Welcome, Guest. Please login or register.
June 21, 2018, 04:49:10 PM
Home Help Search Login Register
News: SMF - Just Installed!

+  Стефан д-р Димитър Чолаков
|-+  Основна категория
| |-+  Политика
| | |-+  До Административен Съд Враца-05.02.2010
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: До Административен Съд Враца-05.02.2010  (Read 9280 times)
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5433


View Profile Email
« on: February 06, 2010, 12:57:55 AM »

До Административен Съд Враца-05.02.2010


<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7839.%20SCHAHOV-1-2010.JPG>

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7839.%20SCHAHOV-1-2010.JPG

  До Административен Съд Враца
                                                                   НАКАЗАТЕЛЕН СЪСТАВ - По дело № 578 / 2009  
                                               Копие Председателя на Народното Събрание
                                                              Председателя на Административен Съд на РБ
                                                              Председателя на Конституционния Съд на РБ
                                                КОПИЕ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО БЪЛГАРСКИЯ
                                                                              ДИСКУСИОНЕН  ФОРУМ

               ПИСМЕНА ЗАЩИТА - По дело № 578 / 2009  
От Стефан Димитров Чолаков, ул. Р. Княгиня № 20 А-12 , 3000 Враца

              Граждани Административни Съдии Враца,
Правя Ви тази писмена защита поради факта, че Вие сте ми отнели това право да се явя пред Вас ЛИЧНО АЗЪТ - СТЕФАН ДИМИТРОВ ЧОЛАКОВ и да взема дейно участие в провеждащият се ПРЕСТЪПЕН ПРОЦЕС срещу мен създаден от Политическата Полиция на Враца, Престъпния таен политически масонски СЪД, заедно с престъпния кмет и кметски състав от тайната политическа система създаващ проблеми срещу мен и гражданството, за да се прикриват престъпните престъпления направени в хода на приватизацията в България.

             Процесът в, който вземам участие заедно с Вас е политически и се ръководи по особен начин /А, ЕТО ВЕЧЕ СЕ НАМЕСВА ПО ОСОБЕН НАЧИН И НОВИЯТ КМЕТ Д-Р К. ШАХОВ, КОЙТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЛЕГИТИМЕН, ДОКАТО НЕ ПРИКЛУЧИ ДЕЛОТО КОЕТО ВОДЯ СРЕЩУ ОБЩИНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ВРАЦА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ ОТ 15.11.2009 ГОДИНА. ТОВА ОТ СТВОЯ СТРАНА ПОКАЗВА ПОЛИТИЧЕСАТА НЕНАВИСТ НА МОЯТ ПРОТИВНИК ВСЕ ОЩЕ КАНДИДАТ КМЕТ ДОКТОР КОСТАДИН ШАХОВ, КОЙТО СЕ ВЖИВЯВА НА ДОКТОР ЮРИСТ / създавайки се процесуални пречки и всевъзможни престъпно процесуални ИСКУСТВЕНИ НОМЕРА не в моя полза, а във вреда и не само срещу мен, но и срещу Българската демокрация и Закон.

             При една екстрена ситуация седмица преди да се проведе съдебното заседание на Административен Съд Враца по дело № 578 / 2009 , което беше насрочено за 27.01.2010 до мен в дома ми е пристигнала призовкарка, която настойчиво е настоявала от майка ми до получи призовка, която е била много важна. АЗ ОТСЪСТВАХ ОТ ГРАДА И СЪМ ЗАБРАНИЛ НА МАЙКА СИ ДА ВЗЕМА КАКВАТО И ДА Е ПРИЗОВКА, ЗАЩОТО СЕ ПРАВЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ МЕН, КАКВАТО СИТУАЦИЯ ИМАМЕ И В НАСТОЯЩИЯ ПРОЦЕС КОЙТО ЩЕ РАЗГЛЕДАМЕ ПО ТОВА ДЕЛО. Призовкарката на следващият ден отново ме търси и Аз лично съм се разписал на този документ, който ще Ви представя отново, за да се знае и коментира.
В деня когато е пристигнала призовкарката в дома ми и е срещнала майка ми от София са се обадили да ме търсят, за да ми съобщят за предстоящият съдебен процес, на който трябва да се явя в София. В деня, когато получих призовката във Враца ми се обади същата жена от Върховен Административен Съд, за да ме информира за предстоящото дело на което трябва да се явя. Аз известих служителката, че вече съм се разписал за получената призовка и съм обещал да се явя. След два дни съм получил препоръчано писмо с ОБРАТНА РАЗПИСКА от Върховния Административен Съд София в което съм уведомен да се явя пред Съда.

       Аз написах до Вас Административен Съд Враца, ЕДНО ПОСЛАНИЕ, в което Ви известих, че съм поканен от вашите колеги Върховните Съдии София, за да се явя на уречената дата 27януари 2010 от 14 часа, където ще разсъждаваме по КАЗУСЪТ дали врачанския кмет д-р Костадин Шахов е легитимно избран, като е нарушен изборния закон на България за 2009 година член 50, ал. 5, - КЪДЕТО Е УКАЗАНО ЧЕ ДЪРЖАВНИ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА НЯМАТ ПРАВО ДА ПРАВЯТ АГИТАЦИЯ ЗА КАНДИДАТИТЕ. Този закон е нарушен в проведените частични избори за кмет на град Враца на 15.11.2009 година, като във Враца са пристигнали осем / 8 / министри от настоящето правителство от партия ГЕРБ, като в същото време в пропагандната кампания са взели участие Областния и зам. Областния управник на Враца заедно с администрация, както и зам. Кмета на Враца и администрация. Всички те са агитирали за партийния им КАМРАТ ДРУГАР, д-р К. Шахов. Аз Ви молех, Граждани Административни Съдии на Враца да се съобразите с това мое желание, в което бях поставен да избирам между да Съдебни състави на кой да се явя. Нека първо Ви покажа документацията след което ще взема отношение по създадения политически проблем.

ПРЕДСТАВЯМ КОПИЕ ОТ ИЗПРАТЕНАТА ПРИЗОВКА НА ВЪРХОВНИЯ АДМИНИСТРАВИТЕН СЪД СОФИЯ ЗАЕДНО С ПРОПОРЪЧАНОТО ПИСМО ПЛИК, НА КОЙТО Е НАПИСАНО НЕЗАБАВНО !

  
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7840.SAD-27.01.2010.jpg>

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7840.SAD-27.01.2010.jpg

 

  
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7842.SAD-27.01.2010.jpg>
http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7842.SAD-27.01.2010.jpg


 

СТРУВА МИ СЕ, ЧЕ ТЕЗИ ДВА ДОКУМЕНТА, КОЙТО ПРЕДСТАВЯМ ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ И НЕКА
ДА ПРЕДСТАВЯ ВЕЧЕ ВНЕСЕНИЯ ДОКТУМЕНТ ПРИЗОВКА ПРЕД ВРАЧАНСКИЯ АДМИНИ-СТРАТИВЕН СЪД С ОБЯСНЕНИЕТО, ЗА ДА СЕ НАСРОЧИ ДРУГА ДАТА ЗА СЪДЕБНОТО ЗАСЕДАНИЕ ВЪВ ВРАЦА ОБЯВЕНО НА СЪЩАТА ДАТА И ЧАС.

  
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7843.01.2010.JPG>

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7843.01.2010.JPG

 

Сами виждате уважаеми Административни Съдии на Враца, че призовката е съпроводена със същият надпис НЕЗАБАВНО, както е надписан и препоръчания плик изпратен до мен.

СЕГА СЕ ЗАДАВАТ НЯКОЛКО ЛОГИЧЕСКИ ВЪПРОСА, НА КОЙТО ТРЯБВА ДА СИ ОТГОВОРИМ ВИЕ И АЗ, КАТО КОЙ Е ПО-ВАЖНИЯ СЪДЕБЕН ПРОЦЕС, НА КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ЯВЯ
АЗЪТ СТЕФАН ДИМИТРОВ ЧОЛАКОВ ?

Азът Стефан Димитров Чолаков преценявам, че трябва да се явя пред Върховния Административен Съд на Република България в София, за да го уважа по чин. Аз трябва да го уважа този съд и по СЪДЪРЖАНИЕ, защото ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ПРОБЛЕМ, който трябва да се реши е не само важен за мен, но той е важен за Българското общество, което трябва да знае, как трябва да се спазват и защитават Българските закони в частност проведените ЧАСТИЧНИ избори за кмет във Враца по Изборния закон за 2009 година.

АЗ ЗАЩИТАВАМ БЪЛГАРСКИЯТ ЗАКОН И СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ИЗИСКВАМ СПАЗВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ ИЗБОРЕН ЗАКОН, ПРИ КОЙТО НЕ САМО, ЧЕ СЪМ ОЩЕТЕН И УНИЖЕН ОТ ЕДНА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА СГАН. ТЕ ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

Аз съм известил Административния Съд Враца за създадената ИНЗВЪРЕДНА СИТУАЦИЯ за призоваване във Върховния Административен Съд на Република България и би трябвало Врачанските Административни Съдии да се съобразят, както с мен в отправената молба,
а така също и от колегиалност към Върховните си колеги. Този жест трябва да се направи от само себе си дори да не се спазват ПРОЦЕСУАЛНИТЕ норми, който са указани да се спазват.

СЕГА ЩЕ ДАМ НЯКОЛКО ПРОЦЕСУАЛНИ ПРИМЕРИ, КОЙТО НЕ Е ЛОШО ДА СЕ ЗАПОМНЯТ
ОТ ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СКЕЧОВЕ, КАК СЕ ПРОЦЕДИРА СЪДЕБНИЯ ПРОЦЕС
ЗА НАШИ И ЗА ВАШИ ПО УКАЗАНИЯ НА НАШАТА ПАРТИЯ И ДЪРЖАВА ПАРТИЯТА Е ГЕРБ, ПРЕДИ БЕШЕ СДС, НДСВ, ДПС, БСП И ВСЯ ОСТАНЛАНЯ СВОЛОЧ ПРОИЗЛЕЗЛА ОТ СЛАВНАТА БКП.

