Welcome, Guest. Please login or register.
August 19, 2019, 03:18:43 AM
Home Help Search Login Register
News: SMF - Just Installed!

+  Стефан д-р Димитър Чолаков
|-+  Основна категория
| |-+  Спортно ориентиране
| | |-+  АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ - ИЗПОВЕД НА ЕДИН ПРЕДАТЕЛ -
« previous next »
Pages: [1] 2 3 ... 9 Print
Author Topic: АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ - ИЗПОВЕД НА ЕДИН ПРЕДАТЕЛ -  (Read 57856 times)
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« on: January 16, 2011, 02:07:22 AM »

ИЗПОВЕД НА ЕДИН ПРЕДАТЕЛ -  ПРЕПАЧАТ

-
http://erigkan.ucoz.ru/news/nastojavam/2010-03-06-583
-


Настоявам!

<img src=http://erigkan.ucoz.ru/2010_2/-13-1.jpg>

     


Йордан_13, сегашният Админ на сайта voininatangra.org, който се настани в чуждия дом като в свой и продължи да си служи със собствеността на стария собственик като със своя собствена. Огледайте го добре. Това е същият Йордан_13, който толкова много обича да говори за морал, за скромност и за въздържание.

Гледам, че админите на сайта voininatangra.org отказват да си вземат поука от думите ми. Отказват да махнат моите материали – текстове и снимков материал от техния виртуален дом. Това не е хубаво. Това се нарича кражба. Вярно, текстовете ми ги има на много места из Мрежата. Има ги във виртуални библиотеки, има ги в лични блогове и сайтове. Само че никъде другаде, където тези текстове са поставени не си позволяват да ме ругаят и клеветят. Затова аз настоявам всичко мое да бъде махнато от сайта на сектата ДВТ, в която се превърна бившето Движение „Воини на Тангра”. Недопустимо е от една страна те да ме отричат напълно и изцяло, а от друга да си служат с плодовете на моя труд. Недопустимо е да отричат моето авторство, а текстовете ми да стоят там, при тях. Ами да ги изтрият, да ги махнат. Да се разграничат от всичко мое така, както се разграничиха от мен. И както аз се разграничих от тях. Категорично и недвусмислено. Всяко друго поведение е неморално. Не казвам незаконно, тъй като върху тази нещастна земя и закони вече не съществуват.
Сега отново публикувам едно мое обръщение, написано до тях преди година и половина. Обръщение, след което те се направиха на две и половина, престориха се, че не ги засяга. Там е работата, че ги засяга. И докато се преструват, аз няма да спра да пиша за тях и да ги засягам. Аз няма да допусна имитацията да измести оригинала. Не се ли вслушат в думите ми, разобличенията ще продължат. Имам още какво да кажа. Цели десет години от живота си дадох на това Движение. За да дойде шайка натрапници и да узурпира. Много жертви дадох заради това Движение, много от себе си вложих. Твърде много, за да забравя и да простя.
Следва моето старо обръщение, което още е в сила. А после ще следват и други Обръщения.

06 март 2010 година

ДО АДМИНИТЕ НА САЙТА

<img src=http://erigkan.ucoz.ru/2010_2/-6-.jpg>

     

А това съм аз. За разлика от Йордан, мен не ме е страх, че хората ще видят лицето ми, ще видят как изглеждам. Да, това съм аз и не се страхувам да се покажа.

Достатъчно се наслушах и нагледах как постоянно се говори и пише от мое име. Онова, което се вършеше из разни други сайтове и форуми, вече се пренесе и тук.

Няма да се спирам върху конкретни примери, нито пък ще соча конкретни имена. Няма да опровергавам и поредните клевети. Излишно е. Само още един кръг от вихрушката на интригите. Но ето какво предлагам.

Никой не може да отрече авторството ми върху текстовете, подписани с моето име. Ако някой има съмнения, да посочи точно и конкретно откъде съм преписвал. Аз съм уверен, че такъв няма да се намери. И тъй като текстовете ми са мой собствен авторски труд, то редно е именно аз да имам правата върху тях. Някакви възражения? Няма. Значи минаваме към следващата точка.
След като имам пълните права върху плодовете на своя труд, след като имам правото да решавам дали те да бъдат предоставяни за безплатно и безвъзмездно ползване, то аз имам правото да поискам тяхното отстраняване от този сайт. Точно това искам. Точно за това настоявам.

Мога да напиша много горчиви истини, да отправя множество упреци. Няма да го направя. Поне засега няма да го направя. Засега искам малко да си почина от битките, които водих и заради мнозина от вас, и после да се насоча към същинската си работа. Искам да се насоча към тази своя работа, която изоставих заради Движението. Вие правете каквото си искате, продължавайте както си искате, но без мен. Аз нося отговорност не само за себе си, но и за своето семейство. И ако мога да се разпореждам със своя живот и да го рискувам в името на една или друга Идея, то нямам правото да рискувам живота и здравето на тези, които са край мен. Стига толкова. Дадох каквото можах, видях благодарността и признателността, видях какво се случи, когато отказах да дам нещо, което принадлежи не само на мен и взех своето решение. Искам да махнете моите текстове от този сайт и да забравите за мен. Също така, както аз ще забравя за вас.
Сайтът на Движение "Воини на Тангра” вече няма нищо общо с Елтимир. И Елтимир вече няма нищо общо с Движение "Воини на Тангра”. Нашите пътища се разделиха и не желая никога вече да се пресекат отново.
Вярвам, че бях пределно ясен.

***

Продължавам да твърдя, че този сайт вече няма нищо общо с мен. Този сайт постепенно почна да се превръща в сайт за отрицание както на моите идеи, така и на мен самия. Вместо да помага за реализация на първоначалните замисли, сайтът реално почна да им вреди. Ето защо аз не желая вече той да бъде свързван с моето име и с моите текстове. Не твърдя, че съм безгрешен. Може би грешката е в мен, и правите сте вие. И все пак нека се знае от всички, че ние вече нямаме нищо общо помежду си. Затова по-добро е да се разделим по-човешки, отколкото да продължите да злоупотребявате с моя труд, който по право принадлежи само и единствено на мен самия. За моите написани и казани думи друг не може да отговаря. За съдържанието на моите текстове отговорност нося само и единствено аз. А моето изрично желание, е те да бъдат махнати от сайта, тук те не служат на целите, с които бяха съставени.

Поискахте сайт без Елтимир. Да ви е честит! Вече го имате. Затова бъдете така добри да отстраните от него всичко, свързано с Елтимир. Другото се нарича измама.

