Welcome, Guest. Please login or register.
August 19, 2019, 02:51:54 AM
Home Help Search Login Register
News: SMF - Just Installed!

+  Стефан д-р Димитър Чолаков
|-+  Основна категория
| |-+  Спортно ориентиране
| | |-+  МАЛКА СЕКС ПО-КАНА ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА - ПР. НАРОД
« previous next »
Pages: [1] 2 3 Print
Author Topic: МАЛКА СЕКС ПО-КАНА ЗА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА - ПР. НАРОД  (Read 23483 times)
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« on: March 07, 2011, 12:52:59 AM »

До  Председателя на Народното Събрание – др.Ц. Цачева

                                             КОПИЯ – ДО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА                 
                                                                                  БЪЛГАРИЯ – БОЙКО БОРИСОВ
                                                        До  МВР – Министър Цветан Цветанов
                                                        До  Главния Прокурор на Р. България – Б. Велчев
                                                        ДО БЪЛГАРСКИЯТ ОМБУДСМАН – К. ПЕНЧЕВ   
                                                                   До  Конституционния съд на Република България
                                                                   До  Председателя на Административния Съд
                                                        До Министъра на Правосъдието   
                                                        До Висшия Съдебен Съвет на България       
                                                        До  техни Превъзходителства Посланиците в София,
                                                        До Българската Медиана общественост и Форуми

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА БЪЛГАРИЯ, КАТО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ В ЧЕСТ НА ЖЕНСКИЯ ПРАЗНИК, ОСВОБОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ „3 МАРТ” И ДРУГИ ВСЕ НАРОДНИ ПРАЗНИЦИ !
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
STEFAN TCHOLAKOV - HЦSVДGEN 22 F 3, 352 37 VДXJЦ – SVERIGE
СТЕФАНъ Д-Ръ ДИМИТРОВъ ЧОЛАКОВъ, ул. Райна Княгиня № 20 А-12, 3000 Враца - БЪЛГАРИЯ

                  Много уважема другарко председател на Народното Събрание на Рупублика България, Цецка Цачева отдавна желая да Те приветствам, но различни поводи ме отлагаха да споделя един интересен въпрос с теб и твоите колеги от Народното Събрание. Основната идея ще я споделя „На господната трапеза”, както се казва в „Светото писание”, в името и развитието на човешките добродетели. В този продължителен разговор с теб, който провеждам се събраха доста интересни неща от моето търсене на истината използвайки световния Интернет, който ме карат да споделя и да защитя моята позиция, която имам.

Нека първо да те приветствам като жена с празника „Първа пролет – Баба Марта” след това „3 март”, „8 март” и другите мартеници, който са украшенито за жените в уважението, което павим ние мъжете ! Ние не сме чак толкова руснаци, който с последните си пари купуват цветя за жените от сантименталност, но все пак и в нас има някъкво скрито чувство на уважение, което желая да проявя и Аз към теб, твойте колежки в Народното Събрание, държвните учереждения и всички Български жени изписвайки – ПРИВЕТСТВАМ ВИ !

Опитах се тук в Швеция да обясня празника на жената, че той е международен празник на  „8 март” , но тези на запад честват само един ден за женския празник, а ние цял месец – март е женски месец …. Така и не можах да им обясня този символизъм, че в България „ЕДИН МЕСЕЦ, Е МЕСЕЦ НА ЖАНАТА И ТЯ ИМА НАЙ-ГОЛЕМИ ПРАВА ДА БЪДА НАД МЪЖА – ТОВА МУ СЕ КАЗВА ТУРСКО УДОВОСТВИЕ – ШАДРАВАН СЕКИШ”, та се чудя как да им обясня тези тънкости от живота и продължавам, че след това мъжете в останалите месеци са над жената ! При тези разговори получих и обяснението, че в Швеция жените са равни с мъжете, което го имаме и от комунистическите времена, макар Българските жени да са били винаги на почит много по рано от комунистическата ера, защото бългаските жени са имали изборно право много по рано от шведските жени, който са си извоювали тези права, за да се защитават сега като равноправни ! Има си дискриминация, но не се забелязва от самолет !

До тук свърших с поздравленията и предполагам, че за „3 март” си излезнала драга Цецка от Народното Събрание, за да поднесеш венец пред паметника на Руските освободители в чест на „Цар Освободител” – Руския цар” стоящ срещу Народното събрание !

Във Врачански вестник вече показаха това чествана на площад „Христо Ботев” пред паметника с обилен сняг, кето прави чест на врачанскато общество ! Аз имах чест да чествам 130 г. празника от освобожедението на България, носейки плакати …но с истории.
Ако ме попита Българският читател, защо правя това така наречено „нагъзо-бозурване” към теб, за да те лъская, ще трябва да им отговоря, че човек трябва да разглежда въпросите от много страни. Моята мисъл е, че другарката Цачева е представител на държавата, където са ковът законите и тя има ОТГОВОРНОСТ КЪМ НАЦИЯТА, за което съм се захванал да правя този обществен разговор, защото имам да споделя един много важен въпрос, който не се дискутира в Българското Народно Събрание за – „ ПРОСТИТИТУЦИЯТА, ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОРСТИТУЦИЯ И КУРВАДЖИЛЪК, МЪЖКИ – ЖЕНСКИ И КАК ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ОТ ЧУЖДИТЕ ВЛИЯНИЯ, КОЙТО СЕ СТРЕМЯТ ДА УНИЖАТ ХИЛЯДОЛЕТНОТО НИ ДОСТОЙНСТВО”

Да, ще каже някой, но Цецка Цачева няма тези качества, за да направи тези стъпки !

Въприки всичко, Аз съм длъжен да обсъдя общестевно тези неща и да обясня какво мисля по този въпрос и какво желая да направи Тя, като председател на Народно Събрание.

ЗА МЕН ТЯ Е ЕДНА МРЪСНА И ПРЕСТЪПНА ПОЛИТИЧЕСКА ДЪРЖАВНА ПРОСТИТУТКА, НА КОЯТО СЪМ И ПИСАЛ МНОГО ПЪТИ, НО ТЯ НЕ МИ Е ОТГОВОРИЛА НА ПИСМАТА, КОЙТО СЪМ И ПИСАЛ НА НЕЯ И ДРУГИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, С КОЕТО СЕ ПОКАЗВА  ПОГАЗВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ЗАКОННОСТ ! МРЪСНИЦА Е НИЩО В СРАВНЕНИЕ С ПРЕСТЪПНИЧКА, КАКТО ПИША НА ХАРТИЯТА ! ТОВА Е МОЕ МИСЛЕНЕ ОТ ПРЕЖИВЯНОТО!

В процеса на размисли, който ще представя за БЪЛГАРСКАТА ПРОСТИТУЦИЯ, която трябва да се осмисли от Народните депутати на България влезнах във вътрешно противоречие със себе си търсейки сравнения от обществения живот и попаднах на някой не добри неща. Това е то писаното остава и трябва да го изучаваме с обяснение, като се дискутират проблемите обществено, какъвто е ПРОСТИТУЦИЯТА в България !

За съжаление, „Аз обичам курвите, но мразя курвенските номера !” се казва в един народен израз, който споделям обществено !

Както вече съобщих, Аз влезнах в световния Интернет и на името на Цецка Цачева открих интересни биографии, който потвърдиха моето мислена, че и тя е израстнала пълзейки или лежейки в партиините „комитетски” стай като партиен член, а се оказва, че тя е била и партиина секретарка по пълзенето към „Сияйните върхове на комунизЪмот”, който е достигнала сега ! Браво на тази отговорна другарка !

Аз си мислих, че е била студентка във Велико Търновския иститут от 1970 години, когато партиините членове на ОК на БКП са правили оргии в двореца на Арбанаси със най-добрите, най-верните студентките,, който ще бъдат новото поколение управници.

ТОДОР ЖИВКОВ ВЗЕ ТА РАЗГОНИ ТАЗИ РАЗРАТНОСТ В ОНЕЗИ ГОДИНИ, НО СЕ ОКАЗВА, ЧЕ НЕЩАТА СЕ ПОВТАРЯТ ВИДНО ОТ ,ЕДНА СТРАНИЦА ОТ ЕЛЕКТРОНИТЕ ВЕСТНИЦИ, КОЙТО СПОДЕЛЯМ ТУКА КАТО РАЗКАЗ ЗА ОРГИИТЕ НА УПРАВНИЦИ – РЕКТОР, ПАРТИИНИ ЧЛЕНОВЕ / КУРОВЕ / СЪС СТЕДЕНТКИТЕ, А ДАЛИ НЕ Е ИМАЛО И ГЕЙЧЕТА СТУДЕНТИ ?

Мисля си, че то не е чак толкова лоша практика това държавната приституция, подготвят се кадрите още в младини, за да им вършат работата в дъртини и да се радват на държавно партиино израстване както е просперирала и другарката Цецка Цачева видно от статиите дето са споделили за не я в световния Интернет, че е била добра комунистическа партиина секретарка, която ще продължи да върши услуга за услага – ТИ НА МЕН, АЗ НА ТЕБ УСТНО И ПИСМЕНО !

Браво Цецке, ти си пример за подържание. Аз не случайно съм те избрал да те приветствам,  и чрез теб и другите пропълзели от времето на комунистическите оргии по окръжните, градските и да не забравяме ЦК на БКП …. партиини комитети !
Трябва да проверя какво пишат за министърката на „Право-раздаването” Попова, дали и тя е от същият сой юристи изпъкнали като свински ташак от времето на развития комунизъм, за който не се отварят досиетата на такива, за да не се разбере как са клепали другарите си в студентските си години !

Направи ми впечетление и факта, че другарката Цецка Цачева с МАЙЧИНСКИ ГРИЖИ се обръща към младите народни депутатки и дава насоки в тяхното движение към сияйните върхове на властта. В това число влиза изглежда и другарката Калина, която се бойдиса и завъртя ЛЮБОВТА ОТ АРИЯТА НА КЛЕВЕТАТА да служи на тези, който я повдигат във висините … демек другарката Цецка Цачева, а величае, че е наша отговорна другарка !

ТАКИВА ОБРЪЩЕНИЯ НА ШВЕДСКИ ПРЕДСЕДАТЕЛ КЪМ НАРОДНИТЕ ДЕПУТАТИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИЯТ, ЗАЩОТО ОБЩЕСТВЕНАТА ПРЕСА ЩЕ ИМ СЕРАТ В УСТАТА ЛАЙНЕНИ – ТУКА ПРОЯВЯВАМ МАКЛО БЪЛГАРСКИ ЖАРГОН, ЗАЩОТО ШВЕДИТЕ СА ВНИМАТЕЛНИ, НО ДОСТАТЪЧНО ЖЕСТОКИ ПО ДРУГ НАЧИН ДА УНИЖАТ ДЪРЖАВНИЦИТЕ НЕ ЗАВИСИМО КОЙ Е ТОЙ ! ЗА ТЯХ НЯМА КРАЛ И КРАЛИЦА ИЛИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ И ДРУГИ ! ПОДЛАГАТ ВСИЧКИ НА КРИТИКА САМО ДА СА ПРЕКРАЧИЛИ ЗАКОНА !

Поставил съм статиите от някой електрони медии ТУК В ТОЗИ РАЗКАЗ, който мога да чета и да разсъждавам, как се обучават младите от старите ! Дано да е за хубаво, но както гледам все на лоше отива нашето родно Българско общество, което не ни дават да критикуваме.

СЕГА ПРЕДСТАВЯМ МАТЕРИАЛА, КОЙТО СЪМ СЪБРАЛ И ТО НЕ ВСИЧКИ, ЗА ДА ДАВАМ ПРАВО НА ЧИТАТЕЛЯ ДА ПОМИСЛИ ВЪХРУ „ДУМИ И ДЕЛА”. ДУМИТЕ, КОЙТО СПОДЕЛИХ ДО СЕГА ЗА ДЕЛАТА НА ДЪРЖАВНИКА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ОТРАЗЕНИ В ОБЩЕСТВЕНИТЕ МИДИИ, КОЙТО ДА СЕ СРАВНЯВАТ С ДРУГИ И ДА СЕ РАВНЯВАТ ЗА ПРОВЕРКА !
-
http://www.google.bg/#sclient=psy&hl=sv&site=&source=hp&q=%D1%86%D0%B5%D1%86%D0%BA%D0%B0+%D1%86%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0&aq=f&aqi=&aql=&oq=&psj=1&fp=c2bf6ed6d148ae3b
-
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B5%D1%86%D0%BA%D0%B0_%D0%A6%D0%B0%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0
-
Цецка Цачева

<img src=http://i.dir.bg/persons/images/upload/2010/03/23/t245_97929857.jpg>

     

http://personi.dir.bg/person.php?id=294

http://i.dir.bg/persons/images/upload/2010/03/23/t245_97929857.jpg

Област: Политика   - Рождена дата: 24 Май 1958    Зодия: Близнаци   
 
•   Виж 7 снимки

Цецка Цачева Данговска е родена на 24 май 1958 година в с. Драгана, община Угърчин, област Ловеч.
Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент Охридски".
От 1992 г. работи като адвокат в плевенската адвокатска колегия.

На изборите за местни органи на властта през 2007 г. е кандидат за кмет на Плевен от ГЕРБ, остава трета. Избрана е за общински съветник на партия ГЕРБ в Плевен. Същевременно е и общински ръководител на партия ГЕРБ за Плевен. Преди да бъде избрана за общински съветник, е 7 години и половина юрисконсулт на общината на граждански договор, като приключва работата си за общината след шумен конфликт с кмета Найден Зеленогорски.

На парламентарните избори през 2009 г. е водач на пропорционалната листа и мажоритарен кандидат на ГЕРБ за 15-ти многомандатен избирателен район в Плевен. Печели мажоритарния вот с убедителна преднина пред бившия министър на вътрешните работи и ключова фигура на БСП- Румен Петков.

Избрана е за председател на 41-вото Народно събрание на Република България на 14 юли 2009 г. с 227 гласа "за" и трима "въздържали се", с което става първата жена председател на Народното събрание в цялата история на България.

Като новоизбран председател на НС Цачева отрече конфликт на интереси в периода, в който е била главен юрист на общината в Плевен. Цецка Цачева е омъжена за плевенския архитект Румен Данговски. Имат син-Румен.
-
Цецка Цачева:
 -
<img src=http://bgsever.blog.bg/photos/45451/original/Tsetska-Tsacheva.gif>

     

http://bgsever.blog.bg/photos/45451/original/Tsetska-Tsacheva.gif
-
http://bgsever.blog.bg/politika/2009/07/03/majoritarniiat-kandidat-na-gerb-v-pleven-biah-chlen-na-bkp-z.358100

 
ПРОДЪЛАВА - 2
« Last Edit: March 07, 2011, 12:56:10 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #1 on: March 07, 2011, 01:02:37 AM »

ПРОДЪЛЖАВА - 2

-
Бях член на БКП, защото...
 
Найден Зеленогорски внедрил юристката в ГЕРБ, а тя го предала

Мажоритарният кандидат и водач на листата на ГЕРБ в Плевен Цецка Цачева чистосърдечно си призна по време на дебата пред БНТ в понеделник, че е била член на БКП (всъщност малкото плевенчани, които я познават, това го знаят). Интересно бе обяснението й: защото тогава това била единствената партия, която се била сраснала с държавата. Може би от скромност Цачева спести информацията, че по силата на тази срасналост е била и партиен секретар, и то не на коя да е организация, а на ППО в Окръжния народен съвет, като щатен юрисконсулт. Тогава партийни секретари ставаха не най-добрите, а най-верните, категорични са бивши номенклатурни величия. Те припомнят обаче, че по онова време в юридическите среди е имало доста "съкове", които са отстоявали своето мнение и не са се натискали да влизат в БКП. Затова и не получавали шансове за кариерно развитие.

