друго Съзнание.

Този контакт е осветен в медиите, правителствата повече не могат да скриват такива контакти. Времето на Края на всички времена диктува едно ново разбиране и признава съществуването на Друг Разум, осъществяващ контрол над човечеството и му оказва помощ. А може би и контакта със Силите на Тъмнината, въображаемите Богове, които са подмамили човечеството с нови модерни технологии. Задачата на Посветените е - да покаже на хората, кой кой е. Тези контакти ще станат възможни, тъй като Информационната Мрежа на Христовото Съзнание функционира в програмираните й параметри.
Времето на Края на всички Времена трябва да настъпи в периода от 21.12.2012 до 19.02.2013г.

Тези мощни изменения, които ще се проявят в идните години ще доведат до нарастване на Безусловната Любов, която хората ще започнат да проявяват към всички живо. Първи в нашия Триизмерен Свят ще отговорят на вътрешния повик на Любовта децата Индиго и просто всички млади хора. Това ще бъде оная част от нашето младо общество, която ще намери своя път в Свещеното Пространство на Сърцето си - източник на Вселенската Любов, оная Голяма Любов, към която призова разпнатия на кръста Христос. Нали Той първи на Земята внесе с пламъка си от Вечния Източник на всичко във Вселената, и Той се опита да разкаже за това чувство на дивото към онзи момент човечество. И бе разпнат, и беше неразбран.
Женският аспект на Съзнанието, встъпващ в своите права в Ерата на Водолея набира сила и ще открива сърцата, на първо място на жените и момичетата. Именно те: жени и деца - ще започнат да преобразяват останалата в наследство част от човечеството, от отиващия си с Ерата на Рибите социум. Именно в човешкото сърце е мястото за зараждане Творението на Новия свят.

В навечерието на Квантовия Преход е необходимо да се изучава тази и друга подобна литература, за да се формира в умовете общата картина на движение на цялото човечество, и отделно взетия човек напред, по пътя на еволюцията. Този План, този път е измислен от Висшите Същества, като част от плана на Бог, и от него никой никъде не ще се дене. Всички ще бъдат задействани, и никой няма да избяга от участие в това грандиозно мероприятие. Затова със знание и ясно разбиране на всички процеси, знаещият човек, може правилно да измине този път и да помогне на своите близки. Придобитата яснота ще помогне за премахване на пречките по пътя си. Да бъде отминат, да се оттегли настрана, никой няма да може. Просто когато настъпи този час, неподготвеният човек ще попадне под общото колело на хаоса и страха, което може да премаже него и близките му.

Колкото по-ясно се формира картината за целия път на всички предстоящи събития, толкова по-просто е да се концентрирате при оказването на помощ на хората около Вас, Вашите близки. Творецът няма намерение да унищожи напълно нашата Пета Арийска цивилизация, напротив - преходът в 4-то и 5-то Измерение ще доведе до такова изменение в начина на живот на съвременния човек - изморен от вечната борба за съществуване или да придържа себе си към определен статус на благосъстояние, поради което често възникват мислите: "Кога ще се промени всичко това?", "Кога ще дойде краят за всички страдания?" – при който тези желания на Човечеството ще бъдат реализирани от Системата на Първотвореца. Светът ще се придвижи на нивото на по-естествени и прости взаимоотношения между човека и природата, животните и другите подобни.

Какво да правим ние, останалите? Отговорът е прост: да спрем да живеем по логиката на ума и да се обърнем към сърцето, намирайки там Мъдрост и Знание. И нека Светлината от радостта на живота освети със Зората вашата Нова Ера! Този разказ - е една от многото версии и не го приемайте като единствена и неизбежна Реалност. Опитайте се широко и мащабно да осмислите случващото се в света със своя ум. И ако сте дочели до тази страница, то процесът на разширяване на Съзнанието ви се е ускорил. Представете си развитие на положителен вариант на събития, в личен план и за обществото като цяло. Това е, което ще позволи на всички ни оптимално да преминем Квантовия преход и Възнесението!

-
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3268532755693&id=1338557519
-

КОПИРАЛ


 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9060.JPG>


СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
13 ФЕФРУАРИ 2012
ШВЕЦИЯ
« Last Edit: February 13, 2012, 03:01:44 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #1 on: February 25, 2012, 04:23:19 PM »

ПРОПАГАНДАТА Е ЛОШО НЕЩО И КОГАТО И ПОСТАВИШ ДИСКУСИЯ ЗА ИЗЯСНЯВАНЕ НА НЕЩАТА ВСИЧКО СЕ КРИЕ, ТЕ ИСКАТ ДА СА ПРАВИ ..................

ЕТО ПРИМЕР ОТ ФЕЙСБУКА, ПРЕДИ ВРЕМЕ ПУСНАХА ЕДНА ФОТОГРАФИЯ И КАЗВАТ, ЧЕ ТОВА БИЛ ДРУГАРЯТ ПУТИНОВ НА ПЛОЩАДА В МОСКВА НА 1 ЮНИ 1988 ГОДИНА, ........................

ДОБРЕ КАЗВАМ, И АЗ СЪМ УЧАСТНИК В ТАЗИ СНИМКА, ЗАДОЧНО ЗАЩОТО НА ТОЗИ ДЕН СЪМ ЛЕЗНАЛ В ПОСОЛСТВОТО НА СЩА ДА ПОДАРЯ ЕДИН ЗЛАТЕН МЕДАЛ НА ДРУГАРЯТ РОНАЛД РЕЙГЪН, КОЙТО ПОДПИСА НА 8 ДЕКЕМВРИ 1987 ГОДИНА ВЪВ ВАШИНГТЕН ЕДИН ДОГОВОР СРЕЩУ РАКЕТИТЕ С МИХАЙЛ ГОРБАЧОВ, АЗ СЪМ ПРАЩАЛ ТЕЛЕГРАМИ ЗА ТЕЗИ НЕЩА, НО ТОЗИ ДЕН БЯХ ЗАТВОРНИК ВЪВ ВРАЦА И ТОВА Е МОЙ РОЖДЕН ДЕН ................

ТА ПИША, АЗ НА СТРАНИЦАТА И ТЕ СЛЕД ТОВА ТРЯТ И Я ЗАТВАРЯТ, НО АЗ СЪМ Я ПРЕПЕЧАТВАЛ И НА ДРУГИ МЕСТА И ТАКА ОТ МЕСТОТО КЪДЕТО ПИШЕ ЛЪЖЕЦЪТ ЖЕЛЮ МИТЕВ ЖЕЛЕВ СЪМ ИЗВАДИЛ ТАЗИ СЛЕДВАЩА ИНФОРМАЦИЯ ........... КЪДЕ СЕ ЗАТРИ ................ ТУКА СЪМ , НО СЪМ ЗАЕТ , МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ МЕН - 25.02.2012 - ШВЕЦИЯ ..............

ЕТО ЕДНА МИНАЛА ПРОПАГАНДА , МОЖЕ БИ С ФЛАШИМЕНТО, НО АЗ БЯХ ПОСТАВИЛ ЕДНА ИНФОРМАЦИОЯ ТУК И ТЕ СА Я ИЗТРИЛИ ................... ПУСКАМ Я
..............
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=85605236832&set=a.85605231832.98187.686406832&type=1&theater
..............................

ДА ВИДШИ КАК ПРАВЯТ ВЪВ ФЕЙСБУКА, НЕЩА ДЕТО НЕ ИМ ХАРЕСВАТ ГИ МАХАТ И ЗАТВАРЯТ ДИСКУСИИТЕ .................. САМО ТЕ КАКВОТО ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ПИШЕ ТОВА ОСТАВЯТ, ЕТО ТОВА СЪМ ПОСТАВИЛ НЯКОГА ПРЕДИ МЕСЕЦ И СЪМ ГО ПРЕПЕЧАТВАЛ НА МНОГО МЕСТА ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРИ ЛЪЖЕЦА ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ - ТУК -
.........................
http://www.blitz.bg/article/28951 
.........................................