-
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7675.jpg>

     
-

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

16 ЯНУАРИ 2011
ШВЕЦИЯ
« Last Edit: May 05, 2011, 09:55:25 AM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #1 on: January 16, 2011, 04:16:43 PM »

ПРЕДАТЕЛЯТ АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ,
ДАЛИ МОЖЕ ДА СИ ВИДИ ОБРАЗА НЯКЪДЕ МЕЖДЕ ТЕЗИ РЕДОВЕ ?

-
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8596.jpg>

     
-

Бившият зам.-шеф на външното разузнаване Димо Станков: Бащата на министър Николай Младенов беше по шпионин от шпионите! коментари/1
16 януари 2011, 14:37
-
http://www.blitz.bg/news/article/96448
-
София, България
изпрати на приятел   Николай Младенов е учуден, когато името на баща му се свързва с шпионаж.Таткото на Цветан Цветанов беше шофьор на ДС шефа Григор Шопов.
Според бившия зам.-началник на външното разузнаване Димо Станков, заемал поста и след 10 ноември - при Петър Младенов и Желю Желев - скандалът с посланиците, свързани с Държавна сигурност и по-специално с нейното Първо главно управление, е абсурден. Той твърди, че на никой от бившите ни противници - днешни съюзници, не му пука кой какъв е бил в миналото, ако говорим за политика и идеология. “ШОУ” пък пръв се сети да го попита каква е зависимостта на един български посланик от службите и обратно.

- Г-н Станков, твърденията ви са еретични на фона на скандала. Даже президент и премиер договаряха свенливо сделка от рода на кон за кокошка - трийсет и кусур посланици и генерални консули за един-едничък Божидар Димитров?
- Кое е еретичното? Американците бяха първите, които след 10 ноември поискаха да им предадем агентурата си в САЩ. Искаха нашите агенти в САЩ, американски граждани, които са работили по линия на научно-техническото разузнаване (НТР) и чрез които сме вземали технологии, получавали сме секретна информация по други такива въпроси и т.н. А политическата ни агентура изобщо не ги интересуваше. Къде е тук идеологията?!

- А ние как задоволихме молбата на бъдещия по-голям брат?
- Значи, документът от Америка отива във външно министерство. Оттам – при президента Желю Желев. Премиер е вече Филип Димитров. Това става 1991 г. За разузнаването отговаря Желю. Той вика началника на НТР ген. Гошо Манчев, лека му пръст. Тогава тази служба още не беше затрита, слава Богу. Желев поставя въпроса на ген. Манчев – какво мислиш, ще даваме ли тази наша агентура, кои са ни агентите на

ПРОДЪЛЖАВ - 2

ДАНС да е разкрил поне един шпионин, който вреди на страната и трябва да бъде изгонен? Няма такъв случай. Навремето доларите ни идваха от арабските страни, докато Филип Димитров не се изправи на Голанските възвишения, за да развали отношенията ни с тях. И доларите секнаха. Това добро или лошо е за държавата ни? А ако някой посланик е съдействал да се внесе някой и друг долар в България, това грях ли е?

Едно интервю на Славей КОСТАДИНОВ

............................................
Б.р. – Готови сме да публикуваме и други мнения по така щекотливата тема.

-
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7146.JPGg>

     
-

ОТЛИЧНО ОБЯСНЕНИЕ. ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗКРИЕ ЗА ПРЕСТЪПВЕНИЯТА НА НОВИТЕ УПРАВНИЦИ. ЧИСТАЧ В ПОСОЛСТВОТО И ТОЙ ШПИОНИН. ШОФИОР И ТОЙ ШПИОНИН. ВСИЧКИ ШПИОНИ И Е ПРАВИЛНО, ЗА ДА НЯМА ПРОПУСКИ. СЕГА НЯМА ШПОНИ ИМА ГРАБЕЖИ НА БЪЛГАРИЯ ИМА ПРЕДАТЕЛСТВО, КАКТО СА ПРЕДАЛИ ВСИЧКИ ШПИОНИ - ЕТО ЕДИН ДА КАЖЕ ИСТИНАТА ! - ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСТЛЕЛЯТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПОСЕГНАЛИ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДА СЕ ЗАКРИЯТ ПОСОЛСТВАТА В СОФИЯ. НЕ НИ РЕБВАТ ШПИОНИ, КАКТО И НИЕ ДА ПРАЩАМЕ ШПИОНИ И ДА СИ ИГРАЕМ НА ШПИОНАЖ - ОТ ЦАР ДО ПРЕЗИДЕНТ - ВСИЧКИ ЩЕ СЕЧЕМ ! - СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ
« Last Edit: January 26, 2011, 03:15:57 PM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #2 on: January 18, 2011, 10:46:19 PM »

Malmц - МАЛМЬО ТОВА Е ДОСТА ТОЧНО ...
-
ТОВА ДЕТО СИ НАПИСАЛ Е ДОСТА ТОЧНО !

ВЪПРОСЪТ, Е ЧЕ ТОЙ - ИНЖ. ИВАН ИВАНОВ НИКОГА НЕ Е ОГЛАВЯВАЛ БЪЛГАРСКАТА ЕМИГРАЦАИ !

ИНАЧЕ ЗА ШПИОНСТВОТО СИ ПРАВ !

ТОЙ Е ШПИОНИН НА НЯКОЛКО НИВА !

ДРУГОТО ТИ ЗАБЕЛЯЗВАНЕ СЕ ОТНАСЯ ДО ИЗБЛИЦИТЕ МУ, КОЙТО Е УСПЯЛ ДА ПРИКРИЕ ЗА СЕГА !

ЕТО НА ТАЗИ БАЗА ТОЙ Е УЯЗВИМ В МНОГО ПОСОКИ И МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА ВСЯКАКВИ ПОРЪЧКИ ПОНЕЖЕ ШПИОНИТЕ С БИЯТ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ !

КОПИЛЕТО Е ПИСАЛО И СРЕЩУ МЕН, КОЕТО МЕ КАРАШЕ ДА ГО АНАЛИЗИРАМ НА КОЙ Е СЛУЖИЛ !

ТОЙ СИ СКРИ УМИШЕЛЕНО ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА С КОЯТО СЕ ГОРДЕЕШЕ, НО С НЕЯ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ СРАВНЕНИЯ, КАТО ТОВА ДЕТО СИ НАПИСАЛ, ЧЕ ТОЙ Е БИЛ НА ЛЕТИЩЕТО ОТГВОРНИК ЗА РАДАРНАТА СТАНЦИЯ.

ТОВА ВЕЧЕ Е ДОСТА СЕРИОЗНО, ЗА ДА ГО МИСЛИМ, ЧЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕСЛЕДВАН ПО БАЩИНА ЛИНИЯ ДЕТО СЕГА ГОВОРИ ТАМ В БИОГРАФИОЯТА СИ ...


СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

18 ЯНУАРИ 2011
ШВЕЦИЯ

--

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/5396.GIF>

     

--Иванов, Швеция
Автор: Малмьо
Получено на: 17 Януари 2011 03:57
Иван Иванов е една объркана личност. Завършва електро инженерство, слаби токове. ДС му обещава добра кариера, ако бъде лоялен. Отговорът му е, че винаги е бил за стриктно спазване на законността. Бива назначен за отговарящ за радарната инсталация на летище София. Зачислен на щат в Първо Главно Управление. Въобразява си, че влизайки в ДС ще може да направи кариера и впоследствие да реформира ДС и я постави в услуга на демокрацията!?. Изпращат го на кратък курс по шведски език в Софийския университет и след това на активна работа в Швеция. Тук започва неговата истинска трагедия. Разбира безсмислието на поставените му задачи. Опознавайки хората които трябва да шпионира и докладва, разбира че тази му мисия е съвсем нелепа, непопулярна и опасна и започва да крои нови планове в рамките на перестройката. Активира се през 1990 г. и оглавява демократичните сили в Швеция. Силно обременен от факта, че се е продал на ДС само години преди демократичните промени, той претърпява няколко нервни кризи. Иван Костов го активира отново през 2001 заедно с други "бивши" агенти на ДС Асен Агов, Георги Марков и др.


-
-

KOPI

STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SVERIGE
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #3 on: January 20, 2011, 11:54:42 PM »

ЗА ДА НЕ СЕ ДЪРВИТЕ ПО ЗАДНИЦИ !
-
ЧОБИ БОЛИ ГО УЙЬО ПРЕДСТАВЯ СЛЕДВАЩИЯТ ОБЕКТ, ЗА ДА НЕ СЕ ДЪРВИТЕ ПО ЗАДНИЦИ !
-
http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1981892.1295358787!image/2048237951.jpg_gen/derivatives/w450/2048237951.jpg


<img src=http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1981892.1295358787!image/2048237951.jpg_gen/derivatives/w450/2048237951.jpg>

     


-
ГОВОРИТЕЛЯ НА НЕГОВО БЛАЖЕНСТВО ЧОЛИ още БОЛИ ГО УЙЬО ВИ ПРИВЕТСТВА ОТ НЕГОВО ИМЕ

-
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=2
-

<img src=http://evgenidinev.com/img/IMG_5669.jpg>

     


<img src=http://www.holywar.org/evilstr2.gif>

     

-

<img src=http://stock.evgenidinev.com/photo/IMG_5662d2.jpg>

     


СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #4 on: January 21, 2011, 12:46:20 AM »

КОПИ-СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ 21-01-11 00:06ч
ЗА КУРВАТА КУНЕВА И ДРУГИ - ЧЕТИВО !
-
Г-ЖО КУНЕВА, ЗАЩО ИЗЛЪГАХТЕ?
-
http://dimoraikov.blogspot.com/
-
БЪЛГАРИТЕ МРАЗИМ…СЕБЕ СИ

Гледам и изтръпвам – хора с посивели лица, повечето на преклонна възраст, още са се вкопчили един в друг в яростна схватка за… парче банан?!?
Страшно, тъжно, срамно. Безнадеждно…
В същия вестник съзирам още една снимка – този път на вътрешността на самолета, с който настоящата парламентарна шефка пътува в чужбина – блясък и разкош, който надали имат и шейховете…Усмихнати, доволни физиономии, сланина,ах, колко сланина по бузите… А нали гласувахме за нея като представител на новата партия, която, както обещаваше нейният шеф, щеше да донесе…справедливост?!? Тоест, след като коланът се стяга, това ще важи за всички. За всички ли…
В същия брой – съобщение, че след дадените десетки милиарди на Гърция сега почти стотина милиарда ЕС ще предостави на Ирландия. Да се готвят Испания, Португалия…
Какво излиза?
Че тези страни, които са на светлинни години от нас, страни, в които милиони българи слугуват и вършат най-черната работа, тоест мият г…, простете, но това си е чистата истина, за да оцелеят, получават от Брюксел десетки милиарди ПОМОЩ!!!
А ние, най-бедната, най-нещастната страна, с най-ниските доходи, които предизвикват сред европейците недоумение и подигравки, тръбим наляво и надясно чрез своите министри и депутати, че сме супер, че сме икономически много добре, че сме стабилни и тъй нататък прочее глупости… Дори и предлагаме помощ на…бедни страни?!?
Какво е това?
Та как можеш да казваш на бялото черно, а на черното – бяло, дами и господа?
Не ви ли е срам от безнадеждните лица на тези горе на снимката пред магазините „Лидл” българи, ваши братя, сестри, родители…
Та какво здравеопазване имаме? Какво образование? Какви условия на учене и живот? Че ние една тоалетна в училищата нямаме като за пред хората? Че ние една канализация нямаме свястна на най-скъпите ни курорти? Че в болниците нямаме апарати за новородените и лекарите трябва да избират кое от тях да остане живо? И още, и още…
Да споменавам ли за цената на храната, за нейното качество, за този прословут стандарт „Стара планина”? Ами за цената на лекарствата… за… Да продължавам ли?
Докога вие ще продължавате да живеете в друга реалност? Докога ще трупате килограми и сланина чрез нещастието на ония, които са ви родили и отгледали?
Защо вместо сърца носите парчета лед? Защо крадохте, а и крадете така, че вашите поколения до десето коляно ще бъдат богати като крезове, нима цялото това имане ще го носите там, откъдето няма отърваване? Или си мислите, че за вас няма отвъдно, че вие сте вечни? Че младостта, че секретарките-любовници, с които обиколихте на свръхлуксозни самолети света за сметка на бедняците-пенсионери с 50 евро доход на месец ще бъдат също вечни?
Защо сте оперирани от усещането за справедливост, за солидарност?
Защо лъжете най-безсрамно Европа, че всичко у нас е тип-топ?
Наскоро имах среща с френски висш политик, който ме запита как е възможно българските роми да живеят като скотове. Попита ме за заплатите и пенсиите ни. Когато му казах истината, той онемя. Гледа ме минута-две, после промълви:” Но как е възможно с такива доходи човек днес да живее?”
И ме стрелна с поглед:” Мосю Райков, аз познавам доста ваши политици, и от новите, и от старите. Защо всички те не казват истината, която вие сега ми казвате, а и ние вече разбираме чрез проблема с вашите роми. Защо г-жа Меглена Кунева, която години наред бе на най-висока длъжност в Брюксел, и то тъкмо по тази тема, дума не промълви за истинското състояние на българите? Защо и вашите депутати, министри, а и висши държавни служители идват в Европа като представители на богата страна, с всичките му екстри, а не казват, че народът ви тъне в мизерия?
Защо, продължи французинът, вашите властници не казват истината, защо не искат помощ? Няма нищо срамно в това, нали затова всички сме членове на Европа – да бъдем солидарни, да превъзмогваме такава бедност като вашата. А не само да наливаме пари на богати страни като Гърция, Ирландия, Испания…
Защо? Защо, мосю Райков, вашите хора мълчат? Защо допускат подобно страшно нещо. Та къде в Европа може човек да живее с 50 евро на месец? Да, разстроихте ме, много ме разстроихте, мосю Райков…”
Какво да му кажа? Как да му отговоря?
Да, мълчах. Тъжно и безнадеждно.
Както всъщност тъжно и безнадеждно се борят на снимката отсреща посивелите хора за парчето банан…