Други свидетели от по-ново време пък твърдят, че Цачева доскоро била сред най-вярното обкръжение на кмета Найден Зеленогорски и той затова я внедрил в редиците на ГЕРБ, а тя за "благодарност" после станала най-върлият му противник. Не се знае дали няма в един момент да предаде и Бойко Борисов, съмняват се бивши и настоящи съратници на напористата адвокатка.  - "BG Север"
-
07 ДЕКЕМВРИ 2008
-
http://analogii.blogspot.com/2008/12/blog-post_06.html
-
http://2.bp.blogspot.com/_REb4sjNQDJU/STt_BCecNiI/AAAAAAAAAGQ/a99rXhtWVH4/s200/ceca.jpg

<img src=http://2.bp.blogspot.com/_REb4sjNQDJU/STt_BCecNiI/AAAAAAAAAGQ/a99rXhtWVH4/s200/ceca.jpg>

     

-
ЦЕЦКА ЦАЧЕВА – Емблематичен случай на пошъл кариеризъм
В Плевен повечето хора знаят за “известната” юристка Цецка Цачева. Но малцина знаят как всъщност започва псевдокариерата на тази госпожа. А началото е важно, то е определящо и понякога разкрива неща, които говорят много за същността на дадена личност. Не трябватавяме времето да заличи истината, защото чрез нея ще си отговорим на много въпро-СИ

 И така, първоначално

Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й – виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. “Надежното” момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си.

Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет – Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар.

Повечето си спомнят каква бе ролята на партийния секретар по онова време – той колеше и бесеше. Вписваше в бележник всяка “заигравка” на работниците и после тичкаше да докладва на председателя. С една дума – узаконен доносник. Е, това всъщност правеше в Окръжния съвет настоящия общински председател на ГЕРБ, Цецка Цачева. Много невинни хора “изгоряха” заради нея. Тя ги “топеше” за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима, а самоувереността й безгранична. И тя решава да се пробва като адвокат. Но нещата на този пазар са други, партийният лидер, с когото се разделя като ненужен, вече не й помага. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка.

След като успява да вземе всичко, което може (а то не е малко), вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната “успешна” вълна - тази на ГЕРБ.

Изводът е, че още в зародиша си, кариерата на Цачева е била дълбоко порочна. Още тогава кариерата й е стартирала с уродливи прийоми, с добре пресметната хитрост и направлявана от единственото желание на областната герберистка – пошъл кариеризъм.

-
Цецка Цачева – емблематичен случай на пошъл кариеризъм

http://forum.forumat-bg.com/viewtopic.php?f=15&t=42
-
http://1.bp.blogspot.com/_9_QOy4L1s7A/SloWS1LVcEI/AAAAAAAABR8/PFXVJrV_T14/s400/ceca-patica.jpg

  <img src=http://1.bp.blogspot.com/_9_QOy4L1s7A/SloWS1LVcEI/AAAAAAAABR8/PFXVJrV_T14/s400/ceca-patica.jpg>

     

Замислихте ли се тия дни, защо аджеба Бойко не си обяви анблок цялото правителство, ами ни ги цвъка на час по министър? Аз стигнах до извода, че ако изтропа всичко накуп,  може и да не успеем да го понесем. Щади ни човека, един вид. Последният пожарникарски кадрил ме разби! За председател на Парламента издигат Цецка Цачева, някаква анонимна лелка от Плевенска област с будно текезесарско излъчване. По-големият проблем е, че малцината запознати с особата на г-жа Цецка, очевидно не са припаднали от възхищение. Ето какво пише блогът “Аналогии”:
-
ТУК МАТЕРИАЛА СЕ ПОВТАРЯ, НО ПРОДЪЛЖАВА

След като кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Брест Цецо Луканов бе хванат да купува гласове, местните лидери на партията се опитаха да замажат гафа. Областния председател Ивелин Николов се впусна да лъже по медиите за някаква “чиста случайност”, която е завела кандидата на ГЕРБ до пачките с пари и гласоподавателите. Още по-смешни бяха оправданията на общинската лидерка Цецка Цачева, която развесели водещите на “Здравей България” с обърканите си и нелепи обяснения. Култовата реплика на Цачева, че раздаването на пари от кандидата за кмет на ГЕРБ в навечерието на изборите не означава купуване на гласове толкова впечатли “Господари на ефира”, че те веднага включиха плевенската герберистка в класацията си за човешки излагации, гафове и други недоразумения “Гледам и не вярвам на ушите си!”. Да ни е честита новата председателка на парламента!

Източник: Блогография
-
www.bg.blogografia.com
-
http://vlado-lado.blogspot.com/

http://2.bp.blogspot.com/_rdNDgqTEHDU/TGWWAMz61nI/AAAAAAAAARs/-LFXOc5naE0/s1600/Im.jpg

 <img src=http://2.bp.blogspot.com/_rdNDgqTEHDU/TGWWAMz61nI/AAAAAAAAARs/-LFXOc5naE0/s1600/Im.jpg>

     
-

http://2.bp.blogspot.com/_rdNDgqTEHDU/TGWWAMz61nI/AAAAAAAAARs/-LFXOc5naE0/s400/Im.jpg

<img src=http://2.bp.blogspot.com/_rdNDgqTEHDU/TGWWAMz61nI/AAAAAAAAARs/-LFXOc5naE0/s400/Im.jpg>

     


ПРОДЪЛЖАВА - 3
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #2 on: March 07, 2011, 01:08:56 AM »

ПРОДЪЛЖАВА - 3

-
Цецка Цачева към млади атакисти: "Гордейте се, изпратихте един елит в парламента"
Волен Сидеров награди парламентарния шеф за "особени заслуги за България"  - 18 Февруари 2011

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=176291&srcpos=12&p=2#msgs
-
http://www.mediapool.bg/photo/l_176300.jpeg

 <img src=http://www.mediapool.bg/photo/l_176300.jpeg>

     

Среща на председателя на парламента Цецка Цачева с членове на младежката организация на партия "Атака" се проведе в петък в сградата на народното събрание. Събитието е резултат от топлите връзки между ГЕРБ и "Атака" на ниво парламентаризъм.

"Убедена съм, че младите хора, които имат отношението към политическите процеси, са бъдещите обитатели на парламента", се обърна Цецка Цачева към младите атакисти, цитирана от агенция "Фокус". Тя заяви още, че вярва в парламентарната традиция, и обясни, че днешният ден в Народното събрание е "малко по-лежерен", защото няма пряко излъчване по БНТ. "Винаги съм казвала, че пленарната зала е мястото, където трябва да има сблъсък на идеи и тези, а не да се упражнява кулоарният парламентаризъм, когато депутати изразяват своите виждания за това какво трябва да се случва в държавата”, каза още председателят на парламента.

Тя добави, че "парламентът е изключително стабилна институция и държавните институции днес са стабилни, защото правителството е функция на парламента". Това, по думите й, се отразява и на стабилитета на управлението в изпълнителната власт.

Цачева благодари на Сидеров и Шопов, като зам.-председател на НС за това, че в тяхно лице ГЕРБ и държавата имат мислещи, компетентни, знаещи хора, които имат отношение към държавността.

"Вярно е, нека си го признаем, има понякога и тяснопартийни интереси, трябва да мислим и за структурите ни по места, но над всичко остава националният интерес. В парламентарната република парламентът е този, който задава тона на развитието на държавата. Сигурно допускаме и грешки, но не греши само този, който не работи”, каза още Цецка Цачева.

Тя пожела на младежите да изживяват с пълнота младежките си години и в същото време внимателно да следят изявите на техните "по-големи приятели – членовете на парламентарната група”.

"В тяхно лице можете да сте удовлетворени, че гласувайки за тях, сте изпратили един елит в парламента, който участва активно във всички комисии и групи за приятелства или това, което в най-общ смисъл наричаме парламентаризъм. Политиката е екипна дейност, в която трябва да има много силни задачи и лидери”, заяви Цачева.

Тя изтъкна, че в лицето на Павел Шопов има един чудесен колега и приятел, на когото може да разчита.
Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров й връчи почетен плакет за особени заслуги за България, иницииран от националната младежка организация на "Атака".

По-същото време от пресцентъра на партията разпространиха и съобщение, според което започват лекции в политическото училище на "Атака" - "Академия "Атака".

Училището се организира чрез младежката организация. "Целта му е да запознае младите кадри на партията как се прави политика в България, да покаже истинското лице на българските държавници и да почерпи идеи от техните успешни практика", се казва в съобщението.

В събота лекции в рамките на академията щели да изнесат лидерът на партията Волен Сидеров, министърът на образованието Сергей Игнатов, председателят на парламентарната комисия по образованието, науката и въпросите на децата, младежта и спорта Огнян Стоичков.
-
Цачева към млади атакисти: Пратили сте елита в НС
-
http://www.novinar.net/news/tcacheva-kam-mladi-atakisti-pratili-ste-elita-v-ns_MzUwODs4Mg==.html
-
http://www.novinar.net/data/2011-02-18/20110218_0104_330X260.jpg

 <img src=http://www.novinar.net/data/2011-02-18/20110218_0104_330X260.jpg>

     

17:23 18-02-2011НОВИНАР673 | 4 | 16 Коментирай

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева похвали неформалните партньори на ГЕРБ "Атака" пред млади активисти на партията на Волен Сидеров. Според нея младежите трябва да са удовлетворени, тъй като гласувайки за депутатите от "Атака", са изпратили един елит в парламента, който участва активно във всички комисии и групи за приятелства.

Цачева благодари на Сидеров и Шопов за това, че в тяхно лице ГЕРБ и държавата имат мислещи, компетентни, знаещи хора, които имат отношение към държавността. Шефката на парламента не пропусна да отбележи, че вчерашният ден е бил "малко лежерен", тъй като заседанието не се излъчва пряко по БНТ.

"Вярно е, нека си го признаем, има понякога и тясно партийни интереси, трябва да мислим и за структурите ни по места, но над всичко остава националният интерес. Сигурно допускаме и грешки, но не греши само този, който не работи”, допълни тя.
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров пък връчи на Цачева почетен плакет за особени заслуги за България.
-
PАЩО УВОЛНИХА РЕНЕТА ИНДЖОВА?  коментари/1

22 февруари 2011, 16:09 - ГЕРОЙ НА ДЕНЯ
-
http://www.blitz.bg/article/23226
-
http://static.blitz.bg/thumbnails/220/201102/20110222.vtolmhuudm.jpg

<img src=http://static.blitz.bg/thumbnails/220/201102/20110222.vtolmhuudm.jpg>

     

Момичето си отива. - "Желязната лейди" имала проблем с алкохола?

Уволнената от болница “Токуда” Ренета Инджова заяви лаконично, че не се чувства обидена. “Не ми е за първи път”, коментира бившата премиерка на България, но отказа да коментира причините за отстраняването си. И докато тя мълчи, из София плъзнаха няколко скандални версии защо японските шефове на лечебницата я изхвърлиха без обяснение.

Най-скандалната версия гласи, че Инджова била уволнена заради посредничеството й за среща между бившия премиер Симеон Сакскобургготски и Алексей Петров, който по това време лежеше в подопечната й болница.

Припомняме, в „Токуда” беше предвидено да се състои и първата голяма пресконференция на Трактора след излизането му от ареста. Мястото беше оповестено на медиите, но след като стана скандал, то беше променено и Петров покани журналистите в дома си.

Според втората версия е възможно обявеният за Октопод да е имал уговорка тъкмо с Инджова за пресконференцията, но последвалият скандал да е ядосал японските собственици и това да е решило съдбата на Желязната лейди. “Аз спрях пресконференцията на Алексей Петров в болница “Токуда”, заяви обаче тя в предаването на Люба Кулезич. Инджова отрече и плъзналия слух, че е “тайнствената дама” в екипа на Трактора. Бившият служебен премиер обаче направи намек, че след уволнението си може отново да се впусне в политиката, но не уточни каква форма ще избере и дали ще се кандидатира за президент на предстоящите избори.

Трета мълва носи, че финансовата директорка на лечебното заведение е била спипана в далавери и злоупотреби и веднага е била уволнена.

Най-грозният слух, идващ откъм “Токуда”, е, че Инджова имала сериозни проблеми с алкохола, които се задълбочавали все повече и повече. За да не се разчуе и да не удари по имиджа на японската болница, собствениците решили бързо да се отърват от нея.

Междувременно още един човек се отрече от Ренета – бившият й най-голям фен Павел Поппандов. Актьорът заяви, че много е страдал заради нея, но вече е разочарован. “Причината може би е, че преди година и половина не назначих дъщеря му в “Токуда” за пиар”, не му остана длъжна Желязната лейди.
-

ПРОДЪЛЖАВА- 4
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #3 on: March 07, 2011, 01:14:40 AM »

ПРОДЪЛЖАВА - 4

-
БИВШАТА ПРОСТИТУТКА ГАБРИЕЛА АЛЕКСАНДРОВА: ГАДЖЕТО МИ ЧЕНГЕ МЕ ЗАВЛЕЧЕ С ПАРИ!  - 22 февруари 2011, 02:51

http://www.blitz.bg/article/23210

 <img src=http://static.blitz.bg/thumbnails/220/201102/20110222.ubtktfidim.jpg>

     

http://static.blitz.bg/thumbnails/220/201102/20110222.ubtktfidim.jpg

Габи смята, че държавата трябва да пази пеперудките. Обичам секса, нимфоманка съм, не съм жена за един мъж! Габриела Александрова е само на 25, но вече има два брака зад гърба си. Първият е с българин, с когото живее в Италия, и продължава 4 години, има и дете от него. Втория й мъж е полицай, но и с него се развежда, като след това вдига голям купон в Съдебната палата. Наскоро се е разделила и с последния си приятел, който също е ченге.

Габриела известно време е работила като проститутка. Дори е писала до Брюксел, защото иска да узакони най-древната професия в България.

- Разбрах, че искаш да се легализира проституцията в България - защо и какво ще помогне това на упражняващите тази професия?
- Работих тази работа 1 месец и, повярвайте ми - проституцията в този й вид води до много престъпления. Бързите пари водят до много проблеми, държавата би печелила много от това нещо. Искам да не се крия от някой сводник, искам да са свободни момичетата и защитени.

Една проститутка храни доста хора и някой сводник да й прибира парите е грозно, нелепо и тъпо. Нека държавата да ни пази, а не сводниците. Вече спя с определени хора, аз си избирам с кои, как, къде... Не ме е срам от това, за мен срамно е да крадеш и убиваш, но да правиш секс за пари е въпрос на личен избор! Писала съм и до Брюксел, ще водя битки и ще узаконя тази дейност! Най-умните жени са били гейшите.

Аз съм гейша. А курва е характер, а не жена.

- Финансово издържа теб и детето ти, защото в момента, доколкото знам, не работиш, а твърдиш, че си финансово обезпечена?
- Имаме три апартамента в София. Не съм бедна, имам и свестни родители и „помощ от приятели”.

- Докато беше в Италия, имала ли си връзки с разкрепостени чужденци и какви?
- Италианците са много по-добри по отношение към жените, страхотни любовници, знаят нуждите на жената и са разкрепостени достатъчно повече от българите.

