Welcome, Guest. Please login or register.
August 19, 2019, 06:28:53 AM
Home Help Search Login Register
News: SMF - Just Installed!

+  Стефан д-р Димитър Чолаков
|-+  Основна категория
| |-+  Политика
| | |-+  ВТОРО – ДОПЪЛНЕНИЕ – ЧАСТНА ЖАЛБА
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: ВТОРО – ДОПЪЛНЕНИЕ – ЧАСТНА ЖАЛБА  (Read 5373 times)
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« on: March 08, 2010, 06:53:44 PM »

          ВТОРО – ДОПЪЛНЕНИЕ – ЧАСТНА ЖАЛБА    
                                                           Чрез   Административен Съд Враца.
                                                                           До   Върховен Административен Съд - София

                                                             Копие – Председателя на Народното Събрание
                                                                           Председателя на Административен Съд на РБ
                                                                           Председателя на Конституционния Съд на РБ
                                                         КОПИЕ – НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО БЪЛГАРСКИЯ
                                                                           ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ


                          
                   ВТОРО – ДОПЪЛНЕНИЕ – ЧАСТНА ЖАЛБА
                   СРЕЩУ ОПРЕДЕЛЕНИЕ - № 578 по описа за 2009 г.

  ОТ   СТЕФАН ДИМИТРОВ ЧОЛАКОВ
         ул. Райна Княгиня № 20 А-12 , 3000 Враца България
        В момента в Кралство Швеция - адрес :
        Stefan Tcholakov - Hцstvдgen 22 F-3 , 35237 Vдxjц – SVERIGE
 

                         Драги Граждани Върховно Административни Съдии на Република България,
Вашите колеги от Административен Съд Враца са ми написали едно цитирам - ОПРЕДЕЛЕНИЕ-Гр. Враца 25.02.2010г. в закрито заседание по № 578  по описа за 2009 г”
-
Ако трябва да Ви отговоря, като възпитаван  гражданин на България от „най-правовия комунистически затвор” от близкото и далечно минало, където съм поставян за обучение и превъзпитание в „ярки комунистически добродетели” бих Ви написал за този даден ми отговор – „ДА ГИ ТУРЯ НА КУРА СИ” най-правовите нови български съдии с тяхното образование и възпитание в пост комунистическата ера на „демокрация”.

Ето, защо възприех в мисленето си да Ви представя шведския вариант на обучение и възпита-ние, което получих в комуналното училище за възрастни в град Векшьо. Показал съм Ви вече горната „май-мунска” покана за обучение на такива не-доклатени и не-доучени политически проститутки като мен от „най-развития” комунистически ред, в който и Вие сте се обучавали, за да насаждате „ярките добродетели на най-правовия ред – комунизъмът”, както казваше нашия пръв и държавен ръководител другарят Тодор Живков – Правешки.

Аз вярвам, че Вие сте поне малко по-малки от мен, защото Аз вече съм в ерата на пенсионерите, а това означава, че Вие сте се клели в името на БКП да им служите вярно на партията и правителството и да мачкате такива не-покорници като мен дето серат на „най-правата линия на БКП – АПРИЛСКАТА ОТ 1956 Г.

Твърде възможно е и да сте много по-млади, но не чак толкова, за да бъдете признати и Вие за „Граждани Върховно Административни Съдии на Република България”, което от само себе си означава, че и Вие сте се клели да служите на бившите БКП ръководители, който сега отново Ви ръководят с тайните досиета, който пазят за Вас, за да сте им верни до гроб.

Както забелязвате поставил съм трите шведски маймуни, който ме обучават да съм „мълчалив”, да съм „послушен”, и да „не виждам” нищо. Вижте там около май-мунските снимки, че Аз съм изпълнил тяхното послание, като съм написал нещо и съм го поставил в световния Интернет, за да им кажа, че в България тази теза от юдейският комунистически ред на възпитаване съм я и сме я изритали, защото Аз съм плод на тази „дисидентска” борба, за да ме правят на политически емигрант след юдейското комунистическо обучение в затворите.

Аз много добре си спомням моят чичо адвоката Йосиф Николов Чолаков, който държеше на бюрото си подобна скулптура на „ТРИТЕ МАЙМУНИ – НЕ ЧУХ, НЕ ВИДЯХ, НЕ ПРИКАЗВАХ” и така често ми обясняваше юдейският комунистически ред и „за-Кон-Но-ст”  – „ТУКА Е ТАКА В БЪЛГАРИЯ”, казваше Той, с което ме обучаваше тайно на Българската законност, която НЕ съществуваше в най-правовия развит и презрял комунистически ред, както ме учеха врачанските и софийски „копилета - недоклатени” съдии с техните присъди – „В ИМЕТО НА БКП … РАЗБИРАЙ – НАРОДА !

Поставих Ви трите маймуни, за да си припомня и да Ви напомня и на Вас, „Граждани Върховно Административни Съдии на Република България”, че в далечното минало на юдейския комунистически „най-правов ред” и в сегашното близко след комунистическо време наречено „демокрация”, е че срещнах подобни Съдебни маймуни, който си събират главите вдигайки СЪБРАНОТО ДЕЛО и този маскарад ми прилича на …. „ЩТРАУСИТЕ ЗАБИЛИ ГЛАВИТЕ СИ В ПЕСАКА, ЗА ДА ИМ СТЪРЧАТ ЗАДНИЦИТЕ И ДА СЕ РАДВАТ ГЛЕДАЧИ КАТО МЕН В СЪДЕБНОТО ЗАСЕДАНИЕ, КАК МОЖЕ ДА ГИ ГАЛИМ С ПОГЛЕД И ДА ГИ ПОЖЕЛАВАМЕ, НАБУТВАЙКИ ИМ ЗАКОНА И ПРАВОТО В СТЪРЧАЩИТЕ ИМ ГЪЗЕРИ”.

Нека бъда и конкретен, за да напомня за далечното минало на „най-прав ред” в комунист-и-ческото правораздаване от съдебната система, когато на 16 юли 1981 година три съдебни маймуни с „ярки комунистически добродетели” и юридическо образование вдигнаха съдебното дело, за да решат да не ми се даде поисканите от мен свидетели, за да си докажа моята правота. Политическите курви, тримата съдии ми крещях, а и държавния прокурор ми крещеше. Тава беше впечатляващ спектакъл на нравоучение – „И ДА ЗНАЯТ НЕГОВИТЕ ПРИЯТЕЛИ, ЧЕ НАШАТА ВЛАСТ Е СИЛНА”, се изсра председателя на съда Христо Георгиев в заключителната си реч, та се чудя кой съдеха тогава мен или моите приятели да знаят за какво съм осъден, като процесът беше при закрити врати.