П.П. Вече бях привършил този материал, когато по френското радио RTL чувам как водещият на популярна игра пита участничка чия столица е Братислава. Оная казва: ”На България…”
Ами, това е.
Всъщност това има ли някаква връзка с написаното от мен по-горе? Как мислите – май че не, а? Или може би има. Да, май че има нещичко…

-
-

КОПИРАЛ
-
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=2
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #5 on: January 21, 2011, 01:50:22 AM »
http://www.youtube.com/watch?v=XA_aGbh7-f4&feature=related


-

http://www.youtube.com/watch?v=owBFj371wJE&feature=channel-

http://www.youtube.com/watch?v=9tu5BmNn8V8&NR=1&feature=fvwp
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #6 on: January 21, 2011, 02:10:47 AM »


Adriano Celentano- Splendida e nudahttp://www.youtube.com/watch?v=DkwEg5OgHoA&feature=related


Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #7 on: January 23, 2011, 04:35:25 PM »

МРЪСНИКО-АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ-ГУРКОВО

ХУБАВО Е ПРЕСТЪПНИКО,
СЕГА ДА ЦИТИРАШ ОТ КЪДЕ СИ ГО КОПИРАЛ ТОЗИ ТЕКСТ.
-
АГЕНЦИЯ ФОКУС С НЕЙНАТА ИНФОРМАЦИЯ ПОСТАВЕНА НА ТАЗИ СТРАНИЦА
-

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8596.jpg>

     
-

http://www.focus-news.net/?id=n1233755

София. 2366 лица от 273 електронни медии са

Решение № 72/3 август 2009

Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия на основание чл. 26, ал. 1, т. 3 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност

Р Е Ш И :

ЕТО ЕДИН ОТ ИЗПИСАНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ – ГАНЧО САВОВ – ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦО !
--
Три имена Ганчо Савов Ганчев
Дата на раждане 25.10.1930 г.
Място на раждане гр. Перник
Вербувал го служител о. р. Иван Георгиев Дянков на 20.08.1965 г., възстановена връзка от полк. Димо Иванов Николов на 11.09.1979 г., регистриран на 11.10.1979 г.
Ръководил го служител о. р. Иван Георгиев Дянков; о. р. Панчо Д. Славов; полк. Димо Ив. Ненков; Таню Д. Славов; полк. Димо Иванов Николов; о. р. Димитър Здравков; о. р. Демир Райчев
Структури, в които е осъществявано сътрудничеството ДС, управление II, отдел III, отделение IV; ОУ на МВР-Стара Загора-ДС; ДС, управление VI-V-III
Качеството, в което е осъществявано сътрудничеството-секретен сътрудник агент
Псевдоними Монев
Документи, въз основа на които е установена принадлежността към органите по чл. 1 Собственоръчно написани агентурни сведения; документи от ръководили го щатни служители; рег. бланка – 2 бр.; рег. дневник; картони – обр. 4 – 2 бр. и обр. 6; лично дело IА-34285; работно дело IР-4914 – 2 тома.
Снемане от действащия оперативен отчет
Публична длъжност или публична дейност Водещ на предаване на сръбски език в БНР.

Комисията разполага с документи, удостоверяващи принадлежност на Ганчо Савов Ганчев към органите по чл. 1 след 10.11.1989 г.
-

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7146.JPG>

     
-

НЕ ПРОЧЕТЕ ЛИ КАКВО СЪМ ПИСАЛ И ЗА ТЕБ ?

МРЪСНИКО-АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ-ГУРКОВО,ГОСПОД ДА ТЕ УБИЕ КОПИЛЕ ПРЕСТЪПРО, ЗАЩОТО ТИ СИ СЪУЧАСТНИК В МНОГО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

23 ЯНУАРИ 2011
ШВЕЦИЯ

-
-
Относно: ДОСИЕТО НА ЧОЛАКОВ!!!!!!!
Автор: ИСТИНАТА
-
http://www.mediapool.bg/forum/popmsg.php?msgid=1473710
-
Получено на: 22 Януари 2011 23:19
Три имена Стефан Димитров Чолаков
Дата на раждане 8.12.1944 г.
-

« Last Edit: January 26, 2011, 03:20:56 PM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #8 on: January 23, 2011, 08:44:59 PM »

ЕДИН МОДЕРЕН ВИЦ ОТ ПАТРИК ХЕНРИ, ДРУГАРЯТ ХРИСТО БОТЕВ И ДРУГИ ТЕРОРИСТИ - МАРА БУНЕВА ...!
-
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=psanaliz&Number=1951375357&page=1&view=collapsed&sb=5&vc=1
-
Първи училищен ден в едно средно училище в САЩ. Учителката представя нов ученик - Такиро Сузуки от Япония.
Часът почва и тя казва:
- Сега ще видим дали познавате историята. Кой е казал "свобода или смърт"?
Никой не знае, но Сузуки вдига ръка:
- Патрик Хенри, Филаделфия, 1775 г.
- Много добре, Сузуки. А кой е казал "Държавата е народът и като такъв никога не може да умре"?
Сузуки става:
- Ейбръхам Линкълн, Вашингтон, 1863 г.
Учителката поглежда другите деца и им казва:
- Засрамете се, деца! Сузуки е японец, а знае по-добре от вас американската история.
Тих глас от последните чинове:
- Да им го натаковаме на японците!
- Кой каза това? - изкрещява учителката.
Сузуки вдига ръка:
- Генерал Макартър, Пърл Харбър, 1941 г. и Ли Якока на събранието на акционерите в Крайслер, Детройт, 1982 г.
Учениците стоят в пълна тишина, когато пак някой се обажда:
- Да до духаш!
Учителката, извън кожата си:
- Стига вече! Кой беше това?
Сузуки:
- Бил Клинтон на Моника Люински, Белия дом, 1997 г.
Някой друг извиква:
- Сузуки е лайно!
Сузуки веднага отвръща:
- Валентино Роси, мото-състезанието Гран-При в Рио де Жанейро, Бразилия, 2002 г.
Всички изпадат в истерия, учителката припада, а на вратата се появява разсилният:
- Да го еба! Никога не съм виждал такъв хаос.
Сузуки е готов:
- Българският премиер към министъра на финансите, за разпределението на бюджетния излишък, София, 2004 г.