На 3 февруари 2010 година в предаването на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, водещата на предаването Лора в сутрешния блок беше поканила едни известен адвокат ЗАЩИТНИК на организатора побойник местния феодал Галев от Самоков, блеснал с насилието от организираната банда, за да накаже служителите на лифта в Боровец. В студиото имаше и един друг събеседник и се разигра един интересен скеч от адвоката на Галев. Той умен адвокат, заяви че не знае за факта, че Галев стрелял с калашник в заведени на Боровец, и не знаел за волностите на клиента си. Интересен беше разказа на адвоката, който разказа пред телевизията, че той е бил поканен от Самоковския съд в 15 часа да се яви от София в Самоков, за да присъства на съдебното заседание в 15.30 часа, но в крайна сметка му отложили това явяване за 16 ч. 30 м., в противен случай щели да назначат служебен адвокат за организирания бияч Галев. Адвоката литнал без хеликоптер, / ТОЙ ЗАЯВИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ ЗРИТЕЛИ, ЧЕ НЯМАЛ ФИЗИЧЕСКАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРИСТИГНЕ В САМОКОВ, ЗАЩОТО НЯМА ХЕЛИКОПТЕР /, защото нямал тази възможност / НО ЩЕ ТРЪГНЕЛ СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ АВТОМОБИЛ ЗА САМОКОВ/. Тръгнал с леката си кола, но не щеш ли му се счупил автомобила и той в последни сили успял да се докопа до ЕДИН ВЕЛОСИПЕД и пристигнал в съда ИМА СНИМКА НА АДВОКАТА С ВЕЛОСИПЕД ПОСТАВЕНА ВЪВ ВЕСТНИК ТРУД, за да се покаже какво геройство е направил адвоката, и добре, че автомобилът не му се беше счупил в село Долни Пасарел, защото по това време нямаше да намери и приятел, и велосипед, и горкият Галев нямаше да може да получи приятелския адвокатски чадър.

ТОВА НЕ Е ИЗМИСЛИЦА ТЯ СЕ ТИРАЖИРА И ВЪВ ВЕСТНИК ТРУД И В ТЕЛЕВИЦИЯ НОВА.

От историята може да се направи извод, че Самоковските съдии са добронамерени към Закона, за да дадат право на защитата да защити подсъдния.

В друг случай около така наречените братя Маргини, или Маджо-ОВЦИ и други НОВО-БОГАГАШИ ДЕТО СЕ ГЪРМЯТ, ЗАЩОТО ПРОКУРАТУРА И СЪД ГИ ПУСКА, А МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ БОЙКО БОРИСОВ КАЗВА НИЕ ГИ ЛОВИМ, НО ТЕ ГИ ПУСКАТ/ се изплъзват от съдебно заседание с разни адвокатски хватки, болнични и никой не може да ги постави пред Българският Съд или Българският съд, който се намира в поза на РАЗИГРАВАН СТРЕСОВ СТРАХ, за да не обидят някой феодален, хитлеристки гаулайтер биячи, като Галев или както врачанските нови феодали, който въртят местното кметство, като КМЕТСКИ УПРАВНИЦИ ГАЛ-ОВЦИ САМО-КОВСКИ ПЪРЗАЛК-ОВЦИ ИЛИ ВРАЧАНСКИ, ИЛИ ДРУГИ самозабравили се нарушаващи законите индивиди.

НИЕ ГИ ЛОВИМ ЗА ДОЛОПОДПИСАНИЯ СЪД, НО ДОЛО ПОДПИСАНИЯ СЪД ГИ ПУСКА . Казва генерала Бойко Борисов, който сега е Министър Председател на България.

АЗ СЪЩО ГИ ХВАЩАМ ЗА ДОПОПОДПИСАНИЯ РАЗНИТЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, ЗА ДА ГИ ПОСТАВЯТ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯТ СЪД, НО ДОЛО ПОДПИСАНИЯ СЪД ГИ ПУСКА И АЗ СИ ОСАВАМ САМ СЪС ДОПО-ПОДПИСАНИЯ БЪЛГАРСКИ ЧЛЕН В ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ И ЗАКОННОСТТА БЪЛГАРСКА !

ЗА НАШИТЕ ИМА ЗАКОНИ ЗА ЗАЩИТА, ЗА ВАШИТЕ ИМА ЗАКОНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

Не мисля да се извинявам пред никого, защото Аз преживявам престъпленията на Българският Съд преди 1989 години и след 1989 година в настоящия момент. Престъпници съдии и Съдебни състави вършат престъпления срещу мен и срещу Българският Закон.

ВРАЧАНСКИТЕ СЪДИИ СА ПОТОМСТВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ВРЕМЕТО НА ПСЕВДО ПСЕТО ПРОЛИТАРИАТА И СА ЧАСТ ОТ СЛУЖБИТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА НАРОДНА МИЛИЦИЯ ПРЕРАСТНАЛА В НОВА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА МАФИЯ ИЗРОДЕНА ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ.

За настоящият процес ще дам примери и ще ги сравня. Като начало вече съобщих, че Административен Съд Враца НЕ МЕ Е УДОСТОЙЛ в подадената молба, за да се отложи делото по СЪЩЕСТВЕНИ ПРИЧИНИ показани и доказани с документи, който могат да се проверят и да се уточнят, за да се спази Българският Закон. На мен ми се отнема това право да присъствам в Съдебната Зала, за да обясня същността на КАЗУСЪТ ПОЛИТИЧЕСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ извършено от престъпната ПОЛИЦИЯ респективно РПУ началник Даниел Борисов и кмета Тотю Младенов, който се инструктират от една ПРЕСТЪПНА МАФИЯ, от която се определя тяхното поведение, а в крайна сметка и поведението на Прокуратура и Съд във Враца срещу Мен лично.

ИМА ПРЕЦЕДЕНТИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС НА ПОЛИТИЧЕСКОТО МИ ПРЕСЛЕДВАНЕ ОТ СТРАНА РПУ НАЧАЛНИК В. ВАСИЛЕВ И СТОЯЩАТА ЗАД НЕГО МАФИЯ, КАКТО И РПУ НАЧАЛНИК ДАНИЕЛ БОРИСОВ И СЪЩАТА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ, КОЯТО МЕ ПРЕСЛЕДВА, ЗА ДА НЕ МОГА ДА СЕ СЪСТЕЗАВАМ В ПРОВЕЖДАЩИТЕ СЕ ИЗБОРИ ОТ 2006 ГОДИНА НАСАМ ДО 2009 Г.

ВЪПРЕКИ, ЧЕ СЪМ СИ ТЪРСИЛ ПРАВАТА СИ ПО СЪДЕБЕН И НАДЛЕЖЕН РЕД, АЗ СЪМ ПОЛУЧАВАЛ ИЛИ НЕ СЪМ ПОЛУЧАВАЛ НУЖНШТИ ДЪРЖАВНИЧЕСКИ ОТГОВОРИ, А НАПРОТИВ СЪМ ПРЕСЛЕДВАН И НАСИЛВАН СЪС СЪЗДАДЕНИ ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОТОКОЛИ, ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВ
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5433


View Profile Email
« Reply #1 on: February 06, 2010, 01:02:30 AM »

До Административен Съд Враца-05.02.2010


<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7839.%20SCHAHOV-1-2010.JPG>

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7839.%20SCHAHOV-1-2010.JPG

-

ВЪПРЕКИ, ЧЕ СЪМ СИ ТЪРСИЛ ПРАВАТА СИ ПО СЪДЕБЕН И НАДЛЕЖЕН РЕД, АЗ СЪМ ПОЛУЧАВАЛ ИЛИ НЕ СЪМ ПОЛУЧАВАЛ НУЖНШТИ ДЪРЖАВНИЧЕСКИ ОТГОВОРИ, А НАПРОТИВ СЪМ ПРЕСЛЕДВАН И НАСИЛВАН СЪС СЪЗДАДЕНИ ПОЛИЦЕЙСКИ ПРОТОКОЛИ, ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВА И ОСЪЖДАНЕ ОТ ОЩЕ ПО ПРЕСТЪПНИЯ СЪДИЯ КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ, КОЙТО СЪМ ПОСОЧИЛ КАТО РУШИТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ ЗАКОН В ИЗПЪЛНЕНИЯ НА УКАЗАНИЯ СПУСНАТИ ОТ ТАЙНА ВРАЧАНСКИ МАФИОТСКА ГРУПА ОТ КАПИТАЛИСТИ БИВШИ КОМУНИСТИ, КОИТО СЕ ИЗЖИВЯВАТ В НОВИ КАПИТАЛИСТИ, ПРЕСТЪПНО ПРИВАТИЗИРАЛИ ИКОНИМИЧЕСКИТЕ ПОТЕНЦИЯЛИ ПОСТРОЕНИ ОТ ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.

Настоящият пример по ДЕЛО № 578 / 2009 е достатъчно красноречив, за да покажа как не ми се даде право да се явя в Съдебното заседание от Административен Съд Враца НАКАЗАТЕЛ-НО ОТДЕЛЕНИЕ. На къде сме тръгнали ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ Врачански Административни Съдии, можете ли да си отговорите, че Вие нямате уважение към мен и към своите върховни колеги спазвайки закона в случая.

Нека да не говорим за човешката толерантност и самоуважение към себе си. Това означава, че има други, който се намесват в работата на съда и го контролират какво да прави.