- Да не би да си била близка и със Силвио Берлускони – казват, че бил много палав и неизтощим по отношение на любовните игри с млади момичета в прословутата му вила?
- Не, не съм стигала до там, но бих го съблазнила. Знам, че мога, щях да съм по италианските вестници.

- Българите или чужденците са по-добри любовници и защо, тъй като ти твърдиш, че българските мъже в по-голямата си част са комплексари?
- Чужденците, но не всички. Иначе българският мъж е турчин, много са зле мъжете в България като цяло.

- Габи, ти се прочу от предаването „Споделено с Камелия”, където темата беше „Имате ли си фетиш”. Там сподели, че се възбуждаш най-вече от твоя розов вибратор - защо си толкова пристрастена точно към него?
- Да, така е, защото българските мъже са все още доста комплексирани, доста необразовани на темата секс и донякъде са под турско робство. Тези с парите си мислят, че могат да си купят всичко, но не и мен. Да, има и свестни мъже, но те не се показват много и е трудно да срещнеш истински мъж с главно „М”, затова предпочитам да задоволявам сексуалните си нужди по този начин. Не робувам на пластмасата - мъжът все пак си е мъж и нищо не може да го замени, но докато търся истинския, ще е така...

- Казваш, че изкарваш с едни батерии за вибратор 10-15 дена - толкова често ли го използваш?
- Според зависи - има дни, в които много ми се прави секс и тогава го използвам по-често. Друг път - по-рядко, всичко е според настроението.

- Ти ми изпрати еротични снимки, на които не ти се вижда лицето, но си с предизвикателно бельо и с перука. С каква цел са правени тези снимки?
- Да шокирам мъжете. Обичам да си играя с тяхната психика, защото

познавам мъжете и техните слабости, те са моето оръжие!

- Това означава ли, че обичаш да правиш еротични снимки и с твоите партньори, както и порнофилмчета?
- Да обичам, все пак мечтая да съм порнозвезда и да влезна в политиката. Имам тази идея и ще го направя - ще бъда Чичолина № 2!

- Твърдиш, че искаш да правиш често „тройки” с още една жена, а твоя последен приятел полицай се стряскал... Странно, повечето мъже си мечтаят и умоляват приятелките си за такава комбинация. Все пак правихте ли тройка с него и твоя приятелка?
- Разделихме се, сега съм сама с „розовия” си приятел. Полицаят взе пари от мен и не ми ги върна. Сега се моля да ми ги върне, не му прави чест, но повече с ченгета и „бакшиши” (таксиметрови шофьори – бел. ред.) не се занимавам –

това са най-големите престъпници!

Бат` Бойко да си подбира кадрите...

- Какъв е твоят опит досега в „тройките”, в какви комбинации и какво те възбужда най-вече от този вид сексуална игра?
- За „тройка” умирам - обичам жените, и то най-вече русите, а като има и мъж, става страхотно - тогава раят е на земята! Голям опит имам с „тройките” и го правя често. И ВСИЧКО ме възбужда, с една дума...

- Имало ли е момент, в който предпочиташ да правиш секс само с жени и заедно с твоя вибратор?
- Да, много пъти.

- Твърдиш, че изневеряваш на гаджетата си, но го правиш дискретно. Какво липсва обикновено на връзката ти, за да търсиш секс извън нея?
- Обичам секса, нимфоманка съм. Просто не съм жена за един мъж!

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ

-

3D-порно тръгва и по телевизията
вторник, 1 мар 2011 г.  BNews.bg
-
http://www.bpost.bg/pictures/resize_image.php?image=2be0d185bb7b.jpg&w=300&h=300

<img src=http://www.bpost.bg/pictures/resize_image.php?image=2be0d185bb7b.jpg&w=300&h=300>

     
-

http://www.bpost.bg/story-read-23181.php

-

С 3D-порно по телевизията ще радва феновете си "Пентхаус". "Хъстлър" също не губи време и работи по иновациите. Американската корпорация "Пентхаус" пусна първата в света 3D-версия на телевизионен порно канал. От 1 март каналът може да бъде гледан и в Европа - поне за онези абонати, които са си платили.
-
"Голите Оскари" отличиха дупето на Джесика Алба- сряда, 2 мар 2011 г.
-
http://www.bnews.bg/article-23790
-
http://87.239.158.246/d25607a318c5.jpg

<img src=http://87.239.158.246/d25607a318c5.jpg>

     

-
http://www.blife.bg/pictures/3_400_84.jpg

<img src=http://www.blife.bg/pictures/3_400_84.jpg>

     

BLife – Bnews
 
Сайтът Mr Skin раздава "анатомичните награди" в различни категории от 12 години и притежава доста богат архив на еротичните прояви на десетки светски актриси.

Мила Йовович и Джесика Алба са сред фаворитките на мъжката публика и са отличени за най-добри голи прояви на екрана.
На сайта вече са публикувани голите "Оскари" за 2010 г. Джесика Алба получава "анатомична" статуетка за най-секси дупе в "Убиецът в мен". Светлооката изкусителка Мила Йовович е отличена за най-секси деколте, показано в "Стоун", където партнира на Робърт де Ниро, съобщава в. "Труд".

Сред останалите наградени са Люси Лоулес за най-секси гола фигура над 40 години; Кристина Ричи - за най-красив гол труп; Джесика Паре - за най-хубави голи гърди; Алис Ийв - за най-секси мокра фланелка; Ребека Маршъл - за най-хубава гола хубавица с маска на лицето. Неостаряващата Хелън Мирън получи приз за най-красива голота през последните 60 г. на екрана.
Всички отличени поразсъблечени представителки на нежния пол можете да видите - тук.
-

ПРОДЪЛЖАВА - 5
« Last Edit: March 07, 2011, 01:43:32 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #4 on: March 07, 2011, 01:23:00 AM »

ПРОДЪЛЖАВА - 5

-
Силвио, прекаляването със секс е лошо нещо... (видео) - сряда, 2 мар 2011 г.- BNews.bg
-
    http://www.bnews.bg/article-23605
-

<img src=http://87.239.158.246/4430f73d9b19.jpg>

     

http://87.239.158.246/4430f73d9b19.jpg
 
Порноактриси, скандален голф-играч и Силвио Берлускони са лица на кампания за кастрация на животни, защото "Твърде много секс може да бъде нещо лошо"!

„Твърде много секс" се нарича рекламната кампания на организацията за защита на животните PETA, за която пише италианският Il Messaggero.

На един от постерите „обект" на предупреждението е италианския премиер Силвио Берлускони, а текстът гласи:
"Твърде много секс може да бъде нещо лошо... за кучетата и котките също"!

В рамките на кампанията против бездомните животни организацията призовава котките и кучетата да бъдат кастрирани.  Преди тазгодишната кампания са били използвани лицата на порноактрисите Джена Джеймсън и Саша Грей, голф-играчът Тайгър Уудс и порноактьорът Рон Джереми.

Вижте видеоклипа с участието на порноемблемата Джена Джеймисън!

-
Стига вече порно с ученички!
-
http://www.bnews.bg/article-22881
-

<img src=http://87.239.158.246/3fd1ccdc7d8a.jpg>

     

http://87.239.158.246/3fd1ccdc7d8a.jpg

-
http://www.google.bg/images?q=%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE+%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0+%D0%B2+%D1%81%D0%B2%D0%B8%D1%89%D0%BE%D0%B2+%D1%81+%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0&hl=sv&prmd=ivns&source=lnms&tbs=isch:1&ei=F55vTc_aFov0sgaeq9nmDg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=600http://www.google.bg/images?q=%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE+%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0+%D0%B2+%D1%81%D0%B2%D0%B8%D1%89%D0%BE%D0%B2+%D1%81+%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0&hl=sv&prmd=ivns&source=lnms&tbs=isch:1&ei=F55vTc_aFov0sgaeq9nmDg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=600
-
Оргия с ректор и гербери в Свищов - Сряда, 2 Март 2011

http://frognews.bg/news_32678/Orgiia_s_rektor_i_gerberi_v_Svishtov/
 

▲ В средата на масата - ректорът Адамов, а крайните вдясно от него са лидерите на ГЕРБ
Студенти заснеха тайно скандална оргия в заведение на финансовата академия “Д. А. Ценов” в Свищов, на която присъстват ректорът на учебното заведение доц. Величко Адамов в компанията на местните лидери от ГЕРБ Иван Харалампиев, Георги Марков и доц. Емил Михайлов.

Съвсем като в сюжет от най-ретроградния социалистически реализъм, докато местните величия плюскат и пият на отрупани маси, бъдещи финансистки тропат ръченица и мятат кръшни гюбеци пред сладострастните погледи на ректора и властващите партийци.

Според участничка в забавлението на властта в Свищов, никоя студентка няма право да откаже на ректора Адамов да танцува за кефа му, ако бъде избрана. Възпитаниците на академията се страхуват да застанат с имената си и да говорят открито за феодалните порядки, наложени в учебното заведение, защото всяко възпротивяване означавало тормоз, връщане и късане на изпити.

Какво правят някои от хората на Бойко Борисов на коцкарския купон, в какви зависимости са гербаджиите с ректора Величко Адамов, как “АБВ” на Първанов и икономически интереси цепят структурата на ГЕРБ в Свищов, защото ректор се гаври с християнството и го рисуват като Свищовския Христос, какви злоупотреби на власт във финансовата академия разследва парламентът и как се защитават научни титли и степени с преписани чужди учебници, четете в новия брой на вестник “ТОРНАДО”. От днес по реповете в София, а утре – и в цялата страна!

-
                             ДРАГА ЦЕЦКА, ДРАГИ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ,
Може би ще се досетите, защо съм поставил мненията изказани от любящият Силвио Берлускони, който си плаща за секса, който прави. Има пари човека, плаща, а какво прави трудно може да разберем ! Те сага ще го съдят за „проституция”, която си ходи по хората, но все пак той е държавник и трябва да дава пример като такъв спазвайки законите на страната.

ТУКА ТРЯБВА ДА ПОСТАВЯ КРИТИКАТА НА ПЕВЕЦА АДРИАНО ЧЕЛЕНТАНО НАПРАВЕНА СРЕЩУ СИЛВИО БЕРЛУСКОНИ,  КАКТО И ЕДИН СКЕЧ С НОСИТЕЛЯ НА „ОСКАР” РОБЕРТО БАНГИНИ, КОЙТО ПРАВЯТ ЗА СМЯХ СИЛВИО БЕРЛУСКОНИ  ПРОДИ И БЪЛГАРИЯ !

http://www.youtube.com/watch?v=XA_aGbh7-f4&feature=related

Roberto Benigni & Adriano Celentano - RockPolitick 2005 (1)

http://www.youtube.com/watch?v=5RX6_QtXNLg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=nVtTi1FXsVM&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=4H2Td0UHKMA&feature=related

ИНТЕРЕСНОТО Е, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЗАКОН ЗА ПРОСТИТУЦИТЯТА И КЪМ ТАМ СЪМ СЕ ЗАМИСЛИЛ МНОГО ОТДАВНА ДА СПОДЕЛЯ МИСЛИТЕ СИ С ОТГОВОРНИТЕ ДРУГАРИ НА НАЦИЯТА, КОЙТО МИСЛЯТ КАТО ЦЕЦКА ЦАЧЕВА В ХИЛЯДО ЛЕТНАТА И ИСТОРИЯ !

Онази другата „другарка” дето мислеше за Бълария поставена от курвата президент предател Жельо Митев Желев е политическата проститутка Ренета Инджова, която показва каква „Железна лейди” е от статията поставена тук ! Аз съм и срал у устата лайнена още много отдавна в 1994 година, когато тази политическа курва, задено с полсланичката Антоанета Приматарова в Швеция ми създадоха един политически процес, чрез шведските власти в лицето на външната министърка Лена Хелм Вален, който се подиграваха на мен и моята майка, за да не можем да се срещнем от толкова много години !

ТИЯ ЖЕНСКИ  ПОЛИТИЧЕСКИ КУРВИ РАБОТЯТ С МЪЖКАТА КУРВА МИМИ – ЙОРДАН СОКОЛОВ,а ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НАРОДНОТО БЪЛГАРСКО ДУПЕТИЛИЩЕ И БИВШ МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ, КОЙТО Е ВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ С ХОРАТА ОТ МВР СРЕЩУ МАЙКА МИ, ЗА КОЕТО БЕШЕ И МОЕТО ДЕМОНСТРАТИВНО ПАЛЕНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ПОСОЛСТВО В ШВЕЦИЯ ПОД НАСЛОВ – НЕ ПИПАЙТЕ МАЙКА МИ, ЧЕ ТЪРГВАМ КАТО В ХРИСТО БОТЕВОТО СТИХОТВОРЕНИЕ „КЪМ МАЙЦЕ СИ” …..

Ето сега виждам Българската политическа курветина – Железната лейди – Ренета Инджова да граби и се чудя, та нали тя забегна в САЩ да се крие с приватизираните от нейното правителство неща. ТИ НА МЕНЕ, АЗ НА ТЕБЕ …. И на края истории с болницата „Токуда”

ДАДОХ ТОЗИ ПРИМЕР, КАТО ЧАСТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИТУЦИЯ, КОЯТО СЕ РАЗВИВА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 22 ГОДИНИ ОТ НАЙ НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ !

Няма да пиша повече за политическата поституция в България и да и правя сравнения, защото и трилогия по хиляда страници в том да пиша няма да мога да се изпиша от примери. Това е работа на социолози и Дъравници от Народното Събрание, Правителство, Президентство, Съд, Прокуратура, Омбудстман, и много други ДЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПЪНАТ и да създадът закони, който да се спазват, но като се вижда …НЯМА УПРАВИ-Я !

ПРОЗДЪ НАРОД , СЛАБА ДЪРЖАВА – ПРЕСТЪПНИ УПРАВНИЦИ БОРЕЩИ СЕ ДА СИ НАПАВЯТ ХИОПСОВИ ПИРАМИДИ – ОТ ГРАБЕЖИ И ПОЛИТИЧЕСКИ РАЗВРАТ !

Нека да се върнем на статията, в която е написано едно мнение от Министър Председателя Силвио Берлускони. Макар и лизач или ебач, за което не може да кажа нищо, а само да си мисля за него, но правейки сравнения с президента на САЩ – Бил Клинтон, който на времето беше се изказал по световната телевизия, „ЧЕ – АЗ НЯМАМ НИКАКВА СЕКСУЛНОСТ – С МОНИКА ЛЮИНСКИ … ИМАЙКИ ПРЕДВИД ВАГИНАЛНА ИЛИ МОЖЕ БИ, АНАЛНА, НО СИГУРНО ОРАЛНА …. „ И в следващите телевизиони шоу програми Моника Люински показа гащичките си със сперма от Билито Клинтон. След това следват три меомоари от Бил Клинтон, Хилари Клинтон и Моника Люйнски, за да ни обясняват какво е това „Секс и има ли почва” в овалния кабидент на пезидента на САЩ ?

Нека споделя отново думите на Силвио Берлускони : „Силвио, прекаляването със секс е лошо нещо... (видео)” . Понеже не зная италиански език не мога да коментирам, какви размисли е споделил нашия приятел Силвио за животинския свят, към който сме причислени и ние човеко-подобните май-муни, но изказаната мисъл е интересна да се разсъждава. С това нашия добър другар Силвио желае да ни каже, че той не е чак толкова голям СЕКСИ БОМБА, както пее идин световно известен певец за СЕКС БОМБАТА …

От тази позиция желая да направя сравнението с другарка,  която се рекламира с други, който започват да пишат по форумите като ни пропагандират СЕКС ТРОЙКИ, с което започва да се замислям около обяснява от физиологическо и психологическо естество.