ДОБРА СНИМКА СА ПОКАЗАЛИ ..... ДРУГАРИТЕ ОТ САЩ !
............................................

ПРОДЪЛЖАВА
........................................
СЕГА ТРЯБВА ДА ПОКАЖАТ ЗЛАТНИЯ МЕДАЛ, КОЙТО СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ВРАЦА - БЪЛГАРИЯ Е ПОДАРИЛ НА РОНАЛД РЕЙГЪН НА 1 ЮНИ 1988 ГОДИНА В СЪЩЯТ ТОЗИ МЕМЕНТ, КОГАТО ПРЕЗИДЕНТА НА САЩ РОНАД РЕЕЙГЪН ПОЗДРАВЯВА ДЕТЕТО НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД. АЗ ВЛЕЗНАХ В ПОСОЛСТВОТО НА САЩ В СОФИЯ И ПОДАРИХ ЕДИН ЗЛАТЕН МЕДАЛ - ЗЛАТНА МОНЕТА ЛЕОПОЛД И СЪМ Я НАДПИСАЛ С ИГЛА ВЪТРЕ В ПОСОЛСТВОТО В ЗНАК НА УВАЖЕНИЕ, ЧЕ БЕШЕ ПОДИПСАН ДОГОВОРА ЗА РАКЕТИТЕ НА 8 ДЕКЕМВРИ 1987 ГОДИНА ----

НА ТОЗИ ДЕН АЗ ИМАМ РОЖДЕН ДЕН И СЕ НАМИРАХ В ЗАТВОРА ВРАЦА --- / ДАЖЕ ДРУГАРИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ МИ ДАДОХА ЗАДАЧА ДА НАПРАВЯ СТЕН ТАБЛО ПО ТОЗИ ПОВОД, ЗА ДА МЕ ПРОВЕРЯТ КАКВО МИСЛЯ ЗА ПОДПИСАНИЯ ДОГОВОР И АЗ ГО НАПРАВИХ ! / И ПОРАДИ ТОЗИ АКТ НА ПОДПИСАНИЯ ДОГОВОР ОТ "8 ДЕКЕМВРИ 1987 ГОДИНА", АЗ ПОДАРЯВАМ ТОЗИ ЗЛАТЕН МЕДАЛ НА РОНАЛД РЕЙГЪН - ЯСТРЕБЪТ, КАКТО ГО НАРИЧАХА НЯКОГАШНАТА ПРОПАГАНДА. ......

МОНЕТАТА СЕ НАМИРА В РЕГАНОВИЯ ИНСТИТУТ, НО ПИШЕЛО ОТ НЕИЗВЕСТЕН БЪЛГАРСКИ ДИСИДЕНТ ...

АЗ СЪМ ИЗВЕСТЕН И СЪМ ДАЛ ПИСМЕН ДОКУМЕНТ, ЗАЩО ГО ПРАВЯ ТОВА.

КОЙ ПОДАРИ ЗЛАТЕН МЕДАЛ НА РОНАЛД РЕЙГЪН ОТ ДЪРЖАВНИЦИТЕ ? КОЙ БЪЛГАРСКИ "ДЕМОКРАТ" ДИСИДЕНТ НАПРАВИ ТОЗИ ЖЕСТ В ИМЕТО НА МИРА И ДЕТЕТО "1 ЮНИ" ... ?

НЯМА ТАКИВА !
.......
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=85605236832&set=a.85605231832.98187.686406832&type=1&theater
.......

СЕГА ПОКАЗВАТ СНИМКАТА НА ВЛАДИМИР ПУТИН, КОЙТО "СЛУЧАЙНО" Е БИЛ НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД ПРИ ТОВА ПОСЕЩЕНИЕ, А ТАМ СЕ НАМИРА И БИВШИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА СССР МИХАЙЛ ГОРБАЧОВ ..... ДАЛИ МОГА ДА МИСЛЯ, ЧЕ И АЗ ПРИСЪСТВАМ НА ТАЗИ СНИМКА ? ...............

НЕКА ПРЕДСТАВЯ ЕДИН ДРУГ ДОКУМЕНТ, КОЙТО СЪМ ПОЛУЧИЛ ОТ ПОСОЛСТВОТО НА САЩ ЗА ФАКТА, ЧЕ СЪМ ПОЗДРАВИЛ САЩ - СССР ЗА ДЕЙАСТВИЯТА ИМ ЗА МИР В ДОГОВОРИТЕ, КОЙТО ПОДПИСВАТ

..................
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=%D4%EE%F2%EE-%CC%D0%DA%D1%CD%C8%D6%C0-2&id=7481&p=bg_roman&title=%D4%EE%F2%EE-97-%CC%D0%DA%D1%CD%C8%D6%C0-2 
.......................

МОЖЕ БИ ЩЕ ПОКАЖА И ДРУГИ ДОКЕМЕНТИ ОТ ТОЗИ ДЕН НА 1 ЮНИ 1988 ГОДИНА, КОГАТО ВЛАДИМИР ПУТИН Е БИЛ НА ТАЗИ СРЕЩА. АЗ СЪМ ЗАДОЧНАТА ЛИЧНОСТ НА "ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД" ......................

ВАДЕТЕ ДОКЕМЕНТИТЕ НА ИСТОРИЯТА УВАЖЕМИ ДЕМОКРАТИ ОТ САЩ !

-
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=bg_roman 
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ
Отговор · Харесва ми · Отказ от следене · 6 февруари в 11:04

Stefan D-rTcholakov · Водещ коментатор · 2-РА СМЕСЕНА ПОЛИТЕХНИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ "КУЗМА ТРИЧКОВ" - ВРАЦА
ПРЕСТЪПНИКЪТ ЖЕЛЮ МИТЕВ ЖЕЛЕВ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НИКОГА ГЕРОЙ НА БЪЛГАРИЯ ...........

НЯМА ДА ОБИЖДАТЕ НАШАТА РОДНА ПОЛИЦИЯ - КОЯТО НИ ПАЗИ .......................

НАШАТА РОДНА ПОЛИЦИЯ НЕ БИЕ .....................

БИЕШЕ ВЧЕРАШНАТА НАРОДНА ПОЛИЦИЯ НА ПРЕСТЪПНИТКА БОЙКО БОРИСОВ И НЕГОВИ ПРЕСТЪПЕН ПРИЯТЕЛ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ........................

ЕТО ВИ ПРЕВОД НА ЕДИНО СТИХОТВОРЕНИЕ НА ЕДИН ГЕРОЙ НА ШВЕЦИЯ

ПАМЕТ - Мартин Ниемьоллер – 1892 – 1984
.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6f/Il_progioniero_personale.JPG/800px-Il_progioniero_personale.JPG 
.
http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Niem%C3%B6ller 
............................
http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9152.JPG 
...........................
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2008&id=9153&p=poetbg&title=%CF%C0%CC%C5%D2+-+%CC%E0%F0%F2%E8%ED+%CD%E8%E5%EC%FC%EE%EB%EB%E5%F0+%96+1892+%96+1984
....................

ПАМЕТ

ПАМЕТ - Мартин Ниемьоллер – 1892 – 1984

http://en.wikipedia.org/wiki/Martin_Niem%C3%B6ller 

КОГАТО НАЦИСТИТЕ ХВАЩАХА КОМУНИСТИТЕ
МЪЛЧАХ АЗ И СЕ КРИЕХ
АЗ НЕ БЯХ КОМУНИСТ !

КОГАТО ЗАТВАРЯХА СОЦИАЛДЕМОКРАТИТЕ
МЪЛЧАХ АЗ И СЕ КРИЕХ !
АЗ НЕ БЯХ НИКЪКЪВ СОЦИАЛДЕМОКРАТ !

КОГАТО ЗАТВАРЯХА ПРОФСЪЮЗНИТЕ
БЕЗГРИЖЕН БЯХ АЗ, ЗА ДА ПРОТЕСТИРАМ
АЗ НЕ БЯХ ПРОВСЪЮЗЕН ЧЛЕН !