В лятото на 1987 години отново ми беше създаден един полу-политически процес. Държавната Сигурност се научи да прави политическите процеси „криминални” и в този най-правов комунистически ред същите „три маймуни” си скриха главите, за да ми откажат да се отведе от СЪДЕБНИЯ СЪСТАВ, маймуната съдия Христо Георгиев, защото това мръсно комунистическо ”копиле” – не законно родено политическо изчадие” ПРЕСТЪПНИК, ми беше отказал на четири пъти наказателното дело от 1981 година, за да се реабилитирам с думите – ДЕЛОТО Е УНИЩОЖЕНО, а Аз го бях поискал за този съд от 1987 година и делото беше представено – НЕ БЕШЕ УНИЩОЖЕНО. Аз унищожих една от най-правовите юдейски комунистически маймуни Христо Георгиев с моето искане.

ТОВА ПРЕСТЪПНО КОПИЛЕ ИМА ОБРАЗ ВЪВ ВРАЧАНСКАТА ИСТОРИЯ НА ЛИЧНОСТИТЕ ПРЕДСТАВЕН, КАТО НАЙ-ПРАВОВИЯ ЧОВЕК НА ВРЕМЕТО – УБИЕЦ С ДАДЕНИТЕ СМЪРТНИ ПРИСЪДИ И УБИЕЦ НА ЗАКОНОСТТА СРЕЩУ МЕН, КАТО ВЕРЕН НА БКП ВЛАСТ.

Другата маймуна от този съдебен процес в 1987 г. е председателя на съда Димитър Георгиев също поставен в книгата на Враца – КАТО НАЙ-ДОБЪР В КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИК и се чудя, защо не са сложили от този процес и комунистическата кур-ветина прокурор Фишева, съпруга на полковника от Държавна Сигурност Фишев ? Ако не беше другарят Фишев тази извратена парто-комунистка никога нямаше да бъде окръжен прокурор на Враца. Тази гад ми  отказа да донесе изпратените международни телеграми в съдебното заседание, който бяха в защита за мен – Стефан Димитров Чолаков, с думите : „Аз не зная да има такива телеграми и не мога да ходя при председателя да търся подобни телеграми”.
В същото това време окръжния МВР ръководител полковник Иван Димитров е казал на съвещание с МВР състав : „Кой е този Стефан Чолаков да получава телеграми в защита от международна Амнистия ?”. След отказът на  престъпния  прокурор Фишева да представи телеграмите, Аз представих едно копие от телеграма в защита на моята политическа дейност изпратена от „Международна амнистия” за съда във Враца.
  комунистическата престъпничка прокурор Фишева.


  Димитър Георгиев

Същите мисли почти съм написал някъде в книгата си и за „най-добрата в професията „курветина” съдийката Гина Андреева”, която се „осира” с мислите си, когато ме срещне в съдебната зала, защото си мисли, че я гледам в големите и изпаднали вече бозки …. За която съм писал разказ – размишления за нейното поведение, когато съм бил слушател на съдебен процес при разделянето на адвокат Ангел Соколарски със съпругата си.

  Гина Андреева

          От най-новата „демократическа” история от Врачанското съдийство имам спомен за курвенския Окръжен съд с председател Мария Аджемова и двама нейни колеги, когато вдигнаха делото тези трите маймуни и си скриха главите, за да си покажат голите задниците, за да ги гледа сега цяла България какви „курвенски” номера са се изучила да правят заедно с прокурор Силвия ли беше Младенова, – „ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ТОВА КРЕПОСТЕН АКТ , КОЙТО СЪМ ИМ ПОКАЗАЛ ОТ ДЯДО МИ НИКОЛА БОНЧЕВ ЧОЛАКОВ, АДВОКАТ, ПРОКУРОР, СЪДИЯ ОТ ВРАЦА ОТ 1903 ГОДИНА”, ЗАЩИТАВАЙКИ СОБСТВЕНОСТТА СИ ПО  ЗАКОН И КОНСТИТУЦИЯ, А ТЕЗИ КУРВИ МИ ОТНЕМАТ СОБСТВЕНОСТТА. ДАЛИ ДА СИ МЪЛЧА ?
  Мария Аджемова

Политическите курви не разбират какво е това закон ! Щом като не разбират какво е това закон, тяхното место не е да работят в Българския съд, защото те са шашави, както казва обикновения Български гражданин !

За ненормални и политико поръчко изпълняващи няма място в Българското Правораздаване !

Ето стигаме и до настоящият съдебен състав от три политически маймуни - ПРЕДСЕДАТЕЛ: ЮЛИЯН КИРОВ, ЧЛЕНОВЕ: ТАТЯНА МИХАЙЛОВА, СЕВДАЛИНА ВАСИЛЕВА, който в съдебно заседание на 09.12.2009 г. вдигнаха делото пред главите си и се събраха, за да решат какъв отговор да ми дадат – КОЛКО Е НА СТО ПОЛОВИНАТА ?

Съдебният състав не дружелюбно се отнесе към моето искане да се изиска дело, от което да е видно, че Аз не съм осъдил МВР – началник лъжец Даниел Борисов, а от там следва и изводът който е приет от дело № 1067, при което е решено по същият повод, че не мога да бъда санкциониран с глоба.

СЪЩИЯТ ТОЗИ КАЗУС СЕ ПОДТАРЯ И ЗА НАСТОЯЩЕТО ДЕЛО № 578 по описа за 2009 г., КОЕТО Е ПОСТАНОВЕНО ПО ДЕЛО № 1068 ОТ ПОСТ - КОМУНИСТИЧЕСКОТО ГОВЕДО СЪДИЯ КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ, КОЙТО ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИТЕ НА НОВАТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА МАФИЯ БИВШИ КОМУНИСТИ ОТ ВРАЦА НАЧЕЛО С БИВШИЯ ВРАЧАНСКИ КМЕТ ВОЙСЛАВ БУБЕВ, МВР НАЧАЛНИК В. ВАСИЛЕВ И ПРЕСТЪПНАТА ВРАЧАНСКА ПРОКУРАТУРА, КОЯТО ВЕРОЯТНО СЕ РЪКОВОДИ ОТ ЕДНА БИВША МОЯ „ПРИЯТЕЛКА” ИНФОРМАТОР НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ В СЪУЧАСТИЕ НА БИВШАТА ВЕЧЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД ТАТЯНА АЛЕКСАНДРОВА – СЛУЖИТЕЛ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ РЪКОВОДЕЩА КАКТО И В КОМУНИСТИЧЕСКОТО МИНАЛОТО ПРИСЪДИТЕ СРЕЩУ ТАКИВА ГРАЖДАНИ КАТО МЕН.

Тези истории многократно ги отбелязвам и ще продължавам да ги отбелязвам докато не изчистя Врачанския Съд от престъпници, който вършат престъпления „В ИМЕТО НА НАРОДА И БЪЛГАРСКАТА ЗАКОННОСТ”

В ходът на съдебното заседание трите маймуни от врачански административен съд - ПРЕДСЕДАТЕЛ: ЮЛИЯН КИРОВ, ЧЛЕНОВЕ: ТАТЯНА МИХАЙЛОВА,   СЕВДАЛИНА ВАСИЛЕВА не повдигнаха въпросът, че съм пресрочил датата за обжалване на делото. Аз съм написал ДВЕ ЖАЛБИ-ПРОТЕСТИ една от свое име, една с адвокатско обяснение и там много точно съм изложил всички аргументи относно „формалното” закъснение, за което Аз не съм виновен. Обяснил съм, че моята сестра е получила призовка, но тя не е първо упълномощена от мен да получава призовки и най вече, че тя не ме е уведомила, защото си замина за Гърция.