СЕКСУАЛНИТЕ ЕКСПЕРИМИНЕТИ И ИЗСЛЕДВАНИЯ, КОЙТО СЕ ПРАВЯТ ПО ФРОЙД СА ОСНОВА ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ИНИДИВИДА – ПРАВИ ЛИ СЕК, ЗНАЧИ Е НОРМАЛЕН, НЕ ПРАВИ ЛИ СЕКС, ЗНАЧИ НЕ Е НУРМАЛЕН !

От тази Фройдиска позиция ще смятаме другарят Силвио Берлускони нормален мъж. Плаща си и ебе …. Извинете, това ебането не е ли селска работа ?

ДУМАТА ЕБАНЕ СЕ СМЯТА В БЪЛГАРИЯ ЗА МРЪСНА ДУМА И Я НЯМА В ТЪЛКОВНИЯ РЕЧНИК, НО ШВЕДИТЕ ИЗПОЛЗВАТ ДУМАТА КНУЛА, КОЯТО В ПРЕВОД Е ЕБА – ИМАМ СЕКСУАЛНО ОТНОШЕНИЕ ….  МОЖЕ ЛИ ЕДНА ДУМА ДА БЪДЕ МРЪСНА Е СЛЕДВАЩИЯТ ВЪПРОС ЗА МИСЛЕНЕ ОТ УМНИЦИТЕ – ДЪРЖАВНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКА КУРВЕТИНИ И МЪЖКИ КУРВИ, КОЙТО ПРОСТИТУИРАТ С МОЗЪЦИТЕ СИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !

ДЪРЖАВНИЦИТЕ НЕ СЕ ЕБЪТ, ТЕ СЕ КНУЛАТ , ПО ШВЕДСКИ …. !

При комунизма, не плащаш, но управниците угововаряха студенките, че ще получат добро место в работата като завърщат и става секс импекса – НАТУРАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ ! Значи  предните български управници са нормални, защото, какво – ЕБЪТ ! А тези дето не ебем, сме какво ? – НЕ – НУРМАЛНИ ! Ето това е на практика юдейската „кнарк-хаджииска” Фройдистка теория.

Другарят д-р Зигмунд Фройд е бил и „кнарк-хаджия” и под това влияние може би е създал една теория на расисткото изследване на личността, за да бъде унищожаван политическия противник, както са правили в САЩ, с италианския поет Есра Паунд, а така също и в братските социалистически страни са вършили престъпления, както и сега – ПО СВЕТА !

ЕБАНЕТО Е ВЗАИМНО УДОВОЛСТВИЕ И НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ Е ЕБАНИЯ, И КОЙ Е ПРЕ-ЕБАНИЯ ! ЗАЩОТО, КАКТО СЕ ПРАВИ СРАВНЕНИЕ С ПРЕЗИДЕНТА БИЛ КЛИНТОН, ТОЙ Е ЕБАЧЪТ, НО ТОЙ Е ПРЕ-ЕБАНИЯ ДЪРЖАВНИК В ПОСОКА НА СЕМЕЙНО ПОЛИТИЧЕСКИ МОРАЛ. 

КАТО ДЪРЖАВНИК ТОЙ БЕШЕ ЕДИН МЕЖДУНАРОДЕН ТЕРОРИСТ И УБИЕЦ, КОЙТО ВЛИЗАШЕ ДА СЕ МОЛИ В ЧЕРКВА С БИБЛИЯ В РЪКА И ЗАПОВЯДВАШЕ НА САМОЛЕТИТЕ ДА БОМБАРДИРАТ СРЪБСКИТЕ МОСТОВЕ, ВЛАКОВЕ С ЦИВИЛНИ  ГРАЖДАНИ ! 

МОЖЕ ДА КАЖАТ ХВАЛИТЕЛИТЕ ЗА БИЛИТО – ГОЛЯМ ЕБАЧ БЕШЕ В ОВАЛНИЯ КАБИНЕТ !

Ето сега стигам до същината на моето предлжение до Председателя на Народното Събрания на Република България, другарката Цецка Цачева, с която по другарски, по народно му ще разрешаваме проблема с ПРОСТИТУЦИЯТА, която се върши в България.

Както е казал другарят Силвио Бурлускони - „Силвио, прекаляването със секс е лошо нещо... (видео)” многото сек е лошо нощо, така и многото реклама, която се прави в България във вестниците, като се показват голи жени е лоша работа и най вече показването по Българската Телевизия – сексуални оргии са средство за формиране на психопатии с особено значение, който се проявяват в обществото по един престъпен развиващ се процес.

НАУКАТА Е ДОКАЗАЛА ТЕЗИ МОЙ МИСЛИ, КОЙТО СПОДЕЛЯМ ОБЩЕСТВЕНО, НО АКО СЕ СЪМНЯВАТЕ МОЖЕ БЪЛГАРСКАТА НАУЧНА МИСЪЛ ДА НАПРАВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ДА ОБЯСНИ МОЕТО МИСЛЕНЕ, КОЕТО ПРЕДСТАВЯМ, ЧРЕЗ ИЗКАЗАНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ ОТ НАЙ-ГОЛ-Е-МИЯ ЕБАЧ СИЛВИО БЕРЛУСКОНИ, КОЕТО ЦИТИРАХ !

Тука ще направя едно сравнение, като ще споделя, че преди 15 години имаше в шведската телевизия „Канал 3” в ранните часове на нощта след 2 часа понякога секуални филми, който изчезнаха, защото хората прецениха, че не е психически здравословно за нацията …

Какво открих в България след като си пуснах кабелна телевизия ? Ами има много канали, който въртят непрекъснато секусални сцени – ДВОЙКИ, ТРОЙКИ, ЧЕТВОРКИ с устни писмени РАЗРАБОТКИ И РЕШЕНИЯ на проблема посочен от другарят Силвио Берлускони - „Силвио, прекаляването със секс е лошо нещо... (видео)”

Ето този въпрос така ме размисли и ме провокира да споделя с другартата Председател на Народното Събрание на Република България Цецка Цачева, като и предложа да се НАПРАВИ ДИСКУСИЯ в Народното Събранието и между народа, за този феномен, дали да се УНИЖАВАТ ЖЕНИТЕ РАЗГОЛО-ГЪЗЕНИ ВЪВ ВЪСТНИЦИ И СПИСАНИЯ, И ДАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ПУСКА ПО БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВНА И ЧАСТНА ТЕЛЕВИЗИЯ СЕКУАЛНИ КЛИПОВЕ, КОЙТО ДА СЪЗДАВАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ПСИХОЗИ, каквато ни се представят от една изтъкната тук и цитирана от мен статия – „БИВШАТА ПРОСТИТУТКА ГАБРИЕЛА АЛЕКСАНДРОВА: ГАДЖЕТО МИ ЧЕНГЕ МЕ ЗАВЛЕЧЕ С ПАРИ!  - 22 февруари 2011, 02:51 „

-
ПРОДЪЛЖАВА - 6
« Last Edit: March 07, 2011, 10:23:55 PM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #5 on: March 07, 2011, 01:29:45 AM »

ПРОДЪЛЖАВА - 6

-
ГАДЖЕТО МИ ЧЕНГЕ МЕ ЗАВЛЕЧЕ С ПАРИ!  - 22 февруари 2011, 02:51 „

В едни тайни разговори с врачани споделих този въпрос на гледането на секс каналите,
че ще предложа на другарката Цецка Цачева да разгледаме въпроса с нея като дедем свой принос в ДЪРАВНАТА ДИСКУСИЯ, като ще и предложа да направим с нея един подобен – СЕКСИ ИМПЕКС КЛИП, който да го разгираем и покажем в името на България !

ЕДНА ОТ СЪБЕСЕДНИЧИКТЕ МИ ПОПИТА – ТА МОЖЕ ЛА ДА ГО ВДИГНЕШ ОТ ЦЕЦКА ?

Въпросът е на истина странен, но може да се отговори. Аз понеже съм все пак доста години по-възрастен от нея, но ще се опитам, чрез помощта на ДРУГАРЯТ ВИАГРА, който ми се непрекъсато рекламира по електронната поща, за да ми напомят, че трябва да го видагам самолетът за подобни обекти.

След това не бих желал да се обижда другартата Цецка, защото и тя душа носи и може да има желание за политане в поетичността … над сексуалния политически разврат !

Ето на тази база показвам снимката с мислите си, как Тя – Цецка Цачева страстно е посегнала да целуне минисъра Божидар Димитров. Божи-Дар, който е на мойте години и в мен напират сили, за да му направя конкуренция дори да не съм професор. Аз намирам тази снимка между Цецка и Божиядар, че в нея има изключителен заряд на женско вживяване, за което много жени биха били щастливи да ги уловят в подобна секси поза на цаливане !

ЕТО ПОКАЗАХ, ЧЕ ОБЩЕСТВОТО БЪКА ОТ ПРОБЛЕМИ, КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ОБСЪЖАТ И НА ТАЗИ БАЗА РЕШИХ ДА СЕ ЖЕРТВАМ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ДА ПРЕДЛОЖА НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ ДА НАПАВИМ ЕДИН СЕКУАЛНЕН ЕКСПЕРИМЕНТ, КОЙТО ДА ЗАСНЕМЕМ И ДА ГО ВЪРТИМ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, СЛЕД КОЕТО ДА ПОПИТАМЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДАЛИ Е ХУБАВО ДА СЕ ПРАВИ ПОДОБНО „СЕКСИ – ЕБАНЕ”, КАТО СЕ ЗАПОЧНАТ С ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ И ОТРИЦАТЕЛНИ МНЕНИЯ И СЕ СТИГНЕ ДО ВСЕСАРОДНОТО ОБСЪЖДАНЕ – РЕФЕРЕНДУМ, КАКТО МУ КАЗВАТ ПО КОНСТИТУЦИЯ – ДАЛИ ДА СЕ ПОКАЗВАТ ГОЛОТИИ ПО ВЕСТНИЦИ, СПИСАНИЯ И СЕКСУАЛНИ СЦЕНИ ОТ ВСЕВЪЗМОЖЕН ИЗВРАТЕН ВИД !?

Другарката Цецка Цачева отказва да направи референдум за факта дали Турция ще трябва да влезне у Европа, но в замяна на това може да направим референдум – ДАЛИ ДА ИМА ШАДРАВАН СЕКИШ ПО ТУРСКИ в българското общество показано по телевизията, за да се дървят турците и да им летят самолетите … !?

Като няма какво да им показваме по телевизия и вестници няма да си вирят самолети-ТЕ !

АЗ ОБЕЩАВАМ ДА СЕ СНАБДЯ ЗА СЛУЧАЯ С ДРУГАРЯТ „ВИАГРА”, КОЙТО МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ, А ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ ДА СИ НАМЕРЯ И ЗАМЕСТИТЕЛ ИЛИ НАБИВАТЕЛ НА ПРОСТАТАТА МИ И ТАКА ЩЕ НАПРАВИМ ЕДНА ТРОЙКА И ЧЕТВОРКА ХОРО ПАЛАВО ИГРИВО ПО БЪЛГАРСКИ …. ЩЕ СЕ ДРУСАМЕ ДОКАТО СЕ УМОРИМЕ ! ЩЕ КАРАМЕ ПО НАУЧНО МУ ГЛЕДАЙКИ ОТ СНИМКИ И ВИДЕО КЛИПОВЕ УСВОЯВЯЙКИ СВЕТОВНИЯ ОПИТ , КАКТО НИ СЕ ПРОПАГАНДИРА ОТ ХОЛИВУД С НАГРАДИТЕ „ОСКАР” ЗА НАЙ-КРАСИВО ДУПЕ В НЯКОЙ СОФИИСКИ БАР … ЕТО ПОКАЗАЛ СЪМ ЕДНО НАГРАДЕНО ДУПЕ - "Голите Оскари" отличиха дупето на Джесика Алба …

Сега желая да покажа молко снимачен материал и от българските телевизии, който съм взел превръщайки ги като ходужествено изображение, за да може да се впечатлява човек в художествения израз за символично преживяване !
 
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8656.JPG>

     

-
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8653.JPG>

     

-
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8654.JPG>

     

-
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8652.bmp>

     
-

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8655.JPG>

     

-
                    Тука желая да се разгренеча от другарят Лукашенко,
Президента на Беларус, който е заявил на едни германски министър, да си иде там в Германия и да си прави тези упражнения между мъжете, „такива работи за Беларус не са за продпочитане” и ще споделя, нека да си ги правят тези „хубавите” работи в къщи, без да се разпространяват обществено.

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8680.jpg>

     

АКО ВЪЗРЯЗАВАТЕ, ЧЕ МИСЛЯ ЕДНОСТРАНО, ТО АЗ ПРЕДЛАГАМ НА ДРУГАРКАТА ЦАЧЕВА ДА СИ ВЗЕМЕ И ЕДНА ПАРТНЬОРКА КАКТО ТУКА НА СНИМКИТЕ И ДА НАПРАВИМ ОЩЕСТВЕНО ХОРО, КАТО СТРОЙИМ „35-ПЕХОТЕН” ВРАЧАНСКИ ПОЛК, КОЙТО Е НА ЗАКРИВАНЕ И КАТО ПОСТРОЙМ ПОЛКА, ЗА ДА МИНЕМ И ДА ОБЕРЕМ „КРАСТАВИЦИТЕ”, КАКТО ПО МОЕТО ВОЙНИШКО ВРЕМЕ СЕ ПРАВЕШЕ ИЛИ ДА ОБЛИТНЕМ СЪС СПАРКАТА НАД СТРОЕНИТЕ ВОЙНИ И ДА ИМ ОБЕРЕМ КРАСТАВИЦИТЕ ! СЛЕД КАТО ЗАСНЕМЕМ ТЕЗИ ВЕЛИЧАВА КАДРИ ЩЕ ГИ ПРЕДОСТАВИМ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЗА ОБСЪЖДАНЕ, ЗА ДА КАЖЕ ТОЙ  ДАЛИ ДА ИМА „ПОР” – МРЪСНА ДУМА ЗА МИРИЗЛИВОСТ В БЪЛГАРСКИЯТ ОБЩЕСТВЕН ЖИВОТ, ЧРЕЗ ТАКА НАРЕЧЕНА ПОРНОГРАФИЯ РАЗИГРАНА ОТ СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ И СИЕ КЪМПАНИ ПО ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ЕФИР НА БЪЛГАРИЯ ?!

Сега ще покажа една друга статия в българското Интернет пространство, за да се запознае другарката Председател на Народното събрание на Република Бълария, КАКТО И ДРУГИТЕ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ДЪРЖАВНИ УЧЕРЕЖДЕНИЯ, какви приятни иждивления има в България, след което да и предложа същата сцена да я разиграем с нейно участие и предложението и до младите народни преставителки както се пише в статията, която поместих, но Цецка може да покани и другарката Федосова, ако се съгласи, ама без пари, защото нямам възможност да и платя, както писаха 150 000 лева, че получила от някъква фирма.

НИЕ РАБОТИМ С ЦЯЛАТА СИ ДУША И СЪРЦЕ В ИМЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !

Третата участничка в шоуто може да бъде и Калинка, тя наше момиче ходи по Турция, може да са я обработили тези от „Атака” да служи на няколко господари, а тука ще работи за България ! - Ето и статията !

