Welcome, Guest. Please login or register.
August 19, 2019, 06:46:40 AM
Home Help Search Login Register
News: SMF - Just Installed!

+  Стефан д-р Димитър Чолаков
|-+  Recent Posts
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10

 11 
 on: July 14, 2019, 12:21:09 AM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
Проговориха туристките, ритани от хотелиер в Слънчев бряг: Повече няма да се върнем Те са убедени, че повече няма да се върнат в България

Прочети повече в Blitz.bg:

https://blitz.bg/obshtestvo/regioni/progovorikha-turistkite-ritani-ot-khotelier-v-slnchev-bryag-poveche-nyama-da-se-vrnem_news685173.html

-
https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201907/1562991125-izizizi.jpg
-
-
 

<img src=https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201907/1562991125-izizizi.jpg>
-
-
ЧЕТЕТЕ МНЕНИЯТА НА ДИСКУТИРАЩИТЕ, КОЙТО ЦИТИРАТ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ ЗА ЮДЕЙСТВОТО !

-
КОПИРАЛ
-
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7675.jpg>
-
-
 

<img src=http://stefan-tcholakov.com/pic/10839.03.2002-2.jpg>
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

 12 
 on: July 12, 2019, 12:51:56 AM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
ГЪЗЪТ ГОВОРИ ... ИСКАМ - Ф-16
 ----------------------------
http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2019&id=10859&p=poetbg&title=%C3%DA%C7%DA%D2+%C3%CE%C2%CE%D0%C8+...+%C8%D1%CA%C0%CC+-+%D4-16
-----------------------------
 СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ВРАЦА

-
-

КОПИРАЛ
-
 

<img src=http://stefan-tcholakov.com/pic/10859.jpg>
-
-
 

<img src=http://stefan-tcholakov.com/pic/10860.jpg>
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

 13 
 on: July 11, 2019, 02:20:57 AM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
Бареков изригна: Кметската заплата не стига и за едната гума на джипа на Тотев Пловдив е в отчайващо състояние, а се крадат огромни пари, смята бившият евродепутат

Прочети повече в Blitz.bg:

https://blitz.bg/obshtestvo/intervyu/barekov-izrigna-kmetskata-zaplata-ne-stiga-i-za-ednata-guma-na-dzhipa-na-totev_news684595.html

-
https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201601/20160102.rajtsqkcun.jpg
-
-
 

<img src=https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201601/20160102.rajtsqkcun.jpg>
-
-
-
Николай Бареков е журналист, бивш радио- и телевизионен водещ. От 2013 г. се изявява и като политик - председател на политическа партия ?България без цензура", член на Европейския парламент, член на Изпълнителното бюро на групата на Европейските консерватори и реформисти в ЕП. Известен е с острите си коментари във Фейсбук. Последният му от вчера - за ваканция на пловдивския кмет Иван Тотев в Гърция, взриви мрежата. Бившият евродепутат коментира горещата тема и пред "Марица".

С какво толкова ви възмути ваканцията на кмета Тотев в Гърция? Николай Бареков: Като пловдивчанин се възмущавам, че в работно време кметът плажува в Гърция в компанията на шефа на ВиК Спартак Николов, докато градът е затънал в ремонти. Пловдивчани са заснели кмета с твърде скъп джип, възможно е да е на негов приятел. Чувам, че г-н Тотев е богат човек. Така поне казват пловдивчани. Според тях много знакови фамилии като Гергови и Арабаджиеви са надминати по имане от Тотеви.

Така че като богат човек г-н Тотев може да живее на Луната, да си прави екскурзии до Марс. Въпросът е, че в същото време градът е в отчайващо състояние, а както разбирам от хора, запознати с ежедневието на кмета, той си прекарва по-голямата част от времето в екскурзии и ваканции. Ако го питате откъде му е колата, вероятно ще каже, че е на брат му или на майка му. Ако го питате кой му плаща екскурзиите в Гърция, вероятно ще каже, че пак брат му поема разходите. Ако го питате има ли хотел в Гърция, сигурно ще каже, че няма. Може и да има хотел, който обаче да се води на друго частно лице, нали? С какво най-много ви притеснява ситуацията в Пловдив?