*****

Пренаписах живота си, такъв какъвто ми се иска да е бил.

-
-
ПРЕПЕЧАТАЛ
-
http://www.stefan-tcholakov.com/
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
16 ЯНУАРИ 2011
ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #9 on: January 23, 2011, 08:51:53 PM »

Касим Дал: Доган е донасял за жените, с които е спал

11:04 23-01-2011
НОВИНАР

http://www.novinar.net/news/kasim-dal-dogan-e-donasial-za-zhenite-s-koito-e-spal_MzQ4NTs0.html#comments1278004

759 | 0 | 10 Коментирай
Емел Етем не можела да повярва на тази "помия"

<img src=http://www.novinar.net/data/2011-01-23/1295773820_2_330X260.jpg>

     

http://www.novinar.net/data/2011-01-23/1295773820_2_330X260.jpg

"За пет месеца, след като прочетох досието на Доган, си изгубих говора от това, което видях. Такава мръсотия няма. Доган е най-успешният проект на Държавната сигурност. 98 процента от хората в досието ги познавам. Донасял е за най-близките си приятели, за роднините си, за жените, с които е спал, по поръчка. В такава мръсотия не искам да участвам". Това заяви бившата дясна ръка на Доган - Касим Дал в предаването "На четири очи" по Нова телевизия.

<img src=http://www.voininatangra.org/uploads/cavt47ab1beb58750.gif>

     

http://www.voininatangra.org/uploads/cavt47ab1beb58750.gif

Той изтъкна, че досието на лидера на ДПС било последната капка, която преляла чашата и го накарала да вземе решение за напускане на Централното оперативно бюро. Дал разказа за разговор между него и Доган през 1991 г., когато лидерът на ДПС му е дал думата си, че не е навредил и не е донасял за нито един човек. "Може да е наивно, но наистина му повярвах", разказа Дал.

Той допълни, че настоящият заместник-председател на ДПС Рушен Риза е бил предаден от Ахмед Доган по време на разпитите. "Ние не знаем кой е Ахмед Доган, с какъв образ живее сега", заяви още Дал. Според него каузата ДПС е започнала да изчезва, когато лидерът е започнал да се изолира в Сараите и да допуска само определен кръг от хора около себе си.

Няколко часа по-рано народният представител от ДПС Емел Етем заяви пред БНР, че никога не е очаквала Дал да се оттегли по такъв гнусен начин и да олее с помия партията. Според нея с поведението си той не показва уважение към каузата ДПС, а е демонстрирал единствено лична обида. Освен това за нея било изключително любопитно да наблюдава опитите му през последната година да създава свое лоби.

"Около лидера на ДПС винаги е имало много добър екип, който е създал структурите на партията. Това, че Касим Дал е отговарял за организационните работи, в никакъв случай не значи, че само той е работил", подчерта Етем. Тя изтъкна, че именно структурите са дали своята оценка с позицията, която са изпратили до Централното оперативно бюро на ДПС.

Етикети: ДПС, Емел Етем, Касим Дал

-
-

KOPI
STEFAN D-R D TCHOLAKOV
SVERIGE
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #10 on: January 24, 2011, 02:10:21 PM »

АЗ СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ ВРАЧАНСКИЯТ БИВШ КМЕТ РУМЕН СТОМАНЯРСКИ ГУ УБИХА СЛУЧАЙНО ОТ ИНФАРТ НЯКЪДЕ ПО МОРЕТО. ТОЙ БЕШЕ ПРИНУДЕН ДА СЕ МАХНЕ ОТ БСП И СТАНА ЛИДЕР НА ЦИГАНИТЕ ВЪВ ВРАЦА ДА ГО ИЗБИРАТ, ЗАЩОТО НА ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ ТОЙ Е РАЗДАВАЛ БОНБОНИ И МАСТИКА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ...
-
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/4835.JPG>

     

-
РУМЕН СТОМАНЯРСКИ ВЕРОЯТНО Е ЗАНЕЛ МНОГО ОКОЛО ПРИВАТИЗАЦИЯТА ВЪВ ВРАЦА, КАКТО СЕ ВИЖДА ИМА НЯКЪКЪВ ИНДУСТРИАЛЕЦ - БАНКЕР УБИТ ОТ ВРАЦА !
-
ЗА МЕН СЪЩО Е МИСТИФИКАЦИЯ СЛУЧАЙНИЯ ИНФАРКТ НА БИВШИЯ НАЧАЛНИК НА ОКРЪЖНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА МВР - ПОЛКОВНИК ИВАН ДИМИТРОВ, КОЙТО ОТГОВАРЯШЕ ЗА ОХРАНАТА НА ВСИЧКИ ПРИВАТИЗИРАНИ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ОБЕКТИ ВЪВ ВРАЦА !