Как желае Административен Съд Враца да напиша своето мислене към тях ? Ако те бяха чисти и достойни съдии, като спазват законите дали щях да им правя обучение с горе посочените примери ? Това е повече от престъпление срещу мен като личност !

Разглеждайки проведеното съдебно заседание БЕЗ МЕН, Аз желая да взема отношение по направения ПРОТОКОЛ 27.01.2010, който ще поместя.

В протокола се вижда, че настоящият КАНДИДАТ КМЕТ ВСЕ ОЩЕ д-р Костадин Шахов е изпратил едно писмо, което се явява нещо като АДВОКАТСКО ПЛЕДИРАНЕ или се явява в качеството си като прокурор, с което се показва, че Той е в крайна сметка част или изразител на ВРАЧАНСКИТЕ ПРИВАТИЗАТОРИ НОВИТЕ ФЕОДАЛНИ УПРАВНИЦИ НА ВРАЦА бившите комунисти настоящи капиталисти, който не трябва да се критикуват, като се осъждат техните престъпления обществено на площада на така наречената гръцка площадна демокрация.

Нека пак да напомня на Административен Съд Враца, че д-р Костадин Шахов е все още кандидат кмет за Враца до онзи момент при който Върховния Съд ще му признае правата. Дори и тогава да му признае правото на КМЕТУВАНЕ за историята ще остане едни срамен политически процес узаконил един кмет НАЗНАЧЕН КМЕТ за факта, че е нарушен Българския Изборен Закон 2009, където ДЪРАВНИ СЛУЖИТЕЛИ са агитирали противно на Българския закон за един свой съпартиец, който ще им урежда техния живот на тяхната партия, както вече виждаме да се представя колегата ми кандидат кмет д-р К. Шахов.

Ето представям ПРОТОКОЛ 27.01.2010, като документ пред Българските четци, за да се запознаят с неговото съдържание. След това ще поставя и писмото на кандидат - кмета
д-р К. Шахов пред Административен Съд Враца, за да взема отношение по неговото АДВОКАТО-ПРОКУРОРСКО излияние оставено за спомен на историята.

ИСТОРИЯТА НИ УЧИ, ДА СЕ УЧИМ ОТ ГРЕШКИТЕ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, КОЙТО СЕ ПРАВЯТ ОТ УПРАВНИЦИТЕ, ЗА ДА НЕ СЕ ДОПУКСКАТ В БЪДЕЩЕТО. СЪДЕБНИТЕ ПРОЦЕСИ СЕ ПРАВЯТ, ЗА ДА СЕ УЧАТ ХОРАТА НА ЗАКОННОСТ, ДА СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ ОТ ВСИЧКИ В ТОВА ЧИСЛО И ОТ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ! НЕОБХОДИМ Е НОВ МОРАЛЕН КОДЕКС ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПРАВИСТИ СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, АДВОКАТИ.

  
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7844.01.2010.jpg>
http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7844.01.2010.jpg


 

  
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7845.01.2010.jpg>

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7845.01.2010.jpg

 

БИХ ЖЕЛАЛ ДА ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ ПО НЕТОЧНОСТТА, КОЯТО Е НАПИСАНА В ПРОТОКОЛА НА ЗАСЕДАНИЕТО ОТ 27.01.2010 ПО ДЕЛО № № 578 / 2009  

Ето вгледайте се в изпратените ПРИЗОВКИ от Върховния Административен Съд на Република България и ще забележите, че те са датирани от 14 януари 2010 година. На дата 18.01.2010 година са изпратени във Враца, за да ми се връчват от призовкарките, а след това идва и препоръчаната пратка. Поставил съм нарочно всички тези документи, за да ги сравните и да разберете, че ПОКАНАТА от София е екстрена не е като е поместено в протокола с написана неточна дата 22.12.2009. ЦИТИРАМ : Касаторът Стефан Чолаков редовно призован не се явява. От същия е постъпила молба от 21.01.2010 година с която са изложени съображения, че няма да може да присъства в дн. с. з., тъй като е налице призовка за друго дело от ВАС. На 22.12.2009 година от ВРС е изпратено НАХС № 1067 / 09

Целият този текст е неверен, а щом като е неверен следва, че е манипулируем и в крайна сметка престъпен с престъпно съдържание отнесено към друго време и КАЗУС !

ТОВА Е ДОКУМЕНТНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КОЕТО МОЖЕ ДА ИМА ОСОБЕНА НАСОЧЕНОСТ.
ВИЖТЕ НОМЕРА НА ДЕЛОТО, ЗА КОЕТО СЪМ ПРИЗОВАН ПРЕД ВЪРХОВЕН АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ТОЙ Е 558 / 2010 НЕ ЦИТИРАНИЯ В ПРОТОКОЛА.

НЕТОЧНОСТТА МОЖЕ ДА БЪДЕ НЕВОЛНА, НО В СЛУЧАЯ ТЯ НЕ НЕВОЛНА, ЗАЩОТО СЕ ЦИТИРА  ДЕЛО НАЙД № 1067 / 2009. ТОВА Е ДОКУМЕНТНА МАНИПУЛАЦИЯ, КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ ОТСТРАНИ. ТОВА Е ПРАКТИКА НА ВРАЧАНСКИТЕ СЪДИЛИЩА ДА ВЪРШАТ ПОДОБНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

ЕТО ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВАДИ ДИРЕКТНО КОПИЕ ОТ ПРОТОКОЛА НА ВСЯКО СЪДЕБНО ЗАСЕДАНИЕ, КОЙТО СЕ ПРАВИ ОТ СЪДА, КАТО СЕ ВРЪЧВА НА СТРАНИТЕ. СЛЕД ТОВА ВСЯКА ОТ ТЯХ ИМА ПРАВО ДА ДАДЕ СВОЯ ПРОТЕСТ ПО ТАКА СЪЗДАДЕНИЯ ПРОТОКОЛ, КОЙТО В МНОГО СЛУЧАЙ СЕ ДИКТУВА ОТ СЪДИЯТА ПРЕДСЕДАТЕЛ ПРАВЕЙКИ ОБОЩЕНИЯ. НА ТАЗИ БАЗА ВНИСАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ДО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, КОНСТИТУЦИОН-НИЯ СЪД, ВЪРХОВНИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА СЕ НАПИШЕ НОВА СТРАНИЦА ОТ СЪДО-ПРОИЗВОДСТВОТО.

ВЛАДИМИР ИЛИЧ ЛЕНИН Е КАЗАЛ ОТ ЖИВОТО СЪЗЕРЦАНИ, КЪМ АБСТРАКТНОТО МИСЛЕНЕ И ТОГАВА В ПРАКТИКАТА !

СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ КАЗВА : ОТ ПРАКТИКАТА, КЪМ ЖИВОТО СЪЗЕРЦАНИЕ КЪМ АБСТРАКТНОТО МИСЛЕНЕ ЗАКОНИТЕ !
След едната неточност, следва другата неточност, след неточности следват пропуски, след  който произтичат ДЪРЖАВНИЧЕСКИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ направени от държани служители. Няма да се извинявам на никой, защото всеки е потенциален престъпник включително и Българските съдии. ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ВЕЧЕ ДАДЕ МНОГО ПЪТИ ПРЕЦЕНКА ЗА БЪЛГАРСКИЯ СЪД ! Аз пиша сега на Врачанските съдии, за да им напомня нещо, за да не обяснявам след това направените престъпления. Те се виждат на първи план в ПРОТОКОЛА.
В написания ПРОТОКОЛ от 27.01.2010 е написано едно определение от Съдебния състав, където се проявява изразено мнение на кандидат - кмета д-р К. Шахов в изпратеното писмо
до Административния Съд Враца. Изписаното мнение цитирам : На 19.01.2010 година е постъпило писмено становище от Кмета на Община Враца, в което са изложили съображения, че подадената жалба е не остнователна и да се потвърди постановеното решение, като правилно и законосъобразно.Това е мнение на кандидат кмета, което в хода на съдебното следствие ще се доказва.
ПИТАМ, ЗАЩО СЪДИИТЕ ПРАВЯТ ТАЗИ СПЕКУЛАЦИЯ ИЛИ МОЖЕ БИ ТОВА Е ПОСОКАТА КЪМ СЛЕДВАЩОТО ИМ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КОЕТО ЩЕ НАПРАВЯТ ПО УКАЗАНИЕ НА КАНДИДАТ КМЕТА АДОВКАТ ДОКТОР ЮРИСТА К. ШАХОВ ?
Цитираният текст от Съдебния състав в протокола тепърва ще се доказва в пода на съдебното заседание в мястото ДАВА ХОД НА ДЕЛОТО ПО СЪЩЕСТВО. Там кандидат кмета адвокат юрист, д-р К. Шахов ще трябва да се яви в съдебното заседание или с помощта на наето лице, АДВОКАТ,  ЗА ДА ГО ПРЕДСТАВЛЯВА, както беше представен във ВЪРХОВНИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ от адвокат Ирина Иванова. Той кандидат кмета на Община Враца се явява като позьор АДВОКАТ ДОКТОР ЮРИСТ ПРАВИСТ, в защита на приятеля си кмет Тотю Младенов, който от своя страна също не се явяваше на делата, за да ги представлява, нито изпращаше адвокатите на Община Враца,
за да се показва някаква законност и уважение към закона и в крайна сметка към себе си като държавен орган избран от народа, за да служи на този народ !