Всеки човек си има свой мисли и понякога забравя !

Аз самият съм активния човек и съм търсил в Врачански Районен Съд какво е решението на това дело № 1068, защото съм бил в чужбина.

АЗ СЪМ ПОИСКАЛ ДВА ПЪТИ ОТ СЪДИЯТА КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ ДА СЕ ОТКАЖЕ КАТО ПРЕСТЪПЕН СЪДИЯ ИЗВЪРШИЛ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ МЕН ПО УКАЗАНИЕ НА ПОЛИТИ-ЧЕСКАТА МАФИЯ ОТ ВРАЦА С ПРЕСТЪПНОТО СИ РЕШЕНИЕ ОТ 1 НОЕМВРИ 2007 ГОД.

Това престъпно политическо „копиле” – НЕЗАКОНО РОДЕНО, не се отведе, както и не отложи делото за друга дата поради факт, който съм изложил, че имам закупен билет за Кралство Швеция още през април 2009 година и трябва да пътувам.

Съдът трябва да се съобразява с клиентите си – В ИМЕТО НА ЗАКОНОСТТА !

-
PRODALJAVA
-
-
-
С уважен
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #1 on: March 08, 2010, 06:56:25 PM »

          ВТОРО – ДОПЪЛНЕНИЕ – ЧАСТНА ЖАЛБА     
                                                           Чрез   Административен Съд Враца.
                                                                           До   Върховен Административен Съд - София

                                                             Копие – Председателя на Народното Събрание
                                                                           Председателя на Административен Съд на РБ
                                                                           Председателя на Конституционния Съд на РБ
                                                         КОПИЕ – НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО БЪЛГАРСКИЯ
                                                                           ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ

-
PRODALJAVA - 2
-

Аз пожелах двете дела № 1067 и № 1068 да се обединят поради факта, че съм наказан за едно „фиктивно” и недоказано провинение с две наказания от кмет Тотю Младенов, който не благоволи да се яви пред Българският съд нито изпрати кметски юрист, каквито има много такива „КЛАТИ КУРЦИ” във Врачанското кметство по възражения на народните избраници в сесията от 25 февруари 2010 година, както и престъпника лъжец МВР – началник Даниел Борисов не се яви в съдебно заседание – ЗАЩОТО ТЕ СА ВЛАСТ И СЛАГАТ БЪЛГАРСКИЯТ ЗАКОН И СЪД НА КУРА СИ, е написал писмо с лъжи до Врачанския кмет, който съм оборил в съдебно заседание и делото съм пожелал да се ПРЕГЛЕДА от настоящият съдебен състав с ПРЕДСЕДАТЕЛ: ЮЛИЯН  КИРОВ, ЧЛЕНОВЕ: ТАТЯНА МИХАЙЛОВА, СЕВДАЛИНА ВАСИЛЕВА.

Тези врачански съдии проявиха престъпно отношение към мен, като не се съобразиха с факта, че съм поискал да се отложи това съдебно заседание насрочено на 27.01.2010 г. поради факта, че Върховния Административен Съд на Република България е насрочил на същата дата и час дело пред тях и Аз трябва да се явя там и съм показал на врачанските съдии този документ.

Трябва да има уважение между Българските съдии, както и към Българският гражданин, какъвто съм АЗЪ и имам права по закон.

ДАВАМ ПРИМЕР СЪС СЪДА В КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ, КОЙТО МЕ УДОСТОЙ С ВНИМАНИЕ ДА ПОИСКАМ ОТЛАГАНЕ НА ДЕЛО ПОРАДИ ПЪТУВАНЕ В БЪЛГАРИЯ, КАКТО И ЗА ФАКТА, ЧЕ СЛЕД КАТО СЪМ СЕ ЗАВЪРНАЛ ОТ ТАМ ИМАМ ПРАВО ДА ВЪЗРАЗЯ СРЕЩУ РЕШЕНИЕТО ИМ, СЛЕД КАТО СЪМ ПРИСТИГНАЛ В СРОК ОТ 21 ДНИ СЛЕД ПОДПИСВАНЕ НА ДОКУМЕНТА.

НА КЪДЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ВРАЧАНСКИТЕ И ВИСШИ СЪДИИ КЪМ ЕВРОПА – След като Врачанските съдии не се съобразиха с този факт, а би трябвало да напишат като престъпника Красимир Георгиев, „че трябвало да си взема адвокат, който да ме представлява” ….

Аз първо вярвам на себе си като адвокат, не на чуждият, който може да ме предаде !

ПРЕДСТАВЯМ НА ГРАДЖАНИТЕ НА ВЪРХОВНИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО НАПИСАНО ОТ ВРАЧАНСКИТЕ АДМИНИСТРАТИВНИ СЪДИИ - ПРЕДСЕДАТЕЛ: ЮЛИЯН КИРОВ ЧЛЕНОВЕ: ТАТЯНА МИХАЙЛОВА, СЕВДАЛИНА ВАСИЛЕВА, ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ.

Възражението срещу него вече го ПУСНАХ ПО ИНТЕРНЕТ ДО АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД ВРАЦА, ДО ГОРЕ ПОСОЧЕНИТЕ ИНСТАНЦИИ, КАКТО И НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ МЕДИИ, както съм написал и първото си възражение срещу това престъпно ОПРЕДЕЛЕНИЕ, което фактически се явява едно МЪЛЧАЛИВО прикриване на престъплението направено от съдията Красимир Георгиев не се разглежда моето писмено възражение относно проведеното съдебно заседание от Административен Съд Враца на 27 януари 2010 година и се впускат в обяснения как е била изпратена призовката до моята сестра.

ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КУРВЕТИНИ ОТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД ВРАЦА В ЛИЦЕТО НА ПРЕДСЕДАТЕЛ: ЮЛИЯН КИРОВ, ЧЛЕНОВЕ: ТАТЯНА МИХАЙЛОВА, СЕВДАЛИНА ВАСИЛЕВА НЕ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА МОЯТА ПИСМЕНА ЗАЩИТА, КОЯТО СЪМ ИМ НАПРАВИЛ И ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАТ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО СИ, КОЕТО СЕГА ОТНОВО ЩЕ ИМ ГО НАПОМНЯ, ЗА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ СРЕЩУ МЕН – ЦИТИРАМ ПИСМЕНА ЗАЩИТА – 05.02.2010.
-
БИХ ЖЕЛАЛ ДА ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ ПО НЕТОЧНОСТТА, КОЯТО Е НАПИСАНА В ПРОТОКОЛА НА ЗАСЕДАНИЕТО ОТ 27.01.2010 ПО ДЕЛО № № 578 / 2009 

Ето вгледайте се в изпратените ПРИЗОВКИ от Върховния Административен Съд на Република България и ще забележите, че те са датирани от 14 януари 2010 година. На дата 18.01.2010 година са изпратени във Враца, за да ми се връчват от призовкарките, а след това идва и препоръчаната пратка. Поставил съм нарочно всички тези документи, за да ги сравните и да разберете, че ПОКАНАТА от София е екстрена не е като е поместено в протокола с написана неточна дата 22.12.2009. ЦИТИРАМ : “Касаторът Стефан Чолаков редовно призован не се явява. От същия е постъпила молба от 21.01.2010 година с която са изложени съображения, че няма да може да присъства в дн. с. з., тъй като е налице призовка за друго дело от ВАС. На 22.12.2009 година от ВРС е изпратено НАХС № 1067 / 09

Целият този текст е неверен, а щом като е неверен следва, че е манипулируем и в крайна сметка престъпен с престъпно съдържание отнесено към друго време и КАЗУС !