КОГАТО ХВАЩАХА ЮДЕТЕ
БЕЗГРИЖЕН БЯХ ДА ПРОТЕСТИРАМ
АЗ НЕ БЯХ НИКАКВА ЮДА !

КОГАТО МЕ ЗАТВОРИХА МЕН
НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМАШЕ КОЙ ДА ПРОТЕСТИРА !

Мартин Ниемьоллер – 1892 – 1984. Капитан и герой от първата световна война Прест – Поп и затворник от концентрационните лагери през втората световна война

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ

2008 ....................2012
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #2 on: February 26, 2012, 08:40:38 PM »

ДРАГИ ТЕОДОР АНГЕЛОВ,
ПОСТАВЕНИЯ ВЪПРОСТ ОТ ТЕБ ЦИТИРАМ -
 ...........
2 ч. назадTeo Angelov - nedey da pishesh v grupata Priqteli mna Teodor Angelov -
 .................

 Е ПРИЗНАК, ЧЕ ТИ ИМАШ ЖЕЛАНИЕ ДА МЕ НАКАРАШ ДА НЕ ПИША НА ТОВА МЕСТО ДЕТО СЕ НАМИРАШ. ТАЗИ ТАКТИКА НЕ Е ПОЧТЕНА ПО НАЧИНА НА ПОДНАСЯНЕТО, А И ПО НАЧИНА НА ИЗРАЗЯВАНЕТО ДА НАКАРАШ НЯКОЙ, ДА МЕ ИЗТРИЕ ...
.
Teo Angelov
Dim4o mahni Stefan D-rTcholakov ot grupata shtoto samo flood-i a hem go predupredih da ne pishe neprekusnato nekvi raboti a da e po-skromen
Мне нравится ·  · Отменить подписку ...
.
http://www.facebook.com/messages/?action=read&tid=id.238302462931444
.
http://www.facebook.com/groups/252136201531958/
.

АЗ ИЗКАЗАХ ДОБРО МНЕНИЕ ЗА ТЕБ ОТ УВАЖЕНИЕ КЪМ НАШИТЕ ОБЩИ ПРЕДАВАНИЯ ПО ТЕЛЕВИЗИЯ "СКАТ" !

РАЗГОВАРЯЛ СЪМ С ТЕБ ЧОВЕШКИ И ОТКРОВЕНО В СТУДИОТО КАКТО И ДВА ПЪТИ В СВОБОДЕН РАЗГОВОР. ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ Е СРЕЩАТА НИ ПРИ ТОПЛАТА ВОДА НА МИНАРАЛНИЯ ИЗВОР В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ С РАЗХОДКА ДО "ЛЪВОВ МОСТ", КЪДЕТО СЕ РАЗДЕЛИХМЕ ТИ В ТВОЯ ПОСОКА, АЗ НА ПЪТ ЗА ВРАЦА.

ТОЗИ РАЗГОВОР БЕШЕ ЕДНА СЕДМИЦА ПРЕДИ ДА СИ ЗАМИНА ЗА ШВЕЦИЯ, А ПРЕДНАТА ГОДИНА НА 8 ДЕКЕМВРИ 2010 ИМАХ ПРЕДАВАНЕ С ТЕБ И ТОВА БЕШЕ ДЕН НА МОЯТ РОЖДЕН ДЕН, СЛЕД КОЕТО УДОСТОЙХ ТВОЕТО ЖЕЛАНИЕ ДА РАЗГОВАРЯШ С МЕН ПО ВЪПРОСИТЕ НА МОЙТЕ КНИГИ ПО ИНТЕРНЕТ,  КЪДЕТО ТИ РАЗЯСНИХ МОЙТЕ ВРЪЗКИ С УЧИТЕЛКАТА, КОЯТО СЕ ЯВЯВА ГЛАВНА ГЕРОИНЯ В ТОЗИ РАЗКАЗ, А СЕГА Е ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР ВЪВ ВРАЦА.

ВСИЧКО СЪМ ОТРАЗИЛ И СТОЙ В ИНТЕРНЕТ.

СЕГА ИСКАШ НЕЩО ОТ МЕН, ДА ТЕ ПИТАМ, ЗА ДА ПИША В ФЕЙСБУКА...

ФЕЙСБУКА В СРАВНЕНИЕ С ПРЕДАВАНЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯ "СКАТ" Е РАЗЛИЧНО. ФЕЙСБУКА НЕ Е ЧАСТНА ИЛИ ДЪРЖАВНА ТЕЛЕВИЗИЯ, ЗА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМ С ИЗИСКВАНИЯТА НА ВОДЕЩИЯ ИЛИ РЪКОВОДСТВОТО И.

АЗ НЕ МОГА ДА ТИ ДАМ ОТГОВОР, ЗА ДА БЪДА УНИЖЕН ПО НАЧИНА, С КОЙТО СЕ ОБРЪЩАШ КЪМ МЕН, ЧЕ ДА ТЕ ПИТАМ, ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ТВОЯ СОБСВЕНОСТ - ОТВОРЕНЕТО ПРОСТРАНСТСВО И ПОРАДИ ТОВА ЖЕЛАЯ ДА ТЕ НАУЧА НА ПО-СВОБОДНО МИСЛЕНЕ.

ЗАДАЙ СИ ВЪПРОСЪТ, ЗАЩО ЖЕЛАЯТ ДА СПРАТ "ФЕЙСБУКА" ЧРЕЗ "АКТА" И ЗАЩО ПРОТЕСТИРАТ ХОРАТА ВКЛЮЧИТЕЛНО И АЗЪТ - СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ.

ТИ ЖЕЛАЕШ ДА МЕ УНИЖИШ, КАТО С ТОЗИ ПРИМЕР ДЕТО ТИ ДАВАМ, ТИ СЕ ЯВЯВАШ ОТ КЪМ СТРАНАТА НА ЮДЕЙСКИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПИЦИ И УБИИЦИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !

АЗ ИМАМ СЪЩО НЯКАКВА СТРАНИЦА И ХОРАТА ПИШАТ СВОБОДНО В НЕЯ .... ВСЕКИ Е ОТГОВОРЕН ЗА ПИСАНЕТО СИ, АКО МОЖЕ ДА СЕ СМЯТА НЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО И ИЗРАЗЯВАНЕТО МУ.

В ЕДНО ОТ ПИСАНИЯТА СИ КЪМ ТЕБ САМ НАПИСАЛ, ЧЕ АЗ НЕ СЪМ ТИ СЕ СЪРДИЛ, ЧЕ ТИ В ЕДИН ПЕРИОД ЗАПОЧНА ДА МЕ ПРЕКЪСВАШ В ЕФИРА НА ТВОЕТО ПРЕДАВАНЕ В ТЕЛЕВИЗИЯ "СКАТ",  ЗАЩОТО СЪМ ЕДИН "ОТ ПОСТОЯНО ОБАЖДАЩИТЕ СЕ". ТИ ИМАШ ПРАВО, ТОВА Е ТВОЕ ПРЕДАВАНЕ ДА РЪКОВОДИШ ПРЕДАВАНЕТО СИ В "СКАТ" ПО УКАЗАНИЯ НА ТВОЙТЕ НАЧАЛНИЦИ И ДА СИ ИЗКАРВАШ ХЛЯБА В КРАЙНА СМЕТКА ОТ ТАКИВА КАТО МЕН И НАС.. ДЕТО ТЕ СЛУШАМЕ И ПОДКРЕПЯМЕ !