ПО ОТНОШЕНИЕ НА ХОДА НА ДЕЛОТО ПО СЪЩЕСТВО - ПРОТОКОЛ 27.01.2010
Трябва да обясня на Гражданина прокурор, че Аз съм написал две възражения, който съм въвел по отношение факта за моето ПИСМЕНО ВЪЗРАЖЕНИЕ. Аз съм внесъл в законния срок. Аз съм обяснил в тези две ВЪЗРАЖЕНИЯ, че Аз не съм упълномощил моят сестра да ми получава призовките, защото Аз си движа въпросите тук в България. Аз редовно съм пристигал във Врачанския Съд, за си търся документацията, както стана и при внасянето на тази молба в деня когато съм ПОДАЛ ИСКАНЕ ДА ПОЛУЧА КОПИЯ ОТ СЪДЕБНОТО РЕШЕНИЕ, за да си получа копия от решението на Врачанския Съд със съдия престъпник Красимир Георгиев по дело № 1068 / 2009

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА ПРЕСТЪПНИЯ СЪДИЯ КАРАСИМИР ГЕОРГИЕВ ЩЕ ВИ ГО НАПРАВЯ
ОЩЕ ЕДИН ПЪТ, ЗАЩОТО НЕГОВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ТЯСНО СВЪРЗАНО С ТОЗИ ПРОЦЕС,
А АЗ СЪМ НАПИСАЛ КНИГА ВНЕСЕНА В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪД СТРАЗБУРГ ЗА ЗАЩИТА НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА, НО ТАМ ИМА ВСЕ ОЩЕ ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА ОТ БИВШЕТО КОМУНИСТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО, КОЯТО СЕ СТАРАЕ СЕГА КАТО ЕНИЧЕРСКА КУРВА ДА УГАЖДА НА СВОЙТЕ ГОСПОДАРИ СРЕЩУ ТАКИВА КАТО МЕН ТЪРСЕЩИ СВОЙТЕ ГРАЖДАНСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПРАВА !

По образно не мога да напиша за долно пробните комунистически курветини, като
Снежана Ботушарова, който са ме преследвали в комунистическите времена и сега изпълняват указания на новите си капиталистически господари БИВШИТЕ ИМ КОМУНИСТИЧЕСКИ НАСТАВНИЦИ ! Имам достатъчно примери да ги обвинявам тези от българската секция при Европейската Комисия за Защита на Човешките права в Стразбург.

Врачанският Съдът е намерил за правилно моето възражение относно отнетото ми право да възразя по дело № 1068 / 2009 и то вече не може да бъде обект на обсъждане в настоящето съдебно заседание от 27.01.2010 г. Трябва ли да се правят обяснение, дали моят сестра е правилно постъпила, като не съм уведомен от нея, а тя си е заминала за Гърция водена от собствените и проблеми.

Ето дадох пример с пристигналата НЕЗАБАВНО ПРИЗОВКА от Върховния Административен Съд на Република България, която е отказана от моята майка да я подпише. Тя ме извести и Аз съм се свързал с призовкарката в случая, защото тя на няколко пъти вече прави тази ГРЕШКА УМИШЛЕНА ИЛИ НАСТОЙЧИВО УМИШЛЕНА ИЗПОЛЗВАЙКИ МАЙКА МИ И СЕСТРА МИ, ЗА ДА МИ СЕ ПРАВЯТ СПЪНКИ след това от съдебните власти. Изрично съм съобщил да не се тормози майка ми и сестра ми с мой документи.

ТЕ, НЕ СА АЗЪТ СТЕФАН ДИМИТРОВ ЧОЛАКОВ, ЗА ДА МЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ. АЗ НЕ СЪМ ГИ УПЪЛНОМОЩИЛ ЗА ТОВА ДА МИ СЕ ПРИЕМАТ ПРИЗОВКИТЕ ИЛИ ДРУГИ ДОКУМЕНТИ !

Що се отнася до втората част на прокурорското мислене поставено в ПРОТОКОЛА, то е правилно и върху него ще акцентирам възразявайки срещу писмото пуснато от моят колега КАНДИДАТ КМЕТА д-р К. Шахов. Помествам първо писмото му, а след това ще му направя коментарий на този индивид вживяващ се в нов месия на и за нищото !

  


<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7839.%20SCHAHOV-1-2010.JPG>

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7839.%20SCHAHOV-1-2010.JPG


 
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7846.01.2010.jpg>
http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7846.01.2010.jpg

 
  
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7847.01.2010.jpg>
http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7847.01.2010.jpg


 
РАЗБОР НА КАНДИДАТ КМЕТСКОТО ПИСМО НА Д-Р К. ШАХОВ ДО АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД ВРАЦА ПО АДМИНИСТРАТИВНО ДЕЛО 578 / 2009

Преда да направя разбор на колегата си кандидат кмето К. Шаховъ, ще се обърна към историята, за да сравня и представя на вниманието на Административните Съдии и другите Български граждани на какво ниво се намират личностите в кастова България.

Когато се явих на 14 юли 2005 година пред Врачански Окръжен Съд и желаех да помогна на тогавашния Български съд, за да му обясня ИТОРИЧЕНСКИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТИ НА НАСЛЕДСТВЕНИЯ КАЗУС, КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА РАЗГЛЕДАМЕ, тогавашната, а вероятно сегашна престъпничка председателката на съдебния състав окръжна съдийка Мария А
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5433


View Profile Email
« Reply #2 on: February 06, 2010, 01:12:14 AM »

До Административен Съд Враца-05.02.2010


<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7839.%20SCHAHOV-1-2010.JPG>

-

Когато се явих на 14 юли 2005 година пред Врачански Окръжен Съд и желаех да помогна на тогавашния Български съд, за да му обясня ИТОРИЧЕНСКИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТИ НА НАСЛЕДСТВЕНИЯ КАЗУС, КОЙТО ТРЯБВАШЕ ДА РАЗГЛЕДАМЕ, тогавашната, а вероятно сегашна престъпничка председателката на съдебния състав окръжна съдийка Мария Аджемова се ИЗОКА ИЗСРА ОТ СЪДЕБНАТА МАСА с ЛАЙ-не-НЕНАТА си уста с израза : ГОС-СИН КОСТОВ, ЧОЛАКОВ НЯМА ЮРДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ, ВИЕ СТЕ НАЕТ ЗА АДВОКАТ.
В процеса на съдебното дело тази юдо-искариотска престъпничка се наложи да ми задава въпроси, за да и обяснявам след това КАЗУСЪТ, който бях захванал да и обяснявам преди,
но ТЯ МИ ПРЕЯДЕ КУРО С НЕЙНОТО ОБАЖДАНЕ, както се казва в един български виц.

Тогава в съдебното заседание, Аз и обясних, а и адвоката Даниел Костов и обясни на съдийката Аджемова и двама юристи асистенти, че сме внесли документ на Окръжен Съд КРЕПОСТЕН АКТ ОТ 1903 ГОДИНА В КОЙТО СЕ КАЗВА, ЧЕ ВЪПРОСНИЯ ИМОТ Е НА МОЯТ ДЯДО НИКОЛА БОНЧЕВ ЧОЛАКОВ ОТ ВРАЦА И ТОЗИ ИМОТ НЕ РАЗДЕЛЯН.

ВСИЧКИ НАСЛЕДНИЦИ ИМАТ ПРАВО ДА ГО ВЛАДЕЯТ, НО ЦЕЛИЯТ ИМОТ СЕ ДАВА ОТ ВРАЧАНСКАТА ПОЗЕМЛЕНА КОМИСИЯ НА ЕДИНИЯ НАСЛЕДНИК, БЕЗ ДА Е ПРЕДСТАВИЛ ДОКУМЕНТИ ЗА СОБТСВЕНОСТ.

ТОВА Е УЗАКОНЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ПОЗЕМЛЕНА КОМИСИЯ, СЛЕД КОЕТО СЕ УЗАКОНЯВА ОТ ПРЕСТЪПНИЯ ОКРЪЖЕН СЪДЕБЕН СЪСТАВ С ПРЕДСЕДАТЕЛ МАРИЯ АДЖЕМОВА И ОКРЪЖНИЯ ПРОКУРОР МИЛЕНКОВА ЛИ ЕБЕШЕ ТЯ ?

Ако, Аз бях размахал този КРЕПОСТЕН АКТ НА МОЯТ ДЯДО на кура си като пряпорец, Съдийката Мария Аджемова и прокурорката Силвия Миленкова, МОЖЕ БИ и ВЕРОЯТНО щяха да забележат ДРЪЖКАТА НА ПРАПОРЕЦА, но не и крепостния АКТ на дядовата ми собственост !

Аз още тогава съм преценил, че този Окръжен Съд се ръководи от престъпничката председател Татяна Александрова чиито съпруг Александър Александров беше от Държавна Сигурност и ТЕ са тези, който са писали лъжите при създаването на обвинение по член 108 в 1981 година срещу мен. Ето веществено доказателство на моите приказки.

  
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7848.jpg>
http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7848.jpg
 

Ако, Окръжният Съд се ръководеше с председател комунистическия доносник информатор престъпничката Татяна Александрова, която няма право да бъде такава В НОВАТА СЪДЕБНА ДЕМОКРАЦИЯ и дори да е съдия. ЗАЩОТО, ТЯ НЕ СЕ Е ДОПОЛИТИЗИРАЛА И ТРЯБВА ДА И СЕ ОТВОРИ ДОСИЕТО И КАТО СЛУЖИТЕЛ ОТ РЕПРЕСИВНИЯ АПАРАТ.  Тя е свързана с органите на Държавна Сигурност чрез съпруга си. Тя няма право да ръководи Българският СЪД, защото тя манипулира Българският Съд по указание на новата политическа мафия капиталисти БИВШИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ УБИИЦИ ОТ ДЪРЖАВНАТА МАШИНА СЪДИИ И ПРОКУРОРИ.
Тази жена има информация от съпруга си, който е продължил да работи в МВР под прикритие като юрист, а в същност той е имал и възможност да използва архива на Държавна Сигурност, като ръководител на този отдел във Враца. Същите имат възможности да назначават на работа по ТЯХНА КОМПЕТЕНТНОСТ работници към министерството на правосъдието и да манипулират тези хора, за който пиша сега.