Николай Бареков: Истината е, че Пловдив е в отчайващо състояние, а се крадат огромни пари - от Колодрума, от улиците, от Кръговото, голямо колкото чинийка, което струваше 1 милион, от Кулата за откриването на ЕСК за 2.5 милиона, с безобразните ремонти, които се правят в центъра на града и къде ли не. Непрекъснато се рушат паметници на културата, работи се с евтини материали. Боли ме като пловдивчанин, въпреки че живея в София. Недоумявам защо пловдивчани си мълчат и търпят безобразията на Тотев! Обръщам се към г-н Сотир Цацаров - не като към главен прокурор, а като към наш съгражданин - да се заинтересува на каква цена се извършват ремонтите в града, откъде идва това невъобразимо забогатяване на фамилията на г-н Тотев.

Хората в града говорят, че квартал "Каменица" е изкупен от тях. Чува се, че разполагат с терени в суперцентъра на Пловдив. Кметският семеен хотел ?Империал" заприлича на ?Тръмп тауър?. Нищо чудно вече да е най-големият на Балканите! Пловдивчани вече два пъти гласуваха за него и дължат обяснение защо. Всички знаеха, че Тотев беше човекът на Цветан Цветанов в ГЕРБ. Всички знаем откъде дойдоха парите на хотел ?Империал" - нямаше сбирки на държавна администрация, на общински администратори, то не бяха симпозиуми, партийни семинари, всички организирани с протекцията на Цветан Цветанов и на ГЕРБ в хотела на Иван Тотев.

Колко пари от държавния бюджет и колко евросредства се наляха в хотел ?Империал"? Откъде дойдоха парите, с които братът на кмета купи терена на бившия завод "Каменица"? Чуват се суми за десетки милиони левове. Не вярвам с една кметска заплата човек да може да спести десетки милиони, за да купува такива имоти. Заплатата на Тотев не стига и за една гума на джипа, който кара. А не е известно той да има официално други доходи. Като четеш имотната му декларация, да го ожалиш.

Във фирмите на фамилията също не се виждат големи печалби и разпределени дивиденти с платени данъци. Откъде тогава този охолен живот? Ще светне ли червената лампа на кмета, както обяви премиерът Борисов? Николай Бареков: Време е! Според мен обаче премиерът прави кардинална грешка, спасявайки главата на Тотев за момента, вероятно надявайки се кметът да се вразуми. Искам да предупредя най-добронамерено г-н Борисов, че дори Тотев да се откаже сам от кметските избори, както се очертава, ако той не бъде тотално разнищен от прокуратурата, хората няма да повярват на когото и да било следващ кандидат на ГЕРБ. Т.е. заради Иван Тотев самият ГЕРБ ще има огромни проблеми в Пловдив.

Тотев не може да си тръгне просто ей така, да се прибере мирно и тихо в хотел ?Империал", а ние да забравим случая. Това обаче не може да стане, защото при Иван Тотев са преминати всякакви граници още по времето на първия му мандат. Тук говорим за чудовищно забогатял кмет и за неговата фамилия. И трябва да се намеси прокуратурата. Ако тя не се намеси, тогава много сериозно ще пострада авторитетът и на самия Борисов, и на партия ГЕРБ. Щом е почнал, Борисов трябва да реше докрай!

Защото всички знаем, че г-н Иван Тотев беше спуснат за кмет на Пловдив от София - софиянецът, който стори това преди 8 години, се казва Цветан Цветанов. Учудвам се как пловдивчани, които толкова се гордеем, че сме университетски и културен център, приехме софиянци да управляват града!Защото на практика г-н Тотев управляваше в полза на София. Столицата се развива, а Пловдив става нейн придатък, вместо да бъде здравословен конкурент на София, да бъдем административен център. В София средната работна заплата за младите и образовани хора гони 3000 лева, докато в Пловдив е едва 1000. Защо разликата в стандарта на средната е толкова сериозна - цели три пъти, в полза на София?

Пловдив заслужава да бъде и административен център на България. София се задъхва от прекалено много министерства, институции, агенции. Какво пречи министерствата на културата, на туризма да са в Пловдив, който е най-голямата целогодишна туристическа дестинация в България?! Но г-н Тотев няма де се сети да направи тези неща, той самият е турист - по Европа, по света. Всички помнят, че предния път, когато премиерът Борисов дойде за откриването на Асеновградско шосе, кметът беше във Виена. На миналия 24 май, когато с областния управител Здравко Димитров бяхме на манифестацията, Иван Тотев се снима по джапанки в Рим.