ИВАН ДИМИТРОВ ЗНАЕШЕ МНОГО И ПОРАДИ ТОВА ГО САМО-УБИХА МИСТИЧНО ...
-
-
КАКВИТО СА ПРЕБЕЛЕМИТЕ НА ГРАБЕШ В БЪЛГАРИЯ ТАКИВА СА И В СВЕТОВНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ. СЕГА В МОМЕНТА СЕ ПРОВЕЖДА КОНФЕРЕНЦИЯ - ОБЩЕСТВЕН ФОРУМ ЗА ПУСНАТАТА КНИГА НА BRIT AHLENIUS - RAPORT - РАПОРТ ЗА РАБОТАТА НА ГЕНЕРАЛНИЯ СЕКРЕТАР НА ООН БАНСКИ МУН ОКОЛО ИКОНИМОЧЕСКИТЕ ПРОБВЕМИ В ОРГАНИЗАЦИЯТА !
-
БРИТ АЛЕНИУС БЕШЕ ОТГОВОРНА ЗА КОНТРАЛА НА ИКОНИЧЕСКИТЕ ВЪПРОСИ НА ООН - ОРГАНИЗАЦИЯ !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
-
-
МИНИСТЪР ЦЕВЕТАН ЦВЕТАНОВ, НЕ ПЛАЧИ КАТО ВДОВИЦА ЗА ХУЙ, КАКТО КАЗВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД , ЧЕ ДЪРЖАНВА СИГУРНОСТ ВИ ПРЕЧЕЛО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СИ ТИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЙТО ПРАВИТЕ ПРОВЕРКА С МВР, ДАНС И ВСИЧКИЯ ИНСТРУМЕНТАРИЕМ. ВИЕ ИЗПОЛЗВАТЕ ВСИЧКИ СТАРИ СПРУКТУРИ НА ДЪРЖАВНА И ЯВНА СИГУРНОСТ ОТ МВР.
-
http://www.novinar.net/news/tcvetanov-atakata-sreshtu-kabineta-idva-ot-darzhavna-sigurnost-_MzQ4NjsxMQ==.html
-
КОПИЛДАК НА КОЙ СЕ ОПЛАКВАШ, ЗА ДА ТИ ПОВЯРВА ?
ТИ САМИЯТ СИ УБИЕЦ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, ЗАЩОТО ГО ИЗГЛЪГА !
-
ТВОЕТО ПРИЗНАЕ, ПОКАЗВА, ЧЕ ХОРАТА ИМАТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЕБ И ТВОЙТЕ КОЛЕГИ, ЧЕ ВЪРШИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !
-
АКО АЗ ИМАМ ИНФОРМАЦИЯ КАТО ДЖУЛИО АСАНДЖ ОТ УЙЛКИЛИКС ЩЕ ВИ ДЕРА ВЕДНАГА У СУРАТА ПРЕНСТЪПНА !
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ШВЕЦИЯ
-
-


PАЗСЛЕДВАНЕ / СКАНДАЛНО

http://www.novinar.net/news/rumen-petkov-mvr-se-polzva-iztcialo-za-propagandni-tceli_MzQ4NTsxNg==.html

06 Януари 06, 08:42 / Автор: в-к "Седем"
Данни за кметуването на Румен Петков и аферата "Акрам"

Вилата на фондация ”Кайлъка”, есенната вечер на 8 октомври 1998 плевенският социалист Румен Петков се готви за среща с Кръстю Петков и Петър Дертлиев.

Фондацията е основана, за да се грижи за емблематичния плевенски “гранд” каньон. Грижата за Кайлъка е поета в началото на 90-те години от друг социалист с тукашен корен – покойният Андрей Луканов. През 1998 изпълнителен директор на фондацията му е популярният мотоциклетист Богдан Николов, шеф на съответната спортна федерация. Романтичната вечеря обаче внезапно се превръща в криминален екшън.

Към 18 часа във вилния имот нахлуват полицаи с прокурорско разрешение за обиск. Като един Матросов Румен Петков се изправя на пътя им и осуетява операцията. За да не остане и грам съмнение кой кой е, той взема ключовете на патрулния автомобил и повиква по телефона телевизионен екип. Сценката е надлежно документирана на видео. Петков възнамерява да я превърне в политически скандал как “полицията на Костов громи сбирки на БСП”. Но скандалът се оказал от съвсем друг характер.

Същия ден полицията обискира 7 имота, собственост на търговски и нетърговски юридически лица, свързани с Богдан Николов. Иззети са скъпи автомобили, документи и регистрационни табели. Разкрит е голям канал за внос на крадени коли. Арестувани са Николов, брат му, шуреят му и бивша служителка от КАТ по обвинение във вещно укривателство, длъжностно престъпление и изнудване. По данни от следствието групата е пласирала най-малко 120 крадени коли, от които е припечелила $3 млн.
Заради поведението си по време на обиска във вилата на мотоциклетиста, Петков бе обвинен за осуетяване на полицейска проверка и хулиганство. Делото бе образувано на 1 март 2000 и бе прекратено на седмото заседание година по-късно... заради депутатския имунитет на Петков.

<img src=http://www.novinar.net/data/2011-01-23/20061205_0135_330X260.jpg>

     


Той съвсем не е бил случаен гост в тази вила.

Добре известен е като един от приближените до основателя на фондацията Луканов, както и от нашумялото преди години банково дело “Акрам”. През 1993 екип местни социалистически лидери от Плевен, Враца, Габрово, Велико Търново, Ловеч и Дряново “усвояват” 93 млн. лева ( по тогавашния курс, без лихвите) с посредничеството на палестинеца Джамал Абдуладем Абулибде. Последният взел 14 млн. от тях с благословията на Р. Петков в качеството му на тогавашен БСП-лидер в Плевен. Като главен координатор на операцията се спряга Луканов. Аферата “Акрам” е комай единственият сравнително добре документиран случай за пълнене на прословутите “куфарчета с пари”, които сложиха началото на посткомунистическия “национално отговорен капитал”. Абулибде се изучил за десантчик в търновското военно училище и веднага след това станал сервитьор в луксозните заведения на старопрестолния град. Оженил се за българка и се преименувал на Ангел Радославов Златанов. В началото на 90-те вече бил популярен като “Акрам къмпъни”, а също като “Пирамида”, “Вавилон”, “Марка комерс” или “Шанс 58” – според случая. Кредитите от банките е теглил той, давали му ги с препоръки от местните БСП-босове, парите постъпвали в партийните каси и там, по волята на босовете, пълнели съответните куфарчета.
През май 1999г. Акрам бе убит при мистериозни обстоятелства в Испания и едноименното дело бе затлачено. Аферата остави още трупове след себе си. Застреляха се банкерите Михо Михов от Ловеч, Ангел Кабаиванов от Павликени и Александър Банков от Враца. Янко Савов-Яшко се спомина от инфаркт след визита на рекетьори. Гарантът за първия заем на палестинеца - Петър Петров, почина от тумор. Людмил Досев почти загуби разсъдъка си в Ловешкия затвор. Двама от замесените в аферата БСП-босове след това бяха възнаградени с кметски постове – Румен Стоманярски във Враца и Румен Петков в Плевен. А мотоциклетистът Николов тачи Петков не само в качеството му на приближен до бащицата Луканов. Година и половина преди обиска във вилата на фондацията червеният кмет на Плевен разрешава на Богдан Николов да положи необичайна грижа за Кайлъка, като построи насред природната забележителност мотописта. Този тип намеса в околната среда била окачествена от прокуратурата като престъпление по чл. 282 от НК и срещу Румен Петков е повдигнато обвинение. С приятелския си жест към Николов той е нанесъл на държавата и общината вреда в размер на общо 90 млн. лева, от които почти 30 млн. лева са санкцията от Министерството на околната среда. По този начин кметът драстично е нарушил правомощията си и това дало основание на окръжната прокурорка Евелина Попова да го отстрани от длъжността му. Нейното решение е отменил шефът на отдел “Следствен” в главна прокуратура Михаил Дойчев. Дойчев е също така прокурорът, прекратил делото за канала с крадени коли срещу мотоциклетиста и групата му. Защо и как този висш магистрат се появява в критични моменти из съдилищата и следствените служби в страната, оставяме на нашите читатели сами да преценят. Висшият съдебен съвет преценява на 19 май 1999, че Дойчев малко прекалява и заедно с други двама прокурори го понижава в длъжност.