В същата посока се явя некомпетентността на окръжната прокурорка Силвия Миленкова по това мое дело, която не разбира КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ДОКУМЕНТА КРЕПОСТЕН АКТ, с който се доказва собственост по Българският закон и тази престъпничка ми отнема собственост по Конституция на България. Тази престъпничка разбира ли в какво се забърква след като получава инструкции от своята началничка окръжната заместник прокурор Камелия по баща Младенова, която е част от същият този репресивен апарат на Държавна Сигурност, защото тя е била част от него.

СЕГА РАЗБИРАМ, ЗАЩО НАСЛЕДСВТЕНАТА ЛИВАДА ОТ 64 ДЕКАРА В МЕСТНОСТТА НА ЛИПОВА ДРЪМКА СЕ КОСИ НЕЗАКОННО В 2004 ГОДИНА, А В 2008 ГОДИНА СЕ ИЗОРА И ПОЛИЦЕЙСКИТО РАЗСЛЕДВАНЕ РАЗПИТ НЯМА, А НЯКОЙ ОКРАЖЕН ПРОКУРОР ИЛИ ЗАМЕСТНИК ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР ОТ ВРАЧАНСКА ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА СИ МЪЛЧИ.
КОЯ Е ТАЗИ ПОРЕДНА ПРЕСТЪПНИЧКА ОТ 2004 И 2008 ГОДИНА ДА КРИЕ ДЕЛОТО ?  

ПРОКУРОРКА Е НАПИСАЛА, ЧЕ НЕ СА МЕ НАМЕРИЛИ ДА МЕ РАЗПИТАТ И ДЕЛОТО Е ПРЕКРАТЕНО ПРЕКРАТЕНО ПО ИНСТРУКЦИЯ ОТ ПРОКУРОР ИЛИ ЗАМЕСТНИК ОКРЪЖНИЯ ПРОКУРОР, КОЙТО СЕ ЗАНИМАВА С АФЕРИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ, КОЙТО СЕ ПРИКРИВАТ, ЗАЩОТО СЕ ВЛАДЕЯТ ОТ ТЕХНИ ПРИЯТЕЛИ , КАКЪВТО Е И ПРЕЗИДЕНТСКИЯ АГИТАТОР В ИЗБОРИТЕ 2006 ГОДИНА.

ТВЪРДЕ ВЪЗМОЖНО Е ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШЕНИ ОТ ОКРЖНАТА ПРОКУРАТУРА СРЕЩУ ЧАСТНАТА СОБТВЕНОСТ ДА СЕ ПРАВЯТ НА ОСНОВАТА НА ЛЮБОВНИЯ КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ОТ МИНАЛОТО. ЛИЧНОСТНИТЕ ИЗЖИВЯВАНИЯ СТАВАТ ОСНОВА, ЗА ДА СЕ СЪЗДАВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ЧРЕЗ ПРИЯТЕЛСКИ КРЪГ ОТ СЛУЖИТЕЛИ ВЪВ ВРАЧАНСКАТА ПРОКУРАТУРА, ПОЛИЦИЯ, СЪД.

ЕТО ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, КОЕТО СЕ ИЗВЪШИ И ОТ АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД ВРАЦА, ОТКАЗВАЙКИ ДА РЕЗГЛЕДА ТОВА ДЕЛО И ДА СЕ ИЗПРАЩА НА АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД СОФИЯ И ТОЙ ДА СЕ ПОСТАНОВЯВА С П РЕСТЪПНО РЕШЕНИЕ.

ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОСТИТИТУТКИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ УПРАВЛЯВАТ ОКРЪЖНАТА ПОРКУРАТУРА ВЪВ ВРАЦА ЗАЩИТАВАЙКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ФОНДОВЕ НА САПАД, РАЗДАВАЙКИ СЕ НА ПАРТИИНИ ФУНКЦИОНЕРИ  ЗА СМЕТКА НА ЛИЧНАТА МИ СОБСТВЕНОСТ, КОЯТО Е ОБСЕБЕНА ПОЛИЦИЯТА СИ МЪЛЧИ, ПРОКУРАТУРАТА СИ МЪЛЧИ, ПРЕСТЪПНИКЪТ ПРЕЗИДЕНТ ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ СИ МЪЛЧИ, ЗАЩОТО НЕГОВИТЕ ГЛАШАТАЙ СА ДАВАЛИ ТЕЗИ ПАРИ ЗА ПРЕСТЪПНА ПРЕЗИДЕНТСКА КАМПАНИЯ ПОТЪРПЕВШИЯ СЪМ АЗЪТ СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ БОРЕЩ СЕ С НОВАТА ДЕМОКРАТИЧЕСКА КОРУПЦИЯ В БЪЛГАРИЯ.

Нека погледнем сега КАНДИДАТ-КМЕТСКОТО изпратеното писмо от ОБЩИНА ВРАЦА до Административен Съд Враца НАКАЗАТЕЛНО ОТДЕЛЕНИЕ по дело № 578 / 2009 година.

Кандидат кмета д-р Костадин Шахов се вживява в доктор юрист и би трябвало да му се постави въпросът, както Окръжната Съдийка Татяна Аджемова се издюдюка срещу мен ЧОЛАКОВ НЯМА ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ ..  Ето, Така и доктора Шахов НЯМА ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ, за да се вживява в адвокат на предния кмет Тотю Младенов. Това, че му е приятел не означава нищо, а да се вживява, че може да размахва НАПИСАНОТО КМЕТСКО ПИСМО С НЕКОМПЕТЕНТНИ ОБЯСНЕНИЯ, Тотю Младенов е имал право и какво право е имал цитирайки кметско -полицейски разпоредби. Тези кметско полицейски разпоредби са по-нисши пред ЧЛЕН 39 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

Кандидат кмето д-р К. Шахов трябва първо да свали шапка пред Българската Конституция и след това да се прави на държавник, управник или квалифицирано мекере, защото използва една престъпна щампата и се явява убиец на Българската Законност и Конституцията.

Цитирам : НАРЕДБАТА ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД, ПОДДЪРЖАНЕ НА ЧИСТОТА, ОПАЗВАНЕ НА ОКЛОНАТА СРЕДА И ЗАЩИТА НА ИМУЩЕСТВОТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ВРАЦА . Кандидат кмето д-р К Шахов цитира разпоредбите на кмето - полицейщината РПУ с началници В. Василев и Даниел Борисов, което е в разрез с Българския основен закон Конституцията на Република България член 39. Нека кандидат кмето К. Шахов да го прочете този закон и след това са пише. Сега предстои да му изнеса един урок със съдебна документация.

Следващият текст на ДОКТОРА КАНДИДАТ КМЕТ ЮРИСТ К. Шахов в написания пасаж, който ще цитирам, за да покажа неговата некомпетентност, за което той става за смях.
Общински юрист консулт не се е явил на предни дела поради не знание или не уважение към Българския съд, а може и по указание и инструктаж от началника си кмет Тотю Младенов.

Цитирам кандидат кмета К. Шахов: Считам, че в случая не са изпълнени законовите изисквания, предвидени в разпоредбата на чл. 63, ал. 1 от ЗАНН тъй като в депозираната жалба жалбоподателят не посочва конкретно основание, визирано в чл. 348 от НПК във връзка с чл. 63, ал. 1 от ЗАНН. Касационните основания, предвидени в НПК съгласно разпоредбата на чл. 348 ал. 1 от същия са изрично и изчерпателно изброени в три точки:
4.   нарушение на закона
5.   допуснато съществено нарушение на процесуални правила
6.   наложено наказание с явно несправедливо,
както в текущия случай нито едно и от тях не е отбелязано в депозираната жалба на господин Чолаков.
НА ТОВА МЕСТО ЗА РАЗНООБРАЗИЕ ЗА ЧЕТЯЩИТЕ СЪДИИ И БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ЩЕ СЕ ОТДЕЛЯ ОТ ТЕМАТА И ПО ТЕМАТА ЩЕ ЦИТИРАМ АВЪЛ ГЕЛИЙ В КНИГАТА МУ АТИЧЕСКИ НОЩИ ИЗДАТЕЛСТВО НАУКА И ИЗКУСТВО СОФИЯ 1985 СЪСТАВИТЕЛ АННА НИКОЛОВА, ПРЕВЕЛ ОТ ЛАТИНСКИ И СТАРОГРАЦКИ ВЛАДИМИР АТАНАСОВ. ЕТО И ЦЕЛИЯ РАЗКАЗ

  
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7849.JPG>
http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7849.JPG


   
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7850.JPG>
http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7850.JPG
 

В тази историческа и философска книга на страница 56 има заглавие на разказа
ЗА ВЕРОЛОМСТВОТО НА ЕТРУСКИТЕ ГАДАТЕЛИ,  където смятам да цитирам края на тази философия :Съветът лош е за съветника Историята за гадателите и за този шестостъп-ен стих е разказана в единадесетата книга на Големите анали, както и в първата книга на Достопаметни събития от Верий Фалк. Струва ми се, че момчешката песничка е превод от прочутия стих на гръцкия поет Хезойд. ЩОМ Е ЛОШ СЪВЕТЪТ, НАЙ-ЛОШ Е ЗА СВОЯ СЪВЕТНИК

АКО, ДОКТОР ЮРИСТА КАНДИДАТ КМЕТО КОСТАНИД ШАХОВ, ВРАЧАНСКИТЕ СЪДИИ И БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ЧЕТЦИ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ КАКВО Е ОПИСАЛ ГРЪЦКИЯ ПОЕТ И ФИЛОСОВ ЗА ЕНТРУСКИТЕ ГАДАТЕЛИ, ОТ ГОЛЕМИТЕ АНАЛИ И ДОСТОПАМЕТНИ СЪБИТИЯ КЪДЕТО СЕ ЦИТИРА И ПРОЧУТИЯ СТИХ НА ПОЕТА ХЕЗОЙД
ЩОМ Е ЛОШ СЪВЕТЪТ, НАЙ-ЛОШ Е ЗА СВОЯ СЪВЕТНИК
ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖА ЕДНА СЕНТЕНЦИЯ НА ВРАЧАНСКИЯ КУКУ-РИКУ-ХАДЖИЯТА СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ, КОЙТО Е НАПИСАЛ СЕНТЕНЦИЯ
ДОБЪР СЪВЕТ Е ДОБЪР ЗА ВСЧИКИ, ЛОШИЯ Е ЗА ДАВАЩИЯТ ГО - ЗАДАВЕЩИЯТ ГО !