АЗ СЪМ МИСЛИЛ, ЧЕ ТЕ ПОДКРЕПЯМ ВЪВ ВСЯКО ПРЕДАВАНЕ ОТ УВАЖЕНИЕ КЪМ ТЕБ И ИМА КАКВО ДА КАЖА И НАПРАВЯ В СРАВНЕНИЯТА СИ ОТ КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ , НО СЕ ОКАЗВА, ЧЕ СЛЕД АВГУСТОВСКОТО 2011 ГОДИНА ОБЩО ПРЕДАВАНЕ С НИКОЛАЙ СТАТАКОВ ТИ ВЕЧЕ ИМАШ И СПЕЦИАЛНА ЗАДАЧА ОТ ТВОЯТ СОФИИСКИ НАЧАЛНИК ДРУГАРЯТ ХАДЖИЕВ, СЛЕД НАПИСВАНЕТО НА НЯКОЙ СРАВНЕНИЯ ОТНОСНО РЕГИСТРАЦИЯТА НА ПАРТИЯТА "НФСБ", КОЯТО СЪВМЕСТНО СЪЗДАДОХМЕ В ГРАД БУРГАС И ТРЯБВАШЕ ДА ОБРАЗУВАМЕ ЯДРО ВЪВ ВРАЦА И ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МИ И РАЗНИ ДРУГИ НЕЩА, В КОЙТО ОБВИНЯВАМ ДРУГАРЯТ СТОЙЧЕВ ОТ "СКАТ", КОЙТО ВЛЕЗНА КАТО НАРОДЕН ДЕПУТАТ В СОФИИСКИОТО КМЕТСТВО СТАВАТ ВЕЧЕ АКТУАЛНИ В МНОГО ПОСОКИ.

МОЕТО МИСЛЕНЕ ЗА НЕГО И ДАНЧО ХАДЖИЕВ, Е ЧЕ ТЕ РАЗИГРАВАТ ЕДНИ ДАРЖАВНИ ДС-ТО НОМЕРА И В ТАЗИ ПОСОКА СЕ ЯВЯВА И ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА "БЪЛГАРСКАТА  НАЦИОНАЛ РЕДИКАЛНА ПАРТИЯ - БНРП" - Д-Р ИВАН ГЕОРГИЕВ, КОЙТО ЗА МЕН Е ЕДИН ИНФОРМАТОР И ШПИОНИН ОТДАВНА ВЕРБУВАН ЗА НУЖДИТЕ НА ДС. ТЕЗИ НЕЩА СЪМ ГИ СПОДЕЛИЛ В ИНТЕРЕНЕТ И НА ХАРТИЯ - ВЕСТНИК !

АЗ СЪМ НАПИСАЛ И СЕГА ТОВА СИ МИСЛЕНЕ, ЧРЕЗ ПРЕПЕЧТВАНЕ НА ИЗКАЗАНА МИСЪЛ - РАЗГОВОР В "БЛИЦ" ОТ ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ДИМИТЪР НИКОЛОВ ПО ТЕЗИ ВЪПРОСИ И ТАМ ЦИТИРАМ СТАТИЯТА В ТАЗИ СТЕНА, КОЯТО СЪМ Я ПОСТАВИЛ...

http://www.blitz.bg/article/29480

ТИ ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ЯДОСАН НА ТАЗИ ДЕМОКРАТИЧНОСТ И ЖЕЛАЕШ ДА МИ ОТНЕМЕШ ТОВА ПРАВО ДА ПОСТАВЯМ МИСЛИ ТУК И ТРЯБВА ДА ТЕ ПИТАМ С ИЗРАЗА - ИЗВИНЕТЕ, ТУК МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПО-ЕБЕ ?

НА ТАЗИ БАЗА ТРЯБВА ДА ТИ НАПИШЕ, ЧЕ АЗ НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С ТЕБ И ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА ПИША И ПРЕПЕЧАТВАМ.

ТИ ИМАШ ПРЕКРАСНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ПРОЯВИШ КАТО ПРИЯТЕЛ НА ТВОЙТЕ ПРИЯТЕЛИ, КОЙТО ЖЕЛАЯТ ДА МИ ЗАТВОРИШ ВРАТАТА НА ДИСКУСИЯТА. ТАКАВА ВЪЗМОЖНОСТ ИМА И НЯКОЙ ГО ПРАВЯТ. МОГА ДА ТИ ПОСОЧА ЕДИН УБИЕЦ НА МОЯТ ПЛЕМЕНИК ОТ КАНАДА - ПЕТЪР СТОЯНОВ, КОЙТО Е НАПИСАЛ ЕДНА ФИЛОСОФСКА СТАТИЯ И СЛЕД КАТО СЪМ ПОСАВИЛ МОЕТО МИСЛЕНЕ ЗА НЕГО, ТОЙ ГО Е ИЗТРИЛ И Е ЗАТВОРИЛ ВРАТА, ЗА ДА НЕ ПОСТАВЯМ И ДА НЕ ЧЕТАТ ЗА НЕГО КАКВО МИСЛЯ ЗА ТОЗИ УБИЕЦ, НА КОЙТО МОЯТ ПЛЕМЕВНИК Е ПОМОГНАЛ ДА ЗАМИНЕ ЗА КАНАДА.

ТИ ЩЕ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕШ КАКВО ПИШЕ ТОЙ В НЕГОВАТА СТРАНИЦА, КОЯТО МОГА ДА ЧЕТА НА ДРУГИ МЕСТА ПО ИНТЕРНЕТ, НО НЕ ОТ МОЯТ КОМПЮТЪР В ДОМА. ТОВА Е МЕЖДУНАРОДНО СПИРАНЕ - ИНТЕЛИГЕНТНО ИЗОЛИРАНЕ ....

ТОЙ МУ СЕ ПИШЕ ПРИЯТЕЛ И "ПЛАЧЕ" И ТОВА СТОЙ В СТРАНИЦАТА, КОЯТО ПОКАЗВАМ ...

СЕГА ТИ ПОСТАВЯМ, КАТО УЧИТЕЛ ДА СЕ ПОУЧИШ ОТ ТОЗИ БЪЛГАРСКИ КАНАДСКИ ПРЕСТЪПНИК, КАКВО Е НАПРАВИЛ, А ИМА И ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРОЧЕТЕШ, КАКВО И АЗ СЪМ НАПИСАЛ ЗА НЕГО И СЛЕД ТОВА ТИ ДА СИ СРАВНИШ В  ДЕЙСТВИЯТА СИ ОТ ТВОЕТО МИСЛЕНЕ.

МЕН НЯМА ДА ТИ ДАМ ДА МЕ МАНИПУЛИРАШ, ДА ТИ СЕ МОЛЯ, ЗА ДА ПИША НА ТОВА МЕСТО !
.
Petar Stoyanov - Petar Stoyanov - КАНАДСКИЯ ПРЕСТЪПНИК ОТ ВРАЦА
.
КВАНТОВ ПРЕХОД 2012-2013 ГОДИНА
.
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3268532755693&id=1338557519
.
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/49139_1338557519_3430_q.jpg
-
http://www.facebook.com/profile.php?id=1338557519
.
http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=1287.0
.
http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=1070.330
.
http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=1070.315
.
http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=1070.285
.
.
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
.
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=bg_roman
.
26 ФЕВРУАРИ 2012
КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #3 on: March 23, 2012, 12:15:23 AM »

РЕЛИГИОЗНО  ПРОКЛЯТИЕ ...
В памет на моят племенник Любомир
Убит на този ден !

http://svt.se/2.27170/1.2745000/dante_borde_forbjudas_i_skolan

 

<img src=http://svt.se/content/1/c8/02/74/51/49/danet_17597.jpg>   

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8160.JPG

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8160.JPG>   

Настъпи „АД” след Данте Алигери
Юдейските свини срещу „АД”
Данте Алигери и книга крещят
Тя и Те са опасни да се горият ...

Юдейските свини крещят „Холокост”
Те ни пречат да грабим със мощ
Нашата Библия е свещенен „Талмуд”
Който не с нас, ще му пием кръвта !

Религиозна юдейска свирепост
От столетия с кръв потопена
Тази паплач нарича се „Божествен народ”
И убиват всичко за техния род !

Юдейската алчност са само пари
Те за тях увибат без жалост дори
Невежи, нищожни, ненужни лица
Се взривяват платено срещу чуждия свят !

Кой има право книгата „АД” да я спре
Това е нов юдейски фашизъм зловещ
Да горят книги фанатично сега
Защо се зовят, че са Богове по земя !

Няма Бог и световен народ
Всички са равни в този живот
Без Богове и Царе
Без религиозни свирепи свине !
-
ИСКАТ ДА ЗАБРАНЯТ "АД" ОТ ДАНТЕ АЛИГЕРИ
-
http://svt.se/2.27170/1.2745000/dante_borde_forbjudas_i_skolan
.
 