ТОВА Е ДОКУМЕНТНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КОЕТО МОЖЕ ДА ИМА ОСОБЕНА НАСОЧЕНОСТ.
ВИЖТЕ НОМЕРА НА ДЕЛОТО, ЗА КОЕТО СЪМ ПРИЗОВАН ПРЕД ВЪРХОВЕН АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ТОЙ Е 558 / 2010 НЕ ЦИТИРАНИЯ В ПРОТОКОЛА.

НЕТОЧНОСТТА МОЖЕ ДА БЪДЕ НЕВОЛНА, НО В СЛУЧАЯ ТЯ НЕ НЕВОЛНА, ЗАЩОТО СЕ ЦИТИРА  ДЕЛО НАЙД № 1067 / 2009. ТОВА Е ДОКУМЕНТНА МАНИПУЛАЦИЯ, КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ ОТСТРАНИ. ТОВА Е ПРАКТИКА НА ВРАЧАНСКИТЕ СЪДИЛИЩА ДА ВЪРШАТ ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

ЕТО ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВАДИ ДИРЕКТНО КОПИЕ ОТ ПРОТОКОЛА НА ВСЯКО СЪДЕБНО ЗАСЕДАНИЕ, КОЙТО СЕ ПРАВИ ОТ СЪДА, КАТО СЕ ВРЪЧВА НА СТРАНИТЕ. СЛЕД ТОВА ВСЯКА ОТ ТЯХ ИМА ПРАВО ДА ДАДЕ СВОЯ ПРОТЕСТ ПО ТАКА СЪЗДАДЕНИЯ ПРОТОКОЛ, КОЙТО В МНОГО СЛУЧАЙ СЕ ДИКТУВА ОТ СЪДИЯТА ПРЕДСЕДАТЕЛ ПРАВЕЙКИ ОБОЩЕНИЯ. НА ТАЗИ БАЗА ВНИСАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ДО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД, ВЪРХОВНИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА СЕ НАПИШЕ НОВА СТРАНИЦА ОТ СЪДОПРОИЗВОДСТВОТО.

ВЛАДИМИР ИЛИЧ ЛЕНИН Е КАЗАЛ – ОТ ЖИВОТО СЪЗЕРЦАНИ, КЪМ АБСТРАКТНОТО МИСЛЕНЕ И ТОГАВА В ПРАКТИКАТА !

СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ КАЗВА : ОТ ПРАКТИКАТА, КЪМ ЖИВОТО СЪЗЕРЦАНИЕ КЪМ АБСТРАКТНОТО МИСЛЕНЕ – ЗАКОНИТЕ !
След едната неточност, следва другата неточност, след неточности следват пропуски, след  който произтичат ДЪРЖАВНИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ направени от държани служители. Няма да се извинявам на никой, защото всеки е потенциален престъпник включително и Българските съдии. ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ВЕЧЕ ДАДЕ МНОГО ПЪТИ ПРЕЦЕНКА ЗА БЪЛГАРСКИЯ СЪД ! Аз пиша сега на Врачанските съдии, за да им напомня нещо, за да не обяснявам след това направените престъпления. Те се виждат на първи план в ПРОТОКОЛА.
В написания ПРОТОКОЛ от 27.01.2010 е написано едно определение от Съдебния състав, където се проявява изразено мнение на кандидат - кмета д-р К. Шахов в изпратеното писмо
до Административния Съд Враца. Изписаното мнение цитирам : “На 19.01.2010 година е постъпило писмено становище от Кмета на Община Враца, в което са изложили съображения, че подадената жалба е не основателна и да се потвърди постановеното решение, като правилно и законосъобразно.” Това е мнение на кандидат кмета, което в хода на съдебното следствие ще се доказва.

ПИТАМ, ЗАЩО СЪДИИТЕ ПРАВЯТ ТАЗИ СПЕКУЛАЦИЯ ИЛИ МОЖЕ БИ ТОВА Е ПОСОКАТА КЪМ СЛЕДВАЩОТО ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КОЕТО ЩЕ НАПРАВЯТ ПО УКАЗАНИЕ НА КАНДИДАТ КМЕТА АДОВКАТ “ДОКТОР ЮРИСТА” К. ШАХОВ ?

Цитираният текст от Съдебния състав в протокола тепърва ще се доказва в хода на съдебното заседание в мястото – ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО ПО СЪЩЕСТВО. Там кандидат кмета “адвокат юрист”, д-р К. Шахов ще трябва да се яви в съдебното заседание или с помощта на наето лице, АДВОКАТ,  ЗА ДА ГО ПРЕДСТАВЛЯВА, както беше представен във ВЪРХОВНИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ от адвокат Ирина Иванова. Той кандидат – кмета на Община Враца се явява като позьор АДВОКАТ “ДОКТОР ЮРИСТ – ПРАВИСТ”, в защита на приятеля си кмет Тотю Младенов, който от своя страна също не се явяваше на делата, за да ги представлява, нито изпращаше адвокатите на Община Враца,
за да се показва някаква законност и уважение към закона и в крайна сметка към себе си като държавен орган избран от народа, за да служи на този народ !

ПО ОТНОШЕНИЕ НА ХОДА НА ДЕЛОТО ПО СЪЩЕСТВО - ПРОТОКОЛ 27.01.2010. Трябва да обясня на Гражданина прокурор, че Аз съм написал две възражения, който съм въвел по отношение факта за моето ПИСМЕНО ВЪЗРАЖЕНИЕ. Аз съм внесъл в законния срок. Аз съм обяснил в тези две ВЪЗРАЖЕНИЯ, че Аз не съм упълномощил моят сестра да ми получава призовките, защото Аз си движа въпросите тук в България. Аз редовно съм пристигал във Врачанския Съд, за си търся документацията, както стана и при внасянето на тази молба в деня когато съм ПОДАЛ ИСКАНЕ ДА ПОЛУЧА КОПИЯ ОТ СЪДЕБНОТО РЕШЕНИЕ, за да си получа копия от решението на Врачанския Съд със съдия престъпник Красимир Георгиев по дело № 1068 / 2009

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА ПРЕСТЪПНИЯ СЪДИЯ КАРАСИМИР ГЕОРГИЕВ ЩЕ ВИ ГО НАПРАВЯ
ОЩЕ ЕДИН ПЪТ, ЗАЩОТО НЕГОВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ТЯСНО СВЪРЗАНО С ТОЗИ ПРОЦЕС,
А АЗ СЪМ НАПИСАЛ КНИГА ВНЕСЕНА В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪД – СТРАЗБУРГ ЗА ЗАЩИТА НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА, НО ТАМ ИМА ВСЕ ОЩЕ ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА ОТ БИВШЕТО КОМУНИСТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО, КОЯТО СЕ СТАРАЕ СЕГА КАТО ЕНИЧЕРСКА КУРВА ДА УГАЖДА НА СВОЙТЕ ГОСПОДАРИ СРЕЩУ ТАКИВА КАТО МЕН ТЪРСЕЩИ СВОЙТЕ ГРАЖДАНСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПРАВА !

По образно не мога да напиша за долно пробните комунистически “курветини”, като
Снежана Ботушарова, който са ме преследвали в комунистическите времена и сега изпълняват указания на новите си капиталистически господари – БИВШИТЕ ИМ КОМУНИСТИЧЕСКИ НАСТАВНИЦИ ! Имам достатъчно примери да ги обвинявам тези от българската секция при Европейската Комисия за Защита на Човешките права в Стразбург.

Врачанският Съдът е намерил за правилно моето възражение относно отнетото ми право да възразя по дело № 1068 / 2009 и то вече не може да бъде обект на обсъждане в настоящето съдебно заседание от 27.01.2010 г. Трябва ли да се правят обяснение, дали моят сестра е правилно постъпила, като не съм уведомен от нея, а тя си е заминала за Гърция водена от собствените и проблеми.

Ето дадох пример с пристигналата НЕЗАБАВНО ПРИЗОВКА от Върховния Административен Съд на Република България, която е отказана от моята майка да я подпише. Тя ме извести и Аз съм се свързал с призовкарката в случая, защото тя на няколко пъти вече прави тази ГРЕШКА УМИШЛЕНА ИЛИ НАСТОЙЧИВО УМИШЛЕНА ИЗПОЛЗВАЙКИ МАЙКА МИ И СЕСТРА МИ, ЗА ДА МИ СЕ ПРАВЯТ СПЪНКИ след това от съдебните власти. Изрично съм съобщил да не се тормози майка ми и сестра ми с мой документи.

ТЕ, НЕ СА АЗЪТ – СТЕФАН ДИМИТРОВ ЧОЛАКОВ, ЗА ДА МЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ. АЗ НЕ СЪМ ГИ УПЪЛНОМОЩИЛ ЗА ТОВА ДА МИ СЕ ПРИЕМАТ ПРИЗОВКИТЕ ИЛИ ДРУГИ ДОКУМЕНТИ
-
Оставям на гражданите върховно административни съдии на Република България да се загледат в врачанското определение на колегите си и да видят с каква ГЛУПОСТ са изпълнени тези – ВРАЧАНСКИ МАЙ-МУНИ опитвайки се да защитават курвенските номера на колегите си от Врачанският съд и Прокуратура. След определението, КОЕТО ПРЕПЕЧАТВАМ съм поставил и едно заглавие от вестник „Стандарт” , за да се запознаете с новия образ на престъпниците съдии, който се показват в Българските вестници и медии.

По мнението на една друга врачанска политическа „курветина” съдия Жанета Миланова от Административен Съд Враца, която се изсра в съдебно заседание, като прие вестници като веществено доказателство, а след това написа в Съдебно решение, че „вестниците не са веществено доказателство” …. Та по този повод да заостря вниманието на Вас – учените български съдии от Върховния Административен Съд на Република България, може ли д
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #2 on: March 08, 2010, 06:59:12 PM »

          ВТОРО – ДОПЪЛНЕНИЕ – ЧАСТНА ЖАЛБА     
                                                           Чрез   Административен Съд Враца.
                                                                           До   Върховен Административен Съд - София

-                                                  -
PRODALJAVA
-

По мнението на една друга врачанска политическа „курветина” съдия Жанета Миланова от Административен Съд Враца, която се изсра в съдебно заседание, като прие вестници като веществено доказателство, а след това написа в Съдебно решение, че „вестниците не са веществено доказателство” …. Та по този повод да заостря вниманието на Вас – учените български съдии от Върховния Административен Съд на Република България, може ли да се вярва, че посочената във вестник „Стандарт” съдийска маймуна е ПРЕСТЪПНИК или трябва да питаме политическата „курветина” Жанета Миланова, дали това е веществено доказателство или е хулителство срещу честта на едни престъпник, каквито са Врачанските съдии по еденично показани от мен преди на снимки и сега в обяснения ?
-
О П Р Е Д Е Л Е Н И Е - Гр. Враца  25.02.2010г.

   АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД гр. Враца, административно-наказателен състав , в закрито  заседание  на  25.02.2010г. две хиляди и десета година/ в състав:     
              ПРЕДСЕДАТЕЛ: ЮЛИЯН  КИРОВ
                  ЧЛЕНОВЕ: ТАТЯНА  МИХАЙЛОВА   
                СЕВДАЛИНА ВАСИЛЕВА
Като разгледа докладваното от съдия ВАСИЛЕВА кнахд дело № 578  по описа за 2009 г., за да се произнесе, взе предвид следното:

      Производството е образувано въз основа на жалба на С.Д.Ч. *** , против Решение №377/20.10.2009г. на Врачански районен съд, постановено по нахд №1068/2009г.
   Съдебният състав констатира, че в Районен съд Враца производството по делото е образувано по жалба, наименована “иск”,  предявена от С.Д.Ч., против Наказателно постановление №855/07.07.2009г. на КМЕТА на ОБЩИНА ВРАЦА. Жалбодателят е конституиран като страна по делото и е призоваван за насрочените съдебни заседания на посочения в жалбата адрес: гр.Враца ул.”Р.Княгиня”20-А-12. За изготвеното решение по делото съобщение е връчено на същия адрес на дата 21.10.2009г., като за получател е отбелязано лицето “Евгения Чолакова – сестра” с отметката, че това е пълнолетно лице от домашните на лицето, за което е предназначено съобщението.По принцип настоящият касатор не оспорва качеството на лицето, получило съобщението, а възразява, че неправилно връчването е станало чрез това лице, а задължително е следвало да се извърши лично на него. При липса на такова лично връчване касаторът смята, че изобщо не е извършено връчване на съобщението, поради което по отношение на него не тече срок за обжалване.
 Производството пред Районен съд Враца е административно-наказателно по своя характер и касае обжалване на наказателни постановления съобразно правилата на ЗАНН. Доколкото в този закон няма специални правила за призоваване и връчване на книжа и документи, съгласно препращащата норма на чл.84 от ЗАНН, в производството пред Районния съд, действащ като въззивна инстанция, се прилагат правилата, определени в чл.180 от НПК. При връчване на съобщение за изготвеното решение така определените правила са спазени – при условията на ал.2 от чл.180 от НПК при отсъствие на лицето съобщенията се връчват на пълнолетен член от семейството, на домоуправителя или портиера, както и на съквартирант или съсед, който поеме задължение да ги предаде. Процесуалният закон не поставя изискване нито получателят да е напуснал адреса, нито изрично да е упълномощил намиращото се на същия адрес пълнолетно лице да получи съобщението. Съгласно изискванията на ал.7 от чл.180 от НПК, за връчване на съобщението е оформена разписка, която съдържа всички изискуеми реквизити. Приемайки, че връчването на съобщението за изготвеното решение е извършено редовно на датата 21.10.2009г., съдебният състав установи, че законоустановеният 14-дневен срок за обжалване на решението пред касационната инстанция съгласно чл.211 ал.1 от АПК  е изтекъл на 04.11.2009г., в който срок не е постъпило оспорване. Касационна жалба в канцеларията на въззивния съд е постъпила на 06.11.2009г. с рег.№11613 от същата дата, като няма данни същата да е била изпращана по пощата или чрез куриер.
 