Само по този начин мога да мисля, че написаното произведение от АДВОКАТ доктор юриста К. Шахов не е негово произведение, а е написано от ЛОШ СЪВЕТНК, под който документ Той за жалост се е подписал, като се е направил от кандидат кмет в адвокат МНОГОЗНАЙКОВЕЦ.  По този начин нашия прекрасен другар се е потопил в казана с говна, както казва Българският народ, а от вънка стой лошия турчин Стефанъ д-ръ Димитровъ Чолаковъ, който чака с ГОЛ-ият си ятаган и като замахне с писанието над казано, всинца се скриват у казано с ЛАЙ-на-ТА.

Сега ще цитирам отново АДВОКАТ докторъ юрист К. Шахов, който дава своята компетенция по изисканите от мен ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ, с който ще да защитавам моята правота НЕГОВАТА КРИВИНА, защото Той моят колега КАНДИДАТ КМЕТО няма представа, какво съм размахал на Окр. Съдия Мария Аджемова с моя ПРЯПОРЕЦ С КРЕПОСТЕН АКТ ОТ ДЯДО МИ ПРОКУРОР, СЪДИЯ, АДВОКАТ НА ВРАЦА НИКОЛА БОНЧЕВ ЧОЛАКОВ

Ето, гледай докторе, как го повдигам пряпореца ЗА ПОЧЕСТ В ИМЕТО НА КОНСТИ-ТУЦИТАТА НА БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ЗАЩИТАВА НЕПРИКОСНОВЕННАТА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ. АЗ В СЛУЧАЯ ЗАЩИТАВАМ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО, ПЕЧАТА И ТЯХНОТО ИЗРАЗЯВАНЕ С КОНСТИТУЦИОННИЯ ЧЛЕН 39 ЧЕТИ ДОКТОРЕ !

Цитирам : В жалбата се коментира и друго дело съгласно жалбата: НОХ дело № 1067, което има връзка с обжалването решение, поставено по НОХ дело № 1068 / 2009 г. по описа на ВрРС. Също така в жалбата си господин Чолаков сочи, че е поискал разрешение за провеждане на агитация по време на изборите 2007 година. Този факт няма отношение към процесния случай поради това, че се касае за извършено 30.06.2009 година нарушение по чл. 5 от Наредбата за осигуряване на обществения ред, поддържане на чистотата, опазване на околната среда и защита на имуществото на територията на Община Враца. Към този момент жалбоподателят не е имал разрешение за провеждане на агитация съгласно нормативните изисквания на цитираната наредба и съгласно Закона за събранията, мит&#
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5433


View Profile Email
« Reply #3 on: February 06, 2010, 01:16:34 AM »

До Административен Съд Враца-05.02.2010


<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7839.%20SCHAHOV-1-2010.JPG>

-

Цитирам : В жалбата се коментира и друго дело съгласно жалбата: НОХ дело № 1067, което има връзка с обжалването решение, поставено по НОХ дело № 1068 / 2009 г. по описа на ВрРС. Също така в жалбата си господин Чолаков сочи, че е поискал разрешение за провеждане на агитация по време на изборите 2007 година. Този факт няма отношение към процесния случай поради това, че се касае за извършено 30.06.2009 година нарушение по чл. 5 от Наредбата за осигуряване на обществения ред, поддържане на чистотата, опазване на околната среда и защита на имуществото на територията на Община Враца. Към този момент жалбоподателят не е имал разрешение за провеждане на агитация съгласно нормативните изисквания на цитираната наредба и съгласно Закона за събранията, митингите и манифестациите.
    Жалбоподателят не сочи писмени доказателства в подкрепа на твърденията си. Съгласно разпоредбата на чл. 219, ал. 1 от АПК във връзка с чл. 63, ал.1 от ЗАНН, за установяване на касационните основания се допускат само писмени доказателства какъвто в случая не са на лице.
    Подкрепям изцяло постановеното Решение № 377 / 20.10.2009 г. на НАХ дело № 1068 по описа за 2009 година на ВрРС, III наказателен състав. С оглед гореизложеното считам, че подадената жалба е неоснователна и моля да оставите същата без уважение като потвърдите Решение № 377 / 20.10.2009г. на ВрРС по НАХ дело № 1068 / 2009, като правилно и законосъобразно.
Гр. Враца                                                    Подпис - .. кмет на Община Враца
15.01.2011   Д-р Костадин Шахов


СЕГА МОЖЕ ДА НАПИША И БРАВО НА АДВОКАТ ДОКТОР ПРАВИСТ КАНДИДАТ КМЕТО НА ОБЩИНА ВРАЦА КОСТАДИН ШАХОВ ЦЯЛАТА РАБОТА УБАВА АМА ЦИГАНСКА ПОЧТИ БЪЛГАРСКА ОТ ЕРАТА НА НАЙ-НОВАТА  ДЕМОКРАЦИЯ С УПРАВЛЕНИЕ ОТ ДИКТОРИ НА КАПИТАЛА ПСЕТАТА КАПИТАЛИСТИ БИВШИ КОМУНИСТИЧЕСКИ УБИИЦИ ПРАВАТИЗИРАЛИ ПОСТРОЕНОТО ОТ ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД

Започвам същността на моята ПИСБЕНА ЗАЩИТА и ако кандидат кмето адвокат доктора юрист Костадин Шахов не може да осъзнае какво е изсрал върху белия лист, то съдиите от Административния Съд Враца НАКАЗАТЕЛНО ОТДЕЛЕНИЕ трябва да проумеят какви документи съм внесъл и как ще ги използвам, ако се бях се явил в Съдебно заседание.

Все пак да отговоря на колегата си кандидат кмет К. Шахов, че Аз и групата врачани имаме демократично разрешение от кмета Тотю Младенов да правим открита демократична пропаганда, която провеждахме с мегафон и не цапахме УЛИЦАТА И ПЛОЩАДА, където ни беше разрешено демократично да вършим тази ГЛАСНА И ПЕРЕСТРОЙЧНА ДЕЙНОСТ в името на Българската демокрация. Ето документа, за да го чете колегата кандидат кмет, а и съдиите да се запознаят с фалшивостта в пеенето на Костадин Шахов самозвания демократ.

   
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7851.JPG>
http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7851.JPG


 
Престъпната Врачанска капиталистическа мафия, в която влизат и членове на партията ГЕРБ, а преди това са подкрепяли БСП, ДПС, НДСВ, СДС и други формации са се ново ориентирали, за да могат да запазят ограбеното и всячески се стремят да спират ГЛАСНОСТТА, която се създава по улиците на Враца използвайки умело ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ, в която дейно участие взема и стария изгонен и върнат РПУ-МВР шев В. Василев.
В хода на кандидат европейска и парламентарна агитация, в която Аз съм събирал подписи в центъра на демократическия врачански Хайд парк се създаде една престъпна тактика от тогавашния РПУ началник Даниел Борисов, който се е разпоредил и е изпратил ПРЕСТЪПНО ЛЪЖЛИВО ПИСМО ДО ВРАЧАНСКИЯ КМЕТ ТОТЮ МЛАДЕНОВ, КОТО СЕ РАЗПОРЕЖДА С ЕДНО ПИСМО ДО НИКОЛАЙ СТАТКОВ, А ТОЙ ПО УКАЗАНИЕ НА КВАРТАЛНИЯ МУ ОТГОВОРНИК ДА МЕ КОНТРОЛИРА КАТО ПОЛИЦЕЙСКИ СЛУЖИТЕЛ ДА СЪМ ПРЕКРАТИЛ ДАДЕНОТО НИ ПРАВИЛО СВОБОДНО ДА СЕ ИЗРАЗЯВАМЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МЕСТО ХАЙД ПАРК ВРАЦА. Ето копието !

   
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7852.05.2009-1.jpg>

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7852.05.2009-1.jpg
 

В ГОРЕ ПОСОЧЕНОТО ПИСМО № 16985 / 21.05.2009 НА РПУ МВР ВРАЦА СЕ ПРАВИ ПЪРВИЯ ОПИТ ДА СЕ ЗАГЛУШИ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО ПУСКАЙКИ СЕ В ХОД ТАКТИКАТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ , НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА В ГРАДА

ТОВА СА СТАНДАРТНИ ОБВИНЕНИЯ, КОЙТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ОТ ПРЕСТЪПНАТА ПОЛИЦЕЙСКА МАФИЯ И ТЕХНИ НАСТАВНИЦИ.

Сега предстои да цитирам възражение срещу ЛЪЖЕЦА РПУ-МНР НАЧАЛНИК изпратил писмо до кмета на Враца. Защо пиша ЛЪЖЕЦА ? Този началник е не само лъжец но и престъпник, който не се яви в съдебно заседание, за да докаже със свидетели /КОШАРЕВСКИТЕ ДЕЖУРНИ СВИДЕТЕЛИ, КАКВИТО СЕ НАПРАВИХА ПОЛИЦАЙТЕ ОТ РУ-МВР ВРАЦА ПРЕД ВРАЧАНСКИЯ СЪД НА 1 НОЕМВРИ 207 ГОДИНА/, със звуков материал, телефонно обаждане от лъже свидетели, каквито номера се направиха от РУ-МВР съобщавайки, че някой си се обадил в управлението, че не можели да спят в парка пред паметника на Васил Левски между 11 13 часа !