<img src=http://svt.se/content/1/c8/02/74/51/49/danet_17597.jpg>   

Den italienske renдssansfцrfattaren Dante Alighieri har hamnat i blеsvдder rapporterar brittiska The Guardian. "Den gudomliga komedin" дr rasistisk, antisemitisk och homofob och borde inte anvдndas i skolundervisningen.
Det дr den italienska mдnniskorдttsorganisationen Gherush92 som vill att "Den gudomliga komedin" ska sluta anvдndas i skolundervisningen i Italien, eftersom de anser att verket дr krдnkande och diskriminerande, och att unga mдnniskor saknar tillrдckliga filter fцr att fцrstе verket i sin kontext.

Foto: Scanpix
Dantes mдsterverk anses vara en av vдrldslitteraturens hцrnstenar. I "Den gudomliga komedin" fцljer poeten Dante med ledsagaren Vergilius pе en resa ned genom helvetet, skдrselden och till himmelriket. Pе sin resa trдffar han pе bеde gestalter ur vдrldshistorien och vдrldslitteraturen sеvдl som figurer ur sin italienska samtid. Det дr beskrivningarna frеn helvetet som upprцrt mдnniskorдttsorganisationen. Dдr plеgas bland andra Judas och Mohammed, och i skдrselden regnar eld цver homosexuella.

"Fцresprеkar inte censur"
- Vi fцresprеkar inte censur eller brдnning, men vi vill att det ska bli tydligt erkдnt att i "Den gudomliga komedin" finns det rasistiskt, islamofobiskt och antisemitiskt innehеll. Konst kan inte stе цver kritik, sдger Valentina Sereni frеn Geroush92 till Adnkronos news agency.
Men italienska intelektuella fцrsvarar "Den gudomliga komedin" och menar att fцrdelarna med att studera verket цvervдger och att det vore historielцst och дngsligt att inte lдngre studera Dantes verk.

Victoria Greve
victoria.greve@kulturnyheterna.se
-
„Италианският ренесансов писател Данте Аалигер се намира в критика / ДУХАТ ГО / според британския вестник „ Д, Гардиен”. „Божествена комедия” е расистка, антисемитиска и хомофобична и трябва да не използва при училищното преподаване !”
-
Обращение болгарина к русскому народу.
http://www.pravda-tv.ru/2011/09/06/8313
-
 

<img src=http://www.pravda-tv.ru/wp-content/uploads/2011/09/651890.jpg>   
-
Стефан д-р Д Чолаков
.
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7907.jpg>   
.
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=poetbg

18 март 2012-03-18 Швеция
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #4 on: March 23, 2012, 12:16:08 AM »

ВЪЗПОМЕНАНИЕ С ПРОКЛЯТИЕ
За свидната жертва, моят племенник
                                   Любо-Мир ...
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9182.jpg>

Пустото, бяло поле със ледове
Покри се с топъл дъжд и се стопи ...
Вятърът топъл подгони вълни
Езеро разиграва душата във мен ...

Пролетта литна със цетове
Птици пеят мило за светове
Пука се всичко от пролет с топлина
Природа отваря своя душа !

И, Аз жадувам тази топлина
Да стопли малко моята душа
Покрит съм със мъки, тъги
Смяна на зима с пролет тежи ми, тъжи ....

Моят кръсник, моито момче
Няма да срещна с поглед, с привет
И не ще да получа братски ответ
Той е в Данте Алигери „АД” на далеч ...

Юдейска злоба кръвопииска жестока
Посегнаха на живота ти чисти зло-кобно
Престъпници ни оставиха бедни в сълзи
Майка ти, майка ми и Аз сме в тъги !

Събирам сили за проклятия, мъст
Проклятия за убиици от Дантев „АД”
Любченце, душичка блага, тъга и сълза
Вечер свещица си спомен да прокълна ...

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9184.jpg>
-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9181.jpg>   

Стефан д-р Д Чолаков

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2012&p=poetbg&title=%CF%CE%C5%D2%C8%D7%C5%D1%CA%C8+-2012-+%CF%D0%C8%C2%C5%D2-+%C4%CE%CA%D2%CE%D0-%E0-%D2%C8+%C7%C0+%D6%C0%D0+%CF%D0%C0%C2-%E5-%C6%CA%C8+%D0%C5%C4%DF%D2

20 - 22 март 2012
Швеция
« Last Edit: March 23, 2012, 12:42:47 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #5 on: March 23, 2012, 12:43:11 AM »

ЦЕНОСТИ – ТЕ НА ЕВРОПА
Европейският парламет агитира за гени храни !

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9185.jpg>   


 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9181.jpg>   

Евро-пей-ски-ТЕ цености от юдата Барозо
Забивам със върха на ножа, за Позора
Тази маймуна юдо-искариотска
Ще ни мори с гено-модифицирани-ТЕ спори !

Храни измислят за роби-ТЕ човек
Да се израждат генно и без чет
Плюл съм на позорния прогрес
Ще помагат на света, за да мре !

Престъпници Евро-пейски мафиоти
Лапат заплати идиотски на позора
Християнска култура няма за тях
Роби искат да ни правят – СКОТЕВЕ  ...

Евпро-Пей-Ски Юди – Искариоти
Вие, не сте ми Господ на сърцето !

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9181.jpg>   

13 – 14 февруари 2010
Враца
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #6 on: April 17, 2012, 04:45:05 AM »

ВЪЗПОМЕНАНИЕ ...

СКРЪБТА МИ Е МОЯ, А НАД НЕЯ ЕДНА ПРЕСТЪПНИЦА И УБИИЦА
ВЛАСТВА .....

ЗАПОЧВАМ ВЪЗПОМЕНАНИЯТА СИ ОТ СРЕЩАТА СЪС СКРЪБТА ...
ТЕЗИ ФОТОСИ СА ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА ....

ЗАД МЕН МИНАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, ЗА ДА ЗАЛИЧАТ МОЕТО ВЪЗПОМЕНАНИЕ ...

НА ТОВА МЕСТО ЩЕ ПОСТАВЯ КАКВО СЪМ ПРЕЖИВЯЛ В 2010

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9242.JPG>

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9243.JPG>

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9244.JPG>

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9245.JPG>

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9247.JPG>

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9248.JPG>

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9249.JPG>

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9250.JPG>

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9251.JPG>

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9252.JPG>

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9253.JPG>

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9254.JPG>

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9255.JPG>

-

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9256.JPG>
-


 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9257.JPG>
-


 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9258.JPG>

-
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

17 АПРИЛ 2012

ПО ВЕЛИКДЕН ОТ ВЪЗКРЕСЕНИЕТО !
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #7 on: June 13, 2012, 05:22:43 PM »

РАНО ИЛИ КЪСНО , ОТМЪЩЕНИЕТО ЩЕ ДОСТИГНЕ УБИИЦИТЕ НА МОЯТ ПЛЕМЕННИК ЛЮБОМИР ГЕОРГИЕВ ЦЕНОВ !

-
-
ДА ЖВИЕЕ И ВЕЧНО ДА НЕ УМИРА - ДРУГАРЯТ БОЙКО БОРИСОВ - БАЩИЦАТА ЗА ЕДНИ, УБИЕЦ ЗА ДРУГИ
.........................
http://afera.bg/reporter/24963.html
.........................

ЕБАЛ СЪМ МУ МАМАТА, ТОЙ Е СЪУЧАСТНИК В УБИИСТВОТО НА МОЯТ ПЛЕМЕНЛИК .....................

СМЪРТ ЗА ТАЗИ ЮДЕЙСКА ИЗМЕТ И НЕГОВИЯ ПРИЯТЕЛ МВР МИНИСТЪР ЦВЕТАН ЦЕВТАНОВ И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА БЪЛГАРИЯ БОРИС ВЕЛЧЕВ , КОЙТО ПРИКРИВАТ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ......................