БИВШИЯТ НА РАДИНА КЪРДЖИЛОВА ВЪЗПЯ К.РА СИ!
3 март 2011, 16:31

http://www.blitz.bg/article/23407

http://static.blitz.bg/thumbnails/220/201103/20110303.jtzdoztvuw.jpg

<img src=http://static.blitz.bg/thumbnails/220/201103/20110303.jtzdoztvuw.jpg>

     

-
Бившето гадже на актрисата е рапърът Стефан Иванов(първият от ляво). Тези кадри бяха разпространени уж случайно в интернет миналата година, по-късно се оказа, че рекламират филма ТИЛТ.

Стефан се гаври със звездата от "Стъклен дом" в новото си парче.

Браво на Радина, че си е хванала за гадже обикновено момче, красиво, на нейните години, а не като Елен Колева – дъртак с пари. Така коментират зрителите новия приятел на актрисата от “Стъклен дом” – сексапилния младок Калин Георгиев.

От няколко месеца Радина се хвали, че е влюбена до уши, но отказваше да разкрие с кого дели леглото си. “ШОУ” научи, че Калин е роден в столицата, а в профила си във фейсбук е написал, че в момента живее в Канада. Той се оказва запален фен на сноуборда, катеренето и е любител-фотограф.

Бившето гадже на Сиана от “Стъклен дом” - Стефан Иванов, е далеч по-скандален тип, установи репортерската ни проверка. Именно той е момчето, на което актрисата - прави френска любов на порноснимките, - разпространени миналото лято. Кадрите изтекоха уж случайно в интернет, а после се оказа, че са от рекламната кампания на филма “Тилт”.

Стефан, който е по-известен като Wosh MC, започна да пише песни за актрисата, след като тя му би шута. “Знам, че цяла година не си пипал Радина, а преди т`ва тя през двама от мойте мина”, пее рапърът. Публикуваме част от песента на бившия приятел на Кърджилова, която е озаглавил “Моят к*р”:

“Моят к*р никога не ме излага, твоя к*р прилича на зърно на баба.
Моя к*р се целува и се гали, твоя к*р също, но само от мангали...
Моят к*р просто иска да си тиха, твоя к*р подсмърча и киха.
Моя к*р иска и го получава, твоя к*р колко пъти беше влизал в крава?
Моя к*р кара трето висше, твоя к*р не може к*р да напише!!!
Моят к*р, аз със него съм на мнение, че твоя к*р има нужда от лечение...
Моят к*р е като пружина, твоя к*р е на половина!
Моят к*р въобще не съществува, но от твоя к*р ще се откаже всяка курва!”
-
ЕТО УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ, ТУКА ИМА ХВАЛЕБСТВИЯ ЗА СЦЕНАТА ПОКАЗАНА ВЪВ ВЕСТНИКА. ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ КАТО СЕ ЗАГОЛИМ С ДРУГАРКАТА ЦЕЦКА, ИСКРА, КАЛИНА И ДРУГИ ЩЕ ПОЛУЧИМ И НИЕ ПО ЕДНО ПОХВАЛНО СЛОВО И ПИСАНИЕ ?!

      Предполагам, че почитаемата Председател на Балагарското Народно Събрание да докладва на Българският парламент за разгледа-НЕ на тези проблеми от ПОРНОГРАФИЯТА !

1.   Какво е това „Поро-графия” и има ли почва за развитие в България ?

2.   Как да използваме „Пор-нографията” за обуение на подрастващото поколение в училище, чрез ТВ програми с тяхното пропагандирана в България?

3.   Как трябва да се ползва Интернет в обучението на българските ученици, за да не бъдат използвани в секуални игрички, както е показоно в една от статиите, която помествам тук, не като някой политически педераси в лицето на  народния дупе-давец коматист - юрист Мими Йордан Соколова и мафия !

-
ПРОДЪЛЖАВА - 7
« Last Edit: March 11, 2011, 01:28:10 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #6 on: March 07, 2011, 01:37:32 AM »

ПРОДЪЛЖАВА - 7

-
СЕГА ДА ПОГЛЕДНЕМ ВЪПРОСА ОТ ГЛЕДИЩЕ НА ЕВРО-ПЕЙ-СКИЯТ СЪЮЗ.

         Преди за зопочне новото хилядолетие в шведския парламент стана една подобна дискусия. Една режисьорка направи един СЕКСИ извратен филм, който започна да се дискутира в обществото, като продължи да се обсъжа и в шведския парламент. Специално беше направена една прожекция, на която учестваха жените от парламента, който са на половината от 349 човека. Аз наблюдавах или камерата на режисьорката представи в момента на женското стенене по телевизията от представения филм, което не се показа за нас теле-ТА-ТА- зрители, но се показваха изпънатите лица на министъра на правосъдието Лайла Фрайвалдс, на Мона Салин, която беше вице министър председател от правителството на Социал-Демократическата партия в коалиция със Зленени Леви…

СЛЕД ТАЗИ ПРОЖЕКЦИЯ И ОБСЪЖДАНЕ В ШВЕДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ СЕ ИЗЛЕЗЕ СЪС ЗАКОН ЗА ЗАБРАНА НА ПРОСТИТУЦИЯТА В ШВЕЦИЯ – ПРОЦЕСА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА !

Учудващо стана за мен мнението на вече бившия Министър Председател на България другарят „цар-че” Симеон Борис Фердинанд Сакс Кобург Готски – ЛЪЖЕЦА ОТ МАДРИД, който изказа мнение да се легализира ПРОСТИТУЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ вероятно да помогне на братовчеда си в Австрия, за да се снабди с докуемнтирани от родата му със синя  кръв Симиончо рекламирани прости-тутки от България !  –  Проституцията се развива по особен начин в България и е част от човешки престъпления, не само с насилие над жените и използването им като материал за печалби, но и за донатори на органи от убииствата, каквито случай се показаха за Косовския министър председател Хасим Тачи и банадата му, от САЩ, за която има сведения в Европейския парламент изказани от Карла дел Понте !

ЕТО КОЛАЖ ОТ ИМПОТЕНТНИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИК СИМЕНЧО САКС КОБУРГ ГОТСКИ С КОМПАНИЯ НА ЕДИН ДРУГ РЕЛИГИОЗЕН ПРЕДАТЕЛ – ЗА СЪЖАЛЕИНИЕ !

ТАЗИ ИЗВРАТЕНА МАЙМУНА ПРИСТИГНА В БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ОБЕРЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДА БЪДЕ СЪУЧАСТНИК В УНИЩОЖЕИНЕТО МУ КАТО ЮДЕЙСКИ ПОСЛЕДОВАТЕЛ, КАКТО СЕ ПОКАЗВА И ХВАЛИ С ЮДЕЙСКИТЕ РЕЛИГИОЗНИ АТРИБУТИ ! ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА МАЙМУНА НИКОГА НЕ Е БИЛ И НЯМА ДА БЪДЕ БЪЛГАРИН ! ДЕЙСТВИЯТА МУ ПОКАЗАХА КАКВА ЮДЕЙСКА ОТВРАТ Е ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД – ЛЪЖЕЦЪТ ОТ МАДРИД, КОЙТО ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ЗА 800 ДНИ, КАТО ГО ОГРАБИ !
 
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8657.JPG>

     

ЧУДЯ СЕ НА ТОЗИ БЛАГОРОДНИК СЪС СИНЯТА КРЪВ – МАЙМУНАТА – ЦАРЧЕТО – ЛЪЖЕЦА ОТ МАДРИД СИМЕОНЧО САКСОФОНСКИ, ЗАЩО ПРОПАГАНДИРА ПОДОБНА МЕРЗОСТ-ПРОСТИТУЦИЯ, СЛЕД КАТО ШВЕЦИЯ ЗАБРАНЯВА ПРОСТИТУЦИЯТА СЪС ЗАКОН !

Въпросът съм поставил пред парламентаристката от Брюксел – Ева Брит Свенсон, която предсави във Вакшьо филм от Европейският парламент по въпроса за ПРОСТИТУЦИЯТА – „Не за продан” на жени !

Тя е сега отговорник по тези женски въпроси в Европейския Парламент.

В създалата се дискусия след филма зададох и обясних въпроса за Шведското криминализиране на ПРОСТИТУЦИЯТА и българското желание да се ЛЕГАЛИЗИРА ПРОСТИТУЦИЯТА от Българският Парламент и как тя Ева Брит Свенсон би реагирала на този въпрос в Европейският парламент след като юдейската маймуна „Царската синя кръв” Симеон Сакс Кобург Готски желае да създава проституция в България, което е част от ЕС.

Ето плаката от поканата на Ева Брит Свенсон за водене на разговор по въпросите на сексуалното унижеине на жените в Европа ! Срещу престъпленията, който се правят срещу жени …. Къде трябва да поставим морала на Българските депутатки в тази дискусия ?

СРЕЩАТА, КОЯТО СЕ НАПРАВИ ПОСОЧЕНА В ПЛАКАТА Е ОТ 2007 ГОДИНА В ГРАД ВЕКШЬО ОТ КЪДЕТО БЕШЕ ИЗБРАНА ЕВА БРИТ СВЕНСОН ЗА ЕВРЕПЕЙСКИ ДЕПУТАТ И БЕШЕ ПРЕИЗБРАНА ОТНОВО В 2010 ГОДИНА.

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8658.JPG>

     

 
За да не бъда голословен ще покажа и една снимка с Ева Брит Свенсон от 2010  след което ще дам и друго обянение !

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8659.JPG>

     

Ева Брит Свенсон я познавам още от един летен лагер на комунистическата партия, където тя водеше свойте беседи. Тогава изучавах общественото пространство на Швеция и открих така между другото, че Ева Брит Свенсон е част от три партии, като в крайна сметка стана европейски депутат от „Венстер парти”, която е част от бившата комунистическа партия на Швеция. Аз съм демонстрирал срещу нея с плакати и тя мина край мен и ми каза : „ Стефан, не си прав !”. Това е било моето мислене и тя показа своето мислене и сега се срещаме, за да беседваме, с което показвам втора снимка с нея, като доказателство, че обществените проблеми трябва да се дискутират. Обществено съм я запитал, след като тя заяви при влизането си в Евпропейският парламент, че половината от заплатата си ще дава на благотворителна дейност – Тя заяви – ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ДАВАМ ПОЛОВИНАТА ОТ ЗАПЛАТАТА СИ ! Само този жест да прави Ева Брит Свенсон показва едно обществено мислене в името „на по-добро”, за което я похвалвам и показвам и един от плакатите на нейната обществена отговорност, за да споделя, какво сатава в Европейският Парламент.

ТУКА МОГА ДА ИРОНИЗИРАМ БЪЛГАРСКИТЕ НАРОДНИ ДЕПУТАТИ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ И ДА ГИ ПОПИТАМ, А ВИЕ КАКВО ДАДОХТЕ ОТ ТЕЗИ ПАРИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО СЪМ УВЕРЕН, ЧЕ ПОДОБНА ДЕЙНОСТ КАКВАТО ВЪРШИ ЕВА БРИТ СВЕНСОН КАТО ОТЧЕТ ПРЕД СВОЯТ НАРОД, БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НЕ ГО ПРАВЯТ !

Подобен жест да даде половината от своята депутатска заплата направи един младеж на 19 години, който беше избран за депутат в 2002 година. Изглежда жеста му не беше приет от неговите съпрартиици и в 2006 година той не се яви за избор, но в 2010 година той е избран от листата на друга партия, защото Той е качествен, честен швед, който ще защитава интересите на Швеция и той го показа в задаваните въпроси срещу Министър Председателя Йоран Персон, както и срещу други пред Комисията по катастрофата в Тейланд, когато загинаха много шведски граждани, а правителстото закъсня с помощта за други !

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7064.JPG

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7064.JPG>

     

-
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=A%CD%C0%D2%CE%CC%C8%DF%20%CD%C0%20%CF%CE%CB%C8%D2%C8%D7%C5%D1%CA%CE%D2%CE%20%D3%C1%C8%C8%D1%D2%C2%CE&p=bg_roman&title=A%CD%C0%D2%CE%CC%C8%DF+-1-+%CD%C0+%CF%CE%CB%C8%D2%C8%D7%C5%D1%CA%CE%D2%CE+%D3%C1%C8%C8%D1%D2%C2%CE+%CD%C0+%D1%F2%E5%F4%E0%ED%FA+%C4-%F0%FA+%C4%E8%EC%E8%F2%F0%EE%E2%FA+%D7%EE%EB%E0%EA%EE%E2%FA+-+1981

Показвам една иронична снимка на Джими Картър, който ми казва иронично – „Стефане, Аз получих „Нобелова награда за Мир”, а ти получи затвор, защото искаше да ме преизберът отново за президент на САЩ в 1980 година „ ! Каква демокрация ?

С тази символичност, желая да кажа на Цецка Цачева и компания, Вие може да се снимате с мен в среща по Телевизията. Изборът е Ваш, предложението е мое !

Благодаря за вниманието !

Стефан д-р Д Чолаков

6 март 2011
 –
Кралство Швеция
« Last Edit: March 08, 2011, 12:47:58 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #7 on: March 08, 2011, 02:22:27 PM »

ТОДОР ДЕЯНОВ: УПРАВНИЦИ, АКО НЕ ОТКРИЕТЕ СЪВЕСТИН, ЩЕ УМРЕТЕ коментари/18
6 март 2011, 12:40
София, България
изпрати на приятел

<img src=http://static.blitz.bg/thumbnails/220/201103/20110303.fgwoqenopw.jpg>

                                                     
        
http://www.blitz.bg/news/article/101351

21 септември 2007 г. Тодор Деянов пали портретите на висши български политици заради бездействието по отвличането на сина му Съвестин.
Цената на дете като моето е 200 000 евро.
Тодор Деянов е баща на отвлечения на 6 май 1997 г. Съвестин, който тогава е на 8 години. 14 години по-късно Деянов осъди България в Европейския съд по правата на човека и трябва да получи от държавата обезщетение от 2400 евро. "ШОУ" даде възможност на бащата на Съвестин да излее мъката си.

- Г-н Деянов, нееднократно казвате, че трафикът на хора от България е с политически чадър от най-високо място.
- Да, и никой досега от висшите мижитурки не е посмял да ме опровергае. Абсолютно никой. Изпратих смъртни писма до Георги Първанов и Сергей Станишев през 2006 г. и тогава ги скриха на тържествата във Велико Търново на 22 септември – Деня на независимостта и рождения ден на Съвестин.
Всички те знаят как и къде е продаден Съвестин. Той

е отвлечен от двама сержанти - полицаи от провинцията,

но тъй като се води следствие, не мога да изнасям по-конкретни данни. Двамата са гравитирали около иранеца, когото отдавна съм посочил, и проститутката. Тези двама полицаи са наблюдавали поне два месеца Съвестин, преди да го отвлекат. Съвестин – похитената съвест. Това го научих едва преди две години – не случайно МВР крие оперативното дело.

- В момента води ли се разследване?
- Формално се води, но не се прави абсолютно нищо. Тези двамата полицаи са избягали през 1999 г. в Канада. Иранеца го застреляха. Проститутката, предполагам, че е жива и здрава. Иранецът беше година и половина в следствения арест, пуснаха го и го застреляха на втория ден зад НДК. И никой не го е разпитвал. Но им е било ясно от самото начало в сектор “Издирване”, че са били замесени сержанти, че това е добре организиран канал за трафик на деца. От полицията са знаели, че каналът е бил съвсем по друг начин организиран, че са замесени и висши фуражки, затова всичко беше потулено и маскирано.