 Странно е, че пловдивчани живеем в този абсурд и не искаме да го видим. Може би Мамин Ваньо един ден ще бъде описан от някой талантлив пловдивчанин като Алековия Бай Ганьо - между двамата няма да има никаква разлика. Все пак съм оптимист, че толкова незаконно заграбени пари няма как да бъдат скрити. Ако бъде предизвикана проверка от КП КОНПИ само на автомобилния парк, с който кметът се снима насам-натам, ако бъде проверено имотното състояние на брат му, ако бъде проверена майка му, проверяващите със сигурност ще се хванат за главата. Кметът на "Северен", който беше прибран за подкуп, има само тераса и апартамент 500 квадрата.

Цветанов се оказа с апартамент и изгоря, не заема никакъв пост в ГЕРБ. А Иван Тотев има цял квартал и вероятно най-големия хотел в България, извън тези по морето! Какъв управник му е нужен на Пловдив? Какъв да изберем на изборите наесен? Николай Барков:На Пловдив му трябва активен кмет, добър мениджър, човек с опит в управлението на хора и ресурси. И човек, който да има визия за Пловдив като за град, който се бори да бъде втора столица на България, културен и административен център.

Бъдещият кмет не трябва да е нито много млад, нито много възрастен. Една от причините г-н Тотев да се провали така като кмет, беше фактът, че зае поста прекалено млад. Не може на 30 без един реален работен ден да станеш кмет! Има и успешни кметове на 30, но са единици. Показателен пример е кметът на Стара Загора - Живко Тодоров от ГЕРБ. Благодарение на него Стара Загора надмина Пловдив в последните 10 години. На Пловдив му трябва кмет, който да общува непрекъснато с избирателите, да обикаля града, кварталите, да чува проблемите. А при г-н Тотев имаше пълна темерутщина, постоянно е намусен, не общува с хората. Последния път се видяхме с него в София, на мача на "Ботев" и "Локомотив" на финала за Купата. Казах в очите това, което казвам и сега: Превърна Пловдив в село!

Засрами се, подай си оставката, напускай още преди изборите! Той се сконфузи и избяга. Свидетели на този разговор бяха г-н Черпоков, Наско Узунов, Кристиан Гьошев. След като имате достатъчен опит, имате визия за развитието на града, боли ви за него, вероятно обмисляте сериозно вариант да участвате в изборите наесен? Николай Бареков: Решението ще взема в края на лятото. Доста хора разговарят с мен, включително и хора от ГЕРБ, от други десни формации, да бъда подкрепен от повече партии.

Нека обаче отсега да кажа, че първото нещо, което трябва да направи бъдещият кмет на Пловдив, е цялостна ревизия на управлението на г-н Тотев в последните 8 години. Да се видят всички обществени поръчки, ремонти, кой е плащал, какво е плащал, кой ги е правил! И всички нередности да бъдат предадени на прокуратурата, за да се започне на чисто!

-
-
КОПИРАЛ
-
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7675.jpg>
-
-
 

<img src=http://stefan-tcholakov.com/pic/10839.03.2002-2.jpg>
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

 14 
 on: July 11, 2019, 01:25:21 AM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
НОБЕЛ КРЪСТ ЗА ?МИР?
 -------------------
http://stefan-tcholakov.com/index.php?year=2019&id=10857&p=poetbg&title=%CD%CE%C1%C5%CB+%CA%D0%DA%D1%D2+%C7%C0+%84%CC%C8%D0%93+
----------------------
 Стефан -р Д. Чолаков - Враца

Прочети повече в Blitz.bg:

 https://blitz.bg/daydzhest/doyche-vele-shokirashchata-novina-za-pette-detsa-ot-blgariya_news684521.html