МЕН МНОГО ПЪТИ МИ ХАКВАХА ПРОФИЛА В ФЕЙСБУК И В ШВЕЦИЯ И В БЪЛГАРИЯ !

НА МЕН МИ ОТНЕХА И ЕЛЕКТРОНИ ПОЩИ И В ШВЕЦИЯ И В БЪЛГАРИЯ !

НА МЕН МИ ТЕГЛИХА ОТ БАНКОВАТА СМЕТКА СУМИ, КОЙТО АЗ НЕ СЪМ ДАЛ ПРАВО ДА СЕ ТЕГЛЯТ В ШВЕЦИЯ !
-
-
СМЪРТ ЗА ЮДЕЙСКИТЕ УБИИЦИ, КОЙТО МЕ ГРАБЯТ !
.
ТУРЦИТЕ В ТУРЦИЯ, ЮДЕЙТЕ В ИЗРАЕЛ, ЦИГАНИТЕ В САЩ ........................

БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ ......................

СМЪРТ ЗА УБИИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ..........

НА БУТ СРЕЩУ ЮДЕЙСКИТЕ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ - НЕ НА ШИСТОВИЯ ГАЗ И УБИИЦИТЕ ОТ САЩ
........................
http://pressclub.bg/society/20120613/news-105507
........................

НЕКА ПОПИТАМ - ТОВА ПРЕСТЪПНО КОПИЛЕ СИМЕОН БОРИС ФЕРДИНАНД САКС КОБУРГ ГОТСКИ - ЮДЕЙСКИЯ КОХАРИ , КАТО ПОЛУЧИ ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН ИМОТИ, ДАДОХА ЛИ МУ ПЕНСИЯ НА ТОЗИ ЮДЕЙСКИ КРЪВОПИИЦИ И КАК ЩЕ ГО НАКАРАТ ДА ВЪРНЕ ОГРАБЕНОТО ОТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !
.
http://www.blitz.bg/news/article/142488
.
СМЪРТ ЗА УБИЕИЦА НА БЪЛГАРИЯ !
-
-
ДА ЖВИЕЕ НАШИЯТ ГЕНЕРАЛ-ЕН ВОЖДЪ ДРУГАРЯТ БОЙКО БОРИСОВ - ПРЕСТЪПНИЧЕСКИ !
ДА СЕ НАЛАПА ТОВА КОПИЛЕ И СЛЕД ТОВА ДЕ СЕ ТРЕСНЕ, В ПОГРАНИЧСКИЯ КЪМЪК НА БЪЛГАРИЯ!
.
http://www.blitz.bg/news/article/142631
.
ТОЗИ ЮДЕЙСКИ УБИЕЦ НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОСЪДИ, КАКТО И ДРУГИТЕ ЮДЕЙСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОЙТО РАЗПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ И УНИЩОЖИХА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ И ДОТИЖЕНИЯ !
СЪЩАТА ДЕЙНОСТ ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ СИ КРУВАТА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСОВА И ТАКИВА КАТО НЕЯ КОЙТО СЪЗДАВАХА И РАЗРУШАВАХА БАНКИ !
СМЪРТ ЗА УБИИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИСКИЯТ НАРОД !
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
« Last Edit: June 13, 2012, 05:40:54 PM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #8 on: June 18, 2012, 07:45:52 PM »

КОПИЛЕ ПРЕСТЪПНО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ,
А ТИ ПРЕСТЪПНИКО И УБИИЕЦО, КАКВО ПРАВИ ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ПРЕСТЪПНИКА ИВАН КОСТОВ ? ТОГАВА БЕШЕ ТАЙНО ЧЕНГЕ ИЛИ СЪБИРАШЕ ПАРИ ОТ ЗАКУСКИТЕ СИ ЗА ДА НАПРАВИШ ШЕСТ АПАРТАМЕНТА ?
.
http://www.blitz.bg/news/article/143162
.
ПРЕСТЪПНИКО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ТИ ЗАЯВИ ЧЕ СИ СЕ СРЕШНАЛ С БОЙКО БОРИСОВ В ЕСЕНТА НА 2001 ГОДИНА И ОТ ТОГАВА СИ МУ СОЛ ТАШАК, А БОЙКО БОРИСОВ ГЛАВЕН ПОЛИЦАЙ ПАЗАЧ НА ЦАРО И ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ВИЕ ИМАТЕ ОБЩО 150 ПОРЪЧКОВИ УБИИСТВА И НИЩО ЕДНО НЕ СТЕ ДОКАЗАЛИ ЗА ТЕЗИ ПОРЪЧКОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !

ОТ ТОГАВА СЛЕДВАТ ТРИТЕ РЕКЕТИТЕ , ПОБОЙ И ЗАПЛАХИ КЪМ МОЯТ УБИТ ПЛЕМЕННИК В 2010 ГОДИНА, КОГАТО ТИ УБИЕЦО ЗАЕДНО С БОЙКО БОРИСОВ И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СТЕ УПРАВНИЦИ И СЪМ ВИ ПИСАЛ ДА МИ ДАДЕТЕ ОТГОВОР, КОЙ Е УБИЛ МОЯТ ПЛЕМЕННИК ЛЮБОМИР ГЕОРГИЕВ ЦЕНОВ, А ВИЕ ПРИКРИВАТЕ СЛЕДСТВИЕТО , ЗА ДА ПИШЕТЕ - САМО-УБИЛИ ГО .......

КЪДЕ БЕШЕ БЕ МАМАТА ТИ ДЕЙБА ЮДЕЙСКА В ОНЕЗИ ВРЕМЕНА, КОГАТО ГО РЕКИТИРАХА И ТОЙ Е ПОСОЧИЛ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР ......... РАЗБИРАШ ЛИ КАКВО ТИ ПИША УБИЕЦО ТА МЪЛЧИТЕ С НАЧАЛНИКА ТИ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ , А СЪКЩОТО ВЪРШИ И ГЛАВНИЯ ПОРКУРОР - МЕРЗАВЕЦА УГОДНИК БОРИС ВЕЛЧЕВ КОМУНИСИТЧЕСКИЯ НАСЛЕДНИК НА ,УБИИИЦИ...

НАЛИ НЯМА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ..... И ТОВА ГО КАЗА ТИ - МВР МИНИСТЪР ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, КОГАТО СА УБИЛИ МОЯТ КРЪСТНИК !

СМЪРТ ЗА ВАС, ЗАЩОТО ТОВА НЕ ОБИКНОВЕН ГРАБЕЖ КАКЪВТО ДАВАШ ЗА ПРИМЕР СЪС СЛЪНЧЕВ БРЯГ ИЛИ ЗЛАТНИТЕ ПЯСЪЦИ ИЛИ ГРАБЕЖЪТ НА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА ДА БЪДА СОБСТВЕНИК НА ПАМПОРОВО, ЗА КОЕТО СИ МЪЛЧШ ПРЕСТЪПНИКО И ЗА МНОГО ДРУГИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ....

ТИ НЕ СИ ГОСПОД, А СИ ЮДА ИСКАРИОТСКА
-
-
ВИДЕНОВ,
ВИЖ КАКВО КАЗВА ДРУГИЯТ ПРЕСТЪПНИК ИВАН КОСТОВ. ТОЙ СЪЩО ТИ Е КОЛЕГА - КУР ТЕ НАЛЕГА !
-
-
КОПИЛДАК ПРЕСТЪПЕН - ЖАН ВИДЕНОВ,
ДА СИ ЕБЕШ ПУТКАТА МАЙЧИНА ЮДЕЙСКА. ТИ СИ ЧАСТ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД С ТОВА СИ ИЗЯВЛЕНИЕ !
.
http://www.blitz.bg/news/article/143212
.
НИМА НЕ РАЗБИРАШ КАКВО ПРАВИ ТАЗИ ЮДЕЙСКА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА ГАД БОЙКО БОРИСОВ  И МАФИЯ , ЗА ДА Я СРАВНИШ С ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕТО СТАНАХА СЛЕД ТЕБ ?