- Какво означава “смъртни писма”, каквито сте пратили до президента и тогавашния премиер Сергей Станишев?
- Текстът ми е много категоричен. Аз съм посочил – дал съм им срок, до който, ако не направят необходимото, няма защо да си играем на правосъдие и на Страсбург, ами трябва да се приложи старозаветното правило – зъб за чене, дете за две. Така съм си го написал и в съда. Можем ли да си играем на шикалки и на 2000 евро, аз трябва да съм овца... Срокът, който съм им дал, е до края на мандатите им. Написал съм в “смъртното писмо” до Станишев и Първанов – върнете Съвестин и ще ви се размине, вие знаете как е продаден. Написах им също – безсмъртни не сте, възмездието заслужено ще ви настигне – убеден съм, че

ще умрете, докато серете.

Всички канали в тази държава – дървесина, тютюн, селскостопански стоки, китайски стоки, проституция, просия на деца, незаконно осиновяване, както се случи със Съвестин – това се организира само от партийни ченгесарски величия. В България няма мафия, а има нещо много по-страшно, което се нарича държавен бандитизъм. Този партиен бандитизъм не допуска да има конкуренция в лицето на класическа мафия. Хората, които би трябвало да те защитават, те смачкват или излизат публично и казват: “Аз съм войник, каквото ми каже началникът...” Главният секретар е генерал, какъв войник? Схемата за държавния бандитизъм е още от времето на ЦК на БКП.

За да крият оперативното дело, за да не допускат да имам аз средства, за да си го издиря сам, значи ги е страх, че това ще разплете точно търговия, организирана от държавни величия. Избират деца, които да са видимо здрави, красиви, отгледани, неутрални деца – нито мургави, нито много русоляви. Едно дете, за да струва 200 000 евро, трябва да бъде точно такова. Една от моите заблуди също беше, че се взимат бебета.

Отдавна не се вземат, защото не се знае какво ще излезе от едно бебе, докато видимо здраво и красиво дете се вижда какво е. Такива деца са поръчкови, няма ги в точния момент в социалните домове в България. Те се крадат от съседни държави – Украйна, Молдова, но документите им се обработват в България и Румъния, и то по много елементарен начин – снимаш откраднатото дете в момента, слагаш му актуална снимка на документи, картонче на сираче, което вече го няма – примерно истинска снимка на Съвестин, но по документи става сиракът Николеску от Румъния.

Това е елементарна подмяна на самоличност. Нашите кръщелни нямат никакви данни, когато трябва да си извадиш първия паспорт. Може всяко друго дете да пробуташ с такова кръщелно. Какви отличителни белези има там, освен написани имена и родители? От друга страна, се премина и към поръчково забременяване – извеждане на родилката в Гърция, Испания, Италия – отглеждат бременната в съответната държава и например италианецът признава, че е изневерил на жена си, когато се роди бебето... Но това е друга схема. Да се върнем на моите заблуди – че Съвестин е голям и че много помни. Докато не ми обясниха, като пътувах и навън, и в Интерпол и т.н., че

много лесно се предизвиква частична амнезия с фенобарбитали.

Човек заспива и не помни. Много лесно се заличава памет. И като попада на чуждо място, с чужд език, чужда среда, дори и да ме е сънувал, няма кой да му обясни какъв съм аз в съня му.

Търговията с деца започва като държавен бандитизъм през 1968 г. с Указа за насърчаване на раждаемостта. Положителният ефект е, че гонехме 9 млн. души население с големи преимущества за трето дете. Обратната страна е, че държавата изкупуваше бебета срещу 500 лв. в самия родилен дом. Абортите – абсолютно забранени – стара, млада, ражда. Тези бебета са се изнасяли и винаги се е криело, но българските семейства винаги са имали проблем да си осиновят бебета. Тоест, като се разрови човек, България от онова време е изнасяла оръжие, синтетична дрога и бебета. Тази държавна политика продължава до ден днешен, само че се приватизира от доверени хора. Едни си хващат цигарите, други си хващат наркотиците, трети – банките...

- Къде отиват тия деца?
- Където са решили да отиде. Наши деца попадат в Швеция, Испания, Франция, Италия, САЩ, Канада, ЮАР, Австралия и за мое голямо изумление момченце би могло да попадне във висша каста в Индия. Осиновителите са богати, около 50-годишни. На тях тепърва не им трябва бебе, или пък са загубили тяхно дете и искат подобно, което да му прилича. Тогава още по-лесно се подменят документите. Примерно от Щатите отиват в Йордания, или с детето, пораснало след три години, си се прибират в Щатите - с другото...
Трафикантите разчитат на пълна ненаказуемост. Аз съм единственият родител, който не психяса, не се пропи и не се отказа, седна и научи право и намери начин да ги съди.

Едно интервю на Мария КОСТОВА

-
-

КОМЕНТАР
-
Stefan D Tcholakov Vдxjц07 март
ПОДКРЕПЯМ БАЩАТА И СЪМ ГОТОВ ДА УЧАСТВАМ - НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ГУБИМ
ОСТАНА САМО ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО ДА ОТМЪСТИМ !


<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7064.JPG>

     
                                               
-
-
ЦЕЦКА ЦАЧЕВА СПОКОЙНО МОЖЕ ДА СЕ ЗАМЕНИ С ЮДЕЙСКАТА МАЙМУНА - ПРЕДАТЕЛЯ ПЕТКО БОЧАРОВ ! ОТКРИИТЕ ПРИЛИКИТЕ В СЛЕДВАЩИТЕ СТРАНИЦИ !
-
НА СНИМКАТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ЦЕЦКА ЦАЧЕВА И БОЖИДАР ДИМИТРОВ - ХУБАВА СНИМКА, ЗАСЛУЖАВА ДА Я ВИДИТЕ !


<img src=http://2.bp.blogspot.com/_rdNDgqTEHDU/TGWWAMz61nI/AAAAAAAAARs/-LFXOc5naE0/s1600/Im.jpg>

     

http://2.bp.blogspot.com/_rdNDgqTEHDU/TGWWAMz61nI/AAAAAAAAARs/-LFXOc5naE0/s1600/Im.jpg

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА БЪЛГАРИЯ

БОЖИДАР ДИМИТРОВ - ПРОФЕСОР - МИНИСТЪР ...

Стефан д-р Д Чолаков

http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=1171.0

08.03.2011-03-08
Швеция
« Last Edit: March 11, 2011, 08:53:25 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #8 on: March 09, 2011, 02:04:03 PM »

ЗА МОРАЛА НА ПЛАГИАТИТЕ - НЯМА НИЩО ТАЙНО, КОЕТО ДА НЕ СТАНЕ ЯВНО - УЙЛЯМ ШЕКСПИР

<img src=http://static.blitz.bg/thumbnails/220/201103/20110308.hqkpybcyox.jpg>

     

БЪЛГАРИЯ ГЪМЖИ ОТ ПЛАГИАТИ коментари/1

http://www.blitz.bg/article/23470

-
-

ЕДНА ИЗКЛУЧИТЕЛНО ИНТЕРЕСНА СТАТИЯ, КОЯТО НИ ПОКАЗВА МОРАЛА НА МНОЖЕСТВОТО ЛИТУРАТУРНИ ВЕЛИЧИЯ, НЯКОЙ КАТО СТЕФАН ЦАНЕВ НАПРИМЕР, КОЙТО СЪМ УВАЖАВАЛ, А ПОДИГРАЛ СЕ С РАДОЙ РАЛИН ИЛИ НИКОЛАЙ ХАЙТОВ, ЗА КОЙТО ИМАХ ДОБРИ ЧУВСТВА ОКОЛО "КАПИТАН ПЕТКО", НО ЖАЛКО, ЧЕ НЕ Е ЖИВ ДА КАЖЕ И ПРИЗНАЕ ...

ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ДО ДРУГИ ПИШЕЩИ В ТОВА ЧИСЛО И ЖИВИЯ ЙОРДАН ВАСИЛЕВ, ЗА КОЙТО СЕМО СЕ ПОДХВЪРЛЯ НЕЩО.
-
http://www.blitz.bg/article/23470
-
СЕГА МОГА МИСЛЯ, ЧЕ НЕ СЛУЧАЙНО БЕШЕ ИЗЧЕЗНАЛА МОЯТА "САМИЗАДТСКА" ЛИТЕРАТУРА ОТ 5 ТОМА, КОЯТО БЕХ ПРЕДСТАВИЛ НА 18 ДЕКЕМВРИ 1990 ГОДИНА НА "НАРОДНАТА БИБЛИОТЕКА" И СЛЕД ТОВА ЕДНО ДЕСЕТИЛЕТИЕ Е ИЗЧЕНАЛА ОТ ЧИТАЛНЯ № 9, ЗА ДА ПОЛУЧА ОТГОВОР, ЧЕ СЕ Е ПОЯВИЛА... СЛЕД 10 ГОДИНИ

АЗ ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА СА ИЗВАДИЛИ ОТ ХРАНИЛИЩЕТО НА "НАРОДНАТА БИБЛИОТЕКА СВЕТИ КИРИЛ И СВЕТИ МЕТОДИИ"  ВТОРИЯ РЕЗЕРВЕН СБОР ОТ НЕЩАТА МИ, КОЙТО СЪМ ОСТАВИЛ, ЗА ДА БЪДАТ В ОТДЕЛ № 9 НА НАРОДНАТА БОБЛИОТЕКА, НО НЕ ПО РАФТА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ САМИЗДАТИ ЗА КОЕТО НЯКОГА СЕ ОБЯСНЯВАШЕ, ЧЕ ЩЕ ПОКАЖЕ КАКВА ЛИТЕРАТУРНА БОРБА Е ИМАЛО ОТ НЯКОЙ ДЕТО НЕ СА ПРИЗНАВАНИ ОТ ТОГАВАШНИТЕ ЛИТЕРАТУРНИ ВЕЛИЧИЯ, КАКВИТО СА СЕГАШНИТЕ ПОКАЗАНИ ПЛАГИАТИ ! СБИРКИТЕ МИ ОТ ПЕТ ТОМА СТОЯТ В ЕДНА НАЙЛОНОВА ОПАКВКА В ЕДИН ШКАФ ... ТОВА МЕ КАРА ДА ИМАМ СЪМНЕНИЯ, ЧЕ ГРАБЕЖЪТ ОТ НЯКОГА СЪЩЕСТВУВА, А СЕ ПРИКРИВА.

ВЪЗМОЖНО Е И ВЕРА ГАНЧЕВА КАТО ДИРЕКТОР ДА Я ОТКРАДНАЛИ И ПРИКРИЛА, ЗАЩОТО СЪМ ИЗКАЗАЛ МНЕНИЯ СЕРЩУ НЕЙНИЯ БАЩА ГАНЧО ГАНЧОВ, КОЙТО Е ПРЕСЛЕДВАЛ БРАТОВЧЕДА И ЙОНЧО ГАНЧЕВ КАТО СТУДЕНТ, ЧЕ МУ Е НАПРАВИЛ НОМЕР ПРИ ИЗБОРИТЕ ОТ 1947 - 48 ГОДИНА КАТО ЧЕ ЛИ БЕШЕ ОТ РАЗКАЗИТЕ НА МОЯТ ПИЯТЕЛ ЙОНЧО ... ГАНЧО ГАНЧЕВ Е БИЛ ЕДИН ОТВРАТ В ЗЕМЕДЕЛСКАТА ДРУЖБА !

ДРУГАТА МИ МИСЛЪЛ ВСЕ ОЩЕ, Е ЧЕ ДА МИ ИЗЧЕЗНАТА НЕЩАТА Е ВИНОВНА И БЛАГА ДИМИТРОВА СЪС СЪПРУГА СИ ЙОРДАН ВАСИЛЕВ, ЗАЩОТО АЗ ИМАМ ОТНОШЕНИЕ ОКОЛО ТЯХ СВЪРЗАНИ С МОЯТА АГИТАЦИЯ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ОТ 1988 ГОДИНА. БЛАГА ДИМИТРОВА ИЗПОЛЗВА В ЕДНО ИНТЕРВЮ МОЕТО ИМЕ, ЧЕ АЗ СЪМ Я АГИТИРАЛ С НЕЙНИЯ МЪЖ ЗА "ПАРТИЯТА НА ЗЕЛЕНАТА МАСА", НО ТЯ ОТКАЗАЛА - ТЯ БИЛА БЕЗПАРТИИНА И ТОВА Я ВОДИ ДО ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ, НО СЛЕД КАТО И ВАДЯТ ЧАСТ ОТ ДОСИЕТО .... ТЯ СЕ ОТКАЗА ДА СЛУЖИ НА ПРЕЗИДЕНТА И МУ ДАДЕ ПРАВО НА ТОЗИ ПЕСТЪПНИК ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ ДА УБИВА БЪЛГАРИЯ !

БЛАГОДАРЯ ЗА СТАТИЯТА ТЯ ДАВА ЕДНА ДРУГА СТРАНА НА ИСТИНАТА !

ЕТО СНИМКИ ОТ "НАРОДНАТА БИБЛИОТЕКА" СЛЕД КАТО МИ СЪОБЩИХА 2005 ГОДИНА
, ЧЕ СА ОТКРИЛИ ИЗЧЕЗНАЛИТЕ КНИГИ, КОЙТО СЪМ ПРЕДСАВИЛ ЗА СПОМЕН
ОТ "САМИЗДАТИТЕ", КОЙТО СЪМ ПРАВИЛ ПО ВРЕМЕ НА РАЗВИТИЯ СОЦИАЛИЗЪМ ДО 1989 ГОДИНА
И СЛЕД ТОВА ЕДНА СТИХОЗБИРКА ОТ ПЪРВА ЕМИГРАЦИЯ 1989 - 1990 ....

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7236.JPG>

     
-

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7287.JPG>

     
-
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7294.JPGG>

     

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
-

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=bg_roman

09.03.2011
 ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #9 on: March 09, 2011, 10:58:19 PM »

КОЙ СТОЙ ЗАД ДРУГАРЯТ ЧАУШЕВ ?

<img src=http://static.blitz.bg/thumbnails/220/201103/20110309.burvphkrzo.jpg>

     

http://www.blitz.bg/news/article/101921

ОТГВОР - НИКОЛАЙ - БОСИЯ , ТОЙ НЯМА ДА СКРИЕ И ЩЕ КАЖЕ СЕГА ДОСТА НЕЩА ... ТУКА Е ГОЛО-ГЛАВ, НО СИ Е ПУСНАЛ БРАДА ! ТАКА ЗНАЧИ ДРУГАРЯТ ЧАУШЕВ Е ИМАЛ КАНАЛ ЗА ТУРЦИЯ, А ОТ ТУРЦИЯ КАКЪВ КАНАЛ Е ИМАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗАПАДА ? ТОКА ТЕЧЕ В ДВЕ ПОСОКИ НЕ Е ЕДНО-ПОСОЧЕН !

<img src=http://static.blitz.bg/thumbnails/220/201102/20110228.prqhnefvqn.jpg>

     

http://www.blitz.bg/article/23333

СЕГА ДА ПОГЛЕДНЕМ ДУМИТЕ И ДЕЛАТА !

ДУМИТЕ В ТОВА ИНТЕРВЮ ГИ ПРИЕХ КАТО ЗЛАТНА МОНЕТА !
СЕГА ТРЯБВА ДА МИСЛИМ ЗА ДЕЛАТА НА ТОЗИ ЧОВЕК - ПРИКАЗВА ЕДНО ВЪРШИ ДУРГО, ЗА КОЕТО ГО ЗАКОПЧАХА НА 8 МАРТ 2011
 ---

ИЗВОД !