 15 
 on: July 11, 2019, 12:34:02 AM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
БОЙКОТ И СМЪРТ ЗА ЮДЕЙСКИЯ "ФЕЙСБУК" И НЕГОВИЯ ОСНОВАТЕЛ ЦУКАЛО-БУРГЕРОВ -------- УБИЕЦ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ПРОКАРВАНЕ НА ЮДЕЙСКИЯ ЦИОНИЗЪМ И ГРАБЕЖ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ! ------- ЮДЕЙСКОТО КОПИЛЕ МИ Е РАЗРУШИЛО ДЕСЕТИНА ФЕЙСБУКА И НЕ МОГА ДА РЕГИСТРИРАМ НИЩО ......... СПИРАТ МИ ЕЛЕКТРОННИТЕ ПОЩИ НА ВСИЧКИ НИВА .......... СПИРАТ МИ ТЕЛЕФОНИ КОГАТО БЯГ В ШВЕЦИЯ, ЗА ДА НЕ ПОЛУЧАВАМ КОДОВЕ -------- В БЪЛГАРИЯ Е СЪЩО ------- ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ЮДЕЙСКИЯ ИЗРОД - ЦУКАЛО-БУРГЕРОВ
 ------------
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
-
-
https://blitz.bg/svyat/sosnovatel-na-apple-ni-svetva-da-se-makhnem-ot-feysbuk-eto-zashcho-video_news684712.html

-
https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201907/1562791854-steve-wozniak-szupermeno-nixie-oraval-cover-746x419.jpg
-
-
 

<img src=https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201907/1562791854-steve-wozniak-szupermeno-nixie-oraval-cover-746x419.jpg>
-

-
-
КОПИРАЛ
-
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7675.jpg>
-
-
 

<img src=http://stefan-tcholakov.com/pic/10839.03.2002-2.jpg>
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

 16 
 on: July 07, 2019, 08:45:54 AM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
АЛО, ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРОСТИТУТКА ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА, МЕН МЕ БИ ЗАМ. КМЕТА НА ПРАВЕЦ СИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ЗА ТОВА ЧЕ СЪМ СЕ СНИМАЛ С ПАМЕТНИКА НА "ДИОГЕН", ПИТАМ ТЕ : "Мен като шведски гражданин ли ме биха или като български ? -------- ДО СЕГА НЕ МИ ОТГОВОРИТЕ, ЩЕ ИМА ЛИ ДЪРЖАВНО СЛЕДСТВИЕ, И СЪД НАД ПОБОЙНИЦИТЕ, АЗ СЪМ ЗАВЕЛ ДЕЛО ОТ ЧАСТЕН ХАРАКТЕР, НО ТОВА Е ДЪРЖАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ --------- РАЗБИРАШ ЛИ ОТ МЕЖДУНАРОДНО ПРАВО ИЛИ ЮДЕЙСКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ ----- ОДИ СЕ ПЕРИ МА ПРЕСТЪПНИЦО

Прочети повече в Blitz.bg:

https://blitz.bg/politika/iztekokha-prvi-danni-kakvo-shche-reshava-dramatichniya-kongres-na-gerb_news683931.html
-
Изтекоха първи данни какво ще решава драматичния конгрес на ГЕРБ На форума в НДК ще присъстват 1200 делегати от цялата страна
-
https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201907/1562148920-img-2409jpg.jpg
-
-
 

<img src=https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201907/1562148920-img-2409jpg.jpg>
-
-
-
КОПИРАЛ
-
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7675.jpg>
-
-
 

<img src=http://stefan-tcholakov.com/pic/10839.03.2002-2.jpg>
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

 17 
 on: July 07, 2019, 12:00:12 AM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
"Майната му на такъв ЕС, за който г-е-й парад е входен билет"
Зарежете приказките за човешки права, казва премиерът на Сърбия  17 сеп 2012 -?Майната му на такъв Европейски съюз, входен билет за който е г-е-й парад?, каза сръб-ският премиер Ивица Дачич по повод провеждането на г-ей парад в Белград. Гей парад в Белград е планиран да се проведе на 6 октомври, както това изрично беше поискано от представители на ЕС и САЩ, писа вестник ?Вечерне новости?. Зарежете вече тези приказки за човешки права.

