Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2019, 05:42:05 PM
Home Help Search Login Register
News: SMF - Just Installed!

+  Стефан д-р Димитър Чолаков
|-+  Основна категория
| |-+  Политика
| | |-+  Къде е Иван Иванов - Упсала Швеция
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Къде е Иван Иванов - Упсала Швеция  (Read 2033 times)
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5809


View Profile Email
« on: December 25, 2007, 10:52:59 PM »

Къде е Иван Иванов - Упсала Швеция

http://web.telia.com/~u18602630/images/ivan.gif




Тук в форумът на "Медиапол" от много години дискутираше свободно Иван Иванов от град Упсала Швеция.

ТОЙ ИМАШЕ ПРАВО ДА ДИСКУТИРА И ВЪВ ФОРУМИТЕ, А АЗ БЯХ ИЗХВЪЛЯН ! СЕГА САМО МЕ ТРИЯТ ОТ ДИСКУСИОННИТЕ СТАТИИ ! ТОВА Е ПОХВАЛНО НАЧИНАНИЕ НА НОВАТА ЮДЕЙСКА ДЕМОКРАЦИЯ НАСАЖДАНА ОТ САЩ С ЮДЕЙСКИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСИ ФИНИКИИСКИ ЗНАЦИ, ЗА ДА НИ НАКАРАТ ДА ГИ УВАЖАВАМЕ ТЕЗИ КРЪВОПИИЦИ НА ЧОВЕЧЕСТОТО ! ТАКАВА РЕЛИГИЯ НЕМОЖЕ ДА СЕ УВАЖАВА, КОЯТО УБИВА ЧОВЕКЪТ !

Той - ИВАН ИВАНОВ - УПСАЛА ШВЕЦИЯ, можеше да създава за мен специална дискусия, която Аз едва късно открих тази срамна дискусия, която се прави и дискутира моята личност ! ТАКОВА НЕЩО В ШВЕЦИЯ НЕ СЕ ПРАВИ В ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ ДИСКУСИИ ! Това го зане "демократа" Иван Иванов от Упсала Щвеция, НО защо го правеше срещу мен е останал въпросът ?

Ето неговата интернет страница съм я поставил при мен - Тук !

http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=links&year=1

http://web.telia.com/~u18602630/files/ivan.html

Той имаше е една друга страница, но за съжаление не съм я запазил и не мога да я открия, за да проследя, - КЪДЕ СЕ КРИЕ ИЛИ Е СКРИТ - ИВАН ИВАНОВ - УПСАЛА ШВЕЦИЯ !

Въпреки мръснишкото отношение към мен след един период от време да пише глупости Аз се интересувам за него ! Той знае много и има много информация за много неща.

НА КОГО СЛУЖЕШЕ ТОЙ ?

Все пак желая да зная до колко е бил честен в първите ни срещи от моята емиграция в 1989 година, когато пристигнах в Кралнство Швеция !

НА КОГО Е СЛУЖИЛ ТОГАВА И СЕГА НА КОЙ СЛУЖИ И КОЙ ГО ИЗПЛОЗВАЛ ТОГАВА И СЕГА КОЙ ГО ИЗПОЛЗВА, МАНИПУЛИРА ИЛИ ЗАТВАРЯ ? КЪДЕ СЕ Е СКРИЛ И КЪДЕ СА ГО СКРИЛИ ?

Все пак християнско е попитам по интернет !

ПРОДЪЛЖАВА ....

Така както питам за изчезналия Рьод - ЧЕРВЕН - Пиппи Лонстром - Румен Алексиев - ОТ ВАРНА, който мистично изчезна с предполагане, че се намира в някоя психиатрична клиника, а се разпространяват различни версии, че е в Кипър и Малка ..... Така питам със същата сили и за Иван Иванов от Упсала Швеция, къде се намира ?!

ВСЕ ПАК ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК НА РАЖДАНЕТО Е, ТРЯБВА ДА ТЪРСИМ ЧОВЕКЪТ, ТРЯБВА ДА МУ ДАДЕМ НАДЕЖДА !

Ето вече скриха и остатъка от интернет страницата на ПИППИ - Румен Алексиев - ОТ ВАРНА, а това е вече показателно в много отношения, той да не се вижда в Интернет пространството и да не напомня за това, какво е създавал в миналото 2000 - 2002 година и да НЕ питаме, защо изчезна Той и защо са скрити вече и останалите неговите политически скечове създадени срещу Иван Костов, Симиено Сакс Кобург Готски, президентите Петър Стоянов, Георги Първанов срещу министири Соломон Паси , Надежда Михаелова и юдейска мафия от САЩ - Израел, който унищожиха България !

http://pippi.freehosting.net/jailhouse-rock.htm

Това не е човешка природа да празнуваш празника на Човешкото раждане - Коледа - Шведския ЮЛ .... и същевремено да оставяш човекът да загива някъде .....

НАЛИ ТРЯБВА ДА ХВЪРЛИМ СПАСИТЕЛНИЯ ПОЯС ?

Стефан д-р Д Чолаков

http://www.stefan-tcholakov.com/

25 декември 2007
Швеция
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!