НИКОГА НЕ ВЯРВАЙ НА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА И ПРОВЕРЯВАЙ ВСИЧКО ПО ФИЛОСОФИЯТА НА ДРУГАРЯТ ЛЕНИН - ПОСТАВЯЙ ВСИЧКО НА СЪМНЕНИЕ И ПОЛУЧАВАЙ ИНФОРМАЦИЯ ОТ ДВА НЕЗАВИСИМИ ИЗТОЧНИЦИ !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
09.03.2011
ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #10 on: March 10, 2011, 03:29:40 PM »

БЛАГОДАРЯ НА ПЛАМЕН ДАРАКЧИЕВ ЗА ТАЗИ СТАТИЯ. ТУКА ПОКАЗВА ОТНОВО  ДРУГО ОТ ЛИЦЕТО НА Д-Р КОНСТАНТИН ТРЕНЧЕВ. СЛЕД СТАТИЯТА, КОЯТО СЪМ ЗАПАЗИЛ ОТ НЕГО ТАЗИ МОЙ ИНТЕРНЕТ АДРЕС  - http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=2 - И СЛЕД ТОВА СТАТИЯТА ТУК - http://www.blitz.bg/article/5000 - МОГА ДА НАПИША ВСЕ ПАК ...
-

<img src=http://static.blitz.bg/thumbnails/220/200806/2008-06-03-cl-NKCQXONDU.jpg>

     
                                               
-
АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ТЕЗИ, КОЙТО СЪМ ЗАПОЧНАЛ ЗАЩИТАТА НА ТРЕНЧЕВ, ОТЕЦ СЪБЕВ А СЛЕД ТОВА И НА ДРУГИТЕ ЗАДЪРЖАНИ, КОГАТО ТРЪГНАХ КЪМ  ПАРИЖ НА 27 МАЙ 1989, ЗА ДА ДАМ ЗАЩИТАТА СИ НА ПАРИЖКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ. ТОГАВА СИ СПОМНИХ, ЧЕ МОЛИХ ТРЕНЧЕВ ДА МИ ПОМОГНЕ ЗА ВИЗАТА С ФРАНЦИЯ, ЗАЩОТО МИСЛЕХ, ЧЕ ТОЙ КАТО ИМА ВРЪЗКИ С ТАЗИ ЗАЩИТА ОТ ФРАНЦУЗИТЕ ОКОЛО ЗАДЪРЖАНЕТО НА НИКОЛАЙ КОЛЕВ - БОСИЯ В БОБОВ ДОЛ И МОЯТА ЗАЩИТА ЗА НЕГО ... БЛА БЛА, БЛА ... НО СЕ ОКАЗА, ЧЕ ТРЕНЧЕВ НЕ МИ ДАДЕ ЗНАК ЗА ПОМОЩ ! ТОВА Е СЪЩО ПРЕДВИДЛИВОСТ, ИЛИ НЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДЕ СВОБОДЕН В ДЕЙСТВИТЯТА СИ ! ТОЙ Е БИЛ РЪКОВОДЕН КАКВО ДА ПРАВИ , ЗАЩОТО ТОЙ Е БИЛ ЧАСТ ОТ ДЪРЖАВНАТА СИГУРНОСТ !  В ГЕРМЕСХАЙМ - ГЕРМАНИЯ НА ЕДНА КОНФЕРЕНЦИЯ СЪМ ЗАЩИТАВАЛ ЗАДЪРЖАНИТЕ ПОСЛЕ В  ШВЕЦИЯ, СЪМ СЪЗДАЛ ОРГАНИЗАЦИЯ И СЪМ ЗАЩИТАВАЛ ЗАДЪРЖАНИТЕ , ЗА ДА СЕ РАДВАМ С ШВЕДСКАТА АМНИСТИ АНТЕРНАЦИОНАЛ, ЧЕ СМЕ ПОБЕДИЛИ В ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ЗАДЪРЖАНИТЕ.
-
АЗ СЪМ СЛЕДЕН ОТ БРАТСКИТЕ ШВЕДСКИ И БЪЛГАРСКИ ТАЙНИ СЛУЖБИ И СИ ИМА ОТРАЖЕНИЕ ВСИЧКО ТОВА В ИМЕТО НА СВОБОДАТА, ЗА ДА НАУЧА СЕГА В КРАЙНА СМЕТКА, ЧЕ Д-Р КОНСТАТИН ТРЕНЧЕВ Е ПРЕДАТЕЛ, ДОНИСНИК И ПРОДАЖНИК - УБИЕЦ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !

ДАЛИ НИКОЛАЙ КОЛЕВ - БОСИЯ Е ИСКАЛ ОТ НЕГО ДА ПОДПИШЕ ДЕКЛАРАЦИЯ, ЧЕ НЕ Е СЛУЖИЛ НА ДС, ЗАЩОТО АЗ СЪМ МУ ПОДПИСАЛ НА ПОЕТА ПОДОБНА ДЕКЛАРАЦИЯ, ЗА ДА БЪДА ЧЛЕН НА ОРГАНИЗАЦИЯТА В 1990 ГОДИНА ?!

АЗ РАЗБИРАСЕ СЪМ ГО РАЗБРАЛ Д-Р КОНСТАНТИН ТРЕВЧЕВ  ОТ ДЕЙСТВИЯТА МУ КАТО "ПОДКРЕП-ХАДЖИИСКИ" ВОДАЧ ОСТАНАЛ БЕЗ АРМИЯ, НО ПРАВИТЕЛСТВОТО ГО ПОДКРЕПЯ ДА Е РЪКОВОДИТЕЛ И КЛАКЬОРИТЕ ВИКА "СЛАВА", ЗАЩОТО Е ТЕХЕН ЧОВЕК !

Д-Р КОНСТАНТИН ТРЕНЧЕВ Е ИЗМЕТ ЗА БЪЛГАРАСКИЯТ НАРОД, ЗАЩОТО НЕ Е НАПРАВИЛ НИТО ЕДИН ПРОТЕСТ В ИМЕТО НА БЪЛГАРСКАТА РАБОТНИЧЕСКА КЛАСА И СЕЛЯЧЕСТВО !

ПРЕДАТЕЛЯ СИ ОСТАВА ПРЕДАТЕЛ И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ МУ СЧУПЯТ ПИНГ-ПОНКОВАТА ТОПКА ОТ БОЙ, КАКТО СТАВА СЕГА В СТАТИИТЕ !

ЩЕ ПОКАЖА ЕДНА СНИМКА, ЗА ДА ПИТАМ ДАЛИ ТОВА Е ДРУГАРКАТА, КОЯТО КОНСТАНТИН ТРЕНЧЕВ Е ПОСТАВИЛ В УПРАВЛЕНИЕТО. СНИМАЛ СЪМ ГО ЕДИН ДЕН ОТ СТРАНИ, БЕЗ ДА МЕ ПОЗНАЕ ... ДА АЗ СЪМ МУ БИЛ СПАСИТЕЛЯ В ЧУЖБИНА, НО ТОЙ НЕ СЕ Е НЕЖДАЕЛ ОТ СПАСИТЕЛИ, ЗАЩОТО Е БИЛ ПРЕДАТЕЛ !
-
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8668.JPG>

     
-
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=vratza
-
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?year=%E4-%F0%20%CA%EE%ED%F1%F2%E0%ED%F2%E8%ED%20%D2%F0%E5%ED%F7%E5%E2%20&p=vratza&title=%E4-%F0+%CA%EE%ED%F1%F2%E0%ED%F2%E8%ED+%D2%F0%E5%ED%F7%E5%E2-1
-
http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=1171.0
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
10 МАРТ 2011
ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #11 on: March 14, 2011, 01:01:21 AM »

СТРАХИЛ ПЕЕВ, БЕШЕ ШПИОНИН НА НЯКОЛКО РАЗУЗНАВАНИЯ, КОСТАНТИН ДАМЯНОВ И ТОЙ ШПИОНИН НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, КОЯТО СИ ОСТАВА В ШВЕЦИЯ ДА ФУНКЦИОНИРА. ТОЙ ШВЕД ДОБЪР ШВЕД - ДОБЪР ШПИОНИН ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДА РАЗКАЗВА ПИЧИ МАСАЛИ ЗА МИНАЛОТО !
-

<img src=http://anekdotov.net/pic/anim/v27ani.gif>
     

-
 
<a href=http://www.novinar.net/news/danov-i-vanga-bili-predtechi-na-antihrista_MzUyNjsxOQ==.html>НАТИСНИ ТУК-http://www.novinar.net/news/danov-i-vanga-bili-predtechi-na-antihrista_MzUyNjsxOQ==.html<a/href>
--

http://www.novinar.net/news/danov-i-vanga-bili-predtechi-na-antihrista_MzUyNjsxOQ==.html
-

<img src=http://anekdotov.net/pic/anim/v27ani.gif>
     
-
ВЕЛКО ВЕРИН БОГ ДА ГО ПРОСТИ ПИШЕШЕ СРЕЩУ МЕН И ДАВАШЕ " 100 НА ЗЕЛЕНО" ЗА МИ ЗАТВОРЯТ УСТАТА ДА НЕ ПИША В ИНТЕРНЕТ ! - ДЕМИКРАТ ИЗЕЛЕЗНА И ТОЙ КОПИЛЕТО ПИШЕШЕ ЗА ГЕНЕРАЛ БОТУШ КАЙШЕВ, А АЗ ПРОДЪЛЖИХ НЯКОЛКО РАЗКАЗИ ЗА ТОЗИ ГЕНАРЕЛ - ПРОЧУТИЯ КАЙШ-ЧОВ, НО ТОЙ НЕ РАЧИ ДА ПРОДЪЛЖИ ИСТОРИЯТА НА НОВИТЕ ЗАБОГАТЕЛИ ГЕНЕРАЛИ ....

ПРЕДСТОЕШО МУ ЗАВРЪЩАНЕ В БЪЛГАРИЯ С НАГРАДАТА - КУР С БРАДА И ЗАБРАВА ЗА ТЕЗИ ДЕТО НЕ СА ГО СЛУШАЛИ ПО РАДИО "СВОБОДНА ЕВРОПА"

ЗАРА ДАЛСТАМ, ТЯ СЪЩО НАШ ЧОВЕК НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ СА НЕМЕРИЛИ ТЕЗИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ПОСОЛСТВО ЖЕЛЕЗАН ЖЕЛЕЗАНОВ, КОЙТО Е БИЛ В КОНЦЛАГЕРА "БЕЛЕНЕ", НО НЯКЪК СЕ ИЗДИГНАЛ ОТ НИЗИНИТЕ ДА БЗНС - ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ, ПРЕДСЕДАТЕЛ БЕШЕ ГАНЧО ГАНЧЕВ - СТАР ПРЕДАТЕЛ И ДРУГАР НА БКП - БИВШ ПЪЛНОМОЩЕН МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИЯ В ШВЕЦИЯ - ШПИОНИ .... И ГО ПУСНАЛИ В ШВЕЦИЯ, А ТОЙ ОСТАНАЛ. ИЗГЛЕЖДА СА ГО НАМЕРИЛИ И СА МУ КАЗАЛИ ДА ВНИМАВА, А ВЕРОЯТНО СА МУ ОБЯСНИЛИ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ИСТОРИЯТА С ИЗЧЕЗНАЛИЯ ОТ ДАНИЯ ГРАД ОРХУС ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИК БОРИС АРСОВ .... УБИТ В ПАЗАРДЖИШКИЯ ЗАТВОР .... 1984 ГОДИНА ...

http://desebg.com/2011-01-06-11-54-33/109-2011-02-13-10-02-41

<img src=http://desebg.com/images/stories/Pamet/Filmi/p2130415.jpg>

     

ЖЕЛЕЗАН ЖЕЛЕЗАНОВ Е ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ ПРИ МИСТИЧНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ИЗВАДЕН ОТ БОЛНИЦАТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА АКТИВНАТА РАБОТА НА ЗДРАВКА МАТСОН, И ЗА ТОВА НЕЙНО ДОБРО ДЕЛО БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПУСКА НЕЙНИЯ СИН ДА ПРИСТИГНЕ ПРИ НЕЯ ....

ТАКИВА БЯХА ВРЕМЕНТА - ПРЕДАТЕЛСКИ !

ТАКИВА СА И СЕГА ВРЕМЕНАТА - ПРЕДАТЕЛСКИ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ !

ЗА ДИМИТЪР ИНКЬОВ НАЛИ СЕ РАЗБРАХМЕ, ЧЕ Е ВЕЛКО ВЕРИНИ ИЛИ НЕ ЗНАЕШ КОЙ Е-БЕШЕ ТОЙ, ЗАЩОТО ТИ ДРАГИ СТРАХИЛ ПЕЕВ СИ ПОЧИНАЛ !

КОФТИ НА ПРАКТИКА УВАЖАЕМИ ШПИОНИ ! КОЙ ЛИ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА СТРАХИЛ ПЕЕВ ?! КРЪГЪТ ОТ ПРЕДАТЕЛИ НЕ Е МНОГО ГОЛЯМ, ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ОТ ШВЕДСКАТА ТАЙНА СЕПО ....

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=statiibg
14.03.2011
КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #12 on: March 14, 2011, 02:42:16 PM »

ДА ЖИВЕЕ ЮДЕЙСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАЙМУНА - ШИПИОНИЪТ ПЕТКО БОЧАРОВ СЛУЖИЛ И САЩ, КАТО ЛАЙ-КА ХАДЖИЯ НА \"СВОБОДНЕ ЕВРОПА\", А ПРЕДИ ТОВА ВИКАШЕ СЛАВА НА КП-СС-СССР - БКП - УРА ...
-
<img src=http://e-vestnik.bg/imgs/bulgaria/petko_bocharov_5.jpg>

     

ДА ЖИВЕЕ ЮДЕЙСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАЙМУНА - ШИПИОНИЪТ ПЕТКО БОЧАРОВ СЛУЖИЛ И САЩ, КАТО ЛАЙ-КА ХАДЖИЯ НА \"СВОБОДНЕ ЕВРОПА\", А ПРЕДИ ТОВА ВИКАШЕ СЛАВА НА КП-СС-СССР - БКП - УРА ...
-

<img src=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fe/Petko-Bocharov-20101104-1.jpg/160px-Petko-Bocharov-20101104-1.jpg>

     
-
Петко Димитров Бочаров е български журналист.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE_%D0%91%D0%BE%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2
Той е роден на 19 февруари 1919 година в София. Завършва Американския колеж, а след това право в Софийския университет. От 1952 година работи в Българската телеграфна агенция, първоначално като преводач от английски език, а впоследствие достига до длъжността заместник-главен редактор. През 1983 г. се пенсионира. Между 1981 и 1993 година участва с новини и коментари във „Всяка неделя“. Има редовни рубрики по БНТ в програмата „ТВ око“, в радио „Свободна Европа“ и в „Дойче веле“. На 23 февруари 1992 в предаването „ТВ око“ произнася фразата „Да, ама не“, с която става още по-известен. Днес пише предимно за вестник „Новинар“.
Петко Бочаров раздава автографи под формата на печат-екслибрис на представянето на книгата си „Лица и съдби от три Българии“, 4.11.2010
Между 1946 и 1982 година Петко Бочаров е агент на Второ управление на Държавна сигурност.[1] Той е сред малкото публични фигури, сътрудничили на Държавна сигурност, които признават предварително и се извиняват за този факт.[2]
Петко Бочаров има един син от първата си съпруга, която умира през 1978 г.
През 2010, той публикува своите автобиографични книги, „Картини от три Българии“ и „Лица и съдби от три Българии“.
-
<img src=http://www.novinar.net/images/authors/22/petkob_xs.jpg>