    При така установеното предявената жалба се явява просрочена, което сочи на нейната недопустимост. Същата следва да се остави без разглеждане,а производството по делото следва да бъде прекратено.
         Воден от горното и  на основание чл.215 т.3 от  АПК съдът

        О  П  Р  Е  Д  Е  Л  И  :       
       ОТМЕНЯ  хода по съществото на спора от 27.01.2010г.
              ОСТАВЯ БЕЗ РАЗГЛЕЖДАНЕ жалбата на С.Д.Ч. *** против Решение №377/20.10.2009г. на Врачански районен съд, постановено по нахд №1068/2009г.
   ПРЕКРАТЯВА производството по делото.
         
Определението подлежи на обжалване с частна жалба  пред Върховен административен съд чрез Административен съд гр.Враца в 7-дневен срок от съобщението до страните, че е изготвено.     
           ПРЕДСЕДАТЕЛ:
                                  ЧЛЕНОВЕ:  1.
                                             2.
-
Втори човек на Красьо Черния уволнен Бивш апелативен шеф бъбрил с лобиста 53 пъти
  снимка: Виктор Леви  - четвъртък, 04 март 2010 - София
Втори човек на Красьо Черния бе уволнен дисциплинарно от ВСС. Бившият шеф на апелативната прокуратура в София Иван Петров е изхвърлен от редиците на магистратите с решение на кадровия орган на Темида. Иван Петров кандидатства през миналата пролет за заместник-главен прокурор, но не беше избран.
Проверка установила, че в деня на избора - 22 април и ден преди това, той е провел 23 разговора с плевенския лобист. Впоследствие разговорите се увеличили на 53. Петров обяснил, че с лобиста го запознал негов приятел. Иван Петров е инициаторът за създаването на Асоциация на прокурорите в България. Той е един от авторите на правилата за етично поведение на обвинителите.
Шеметната си кариера по етажите на Темида Иван Петров дължи на покойния вече главен прокурор Иван Татарчев. Името му се свързва и с това на покойния контрабандист номер 1 Константин Димитров-Самоковеца. При разследване срещу картофения бос НСБОП се натъкнали на разговори между него и Иван Петров. Самоковеца и прокурорът се чували по 10-12 пъти на ден. Пред медиите обвинителят обяснява, че се чувал с Константин Димитров, за да му урежда ски-оборудване в Боровец.
Първият дисциплинарно уволнен магистрат заради Красьо Черния бе бившият председател на Окръжния съд във Велико Търново Даниел Минов. ВСС му вдигна червен картон преди седмица. Минов бе кандидат за втори мандат на поста. На 24 юни, без конкуренция в конкурса, не му достигна 1 глас. Той има 14 разговора и 1 среща с Красьо.
Съдията от Плевен Димитър Кирилов бе понижен днес в ранг за 2 години също заради контакти с плевенския лобист. Магистратът беше кандидат за председател на районния съд в града. Дисциплинарната комисия към ВСС е установила, че Кирилов е провел 23 разговора с Черния преди деня за избор на шеф на районния съд. Пред комисията съдията дал обяснение, че е контактувал с Красимир Георгиев заради имот.
ВСС обърна внимание на прокурора от апелативната прокуратура в столицата Николай Ганчев заради това, че не е изготвил касационен протест пред по-висша инстанция по дело. Според запознати ставало дума за процес за наркотици.
Материалите са изпратени от ВСС на инспектората към ВКП.
Антония Кюмюрджиева
-
-
                          Граждани Върховно Административни Съдии на Република България,
Както е видно, Вашите колеги от Врачански Административен Съд прикриват престъплени-ята на колегите си и изпълняват политическа поръчка на власт имащите. Пита се в задачата :
„ ВИЕ НА КОЯ СТРАНА ЩЕ ЗАСТАНЕТЕ И ПРИЛЕГНЕТЕ” ? Дали ще защитите моето право или ще защитите Вашите престъпни колеги. Такъв маскарад съм преживял на  6 октомври 1981 г , когато във Върховния Съд на Народна Република България, върховните съдии ме „гледаха”
 в РАЗКОПЧАНАТА ЦЕПКА, когато им показах един „гол кур” в момента, когато ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЛЪЖЕШЕ, ЧЕ „АЗ СЪМ БИЛ РАЗПРОСТРА-НЯВАЛ ЗНАЧКИТЕ НА „СОЛИДАРНОСТ, А ТАКОВА НЕЩО НЕ Е ЗАПИСВАНО В СЛЕДСТВЕНИТЕ ПРОТОКОЛИ ….. Разбирате ли в какво се изразява присъствието в съдебно заседание на Върховните Съдии на Народна Република България, да ме „гледат” в цепката на панталона …. След, което тези маймуни се подпишат на поднесения им текст да бъда осъден в 1981 г.

Ето почти в същата позиция се намирате и Вие сегашните Върховно Административни Съдии на Република България, ако узаконите престъпното решение на тези врачански престъпници !

         -
PRODALJAVA
-

С уважение !
Стефан д-р Д Чолаков
1 март 2010 - град Векшьо - КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ
-                                                                                             

08.03.2010
град Векшьо - КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5838


View Profile Email
« Reply #3 on: March 08, 2010, 07:01:51 PM »

          ВТОРО – ДОПЪЛНЕНИЕ – ЧАСТНА ЖАЛБА     
                                                           Чрез   Административен Съд Враца.
                                                                           До   Върховен Административен Съд - София

-
PRODALJAVA
-


Ето почти в същата позиция се намирате и Вие сегашните Върховно Административни Съдии на Република България, ако узаконите престъпното решение на тези врачански престъпници !