Пак с крайградския парк е свързана друга страница от биографията на Петков.

Става въпрос за жилищния комплекс “Кайлъка-юг”, изникнал върху земеделски земи в противоречие с нормативните забрани. Засегнати са интересите на хиляди хора. Ощетени са собствениците и наследниците на парцелите, но също и гражданите, закупили като трети добросъвестни лица апартаменти в 80-те новопостроени блока. Избухва най-масовият съдебен спор в плевенската история.
Първите разрешителни за строеж са издадени още през 1990, но част от тях липсват в архива на общината. През 1995 поземлената комисия отменя решенията за възстановяване на собствеността върху земеделските земи в местността “Стражата” и строителството се разгръща през мандата на Румен Петков. През март 1999 главният държавен инспектор от Дирекция “Национален строителен контрол” Светлана Гебрева разпорежда проверка по случая. Малко по-късно й лисват киселина в лицето.

Румен Петков е обвиняем по любимия му член 282 от НК и за незаконно раздадени общински жилища. Едно от тях дал на съдийката Татяна Хинова, която прекрати делото за незаконен общински кредит в размер на 1, 7 млрд. лв. по иск на областния управител на тогавашната Ловешка област, в чиито административни граници попадаше градът. Друго жилище дал на съдийката Весела Сахатчиева. Тя е племенница на Борислав Сахатчиев, бивш служител на ДС и съветник на плевенчанина със седем присъди Димитър Стойчев (Мити Черния). Мити Черния, освен обичаен заподозрян, е виден колекционер на изобразително изкуство още от 80-те години, когато страстта му го свързва с плевенчанина Светлин Русев.

По-същественото е, че Сахатчиева живее на съпружески начала с Валентин Георгиев (Вальо Жълтия). Като член на съдебен състав окръжната съдийка освобождава от запор автомобил и килограм златни бижута, иззети като доказателства от изгората й.

Ще попитате, защо пък и на тази съдийка е дал жилище Румен Петков?

Ето защо:
На 11 април 2001 приключва разследване срещу Вальо Жълтия и постъпва в прокуратурата с мнение, че той и приятелите му Гепела и Ханойчо са извършили шест бомбени атентата през март - юни 2000. Осем дни по-късно сегашният плевенски кмет Найден Зеленогорски заяви на брифинг, че поръчители на част от 25-те атентата в Плевен през 2000-2001 са хора, близки до Румен Петков. Той каза, че даже познава лично някои от тях и е дал имената им на специалните служби.
Тези събития Жълтия преживява под домашен арест, тоест – в апартамента, даден от Румен Петков на съдийката Сахатчиева. Като става напечено, си вдига багажа и заминава за Испания.
Нашата история по един естествен, макар и малко заобиколен начин, е на път да се завърне във вилата на фондация “Кайлъка”, но за целта преминава през лоби бара на хотел “Ростов на Дон”, където преди месец гръмнаха Марио Иванов-Каратиста.

Спомняте си, става дума за оная случка със сутеньора, попа и съдията при която гръмнаха сутеньора Марио, човек без ръка и око, избити при залагане на взрив на 10 април 2001, ден преди да приключи разследването срещу Вальо Жълтия. Година преди да застрелят Каратиста, той бе станал герой в епоса, сътворяван по него време за медиите от Жълтия в уединението на домашния му арест. Каратиста подготвял бомба за убийството на баш бомбаджията, беше версията, която охотно публикуваха плевенски вестници.

Сега очистиха Каратиста и подозренията паднаха върху изгнаника в Испания. От местопрестъплението несръчно се опитал да се омете Валери Цветанов. Всички погледи бяха вперени в златните ланци на колоритния поп и малцина забелязаха представителя на Темида съдия Цветанов сред участниците в драматичното събитие. А той съвсем не е случайна личност.

Когато Румен Петков попречил на полицаите да обискират вилата на фондация “Кайлъка”, Цветанов бранел друг имот на мотоциклетиста –автосервиза му. След ареста на шефа отишъл да го посети в килията в нарушение на действащия ред. А Богдан Николов му е един вид шеф, като един Илия Павлов на Димитър Калчев.

ПРОДЪЛЖАВА - 2
« Last Edit: January 24, 2011, 02:13:05 PM by tcholi_boli » Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #11 on: January 24, 2011, 02:18:12 PM »


РАЗСЛЕДВАНЕ / СКАНДАЛНО


06 Януари 06, 08:42 / Автор: в-к "Седем"
Данни за кметуването на Румен Петков и аферата "Акрам"

ПРОДЪЛЖАВА


<img src=http://www.novinar.net/data/2011-01-23/20061205_0135_330X260.jpg>

     


http://www.novinar.net/news/rumen-petkov-mvr-se-polzva-iztcialo-za-propagandni-tceli_MzQ4NTsxNg==.html


Валери Цветанов, подобно на гражданина Корейко от “Златния телец”, имал два живота – единият като съдия, в който стигнал до поста председател на плевенския окръжен съд, а другият – като “бизнесмен”. По втория път поел, като отворил неофициално ведомствено чейндж бюро за колегите си в съда. Разгърнал се, когато се захванал да пласира вносни автомобили. Вноса осигурявал спортсменът Николов.

Румен Петков за скандалното си минало:
“Т. нар. афера "Акрам” се провали като активно мероприятие с гръм и трясък. Никой нормален човек не би допуснал, че местни партийни лидери са в състояние да раздават кредити. Истината излезе наяве. Следствието, съдът и прокуратурата бяха категорични!

А относно мотопистата в "Кайлъка" - същото Министерство на околната среда назначи ОВОС (оценка на въздействието върху околната среда) след изграждането на мотопистата и той беше категоричен - няма никакви щети и вреди! Съдът отмени санкциите срещу мен и общината, но резултатът е, че Плевен загуби много. Сега пистата е в Севлиево, защото няколко видни седесари не можаха да разберат, че това е за Плевен и за България, а не за Румен Петков и Богдан Николов. Що се отнася до Богдан, с него сме приятели и днес и като плевенчанин се гордея, че той е лидер в ръководството на този спорт в балкански и световен мащаб.