Цитирам се от протоколите на Съдебните дела от 03.08.2009 :
Нека да обърна ОТНОВО внимание пред Врачански и Върховен административен Съд, Че текста, с който съм наказан не отговаря на истината, и цитирам КМЕТСКО НАКАЗАНИЕ Лицето Стефан Димитров Чолаков на 30.06.2009 около 12.15 ч. в град Враца, ул. Лукашов пред ПИ Банка организира публична изява, като говори с озвучителна техника /МЕГАФОН/, без да е уведомил кмета на Община Враца в законоустановения срок. С което виновно е нарушил/а/ чл. 5 ал. О тогчка от Наредбата за осигуряване на обществения ред, поддържане на чистота, опазване на околната среда и защита на имуществото на територията Поради което и на основание чл. 53 /1/ от ЗАНН и във връзка с чл. 53 ал. 1 и точка от наредбата за осигуряване на обществения ред, поддържане на чистота, опазване на околната среда и защита на имуществото на територията на Община Враца

Цитирам наказателно постановление 44 / 2009 на РУ-МВР издаден от Даниел Б. Христов :
Лицето не изпълнява писмено разпореждане на полицейски орган направено в изпълнение на функциите му, изразяващи се в използване на озвучително устройстово /МЕГАФОН/ на обществено место, без да притежава съответно решение на Кмета на Община гр. Враца с което виновно е наруш4л чл. 55 ал. 1 на ЗМВР поради, което и на основание на чл. 53 ал. 1 ... ПОСТАНОВЯВАМ.

Цитирам : Началника на РУ-МВР Враца Даниел Б. Костов, трябва да се яви в Съдебното Заседание, за да наведе глава пред Бъэлгарския Закон и Конституция за престъплението, което е направил срещу Стефан Димитров Чолаков, за да го наказват с ПРЕСПЪПНИ НЕПРАВОМЕРНИ РАЗПОРЕЖДАНИЯ И НАКАЗАТЕЛНИ ПОСТАНОВЛЕНИЯ. Началника на РУ-МВР продължава да извършва престъпленията на предния началник В. Василев, който беше уволнен за корупция. Същата тази престъпна полицейска маймуна не ми е отговарял на мой писмени запитвания в това число и право да ми се разреши да говоря за изборите от 2007.

Цитирам : ПРЕСТЪПНИКА РУ МВР НАЧАЛНИК ДАНИЕЛ Б. ХРИСТОВ, ТРЯБВА ДА ДОКАЖЕ ЛЪЖАТА, КОЯТО Е НАПИСАЛ ДО КМЕТА НА ГРАД ВРАЦА ИНЖ. ТОТЮ МЛАДЕНОВ, ЧЕ АЗ СЪМ ИЗПОЛЗВАЛ ЦЕНЗУРИРАНИ ИЗРАЗИ И РАЗНИ ГЛУПОСТИ, КОЙТО ТОЙ Е НАПИСАЛ С ПИСМОТО СИ ОТ 21 МАЙ 2009. СЛЕД ТОВА ТОЙ ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК, ТРЯБВА ДА ВИДИ, ЧЕ В ПИСМОТО НА КМЕТА НА ВРАЦА ДО НЕГО НИКЪДЕ НЕ Е НАПИСАНО, ЧЕ НЯМАМ ПРАВО ДА ГОВОРЯ С МЕГАФОН. ОТ ТОВА СЛЕДВА, ЧЕ ТОЙ КАТО НАЧАЛНИК Е ИЗДАЛ НАРЕЖДАНЕ ЗА ПРЕСТЪПНО ИЗПЪЛНЕНИЕ С ПРЕВИШАВАНЕ НА ФУНЦИИТЕ СИ, ЗА ДА МИ СЕ ОТНЕМЕ ПРАВОТО ДА ГОВОРЯ С МЕГАФОН, КОЕТО ОТ ДРУГА СТРАНА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЧЛЕН 39. КОНСТИТУЦИЯТА Е НАД ВСИЧКИ ДРУГИ ЗАКОНИ.

Ето по този начин отговарям на адвокат доктор юриста кандидат-кмет на Враца Констадин Шахов, за да знае и да се учи да уважава политическия индивид Стефанъ
Д-ръ Димитровъ Чолаковъ, който е спечелил това дело и е постановено решение от Административен Съд Враца за недоказано обвинение ЛЪЖИТЕ НА РПУ-МВР началник ДАНИЕЛ Б. ХРИСТОВ и полицейска мафия превишаващи си правата по нечия инструкция.

ДОКУМИНТ ОТ ТОВА РЕШЕНИЕ СЪМ ВНЕСЪЛ В СЪДЕБНОТО ЗАСЕДАНИЕ НА 9 ДЕКЕМВРИ 2009 ГОДИНА ПРЕД ТОЗИ СЪСТАВ, КОЙТО РАЗГЛЕЖДА НАСТОЯЩИЯ ПРОЦЕС дело № 578 / 2009 

Настоящият процес е част от ЕДНО НЕДОКАЗАНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ с две наказания.

Нека уточня за сведение на кандидат кмета адвокат Доктор юриста К. Шахов, КАКТО И ЗА СВЕДЕНИЕ НА АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД ПО НАСТОЯЩЕТО ДЕЛО, че на
30 юни 2009 година при агитация за изборите за Българският парламент, Аз съм
бил застъпник и в качеството си на такъв съм агитирал за партията РЗС и съм представил копие от документ пред Административен Съд Враца № 1067 / 2009,
като съм представил документ, ЧЕ СЪМ ЗАСТЪПНИК НА ПАРТИЯ РЗС ! Аз имам право
да представлявам партията и кандидат народните представители, както и да агитирам за тях в това число и да водя агитация с мегафон.

Който се интересува повече нека да чете делото и закона за изборите, какви права притежавам като застъпник по време на избори !

В хода на съдебното разследване, което се е състояло по дело № 1067 / 2009, Аз съм бил деен участник в този процес, като съм задавал въпроси на свидетелите, за да се обясни, че Аз не съм използвал нецензурни думи, както обикновено престъпниците от РПУ-МВР използваха, за да ме спират, наказват и съдят какъвто беше случая в 2007 година.

По това дело № 1067 / 2009, има произнесена оправдателна присъда, което означава, че Аз няма да заплатя глобата която ми е създал лъжецът , престъпникът РУ-МВР началник ДАНИЕЛ Б. ХРИСТОВ. Решението на съда трябва да се прочете от Административните Съдии на Враца по дело № 578 / 2009 

ЕТО СТИГАМЕ ДО КАНДИДАТ КМЕТСКОТО ПИСМО ПОДПИСАНО ОТ АДВОКАТ ДОКТОР ЮРИСТА КОСТАДИН ШАХОВ, КОЙТО СЕ Е ИЗСРАЛ НА ХАРТИЯТА С ИСКАНЕТО СИ ДА БЪДЕ ПОТВЪРДЕНО РЕШЕНИЕТО НА ПРЕСТЪПНИКА СЪДИЯ КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ ПО ДЕЛО № 1068 / 2009

Въведение на проблемът който обяснявам. Защо е престъпник съдията Красимир Георгиев трябва да си отговорите, ако прочетете ВЪЗРАЖЕНИЕТО до Европейският Съд за правата на човека в Стразбург. Там съм анализирал всички точки от това организирано престъпление срещу мен от Кмета Войслав Бубев от БСП, РУ-МВР началник В. Василев и Врачанска прокуратура, като подадох сигнал от кой се ръководи, както и за съда от кой се ръководи.

ЗА ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДВЕ НАКАЗАНИЯ !
ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ САМО В НОВА ДЕМОКРАТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ !

Да но в България може да се създават подобни прецеденти какъвто преживях вече за агитацията на 30.07.2009, като ЗАСТЪПНИК на партията РЗС, полицията неправомерно ме задържа, наказва с протоколи след което последва и ДВАТА НАКАЗАТЕЛНИ АКТОВЕ от кмета на Враца Тотю Младенов и РУ-МВР началник ДАНИЕЛ Б. ХРИСТОВ

ЕТО ПОРАДИ ТОЗИ ФАКТ СЪМ ПОЖЕЛАЛ ДВЕТЕ СЪДЕБНИ ПРОИЗВОДСТВА, КОЙТО СА НАСРОЧЕНИ № 1067 И №1068 ПО АДМИНИСТРАТИВЕН РЕД ДА СЕ ОБЕДИНЯТ. БЕШЕ МИ ОТКАЗАНО ТОВА МОЕ ИСКАНЕ И ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗГЛЕЖДАТ ПО ОТДЕЛНО.