 18 
 on: July 01, 2019, 01:03:03 AM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
ТОДОР ЖИВКОВ 18 Октомври 2017, 14:57 1907г., американските борси се сриват и помъкват банките към крах, защото хората и фирмите си теглят златото, а депозитите са 50 пъти повече от златото. Така в тази ситуация, банкерите искат помощ от всякъде, дори от Европа, Русия, Япония, Китай, Османската империя. Китай дори се отказва от златото и има само сребърни долари.. , което докарва и край на императорът им - монархията им, по американска намеса. Американските банкери се обединяват да правят общ златен резерв. 1912г. латинският финансов съюз е отменен. 1913г., освен САЩ и Русия, други нямат достатъчно злато, и почват да се гърчат от инфлация. 1914г., почва първата световна война, вероятно всеки си е пойскал заемите. 1917г. царят на Русия е свален. Редица армии нахлуват в руската територия и товарят ценности и злато. https://www.youtube.com/watch?v=OoDKA-AnEWM Голямата депресия и Втората световна пак са заради златото - липса на златна ликвидност и фалит на банките, като войната и депресията свършват след Бретънудската система - където резервът на държавите е доларът - възприеман за злато и обменян за злато но само извън САЩ, доларите в САЩ са без златно покритие. Но до 1959г. и натрупаните долари в чуждите резерви са повече от златото, което кара Дж. Кенеди да въвежда сребърен сертификат, че онея от финансовият интернационал, пак ще направят война - за да спасяват капитализмът. В писмото на цар Фердинанд до цар Борис III има редица интересни факти и разсъждения, които допълват неговия образ. В него бившият цар се присмива на убития от болшевиките последен руски император Николай II, когото той успял да излъже и да вземе голям паричен заем, който така и не върнал. Интересното е че още през декември 1917 г., само два месеца след победата на Октомврийската революция в Русия, Владимир Илич Ленин нарежда да се публикуват всички тайни договори, споразумения и документи на руската външна политика. По такъв начин излизат на бял свят документите, според които руската държава отпуска на 2 септември 1912 г. заем на цар Фердинанд в размер на 3 000 000 златни франка, срещу които той гарантира с двореца ?Врана? и с всички принадлежащи му имоти, намиращ се в околностите на София. Фердинанд се задължава да изплати този заем в срок от 25 години и 7 месеца. Той абдикира само след 6 години и в писмото си до сина си злорадства, че така е успял да измами руския император. Интересно, днес на кого по право трябва да принадлежи този заложен още преди близо един век дворец?! Още повече, че оригиналите на тези документи се пазят в руските архиви, а преписът му на руски език се съхранява в личния архив на един от най-приближените български генерали и душеприказчици на монарха, ген. Александър Протогеров.Ц

Прочети повече в Blitz.bg:

Поредна сензационна версия за потъването на ?Титаник? разбуни духовете! Корабът е потопен умишлено, за да...

Прочети повече в Blitz.bg:

https://blitz.bg/lyubopitno/poredna-senzatsionna-versiya-za-potvaneto-na-titanik-razbuni-dukhovete-korabt-e-potopen-umishleno-za-da_news551463.html
-
https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201710/1508314450-pic-17-10-2017-0956161.jpg
-
 

<img src=hhttps://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201710/1508314450-pic-17-10-2017-0956161.jpg>
-
-
 

<img src=http://stefan-tcholakov.com/pic/10839.03.2002-2.jpg>
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

 19 
 on: June 30, 2019, 04:17:53 PM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
Турецкие СМИ сравнили истребители Су-57 и F-35 - 11 апреля, 17:17

Согласно инфографике Anadolu, Су-57 превосходит F-35 по таким параметрам, как максимальная скорость (2600 км/ч против 1931 км/ч), максимальная продолжительность полета (5,8 часа против 2,36 часа), максимальная боевая нагрузка (10 тонн против 8,16 тонны) и максимальная взлетная масса (35,480 тонны против 31,751 тонны).
Среди уникальных особенностей Су-57 турецкие СМИ выделяют способность совершать взлет и посадку на коротких дистанциях, бесфорсажный полет на сверхзвуке и сверхманевренность.

https://ria.ru/20190411/1552609080.html?utm_medium=referral&utm_source=infox.sg&utm_campaign=exchange
-
https://cdn25.img.ria.ru/images/152021/07/1520210761_0:320:3072:2048_600x0_80_0_0_24cfa199c18b7aff4186fba1a3e9e765.jpg
-
 

<img src=https://cdn25.img.ria.ru/images/152021/07/1520210761_0:320:3072:2048_600x0_80_0_0_24cfa199c18b7aff4186fba1a3e9e765.jpg>
-


Ало, Генерале на България Румен Радев, няма ли да обясниш на Българския народ, че ти си президент на всички Българи не от БСП, ДПС, ГЕРБ и останали патриоти на приказка, ДАЙ ОТГОВОР, кой е най-добрия и приемливия самолет за България. Защо мълчите за шведските ?Грепен 39?, многократно подобряван и сравняван с руските най-добри модели. Ф-16, съветските пилоти ги сваляха във Виетнам с МИГ- 23, както МИГ-15 сваляха САЩ самолети в Корейската война. А СТИГА ВОЙНИ, СЪС СССР И СЕГА С РУСИЯ, ТИЯ Ф-16 КАТО СЕ ВДИГНАТ В ШАБЛА, ЩЕ ГИ СВАЛЯТ РУСНАЦИТЕ НАД КАЛИАКРА.