Болно ми е, че с политически мотиви Плевен беше лишен от този престиж и възможности. По мое време ж.к "Кайлъка-юг" беше топлофициран и основните пътни артерии бяха асфалтирани. А за неща, които са правени доста преди мен, не бих могъл да бъда отговорен. Намека за г-жа Гебрева е, меко казано, циничен. Опитът да бъде оклеветен Светлин Русев е кощунствен. За мен той е не само Майстора, но истински морален коректив на политиката и политиците. Гордея се с познанството си с него."

--------------------------------------------------------------------------------

КОПИРАЛ

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/5930.JPG>

     

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
24 ЯНУАРИ 2011
ШВЕЦИЯ


Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #12 on: January 25, 2011, 12:54:11 AM »

ДА ТИ КАЖА СЕГА НАПИСВАЙКИТИ - Сакателов
Автор:  STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SV
Получено на:  24 Януари 2011 23:34
ДА ТИ КАЖА СЕГА НАПИСВАЙКИТИ - Сакателов ,
МОЯТ ДЯДО СЕ Е ПРЕИМЕНУВАЛ В ЧОЛАКОВ В ЧЕСТ НА СВОЯТ ДЯДО ОТ ЦАРЕВА ЛИВАДА ДРЯНОВСКО, КОЙТО УЧАСТВАЛ В БУНАТА - ВЕЛЧОВАТА ЗАВЕРА 1835 И ЗА ТАЗИ МУ ДЕЙНОСТ ТУРЦИТЕ СА МУ ОТСЕКЛИ ДЯСНАТА РЪКА ДА НЕ СТРЕЛЯ СРЕЩУ ПАШАТА !

ПОСЕЧЕН ЧОВЕК ОТ ТУРЦИТЕ СЕ КАЗВА ПО ИРАНО-АФГАНИСТАНСКИ - ПОСЕЧЕН !

НЕКА ДА СЕ НАПОМНЯ ТУРСКОТО РОБСТВО - МОТА ФАМИЛИЯ Е ПОСЕЧЕНА ОТ ТУРЦИТЕ !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ШВЕЦИЯ
 
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #13 on: January 25, 2011, 12:57:01 AM »

 А ТИ КАЖА СЕГА НАПИСВАЙКИТИ - Сакателов

Автор:  STEFAN D-R D TCHOLAKOV-SV
Получено на:  25 Януари 2011 00:03

А ТИ КАЖА СЕГА НАПИСВАЙКИТИ - Сакателов ,
МОЯТ ДЯДО СЕ Е ПРЕИМЕНУВАЛ В ЧОЛАКОВ В ЧЕСТ НА СВОЯТ ДЯДО ОТ ЦАРЕВА ЛИВАДА ДРЯНОВСКО, КОЙТО УЧАСТВАЛ В БУНАТА - ВЕЛЧОВАТА ЗАВЕРА 1835 И ЗА ТАЗИ МУ ДЕЙНОСТ ТУРЦИТЕ СА МУ ОТСЕКЛИ ДЯСНАТА РЪКА ДА НЕ СТРЕЛЯ СРЕЩУ ПАШАТА !

ПОСЕЧЕН ЧОВЕК ОТ ТУРЦИТЕ СЕ КАЗВА ПО ИРАНО-АФГАНИСТАНСКИ - ПОСЕЧЕН !

НЕКА ДА СЕ НАПОМНЯ ТУРСКОТО РОБСТВО - МОТА ФАМИЛИЯ Е ПОСЕЧЕНА ОТ ТУРЦИТЕ !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ШВЕЦИЯ

-
-

Относно: Чолаков
Автор: Сакателов

-
http://www.mediapool.bg/forum/popmsg.php?msgid=1475303
-
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=175191&srcpos=4
-
Получено на: 24 Януари 2011 22:53
Чолак, ти що не вземеш даси смениш турското име най-после?
-
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #14 on: January 25, 2011, 02:22:45 AM »

АГЕНТ АСЕНОВ - ДОКЛАДВА ЗА 1989

ПРЕДСТАВЯМ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРЕСТЪПНОТО КОПИЛЕ "ДОН СИКОРЪТ" ПОДВИЗАВАЩ СЕ СЪ ИМЕТО СТЕФАН ДИМИТРОВ ЧОЛАКОВ РОДОМ ОТ ВРАЦА !

ВИЖТЕ САМИ, КАТО ОТВОРИТЕ ТЕЗИ СТРАИЦИ ИЛИ СТРАНИЦАТА НА ШПИОНИНА И ПРЕДАТЕЛ АНГЕЛ ГРЪНЧАРОВ ОТ БОТЕВГРАД - ГУРКОВО - ПРАВЕШКО ДОКЛАДЧИК НА ПОЛКОВНИК ПАВЛИН ПУТЬОВ - БОТЕВГРАД-СКОТО ДЪРЖАВНО СИГУРНОСТ НА МВР, КОЙТО ГО ОСТРАНИХА, ЧЕ БИЛ ОТ ДС ПО УКАЗАНИЕ НА ДРУГАРЯТ ЦВЕТАН ЦЕВТАНОВ И БОЙКО БОРИСОВ - ТАШАЦИТЕ НА НАШАТА ПАРТИЯ ЛЮБИМА ! ....

ТАШАЦИ - ТЕ СА ЕДНИ ОГРОМНИ ГОСПОДЖА ПЕТРОВА .... ЕДНИ ЕЙ ТАКИВА ЕДНИ ГОЛ-ЕМИ - МЪ ДА !

http://www.stefan-tcholakov.com/forum/index.php?topic=1152.0

-
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8587.JPG>

     


http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8587.JPG
-

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8588.JPG>

     


http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8588.JPG
-

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8589.JPG>

     


http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8589.JPG
-

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8590.JPG>

     


http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8590.JPG
-

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8591.JPG >

     


http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8591.JPG
-

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8592.JPG >

     


http://www.stefan-tcholakov.com/pic/8592.JPG
-
-

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ДОКУМЕНТИ ОТ АГЕНТ АСЕНОВ НАЧАЛНИК НА ЗАТВОРИНИЧЕСКИ ОТРЯД - ВРАЦА ....

СОЛ ТАШАКЛИИЕВСКИ НА ЧОЛИ БОЛИ ГО УЙЬО, ЛЯВО МЪДО НА НЕГОВО БЛАЖЕНСТВО !

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
ШВЕДИ-СТАНОВСКОТО КАРАЛ-ЛЕВСТВО
Logged
Pages: [1] 2 3 ... 9 Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!