         Драги Граждани Върховно Административни Съдии на Република България,
Представям Ви една фотография от Шведски документален филм показан по канал – К – видно от горен десен ъгъл на снимката. Текста е на шведски език, но този филм не е показан в България. В него се направи един дълъг разказ за Българският Държавен Ръководител Тодор Живков. Филмът е твърде интересен и поучителен. Аз съм заснел може би около сто снимки от този филм, за да Ви илюстрирам сега с един фотос от него с шведския текст, при който Тодор Живков се обръща към прокурора – цитирам : „И НЕДЕЙТЕ ОБВИНЯВА МЕН, КОГАТО ВИЕ СТЕ ЗАГУБИЛИ ДОКУМЕНТИ, ЗА ДА ЗАЩИТИТЕ ВАЖИТЕ ОБИВЕНИЯ” !

СЪС СЪЩИТЕ ДУМИ ОБВИНЯВАМ СЕГАШНИЯ СЪД В ТОЗИ ПРОЦЕС !
АЗ ПРИТЕЖАВАМ ДОКУМЕНТИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИ СЪД В МОЯ ЗАЩИТА !

Човек трябва да уважава историята в това число и процесът срещу Тодор Живков. Той ми стана колега въпреки, че неговите кучета следователи, прокурори, съдии да са ме съдили, и преследвали, за да угаждат на престъпната сган от БКП в мутацията им от сегашна БСП.

 
Твърде поучителен текст от снимката, която Ви подарявам за спомен. Нямам представа дали ще приемете този документ, както онази курветина врачанската съдийка, която прие вестниците, за който стана приказка и в настоящето ми послание, а след това написа глупост, защото иначе трябваше да призове осем министри на Бойко Борисов заедно с областен управител и администрация, кметска администрация и тогава става голямата шашарма – ДЪРЖАВИТЕ СЛУЖИТЕЛИ СА АГИТИРАЛИ ПРОТИВ ИЗБОРНИЯ ЗАКОН НА 2009 Г.

Това вече се нарича „политическа проституция” срещу Стефан Димитров Чолаков, който е тръгнал да си търси  правата по закон в Република България, което от своя страна означава,
че – В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЗАКОНИ, КОЙТО ДА СЕ СПАЗВАТ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ !

Да ви сера на правото Българско, което се осира от неговите служители – СЪДИИ-ТЕ !

Какво ли желая да Ви напиша в края на това си ИСКАНЕ до Вас, драги Върховно Административни Съдии на Република България ? Ако не можете да прецените, че горните съдебни дела дето са се водили под № 1067 и № 1068 са под едно и също престъпно обвинение, което съм оборил в съдебно дело, което съм представил пред Вас и Ако Вие сте решили да защитавате престъпните си колеги, който съм посочил в документите, а и в снимките, който може и да не харесате като веществено доказателство …

Каквото, Вие ще покажете пред света, това да бъде – ВАШ СРАМ ЩЕ Е ! Аз само ще бъда регистратор на документите за историята, след което ще коментирам, както правя сега.

ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ЩЕ ГО ПОСТАВЯ ТОВА ДЕЛО ЗА ПОКАЗ, ЗА ДА СЕ ЗНАЕ КАКВО СЪДО ПРОИЗВОДСТВО ИМА В БЪЛГАРИЯ И КАК СЪДИИТЕ СИ ПЛЮВАТ В ЧОВКИТЕ, ЗА ДА СЕ ЗАЩИТАВАТ ! ТОВА МУ КАЗВАТ НАУЧНО – КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ! ВИЕ НЯМАТЕ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ, ВИЕ СЕ ЗАЩИТАВАТЕ ДО СВОБОДНОТО ПАДАНЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, КАКТО ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ПОКАЗВАТ СЪДИИТЕ ПО ВЕСТНИЦИТЕ !

Както вече написах, Аз съм изпатил едно копие до Врачански Административен Съд  по електронната поща, както и копия до другите инстанции преди да съм се подписал на призовката, която ще бъде връчена на майка ми.

Сега пускам „ВТОРО – ДОПЪЛНЕНИЕ – ЧАСТНА ЖАЛБА СРЕЩУ ОПРЕДЕЛЕНИЕ - № 578 по описа за 2009 г.с посланието, което съм го вече изпратил по електронната поща, но сега го поставям и подписвам за Вас, като го изпращам от Кралство Швеция.

Същото послание ще го изпратя на Всички други по електронната поща като документ и в уверение, че съм го изпратил в срок – ЧРЕЗ АДМИНИСТРАТИТВЕН СЪД ВРАЦА ДО ВЪРХОВЕН АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, за да се знае, че трябва да има взаимно уважение, не съдийски престъпления под девиза – ВЪРЗАН ПОП, МИРНО СЕЛО !
.
                                                                   Чрез   Административен Съд Враца.
                                                                       До   Върховен Административен Съд - София

                                                                Копие – Председателя на Народното Събрание
                                                                               Председателя на Административен Съд на РБ
                                                                               Председателя на Конституционния Съд на РБ
                                                                    КОПИЕ – НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО БЪЛГАРСКИЯ
                                                                                      ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ                 
 
        Частна жалба
  ОТ   СТЕФАН ДИМИТРОВ ЧОЛАКОВ
         ул. Райна Княгиня № 20 А-12 , 3000 Враца България
        В момента в Кралство Швеция - адрес
        Stefan Tcholakov - Hцstvдgen 22 F-3 , 35237 Vдxjц - SVERIGE
   ПРОТИВ : опр. № 11-1 / 25.02.2010 г. по адм. д. № 578 / 2009 г.
 
      Граждани Върховно Административни Съдии на Република България,
Аз съм обяснил твърде просторно на Административните Съдии от Враца по адм. д. № 578 / 2009 г., за да не могат да разберат какво съм им обяснявал и да напишат това ПРЕСТЪПНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ № 11-1 / 25.02.2010 г., което е срам за тях.
 
ОБЯСНИЛ СЪМ ТВЪРДЕ ОБСТОЙНО ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ ОКОЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, КОЕТО Е ИЗВЪРШИЛ СЪДИЯТА КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ, ЗА КОЙТО СЪМ МУ ПОИСКАЛ ДВА ПЪТИ ДА СЕ ОТВЕДЕ ОТ СЪДЕБНИЯ ПРОЦЕС, ЗАЩОТО ТОЙ Е ПРЕСТЪПНИК.
 
Обяснил съм и престъпленията му и мотивите ми да го накарам да се отведе. Дал съм му право да се скрие, за да не го омаскаря, но той не пожела това и затова ще го блъскам исторически за неговото юдо-искариотско престъпно поведение.
 
Срамното в случая, че тези врачански МУТРИ И МУТРЕСИ съдии от Врачанския Административен Съд защитават един престъпник и по този начин си СЕРАТ НА СОБСТВЕ-НАТА ФИЗИОНОМИЯ. По този начин се показва и тяхната престъпна солидарност с престъпника съдия Красимир Георгиев.
 
Аз се надявах, че този съдебен състав няма да се посрами, но той си СРА НА ФИЗИОНО-МИЯТА, за да разберем каква престъпна сган има всред българското съдийство във Врачанския Административен Съд работещ с колегите си от Районен и Окръжен Съд Враца, който съм разкритикувал отдавна по много престъпления, който правят заедно с Врачанската прокуратура и Полиция.
 