        Обявете край на милитаризацията в България и край за НАТО в България и да се започне  нова ера, защото спирането на договора ?САЛТ ? 1 и САЛТ ? 2? е гибел за човечеството !

        ДА ПОПИТАМ : ?ТРИЗОНЕТЪТ СЪС ВИСШКА И ФАР ЗА ВОДНО НАВИГИРАНЕ ЛИ ИМА ШКЕМБЕ ВОЕННИЯ МИНИСТЪР ДРУГАРЯТ КАРАКАЧАНОВ, НАБЛЮДАВАЩ ХОРИЗОНТА НА ЧЕРНО МОРЕ - /Той трябваше да гледа към югозападна България наречена още област Северо-Западна Македония/? КОГА ЩЕ ДОЙДАТ НАШИТЕ ДА ГИ ПОСРЕЩНЕМ НА ЛЪВОВИЯ МОСТ, ЗАЩОТО ОРЛОВИЯ МОСТ Е ПРИВАТИЗИРАН ОТ СТАЧНИЦИ ТЪРСЕЩИ ПРАВО НА СВОБОДНО КЪМПИНГИРАНЕ.

 ЕБАЛ СЪМ ВИ МАМАТА ?ДЕМОКРАТИЧЕСКА?, ДА ИДВАТ ОНЕЗИ С ТАНКОВЕТЕ ?. ГЕНЕРАЛЕ ОТ 4800 БОЙНИ ЕДЕНИЦИ КОЛКО ОСТАНАХА ОТ МИНАЛОТО / Аз желая да си купя един танк за революцията и да умирам на барикадите, както заяви другарят президент Росен Плевел-Лиев и се завря между кълките на син-о-пичката?, ЗАЩОТО ТУРЦИЯ ИМА ТОЛКОВА БРОЙКИ ТАНК-КОВЕ СЕГА, А НИЕ ГИ ИМАХМЕ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ ?! Бойко Борисов дали не направи ?Бартерна сделка? с Ердоган преди да стане президент на Турция. Тия новите демократи дали са гледали онзи САЩ филм ?ПАРАГРАФ  22?, където цялото военно снаражение е продадено от търговци по време на втората светска война!

КОПИРАЛ
-
 

<img src=http://www.stefan-tcholakov.com/pic/7675.jpg>
-
-
 

<img src=http://stefan-tcholakov.com/pic/10839.03.2002-2.jpg>
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

 20 
 on: June 30, 2019, 02:14:15 PM 
Started by tcholi_boli - Last post by tcholi_boli
ЕДИН ОТ ВЪПРОСИТЕ НА КОРНЕНИЯ НИНОВА ДО ДРУГАРЯТ БОЙКО БОРИСОВ - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ ------------------------ 4. Четохте ли доклада за България, гласуван в ПАСЕ? Да кажете нещо за корупцията в страната? Споделяте ли европейската оценка за Вашето управление?

 ----------
 https://blitz.bg/politika/korneliya-ninova-otpravi-chetiri-klyuchovi-vprosa-km-borisov_news682445.html
 ----------
https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201906/1561821329-tsfgg.jpg
-
 

<img src=https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201906/1561821329-tsfgg.jpg>
-

 КОПИРАЛ - СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ВРАЦА

Прочети повече в Blitz.bg:

Високо напрежение! Каракачанов отговори на Радев за изтребителите Ф-16

 https://blitz.bg/ikonomika/visoko-naprezhenie-karakachanov-otgovori-na-radev-za-iztrebitelite-f-16_news682404.html
-
https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201906/1561802809-nkhkhkhkh.jpg
-
 

<img src=https://static.blitz.bg/documents/thumbnails/730/201906/1561802809-nkhkhkhkh.jpg>
-
-
 

<img src=http://stefan-tcholakov.com/pic/10839.03.2002-2.jpg>
-
СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10


Login with username, password and session length

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!