Първото дело № 1067 има решение за отмяна на наказанието поради факта, че то е неправомерно поради обяснението, което дадох и с документа, който притежавам от решението по това дело КЪДЕТО НАЧАЛНИКА НА РУ-МВР НАЧАЛНИК ДАНИЕЛ Б. ХРИСТОВ Е ИЗЛЪГАЛ В ИЗПРАТЕНОТО ПИСМО ДО КМЕТА НА ВРАЦА ТОТЮ МЛАДЕНОВ.
Що се отнася до второто дело  № 1068 / 2009 ръководено от съдията престъпник Красимир Георгиев, Аз съм му поискал ДВА ПЪТИ ОТВОД и съм обяснил, защо желая този отвод с обяснението, което давам до сега, че той е престъпник по делото от 1 ноември 2007, като манипулатор в съдебния процес, както и други неща описани в книгата.
ПОМОЛИЛ СЪМ ГО УЧТИВО ДА СЕ ОТВЕДЕ, ЗАЩОТО ТОЙ Е ПРИСТРАСТЕН ИЗПЪЛНЯВАШ УКАЗАНИЯТА НА ВРАЧАНСКАТА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА МАФИЯ, КОЯТО МЕ ПРЕСЛЕДВА ПОЛИТИЧЕСКИ, КАТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА МИНАЛОТО И ДАВАМ ПРИМЕР С НАЧАЛНИКА       НА ДЪРЖАВН&
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5433


View Profile Email
« Reply #4 on: February 06, 2010, 01:20:52 AM »

До Административен Съд Враца-05.02.2010


<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7839.%20SCHAHOV-1-2010.JPG>

-

ПОМОЛИЛ СЪМ ГО УЧТИВО ДА СЕ ОТВЕДЕ, ЗАЩОТО ТОЙ Е ПРИСТРАСТЕН ИЗПЪЛНЯВАШ УКАЗАНИЯТА НА ВРАЧАНСКАТА ПРЕСТЪПНИЧЕСКА МАФИЯ, КОЯТО МЕ ПРЕСЛЕДВА ПОЛИТИЧЕСКИ, КАТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА МИНАЛОТО И ДАВАМ ПРИМЕР С НАЧАЛНИКА       НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ И НЕГОВАТА СЪПРУГА ТАТЯНА АЛЕКСАНДРОВА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖЕН СЪД ВРАЦА.
Вторият аргумент беше да се отложи делото за приемлива дата понеже много отдавна преди още да се насрочи делото Аз притежавам билет за пътуване до Кралство Швеция и не съм в състояние да се явя в съда пред престъпника Красимир Георгиев. Този престъпник и за факта, че ми отказа да насрочи съдебното заседание за по-късна дата. От какво се страхува, ако се явя пред него в съдебно заседание ? Това е отказ от правосъдие !
СЪДЕБНОТО ЗАСЕДАНИЕ ПО ДЕЛО № 1068 / 2009 Е ПРОВЕДЕНО БЕЗ МЕН. АКО СЕ ПРОСЛЕДИ ПРОТОКОЛА И СЕ СРАВНИ С ПРОВЕДЕНОТО СЪДЕБНО ЗАСЕДАНИЕ № 1067 В КОЕТО АЗ СЪМ БИЛ ДЕЙНИЯ УЧАСТНИК В ЗАДАВАНЕ НА ВЪПРОСИ И В ОБЯСНЕНИЯТА, КОЙТО СЪМ ДАЛ С ПРЕДСТАВЕНИЯ ДОКУМЕНТ ОТ ПРЕДНИЯ СЪД, ЩЕ СЕ ВИДИ ПРАВОТАТА МИ. АЗ ТРЯБВА ДА БЪДА ОПРАВДАН ПО НЕДОКАЗУЕМИ ОБВИНЕНИЯ НА ПРЕСТЪПНИКА РУ-МВР НАЧАЛНИК ДАНИЕЛ Б. ХРИСТОВ С ИЗПРАТЕНОТО ПИСМО ДО ТОТЮ МЛАДЕНОВ,  КОЕТО ЦИТИРАХ.
Ето на тази база от разсъждение постановеното решение от съдията К. Георгиев по дело
№ 1068 / 2009 година е престъпление против законността и моята личност.
5.   Два пъти съм молил съдията да се отведе от този процес ПОРАДИ ФАКТ, ЧЕ ТОЙ Е БИЛ ПРИСТРАСТЕН СЪДИЯ СЛЕДВАЛ УКАЗАНИЯ НА КМЕТА НА ВРАЦА ВОЙСЛАВ БУБЕВ, РУ-МВР НАЧАЛНИК В. ВАСИЛЕВ И ВРАЧАНСКА ПРОКУРАТУРА СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОКРЪЖНИЯ НАЧАЛНИК НА СЪДА, ЗА ДА БЪДА ОСЪДЕН ЗА ХУЙЛИГАРСКА ПРОЯВА НА 1 НОЕМВРИ 2007 ГОДИНА. Благодарение на този съд Врачани се активираха да гласуват срещу кмета БУБЕВ и на власт пристигна новите стари капиталистически отрепки от ГЕРБ, който сега ме съдят, защото се обявявам срещу техните престъпления. Съдията е ОТКАЗАЛ да се отведе, а това е част от новото му програмирано престъпление, като служител на новата партия ГЕРБ.
6.   Помолил съм да се насрочи делото за друга приемлива дата Отказал
7.   Делото се води от съдията при непълен разпит НА СВИДЕТЕЛИТЕ до изясняването на случая, както е бил изяснен по дело № 1067 / 2009 по същата материя.
8.   Липсата на доказателствения материал и обяснения пред проведения съд по дело        № 1068 / 2009, който бих представил в съда КАКТО ПРАВЯ СЕГА И ОБЯСНЯВАМ ТОЗИ КАЗУС, като сравнявам тази същата ситуация за разпитвани свидетели при съдебното заседание по дело № 1067 / 2009 с представеното РЕШЕНИЕ ПО ДЕЛО 266 / 2009

ВСИЧКИ ТЕЗИ АРГУМЕНТИ И ДОКУМЕНТИ СА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ЕДИН ПРИСТРАСТЕН И ПОДГОТВЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЦЕС СРЕЩУ МЕН БЕЗ ДА ИМА ПРАВНА ОСНОВА ЗА НАКАЗАНИЕ, КАКВОТО Е ПОСТАНОВИЛ СЪДИЯТА К. ГЕОРГИЕВ ПО ДЕЛО № 1068 / 2009

НЯМА НИКАКВО ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ДА БЪДА СПИРАН ДА ГОВОРЯ С МЕГАФОН, ЗАЩОТО ТАКОВА ПИСМО НЕ Е НАПИСАЛ КМЕТА НА ВРАЦА ТОТЮ МЛАДЕНОВ В ИЗДАДЕНИЯ ДОКУМЕНТ ВИЖТЕ МУ ИЗДАДЕНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ПУБЛИЧНА АГИТАЦИЯ 2008 Г.

НЯМА НИКАКВО ПРАВНО ОСНОВАНИ ПОЛИЦЕЙСКИЯ ИНСПЕКТОР ДА ИЗСИКВА ОТ МЕН ИЛИ НАС ДА НЕ ГОВОРЯ С МЕГАФОН СЛЕД КАТО ДРУГИ ИЗВЪРШВАТ ТОВА.

НЯМА ПРАВО ДА МИ СЕ ЗАБРАНЯВА ДА СЕ ПОЛЗВАМ ОТ ЧЛЕН 39 НА КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОПАГАНДА, КЪДЕТО СЕ КАЗВА И ЗВУКОВА .

РАЗПОРЕДБИТЕ НА КМЕТА, ЗА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ОТ ПОЛИЦИЯТА СА ПРИ СЛУЧАЙ, КОГАТО СЕ СПИРА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА И ПРИ ТЕЗИ СЛУЧАЙ СЕ ИЗИСКВА СПЕЦИАЛЕН РЕЖИМ. ТОВА СЕ ОТНАСЯ ДО МИТИНГИ И ПРОТЕСТНИ ШЕСТВИЯ.

В моят случай драги колега кандидат кмете на Враца д-р Костадин Шахов, Аз имам право
да агитирам на площада където сега съм правил тази пропаганда за твоята партия ГЕРБ
или ще бъда срещу твоята партия и теб самия, ако вършиш зло за Враца и Врачани и ти ще стоиш от страни и ще чакаш да кажа една СКВЕРНА-ЛОША дума срещу теб, за да ме съдиш. Ти нямаш право да се поставяш над Конституцията ЧЛ. 39 на Република България и да ми цитираш полицейски разпоредби, като се създават престъпления от Държавни Служители в лицето на престъпника В. Василев или Даниел Борисов, който са участници в престъпления срещу мен, за което непрекъснато водя съдебни дела. В тези дела се навързват, прокурори, съдии, следователи и други от врачанската мафия забраняващи Свободата на Словото.

Аз имам достойнство, което го защитавам както правя сега с дела и документи !

СЕГА ОСТАВА ДА ВИДИМ КАКВА ЩЕ Е ПРАВНАТА МИСЪЛ НА АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД ВРАЦА ТРЕТО НАКАЗАТЕЛЕН СЪСТАВ ПО ДЕЛО № 578 / 2009 

Стефанъ д-ръ Димитровъ Чолаковъ
05.02.2010 Враца
Logged
tcholi_boli
Administrator
Hero Member
*****
Posts: 5433


View Profile Email
« Reply #5 on: February 06, 2010, 01:40:34 AM »<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7839.%20SCHAHOV-1-2010.JPG>

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7839.%20SCHAHOV-1-2010.JPG

  До Административен Съд Враца
                                                                   НАКАЗАТЕЛЕН СЪСТАВ - По дело № 578 / 2009 
                                               Копие Председателя на Народното Събрание
                                                              Председателя на Административен Съд на РБ
                                                              Председателя на Конституционния Съд на РБ
                                                КОПИЕ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО БЪЛГАРСКИЯ
                                                                              ДИСКУСИОНЕН  ФОРУМ

               ПИСМЕНА ЗАЩИТА - По дело № 578 / 2009 
От Стефан Димитров Чолаков, ул. Р. Княгиня № 20 А-12 , 3000 Враца

-

СЕГА ОСТАВА ДА ВИДИМ КАКВА ЩЕ Е ПРАВНАТА МИСЪЛ НА АДМИНИСТРАТИВНИЯ СЪД ВРАЦА ТРЕТО НАКАЗАТЕЛЕН СЪСТАВ ПО ДЕЛО № 578 / 2009 


 
<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7716.11.2009-BTV.jpg>

http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7716.11.2009-BTV.jpg

Стефанъ д-ръ Димитровъ Чолаковъ
05.02.2010 Враца
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!