ЗАЩО СИ МЪЛЧИШ БЕ ГОВЕДО / ДА ПРОЩАВА ЖИВОТНОТО / И ДО СЕГА СЕ КРИЕШЕ КАТО ЛАЛУГЕР У ЗРЕЛО ЖИТО , ЗА ДА СЕ ГРАБИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !
.
Ето тука се намесва Иван Костов, макар да съм против тази престъпническа маймуна, го давам за пример, че трябва да има гражданска позиция !
.

http://www.blitz.bg/news/article/143183
.

ТИ КРАДНА ЛИ, ЧЕ ДА СИ МЪЛЧИШ И КАТО КОМУНИСТ , ЗА ТОВА ЛИ СЕ УЧИ В РАЗВИТИЯ СОЦИАЛИЗЪМ С ЯРКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДОБРОДЕТЕЛИ - ТИ СИ ЗЛА-ТНАТА МЛАДЕЖ НА ТОДОР ЖИВКОВ .... И МНОГО ДРУГИ ТАКИВА УБИИЦИ КАТО ТЕБ ДЕТО ПРИВАТИЗИРАХА БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ЛЕВ ....

ЕБАЛ СЪМ ТИ МАМАТА ЮДЕЙСКА  ПРЕСТЪПНИЧЕСКА, КАТО СИ МЪЛЧИШ ЗА МИНАЛОТО СРЕВНЯВАНО С НАСТОЯЩЕТО И СЕГА ДА СЕРЕШ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

АКО СИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ЩЕ ПРАВИШ СРАВНЕНИЯ МЕЖДУ РАЗЛИЧНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛИ И ТЯХНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА, АКО НЕ НЕ СИ ОТВАРЯЙ ЛАЙ-НЕНАТА УСТА !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ВРАЦА

18 JUNI 2012
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #9 on: August 03, 2012, 02:38:23 AM »

МОЛЕБЕН

Ангеле небесни,
който ме гледаш от небесния Мир
виждаш ли как плача
във храмът самин ... ?

Ангеле мили, Ти ли си Той
Моят кръстник във погледа мой
Летиш поглед летиш в небесния свод
Сълзи ми летят в страните порой !

Душата ми тъжна как да я спря
Да отмъстя за твойта страдална душа
Молитвен знак пращам към теб
Кръстника тъжен, „Какво да реша” ?

Стефанъ Д-ръ Д. Чолаковъ

1 август 20123
Църква „Света София

-
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9425.jpg>
-

СМЪРТ ЗА ЮДЕЙСКИТЕ КАПИТАЛИСТИЕЧСКИ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ, КОЙТО ГО ОБИРАТ И УБИВАТ !
-
Сайта на дпс умря!
-
http://www.nsft.info/
-
В знак на протест анонимните спрха сайта на турската партия в България- ДПС. Претоварване на сървърите на сайта беше причината да замлъкне поне за 2 часа, радостната новина дойде за секунди в социалните мрежи. Ето и причините за хакването.

Протест срещу нарушаването на гражданските права !!!
Протест срещу мизерните условия на живот !!!
Протест срещу всички корумпирани хора във властта !!!
Протест срещу приемането на закона на детето !!!
Протест срещу безобразията в България !!!
Протест срещу качването на цените на електроенергията и храната !!!

Искаме да вдигнете мин .заплати не с 8%, а с най-малко 50% (както и другите заплати) !!!

-Анонимните.
-
http://novinar.bg/news/moratorium-varhu-tcenata-na-hliaba-i-krenvirshite-v-dve-verigi_Mzk5OTs1OA==.html#comments1417753

ТРЯБВА РЕВОЛЮЦИЯ СРЕЩУ УБИИЦИТЕ !

-
-

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2012&p=poetbg&title=%CF%CE%C5%D2%C8%D7%C5%D1%CA%C8+-2012-+%CF%D0%C8%C2%C5%D2-+%C4%CE%CA%D2%CE%D0-%E0-%D2%C8+%C7%C0+%D6%C0%D0+%CF%D0%C0%C2-%E5-%C6%CA%C8+%D0%C5%C4%DF%D2

-
РОДИТЕЛИТЕ НА РАЗФАСОВАНИЯ НИКОЛАЙ: ЩЕ УБИЕМ ИЗРОДА, КОЙТО ЗАТРИ СИНА НИ коментари/11
Те ще приведат смъртната присъда в изпълнение, ако Адриан излезе от затвора

http://www.blitz.bg/news/article/149197

2 август 2012, 23:12
София, България

         

<img src=http://static.blitz.bg/thumbnails/220/201208/20120802.zcsripqdof.jpg>

http://static.blitz.bg/thumbnails/220/201208/20120802.zcsripqdof.jpg

Да приключат сами с Адриан, който уби и разфасова сина им Николай, ако излезе на свобода, твърдо са решили родителите на жертвата Стоян и Марияна Йорданови. Почернената майка разказва, че в деня на убийството никой не е предполагал каква трагедия ги очаква. Николай изглеждал както винаги, нямал никакви тревоги и предчувствия.
Чула се с него за последно в три следобед. В пет и половина звъннала дъщеря й да я пита защо телефонът на Николай е изключен. Майката се притеснила, защото той винаги предупреждавал преди да му падне батерията. Към 6-7 вечерта вече се разтревожила сериозно. Започнали да обикалят заедно с шефа му и приятели, в търсенето се включили повече от 15 коли.

Първото, което си помислили е, че е бил отвлечен, защото външно много си приличали с шефа му. Малко преди полунощ позвънили на 112. Нямали никаква информация за евентуална среща с Адриан, Николай нямал намерение да се вижда с него. Марияна Йорданова смята, че синът й е бил причакан от убиеца си, който навярно го е спрял и помолил да пренесат нещо.

Следващите две седмици били кошмар. До последно били сигурни, че е отвлечен с цел подкуп заради приликата с шефа и факта, че карат един и същ бус. На третия ден дошли полицаите и взели ДНК, но не им казали нищо. В себе си Николай имал 1600 лева служебни пари. Според родителите Адриан не е убил сина им спонтанно, а го е обмислял сериозно. Николай бил 182 см висок и тежал 82 килограма. Нямало как да се даде без отпор, ако не е бил изненадан.

Досега те не са виждали Адриан лице в лице. Разследващите им казали, че на този етап това няма как да стане. Бащата се надява да гние в затвора до дупка. Ако, не дай Боже, излезе, смъртната присъда ще му бъде от нас, зарича се Стоян Йорданов. Те, ако го пуснат, ние ще го убием. Следователно и ние ще влезем в затвора, казва той. И майката признава, че в момента, в който й казали, първата й мисъл била как да убие този човек. Тя е шокирана от това, че когато закарал колата, изцапана с кръвта на сина й и момчето от автомивката го попитало каква е тази кръв, Адриан отговорил, че е клал прасе.

Според Марияна единствената адекватна присъда би била доживотна без право на замяна, без право на работа. В момента родителите и приятелите на Николай събират подписка за това. Майката не посмяла да влезе в моргата да види сина си. Защото не стига, че го е разфасовал, но извергът се е опитал и да го гори. Почти нищо не било останало от него, тъй като Адриан не иска да каже къде го е скрил. Бил посъветван от адвоката си да мълчи. Чула, че хора от Мизия говорели помежду си, че семейството му има къща, където никой не живеел. Тя подозира, че може и там да са скрити още останки на сина й, които трябва да бъдат открити, за да могат да го погребат. 

Сестрата на Николай, която е с година и девет месеца по-голяма от него, също понася загубата изключително тежко. От нервите започнало да й прескача сърцето, получила невродермит и в момента била на успокоителни./БЛИЦ
-

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #10 on: August 11, 2012, 09:14:46 PM »

НЕ Е ЛИ СРАМНО ДА НАРИЧАТЕ БОЙКО БРИСОВ - ПЕДЕРАС, ПЕДЕРАС ... !
-
http://www.youtube.com/watch?v=NTUPDi3_kSw
-
АЗ БИХ МУ ЕБАЛ МАМАТА ЮДЕЙСКА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА - МАФИОТСКА. ТУКА ДАВА ОТГОВОРИ ЗА УБИИСТВО, А ЗА УБИИСТВОТО НА МОЯТ ПЛЕМЕННИК ЛЮБОМИР ГЕОРГИЕВ ЦЕНОВ, КОЙТО Е РЕКЕТИРАН ОЩЕ ОТ ПРЕСТЪПНИКА ИВАН КОСТОВАТА ЖЕНА С ФОНДАЦИЯ, ЗА ДА И ДАВА ПАРИ, ЧЕ ДА МУ ОСВОБОДЯТ ТИРОВЕТЕ ..... ТОГАВА БОЙКО БОРИСОВ Е БИЛ ПОЛИЦЕСКО КОПИЛЕ ОТ МАФИОТСКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ....