     

http://www.novinar.net/news/libiia-i-isliamizmat_MzUyNzsxNg==.html?op=captcha#commentsForm
-
МАЙМУНА БОЧАРОВ, ЮДЕЙСКАТА КУРВА САРКОЗИ СЕ ИЗСРА, ЧЕ ПОДКРЕПЯ БУНТОВНИЦИТЕ, И ПРЕДЛОЖИ ДА СЕ НАПАДА ЕГИПЕТ, НО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА НЕ ГО ПОДКРЕПИА НЕГО, КАКТО И МАЙМУНАТА ОБАМА С КУРВАТА ХИЛАРИ КЛИНТОН И ВЕЛИКИЯ БРИТНАСКИ МИНИСТЪР ПЕДСЕДАТЕЛ. РАМПОЙ, БАРОЗУ, АЩЪНТ И СЪЗВЕДИЕ КУРВИ РАЗБРАХА, ЧЕ НЕ САТВА ДА ОБЯВЯВАТ ВОЙНА, ЗАЩОТО СТАВАТ КАТО ДРУГАРЯТ ХИТЛЕР, БУХ И ДРУГИ МАЙМУНИ, А НА ЕВРОПА И Е НУЖЕН МИР !
-
ПРЕСТЪПНИКО ПЕТКО БОЧАРОВ, МУНТОВИНЦИТЕ СТРЕЛЯТ С ШВЕДСКИ ГАУБИЦИ \"КУНГ ГУСТАВ\" ОТ СТАРИТЕ МОДЕЛИ И СЕ ЧУДИ ШВЕДСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО КАК СА ПОПАДНАЛИ В ТЯХ, КАТО НЕ СА ПРАЩАНИ И ТЪРГУВАНИ. ЕТО ТИ МАЙМУНО СТРАНИЦАТА НА ВЕСТНИЦИ И ТЕЛЕВИЗИЯ ДА ПОГЛЕДНЕШ ПРЕСТЪПНИКО С КАКВО СЕ СНАБДЯВАТ БУНТОВНИЦИТЕ ОТ ЗАПАДА И ВЕЛИКА БРИТАНИЯ, КОЯТО Е ИМАЛА ДОГОВОРНИ ОТНОШЕНИЕ С БРАТЯТА ШВЕДИ.
-
Libyens rebeller anvдnder svenska vapen

<img src=http://svt.se/content/1/c8/02/35/70/79/nyh-1930vapen01_370_150.jpg>

     
-
<img src=http://svt.se/content/1/c8/02/35/70/79/nyh-1930vapen02_370_150.jpg>

     
-
http://svt.se/2.22584/1.2357079/libyens_rebeller_anvander_svenska_vapen
-
ДА ОТВОРИШ И ГЛЕДАШ КАРТИНКИТЕ И ДА ОБЯСНИШ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЧИТАТЕЛИ, КАК ТАКА ШВЕДСКИТЕ ГРАНАТОМЕТИ ТИ \"КУНГ ГУСТАВ\" СИ ПРИСТИГНАЛИ ОТ ВЕЛИКА БРИТАНИЯ В РЪЦЕТА НА БУНТОВНИЦИТЕ.

СЛЕД ТОВА КАТО РАЗУМЕН, АКО СИ ВСЕ ОЩЕ ПРЕСТЪПНИКО ШПИОНИСКИ ДА НИ ОБЯСНИШ ДАЛИ ЗАПАДА ИМАВ ВРЪЗКА С ТЕЗИ БУНТОВНИЦИ И С ОНЕЗИ БУНТОВНИЦИ В КОСОВО КОЙТО СЕ СЪЗДАДОХА ОТ ТАКИВА ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ТЕБЕ КОЙТО ПОДКРЕПЯТ УБИИЦИТЕ ОТ ЗАПАДА И САЩ !

МОЖЕ ЛИ ДА МИСЛИШ ИЛИ НЕ ЖЕЛАЕШ ДА МИСЛИШ, КАКТО СИ СЕ ИЗСРАЛ ОТ МОЗЪКА СИ !

МАЙМУНА СЕГА РАЗБИРАМЕ, ЧЕ МЮСУЛМАНСКАТО БРАТСТВО Е УБИЛО АНУАР ЕЛ САДАТ НА 6 ОКТОМВРИ 1981 ГОДИНА, ТОГАВА СЪМ БИЛ ПРЕД ВЪРХОВНИЯ СЪД НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛАГРИЯ ДА СЕ ЗАЩИТАВАМ, ЧЕ АЗ НЕ СЪМ ФАШИСТ ПО ЧЛЕН 108 И 113 В ЗАЩИТА НА ПОЛСАТА \"СОЛИДАРНОСТ\"
--
ПРОДЪЛЖАВА  - 2
---

ТИ ТОГАВА КУРВО ПРЕДАТЕЛСКА СИ ВИКАЛ УРА НА БКП И СИ ПИЛ ЧОВЕШКА КРЪВ ЮДО ИСКАРИОТСКА И СЕГА ПИШЕШ МРЪСОТИИ ДА МЪРСИШ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ ГРАЖДАНИН !

МАЙМУНО ПЕТКО БОЧАРОВ, СТРАНИТЕ СИ ИМАТ СВОЯ РЕЛИГИЯ И НА ТАЗИ БАЗА СЕ САЗДАВАТ ВОЙНИТЕ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ МАЙМУНО !

МАЙМУНО ПЕТКО БОЧАРОВ ДА ТЕ ИЗВЕСТЯ, ЧЕ ФЛОТАТА НА САЩ Е НАПУСНАЛА ЯПОНИЯ ЗАЩОТО СА ИЗТРЯСКАЛИ И ДРУГИТЕ ДВА АТОМНИ

-
РЕАКТОРИ ВЪВ  Fukushima 1

Amerikanskt hangarfartyg utsatt fцr radioaktivitet

TOKYO/STOCKHOLM. Situationen i Japan fortsдtter att fцrvдrras:

Reaktor ett vid kдrnkraftverket Fukushima 1 exploderade i helgen.

I natt var det дnnu en explosion, pе reaktor tre.
Och i morse la nedkylningssystemet av pе reaktor tvе, uppger japanska NHK.
-

http://svt.se/2.22584/1.2357079/libyens_rebeller_anvander_svenska_vapen
-
ЗАЩО БЯГАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ ЯПОНИЯ ?

ТАКА ЩЕ БЯГАГ И ОТ АФГАНИСТАН И ИРАК КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, КАКВИТО БЯХА В КОРЕЙСКАТА ВОЙНА, ВИЕТНАМ ....

ПРЕСТЪПНИКО И ПРЕДАТЕЛЮ ЮДЕЙСКА МАЙМУНО ПЕТКО БОЧАРОВ - ТИ СИ ОТВРАТ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД - ЖУРНАЛИСТ РАВЕН НА УБИЕЦА ЖУРНАЛИСТ УЧЕСТНИК В ТРИТЕ ПРЕВРАТА ОТ 1923 ГОДИНА, 1934Р 1944 ГОДИНА - ДИМО КАЗАСОВ !

СМЪРТ ЗА УБИИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!

МАЙМУНО ПЕТКО БОЧАРОВ ФРЕНСКИЯ ПРЕДИДЕНТ ЮДАТА САРКОЗИ ЖЕЛАЕ ДА ПОСТРОЙ ДВА ГРАМАДНИ БЕЖАНСКИ ЛАГЕРИ В ЕГИПЕТ И ТУНИС ЗА ЧУЖДИТЕ РАБОТНИЦИ КОЙТО РАБОТЕХА В ЛИБИЯ - СТРАХ ГО Е КОПИЛЕТО ДА ДОЙДАТ ТЕЗИ ХОРА В ЕВРОПА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО-СКЪПО И МОЖЕ ДА НАПРАВЯТ СЪЩАТА РЕВОЛЮЦИЯ В ЕВРОПА, ЗАЩОТО ТЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБЯТ, А ЮДЕЙСКИТЕ МАЙМУНИ КАПИТАЛИСТИ ЩЕ ЗАГИНАТ. ЕТО ТИ КАКВО ПИШЕТА ШВЕДСКИТЕ ВЕСНИЦИ ЗА ЗАГРИЖЕНАТА ЮДЕЙСКА МАЙМУНА САРКОЗИ !
-
Sarkozy vill bygga jдttelika lдger
-
<img src=http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.2052037.1299915395!image/2064327076.jpg_gen/derivatives/w450/2064327076.jpg>
     

http://www.nyhetskanalen.se/1.2051960/2011/03/12/sarkozy_vill_bygga_jattelika_lager
-
Frankrikes president Nicolas Sarkozy vill bygga flyktinglдger i Egypten och Tunisien fцr mдnniskor som flyr frеn striderna mellan rebeller och Gaddafitrogna styrkor i Libyen.
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7765.JPG>

     

http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?board=2.0
14 МАРТ 2011
ШВЕЦИЯ

« Last Edit: March 14, 2011, 02:43:57 PM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #13 on: March 14, 2011, 10:25:42 PM »

НЕЩО КОЕТО ПОДКРЕПЯ МОЕТО МИСЛЕНЕ,
КОГАТО СЪМ ПИСАЛ НА ДРУГАРКАТА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА,
ЩЕ СИ ПОДВИГНА САМОЛЕТА ОТ ВИДЕО КЛИПОВЕ,
СНИМКИ, ВИАГРА И ДРУГИ АТРИБУТИ, ЗА ДА ЗАДОВОЛЯ
НЕЙНОТО МИСЛЕНЕ ....
-
-
   
<img src=http://85.14.28.164/d/images/photos/0113/0000113472-article.jpg>

                                                   

Високите нива на тестостерона са свързани със способността на мъжете да ухажват жените
14.03.2011 21:48

Хормонът влияе върху доминантното поведение на мъжете в съревнование

http://www.dnes.bg/science/2011/03/14/visokite-niva-na-testosterona-sa-svyrzani-sys-sposobnostta-na-myjete-da-uhajvat-jenite.113472

Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Данните от ново изследване подкрепят старата теория, че мъжете с повече тестостерон са по-дръзки и самоуверени, когато ухажват жени, съобщи "Сайънс дейли".

Проучването на специалисти от университета "Уейн" разкрива каква е връзката между тестостерона, превъзходството и успеха в съревнование, в което мъжете си съперничат за вниманието на привлекателни представителки на нежния пол.

За целите на изследването двойки мъже са се съревновавали за вниманието на привлекателни студентки. Нивата на тестостерона, отчетени преди "състезанието", са оказали значително влияние върху доминантното поведение на мъжете, върху степента на контрол, която те упражняват в разговора и най-интересното - върху реакциите на жените към всеки от представителите на силния пол.

Резултатите от изследването са показали, че мъжете, които са били с високи нива на тестостерон и са заявили необходимостта си да доминират социално отношение, са успели по някакъв начин да потиснат способността на съперниците си да привлекат вниманието на жените.

"Установихме, че тестостеронът влияе върху доминантното поведение на мъжете в съревнование и върху начина, по който те успяват да "смажат" съперниците си. Книгите, филмите и телевизията често показват представители на силния пол, които са дръзки и самоуверени с жените под въздействието на повече тестостерон.

Данните от настоящето проучване потвърждават този стереотип. Нивата на естествения тестостерон наистина са
свързани с поведението на мъжете, когато те се опитват да ухажват жените", казва Ричард Слачър от  изследователския екип.

<img src=http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/23297_340857902991_748_n.jpg>

           
 -
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
14.03.2011

ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #14 on: March 15, 2011, 10:29:24 AM »

МАЙМУНО ЮДЕЙСКА - RNN - ЧЕТИ ИДИОТИНО
-
И ВТОРИЯ РЕАКТОР Fukushima 1 ГОРИ ...
-
СЛЕД ЕКСПЛОЗИЯТА НА ДВАТА РЕАКТОРИ ПЪРВИ И ТРЕТИ, ЗАПОЧНА ПРЕЗ НОЩА ШВЕДСКО ВРЕМЕ ДА ГОРИ И ВТОРИЯ РЕАКТОР !
-
ПРАВИТЕЛСТВОВОТО Е СЪОБЩИЛО ДА НЕ СЕ ИЗЛИЗИ ИЗВЪН КЪЩИТЕ ...

-
Varning: Gе inte ut

http://www.aftonbladet.se/nyheter/jordskalvetijapan/article8713365.ab
-
Strеlning sprids efter brand

http://svt.se/2.22584/1.2358339/ny_explosion_-_stralningen_okar
-

ТОВА Е ПРИПОМНЯНЕ ЗА СРАВНЕНИЕ, КОГАТО ИЗГЪРМЯ ЧЕРНОБИЛ В 1986, КАК СЪВЕТСКОТО И БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТО СИ МАЛЧЕШЕ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА ...

/ Аз тогава останах с мойте ученици в продължение на една седмица да играя физкултура в салона, защото знаех колко е опасно това от обучението което съм имал дори и малко от казармата. Възможно е от онези години, да са записали другарите от Държавна Сигурност какво съм говорил по въпроса за "братската" съветска радиактиност !После ме малко съдиха, за обида за изказаната дума "мръсницата" към директорката и партиино ръководство, което обвинявах за падането на шведската стена, която по чудо не уби в часа ми човек в това число и мен. /

СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЮДЕЙСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЪРЖАВНИ МАЙМУНИ В ДЕМОКРАЦИЯТА СИ МЪЛЧАХА ЗА "БРАТСКИТЕ" 30 000 АМЕРИКАНСКИ БОМБИ, КОЙТО БЯХА ХВЪРЛЕНИ В ЮГОСЛАВИЯ 1999 ГОДИНА И РАДИОАКТИВНИЯ ОБЛАК СЕ СТОВАРИ НАД ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ !

НЕУТРОНИТЕ БОМБИ БИЛИ ИМАЛИ МАЛЪК ОБСЕГ НА РАДИОАКТИВНОСТ, НО 30 000 БОМБИ ИЗДИГНАЛИ ТОЗИ РАДИО АКТИВЕН ОБЛАК Е ОПАСЕН КОЛКОТО ЧЕРНОБИЛСКИЯ "БРАТСКИ" ОБЛАК ПАДНАЛ В ДЪЖД И СНЯГ НА 1 МАЙ 1986 ГОДИНА. ПО СЪЩИЯТ НАЧИН И НА ТАКОВА РАЗТОЯНИ В ШВЕЦИЯ ОБЛАСТТА ЯВЛЕ Е ПРОРАЗЕНА И 20 ГОДИНИ СЛЕД КАТАСТРОФАТА СЕ ПОКАЗА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА МЕСТО ОТ ЕЛЕН КОЕТО ИМА 900 БЕКЕРЕЛА В ЕДНО КИЛО МЕСО !

РАДИОАКТИВНОСТТА ОТ САЩ БОМБИ Е "БРАТСКА" И В "МАЛКИ" КОЛИЧЕСТВА ЗАСАДЕНА В ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ЗА СТОТИЦИ ГОДИНИ !

ХАЙЛУЛУЯ !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

15 МАРТ 2011
ШВЕЦИЯ

-
-
Относно: STEFAN D-R D TCHOLAKOV
Автор: RNN
-
http://www.mediapool.bg/forum/popmsg.php?msgid=1525799
-
Получено на: 15 Март 2011 08:35
Моля, модераторите, изолирайте този луд:
STEFAN D-R D TCHOLAKOV
Гнусен е!
-
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ШВЕЦИЯ
Logged
Pages: [1] 2 3 Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!