На втори план съм обяснил в писмена форма, че по другото дело, което се е водило - ДВЕ НАКАЗАНИЯ ЗА ЕДНО "ПРЕСТЪПЛЕНИЕ" съдията се е произнесъл в моя полза, защото Аз съм представил в съдебното заседание на 10 септември 2009 година достатъчно документи издадени от Врачанския Административен Съд, който ме оправдават за престъпно СЪЗДАДЕНИТЕ ОБВИНЕНИЯ на престъпника, лъжеца РУ-МВР Враца началник Даниелчо МЕРЗАВСКИ - МРЪСНИШКИ, който е написал лъжливо писмо до врачанския кмет Тотю Младенов и се прави манипулация от престъпната врачанска мафия, на когото служи Врачанската Полиция да бъда спиран по време на избори да агитирам гражданите на Враца да ме избират мен или някой друг в зависимост от провеждащите се избори.
 
ПРИ ТОЗИ СЛУЧАЙ НА НЕДОКАЗАНО ОБВИНЕНИЕ, АЗ НЕ СЪМ ГОВОРИЛ НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ, ЗА ДА ПИШЕ ЛЪЖИ НАЧАЛНИКА НА РУ-МВР ВРАЦА И СЛЕД ТОВА ДА СЕ ПРОИЗНАСЯТ С НАКАЗАНИЯ И ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ.
 
ТОВА Е ДОКАЗАНО В СЪДЕБНО ЗАСЕДАНИЕ И ПОРАДИ ТОВА СЪМ ОПРАВДАН И ОТ СЪДА ПО ДЕЛО № 1067. ПРЕДСТАВИЛ СЪМ НА НАСТОЯЩИЯТ СЪД КОПИЯ И СЪМ ИЗИСКВАЛ ДЕЛО, ЗА ДА ГО ГЛЕДАТ ТЕЗИ НОВИТЕ ПРЕСТЪПНИЧЕСКИ СЪДИЙ, КОЙТО СА НИПИСАЛИ ПРЕСТЪПНОТО СИ ОПРЕДЕЛЕНИЕ - № 11-1 / 25.02.2010 г
 
ПРЕСТЪПНИКА СЪДИЯ КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ ПО ДЕЛО № 1068 Е ИЗВРАТЕНА ЛИЧНОСТ ВЪРШЕЩ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРСКАТА ЗАКОНОСТ И ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА И ТОВА СЪМ ГО ОБЯСНИЛ ДОСТАТЪЧНО ТОЧНО ПРЕД ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД И ПРЕДСТОЙ ДА ЗАКАЧА ЦЯЛАТА ДОКУМЕНТАЦИЯ СРЕЩУ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК НА СТРАНИЦАТА СИ - ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ ПРЕДИ И СЛЕД 10 НОЕМВРИ 1989 ГОДИНА - ТУК !
 
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=bg_roman
Явно тези врачански административни съдии по определение № 11-1 / 25.02.2010 г. са си срали в устата и на главата ! Ето по този начин ще ги обозначим пред обществото на кого служат.
 
ВИЕ , УВАЖАЕМИ ВЪРХОВНО АДМИНИСТРАТИВНИ СЪДИИ, АКО СТЕ РЕШИЛИ ДА СИ СЕРЕТЕ НА АВТОРИТЕТА МОЖЕ ДА ЗАЩИТИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ВАШИ КОЛЕГИ ОТ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД ВРАЦА.
 
АЗ СЪМ СТРАНИЧЕН НАБЛУДАТЕЛ, ТАКА КАКТО Е НАБЛЮДАТЕЛ И БЪЛГАРСКИЯТ ЧИТАТЕЛ ЗА ТАЗИ ИСТОРИЯ, КОЯТО Я ОПИСВАМ ОБЩЕСТВЕНО. ТОВА СЕ КАЗВА ГЛАСНОСТ, НЕ КАКТО В ЮДЕЙСКИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕД , КОГАТО БКП НАРЕЖДАШЕ НА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ДА СЪДЯТ "СВОБОДАТА НА МИСЪЛТА" . ТЕЗИ ВРЕМЕНА ОТМИНАХА И СЕГА ЩЕ СЕРЕМ ИЛИ ВИЕ ЩЕ СИ СЕРЕТЕ НА ФИЗИОНОМИИТЕ - СЪДИИТЕ КОЙТО СЕ МИСЛЯТ ЗА НЕ-СМЕНЯЕМИ И ПОЖИЗНЕНО ПОСТАВЕНИ ДА ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ СВОБОДНАТА МИСЪЛ !
 
Все пак да Ви напиша, че Аз съм обяснил на всички, че моята сестра е получила призовката, за която ТИЯ ОБЕСЕНИЦИ ВРАЧАНСКИТЕ АДМИНИСТРАТИВНИ СЪДИИ се чудят как да се скрият и да извъртят това дело, че някой е крив, за да се прикрие престъплението на престъпния съдия Красимир Георгиев, за който писах вече.
 
НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПРИКРИЕТЕ ФАКТИТЕ ГРАЖДАНИ СЪДИИ.
 
Делото трябва да се води и да се докаже истината. Аз мога да платя тези 30 лева, но няма да го направя, защото ще е позор за Вас другари Съдебни заседатели от Върховния Администра-тивен Съд на Република България дето се борите за правото. Вече Ви написах и съм обяснявал много пъти цялата история.
 
Съдебния състав по ОПРЕДЕЛЕНИЕ - № 11-1 / 25.02.2010 г. , е извършил отново едно престъпление след като не се вникнал в съдържанието на посланието ми.
 
Аз ги бях помолил и тях, да отложат заседанието поради по-висши обстоятелства, който се създадоха в същият ден да бъда призован и в Върховния Административен Съд на Република България, но те не се съобразиха с моето искане.
 
ТОВА СЪЩО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НЕ УВАЖЕНИЕ КЪМ ПРАВОТО И МЕН !
 
Граждани Върховно Административни Съдии на Република България, ето показвам Ви страницата на която съм поставил възражение по това наказателно дело от писмената защита може да прочетете всичко. Сега ще поставя този текст на същото место - ТУК !
 
http://www.stefan-tcholakov.com/index.php?p=statiibg
 
Пак Ви пиша, във Вашите ръце е собствената Ви репутация с подписа, който ще си поставите след решението си ! За съжаление, Аз нямам възможност да се явя пред Вас, за да обясня всичко, но то е написано на ХАРТИЯТА. Вие имате възможност да отхвърлите решението на Врачанските престъпнически съдии и друга възможност да насрочите отново това дело да се гледа от нов състав и когато се върна през месец юни 2010 година в България да се явя пред Българският Съд - В ИМЕТО НА НАРОДА ДА ЗАЩИТЯ БЪЛГАРСКИЯ ЗАКОН И МОЯ ПРАВОТА.

Всичко друго е от лукава го !

С уважение !
Стефан д-р Д Чолаков
1 март 2010 - град Векшьо - КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ
-                                                                                             

08.03.2010
град Векшьо - КРАЛСТВО ШВЕЦИЯ
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!