СЛЕД ТОВА ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК Е ПОЛИЦЕЙСКИ СЕКЛЕЦАР - И ПО ТОВА ВРЕМЕ ИМА ПОБОЙ ОТ ПОЛИЦЕЙСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ГРАБЕНЕ ОТ ПОЛИЦАЙ НА СТОКАТА МУ ОТ ОХРАНЯЕМ ГАРАЖ НАД МОЯТ ПЛЕМЕННИК !

КУРВЕНСКАТА МУ СЪПРУГА МАРИНА ЦЕНОВА СИ Е МЪЛЧАЛА ПРЕСТЪПНИЧКАТА ..................... КУРВАТА И ПРОСТИТУТКАТА СЛАГАЧКА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОЩЕ В 2000 ГОДИНА ТОЗИ ИЗГВЕРГ ВМЕСТО ДА ЗАСТАНЕ ДО МЪЖА СИ СЛЕД РЕКЕТА, КЪРВАТА МЕ ЗАПЛАШВА МЕН, ЧЕ СЪМ ПИСАЛ НА ПРЕСТЪПНИКА ИВАН КОСТОВ И ПРЕСТЪПНИКА ПЕТЪР - РАЖИД СТОЯНОВ - РЕПРЕСИРАНОТО КОПИЛЕ ....

НАД ПЛЕМЕНИКА МИ ИМА НАПАДАНЕИЕ НЯКОЛКО ПЪТИ, НА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ МИ Е КАЗАЛ, А СЕГА Е МНОГО КЪСНО ИЛИ Е ОЩЕ РАНО .....  !

МАМЕНЦЕТО МУ ЕБАВАМ НА ТОЗИ ИЗГВЕРГ БОЙКО БОРИСОВ ЗАЕДНО С ПРЕСТЪПНИКА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ДЕТО СИ МЪЛЧАТ ..................

ЗА ДАРУГИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДАВАТ ИНТЕРВЮТА И ОБЯСНЕНИЯ, А ЗА УБИИСТВОТО НА ПЛЕМЕННИКА МИ МЪЛЧАТ - САМОУБИЛИ ГО , НО ЗА КАКВО ?!

ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН ДО ПЛАДНЕ ................... И АКО НЯМА ЗАКОНИ , ТРЯБВА ДА ИМА ОТМЪЩЕНИЕ !
-
http://www.facebook.com/groups/346090572135195/349887148422204/?comment_id=349888515088734&notif_t=group_comment
-
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=2010&p=poetbg&title=%CA%CE%CD%D7%C5+%CC%C8%CB%CE+%85
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #11 on: September 08, 2012, 01:40:31 PM »

ЗАТВОРИТЕ ПОКАЗВАТ ЕДНО ЧОВЕШКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ЖИВОТНИТЕ ИМАТ ПО-ДОБРО ТРЕТИРАНЕ, НО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЖИВОТНИТЕ, ОТ КОЛКОТО ОТ ЧОВЕШКИЯ ИНДИВИД. …………………

ТОВА Е ЧОВЕШКОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТО Е КАЗАНО ОТ МАРТИН ЛЮТЕР КИНГ И ДОПЪЛНЕНЕ ОТ МЕН В ТАЗИ ПОСОКА
………
http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7305.JPG
………

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=%CC%D0%DA%D1%CD%C8%D6%C0%D2%C0+-+%CC%D0%DA%D1%CD%C8%D6%C8%D2%C5&id=7305&p=bg_roman&title=%CC%D0%DA%D1%CD%C8%D6%C0%D2%C0-1-%CC%D0%DA%D1%CD%C8%D6%C8%D2%C5+%96+%D0%CE%CC%C0%CD+%C2%D2%CE%D0%C0+%D7%C0%D1%D2+%21
……………….
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #12 on: October 01, 2012, 01:34:34 AM »

ПРИЯТЕЛЮ,

МАКАР И КЪСНО СЛЕД РАБОТНИЯ ТИ ДЕН
В КЪЩИ ТОРТИЧКАТА ДОНEСИ….

ЧАКА МЕ ТЕ С ТАТИ, ЗА РОЖДЕНИЯ ТИ ДЕН

ОБИЧАМЕ ТЕ ВСИЧКИ …


 

<img src=http://stefan-tcholakov.com/pic/8160.JPG>

                                      ДО ПОРЪЧКОВИЯТ УБИЕЦ НА ЛЮБОМИР ГЕОРГИЕВ ЦЕНОВ, 
                                      ПОЛКОВНИЧЕ РАЗКОВНИЧЕ, ДОВОЛЕН ЛИ СИ ОТ БЕРЕКЕТА
                                      НА ОТКЛЮЧЕНИЯ СЕЙФ НА ФИРМАТА МУ ?

                                      КАК ЩЕ СЕ ЧУВCТВА ТВОЯТА СЪПРУГА, АКО ЗАСТРЕЛЯТ ЕДНО
                                      ОТ ДЕЦАТА ТИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ?

                                     МАЙКАТА НА ЛЮБОМИР ЕВГЕНИЯ

http://www.youtube.com/watch?v=MIDOEsQL7lA

+
ПРЕЗ МУЗИКАТА И СКРЪБТА

Hej, Здравей Приятелю
Днес Ти си се родил …
А, сега Аз страдам
Че си мъртъв Приятелю любим !

Отглеждах Те кат цвете
Радвах се на твоя цвят
Другарчета весели игриви бяхме
Играех си със теб …

Сега слушам музика и плача
Думите не са понятни
Музиката ме тъжи
Аз плача … над спомен от мечти !

Днес си се родил
Плаче майка Ти нещастна
За скръбта ми Проклятия не стигат …
Как ли ще завърша своя гняв … ?

Стефан д-р Д Чолаков
29 септември 2012
Враца


29 СЕПТЕМВРИ 2012-09-29
ВРАЦА
« Last Edit: October 01, 2012, 01:58:05 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #13 on: December 03, 2012, 02:05:29 AM »

ВЪЗПОМЕНАНИЕ - 01.12.2012


  

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9511.jpg>

-

  

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9512.jpg>
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #14 on: January 15, 2013, 02:37:11 AM »

НЕ ИСКАМ КАНДИЛОТО ДА ГАСНЕ !

 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/9549.JPG>

-
 

<img src= http://www.manager.bg/sites/default/files/news_photos/photo_verybig_316404.jpg>

Не искам да гледам кандилото да гасне
Ти свеиш в моята душа
Снимките са тъжен спомен
Поглед, че с тебе съм живял ...

Запалвам те всяка вечер във душата
По нощи ставам да видя, че гориш
Маминото свети във ноща
Самотно и далеч от мен сега .....

Не мога да прегърна
Оставам да гледам пламъкът на твоята душа !

-

Приятелят Ти във Канада
Крие черна си душа ...
И съученикът Живко
Убивал те е, таз змия !

Пред синът Ти грешен съм все още
Да го срещна и да питам – ПОМНИ ЛИ ТЕ ТЕБ ?
Душата ми е стенна кат балкана
И плачеща във самота !

--
 

<img src= http://content.maritsa.com/news/2010/12/0000009174_w480.jpg>
--

Стефан д-р Д Чолаков
9 януари 2013 – От Свети Стефан - КРЪСТНИКА
Кралство Швеция
« Last Edit: January 15, 2013, 03:00:16 AM by tcholi_boli » Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!